Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende timmermannen. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

1288 klanten bevelen een bij Casius aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: zwevende trap plaatsen, plaatsen van nieuwe zweeftrap met armleuning in LED, binnenschrijnwerk, trappen installeren, trap en draagstructuur plaatsen, plaatsen van bloktrap, plaatsen bloktrap, bouwen garage, trap in rubberwood plaatsen, zwevende trap plaatsen, ramen op maat voor monumentaal pand., zwevende trap installeren, garage bouwen, plaatsen eikenhouten trap, plaatsen betonnen trappen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, trappen timmerwerken uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman:

donderdag 8 december 2016

Deur en deurkader herstellen

Mijn deur is ingetrapt geweest. Het kader zit iet wat los en het slot hing er uit aan de kant waar de deur in vast klikt, we zijn nu al twee weken verder. Had dit graag zo snel mogelijk bekeken door een vakman. Voordeur van een herenhuis, vrij zware deur.
woensdag 7 december 2016

Draaitrap plaatsen

Draaitrap, wijze van geen belang. Hoogt 2m60
dinsdag 6 december 2016

Klassieke trap plaatsen

Traphal: trap plaatsen. trap met 2 draaiingen muur 1= begin trap= 170 muur 2= 180 Muur 3=175 met oversteek naar deur (deurgat= 90) voorkeur 15 treden en open balustrade: 2 houten planken Prijsofferte voor trap en plaatsen.
dinsdag 6 december 2016

Trap in rubberwood plaatsen

Trap in rubberwood. - Gelijksvloers naar 1ste verdiep: recht, gesloten treden,geen leuning. - 1ste verdiep naar zolder: kleine draai onderaan, open treden, geen leuning. Graag ter plaatse komen kijken door een vakman.
dinsdag 6 december 2016

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wens een vaste houten trap te installeren naar de zolder. Er zou een nieuw trapgat gemaakt moeten worden.
dinsdag 6 december 2016

Vals plafond steken

We hebben een woonveranda laten plaatsen maar daar is geen plafond dekking bij We zouden graag dat dichten, ongeveer 50 vierkante meter.
dinsdag 6 december 2016

Zwevende trap plaatsen

Ik zou graag een zwevende trap tussen 2 muren plaatsen in mijn nieuwbouw woning dit zonder armleuning. Het betreft 16 traptreden van 1m breed. Graag zouden we zwarte treden wensen.
dinsdag 6 december 2016

Mobiele toog foodtruck

Leveren van: Een opklapbare toog voor een foodtruck volgens bijgeleverde schets - hoogte werkblad = 90 cm hoogte dienblad = 115 cm Deze toog wordt gemaakt uit een inox werkblad, 2mm dik met daarin uitsparingen gelaserd om gaspannen in op te stellen. Deze gaten worden terug verstevigd om de stabiliteit te garanderen. Het werkblad is los te maken van het onderstel; dit is op zijn beurt dan weer opklapbaar. Tegen deze constructie wordt er in berken multiplex een demontabel paneel gemaakt met logo (ingefreesd) Graag een constructie van een bovenblad in berken multiplex, voorzien van 3 lagen slijtvaste en uv-bestendige vernis.
maandag 5 december 2016

Binnendeur plaatsen

Plaatsen van 1 binnendeur tussen gang en keuken. Aanslag voor bevestiging deurlijst nog te voorzien. Bestaand deurgeheel te hergebruiken, waarvan het glaspaneel vervangen dient te worden.
zondag 4 december 2016

Ramen op maat voor monumentaal pand.

In het kader van de totaalrenovatie van een monumentaal pand zijn wij op zoek naar een partij om ramen op maat te leveren. Aangezien wij het pand zullen gaan bewonen willen we ook hierbij rekening houden met isolerende waarde. Voor wat betreft het glaswerk zijn wij vanwege het monumentale karakter verplicht om getrokken "monumentaal" glas te plaatsen. Via deze link vind u een PDF met een plan van de voor- en achtergevel van het pand: https://drive. Google. Com/open? Id=0Bx3xuls75AgJNFBKUVJ3QjAwNjNBTlR2TTZKdWM5bzFLQnRn Zou u ons hiervoor een offerte kunnen maken (eventueel enkele alternatieven waarbij er verschillende mogelijkheden geïllustreerd worden; van enkel glas 3mm tot meerlaags glas met een hoge isolatiewaarde)? Dit dient voor mei 2017 te gebeuren.
zondag 4 december 2016

Installeren van sectionele garagepoort

Installeren van sectionele garagepoort en afbreken van oude garageschuifdeur.
zaterdag 3 december 2016

Poortkader automatische schuifpoort

We zijn op zoek naar iemand die een poortkader kan maken voor schuifpoort (die we in de toekomst willen automatiseren). Hierbij moeten al de benodigdheden voor de automatisering al aanwezig zijn. De planken (houtcomposiet) hebben we al in ons bezit. De poort zou 180 x 400 groot zijn. Stuur gerust voor meer vragen.
zaterdag 3 december 2016

Zwevende trap plaatsen

Voor onze nieuwbouw hadden wij graag een idee van de prijs voor een trap (wit, materiaal nog niet gekozen), liefst zwevend met eventueel een glazen balustrade (of wand). U vindt hierbij foto's van voorbeeldtrappen en de plannen van onze woning. We hebben een trap nodig van het gelijkvloers naar de eerste verdieping en van de eerste verdieping naar de ingerichte zolder. Alvast bedankt.
zaterdag 3 december 2016

Bouw tuinhuis

Ik zoek aannemers om een tuinhuis te plaatsen. De plannen vind je in bijlage. Uitvoeren van het totaalconcept (zonder poort / deur) is mogelijk of individuele opdrachten: - Gieten van de bodemplaat - Gepolierd beton dat zal dienen als binnenvloer - Metsen van binnen/buiten muren - Plaatsen van plat dak (metalen golfplaten zijn OK, nadien komen er zonnepanelen op) + dakgoot en afvoer Qua bouwstructuur kan het plan nog aangepast worden (bv. Een enkele muur ipv dubbele muur met spouw + schilderen, volledig houtskelet + afwerking in hout, metaalskelet, etc.. ) Ik sta open voor andere voorstellen qua totaalconcept. Binnenkort ga ik de bouwaanvraag indienen bij Stad Gent.
zaterdag 3 december 2016

Plaatsen van nieuwe zweeftrap met armleuning in LED

Schatting ongeveer 18 treden, betonmuur om beugels in aan te brengen is voorzien. Soort trap : graag een zweeftrap met grijs laminaat afgewerkt. Met armleuning aan de zijde van de muur mat zwart in de leuning verwerkt LED licht. De zweeftrap komt in de woonkamer.
zaterdag 3 december 2016

Uitschuifbare zoldertrap leveren en plaatsen

Het onderste deel van onze uitschuifbare zoldertrap is losgekomen en afgebroken. We willen het resterende gedeelte laten verwijderen en laten vervangen door een nieuwe zoldertrap.
vrijdag 2 december 2016

Plaatsen buitendeuren

Ik zou graag 2 buitendeuren laten plaatsen. 1 gewone deur en 1 dubbele glazen deur. Deuren zijn voorhandig. Alles ineens deftig afwerken. Graag zo snel mogelijk want de winter staat voor de deur.
donderdag 1 december 2016

Binnendeur vernieuwen

Vernieuwing binnendeur.
donderdag 1 december 2016

Zoldertrap plaatsen

Nieuwe zoldertrap plaatsen.
donderdag 1 december 2016

Keldertrap vervangen

Er dient een nieuwe houten trap aangekocht te worden en geinstalleerd naar de kelder. Preferentieel een std aangekochte trap.
donderdag 1 december 2016

Vaste zoldertrap

Wij zoeken een aannemer die ons een vaste trap naar zolder kan plaatsen. Nu kunnen we de zolder enkel betreden via een uitschuifbare ladder die op de overloop uit komt. Wij zouden graag een nieuw gat ergens in het plafond willen laten maken en vandaar uit een vaste trap naar de zolder. Wij wonen echter wel al in het huis.
donderdag 1 december 2016

Houten trap plaatsen

In een oude woning is de trap aan herstelling of aan vernieuwing toe om van de gelijkvloers naar de eerste verdieping te gaan. Geen luxe uitvoering gewenst - maw eenvoudige uitvoering.
donderdag 1 december 2016

Herstellen metalen trap

Voor onze residentie in Lokeren is een trede van de metalen trap gescheurd. Dit zou moeten gelast worden. Zie bijlage voor de foto.
woensdag 30 november 2016

Draaitrap plaatsen

Oude rechte trap moet plaats maken voor draaitrap en huislift voor zoontje in rolstoel.
woensdag 30 november 2016

Afstellen glazen deur

Ik zou een glazen deur willen laten afstellen omdat die sinds een paar dagen over de grond sleept. Er is geen pomp gemonteerd op de deur en ze hangt aan scharnieren op de zijkant.
woensdag 30 november 2016

Plaatsen velux ramen

Is het mogelijk om een offerte te bekomen voor plaatsen van 3 * VELUX Tuimelvenster GGL PK04 2050 hout wit afgelakt incl. EDW 2000 gootstuk (incl. BDX/BFX) + VELUX Solar rolluik SSL PK04 0000S Antraciet grijs. Aankoop en plaatsing.
woensdag 30 november 2016

Vaste zoldertrap plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar zolder laten plaatsen. Op dit moment zit er geen trap. Er is voldoende ruimte om een vaste trap maken.
woensdag 30 november 2016

Hefboommechanisme houten deur

Het hefboommechanisme blokkeert waardoor de deur niet meer open gaat.
dinsdag 29 november 2016

Plaatsen eiken zweeftrap

Houten eiken zweeftrap. Ter plaatse komen kijken voor prijsofferte en advies.
dinsdag 29 november 2016

Glazen schuifdeur

Graag willen wij onze gelijkvloerse verdieping afschermen van de eerste verdieping via een glazen (schuif)deur. Momenteel zitten we met een "trapgat". In bijlage ziet u de huidige situatie (is ongeveer een 2,5m op 2,5m). 1) is dit mogelijk? 2) indien ja, op welke manier(en) 3) wat is de prijs hiervoor?
dinsdag 29 november 2016

Deur voor ingebouwde hallkast maken (jassenkast)

Ik zou graag mijn halkast voorzien van een deur (liefst met een spiegel) Mijn eerste idee was een schuif of vouwdeur, maar misschien is het beter dat de vakman dit bekijkt om te zien wat de beste mogelijkheid is.
maandag 28 november 2016

Bekleden van zwevende trap in wenge

Bekleden van stalen constructie zwevende trap bekleden met wenge hout (donker houtkleur) Graag ter plaatse komen kijken voor advies.
maandag 28 november 2016

Plaatsen van hordeur

Opdracht: plaatsen van een hordeur achteraan de keukendeur. De huidige hordeur sluit onvoldoende en is beschadigd aan het kader waardoor ze sleept en dient vervangen te worden.
maandag 28 november 2016

Bekleden van trap

Trap stofferen, ongeveer 33 tredes.
maandag 28 november 2016

Zoldertrap vernieuwen

We hebben een nieuwe zoldertrap nodig maar ook wat hout vervangen aan de buitenkant.
maandag 28 november 2016

Plaatsen nieuwe deur

Nieuwe buitendeur aan de tuin plaatsen, teveel tocht en koude dat binnenkomt. Graag ter plaatse komen kijken. Adres aan de vakman.
maandag 28 november 2016

Eiken blokkentrap

Ik ben op zoek naar een schrijnwerker die een trap onderkwart linksom op maat kan maken voor een boeren woning. Betreft een trap die in zijn geheel uit eiken blokken dient te worden opgebouwd. Bijgevoegde foto is puur voor het concept, het betreft dus een KWART trap geen halve zoals in foto.
maandag 28 november 2016

Plaatsen grote trap

Trap van gelijkvloers naar 1, van 1 naar 2 en van 2 naar 3 29'der leuning , meest basic trap 2 stuks maken boven een bocht. Graag een houten trap.
zondag 27 november 2016

Trap herbekleden

Momenteel is de houten trap bekleed met vast tapijt. Graag de verwijdering van het tapijt . Vervolgens de trede en contre treden bekleden met hout (beuk). De trap heeft onderaan een halve draai en bovenaan ook. De trapleuning is momenteel in hout (wit geschilderd), misschien een optie om deze te veranderen naar inox spijlen met bovenaan houten handgreep.
zaterdag 26 november 2016

Plaatsing blokhut

Graag willen wij onze blokhut Lounge van 295 op 295 door Makro laten plaatsen, inclusief vloer. Is het mogelijk hiervan een prijs op te maken aub?
zaterdag 26 november 2016

Herstelling van voordeur

Wij hebben een voordeur die niet goed aan de vloer afsluit (hebben een beton vloer die niet recht ligt) met een automatische tocht afsluiter maar die stopt op het hoogste punt. Ik denk dat de voordeur eruit moet en dan een mal maken om de tochtafsluiter op maat te knippen?
vrijdag 25 november 2016

Blokhut Cambridge plaatsen

Graag willen wij onze blokhut cambridge 385 op 295 door jullie laten plaatsen. Wat zou de vraagprijs zijn voor het plaatsen van deze blokhut? Worden er eveneens funderingsbalkjes geplaatst? Link v d blokhut https://www. Makroshop. Be/nl/tuin/tuinhuizen-blokhutten-garages/tuinhuizen-en-blokhutten/RM_4009122/blokhut-cambridge-385x295cm
vrijdag 25 november 2016

Blokhut plaatsen bordeaux 3

Wij hebben de Blokhut Bordeaux 3 500 x 500 cm besteld, deze is al reeds geleverd. Graag hadden wij jullie hulp gehad bij het in elkaar zetten en het eventueel behandelen van het hout van de blokhut. Bij deze mijn vraag voor een offerte. Bestellingsreferentie : 195000037391757 Factuurnummer : 1920161010081708
vrijdag 25 november 2016

Herstellen mechanisme schuifraam

Herstellen van schuifraam veranda.
vrijdag 25 november 2016

Binnenschrijnwerk

Wij zijn op zoek naar een schrijnwerker in het kader van de renovatie van ons huis. De werken zullen in fasen worden uitgevoerd en omvatten onder meer de bewerking of vervanging van houten vloeren, binnendeuren en de realisatie van een ganzentrap.
vrijdag 25 november 2016

Trap bekleden

Bekleden van traptreden (stenen trap) , vervanging van huidig tapijt , alsook overloop op eerste verdieping bekleden. Aantal trappen : 17 Hoogte traptrede : 16 cm Diepte : 23 cm Opstoot boord Overloop : 3. 20 m op 2.30
donderdag 24 november 2016

Buitendeur leveren en plaatsen

Ik zoek een buitendeur geplaatst in ral kleur 7016 buiten en 9001 kleur binnen, volledig glas met verluchting afmeting +/- 1070 op 2100 met tochtstrip deur in PVC en binnenkant omkast/afgewerkt.
donderdag 24 november 2016

Herstelling houten chambrant deur

Prijsofferte: Herstelling houten voordeur na inbraakpoging, is enkel de zijkanten die gescheurd zijn. Gescheurde chambrant.
donderdag 24 november 2016

Herstellen stormschade

Dringend prijsofferte gevraagd voor verzekering. Herstellen houtopslagplaats en tuinhuis na stormschade door omgevallen boom gebuur. Houten dak en tuinhuis, gedeeltelijk roofing en golfplaten.
donderdag 24 november 2016

Betonnen trap bekleden

Er zullen 2 betonnen trappen door de aannemer gegoten worden met Z-profiel. Nadien is het de bedoeling om de betonnen trap te bekleden met hout. Bv Padouk. Graag offerte en maatvoering die de aannemer dient aan te houden (vrije hoogte/dikte van de houttrede)

Partners

Partners van Casius