Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Antwerpen.

370 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: zwevende trap plaatsen, plaatsen van nieuwe zweeftrap met armleuning in LED, binnenschrijnwerk, trappen installeren, trap en draagstructuur plaatsen, plaatsen van bloktrap, plaatsen bloktrap, bouwen garage, draaitrap plaatsen, trap in rubberwood plaatsen, zwevende trap plaatsen, ramen op maat voor monumentaal pand., zwevende trap installeren, garage bouwen, plaatsen eikenhouten trap en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, trappen timmerwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Antwerpen:

woensdag 7 december 2016

Voordeur bestellen + plaatsen

Het is de eerste deur vanuit straat naar de gang van het appartement. Het zou gaan over een deur lengte +/- 2m en brede 80cm. * Kleur: voor wit en/of donker blauw (aluminium)
dinsdag 6 december 2016

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wens een vaste houten trap te installeren naar de zolder. Er zou een nieuw trapgat gemaakt moeten worden.
dinsdag 6 december 2016

Mobiele toog foodtruck

Leveren van: Een opklapbare toog voor een foodtruck volgens bijgeleverde schets - hoogte werkblad = 90 cm hoogte dienblad = 115 cm Deze toog wordt gemaakt uit een inox werkblad, 2mm dik met daarin uitsparingen gelaserd om gaspannen in op te stellen. Deze gaten worden terug verstevigd om de stabiliteit te garanderen. Het werkblad is los te maken van het onderstel; dit is op zijn beurt dan weer opklapbaar. Tegen deze constructie wordt er in berken multiplex een demontabel paneel gemaakt met logo (ingefreesd) Graag een constructie van een bovenblad in berken multiplex, voorzien van 3 lagen slijtvaste en uv-bestendige vernis.
maandag 5 december 2016

Binnendeur plaatsen

Plaatsen van 1 binnendeur tussen gang en keuken. Aanslag voor bevestiging deurlijst nog te voorzien. Bestaand deurgeheel te hergebruiken, waarvan het glaspaneel vervangen dient te worden.
zaterdag 3 december 2016

Plaatsen van nieuwe zweeftrap met armleuning in LED

Schatting ongeveer 18 treden, betonmuur om beugels in aan te brengen is voorzien. Soort trap : graag een zweeftrap met grijs laminaat afgewerkt. Met armleuning aan de zijde van de muur mat zwart in de leuning verwerkt LED licht. De zweeftrap komt in de woonkamer.
zaterdag 3 december 2016

Uitschuifbare zoldertrap leveren en plaatsen

Het onderste deel van onze uitschuifbare zoldertrap is losgekomen en afgebroken. We willen het resterende gedeelte laten verwijderen en laten vervangen door een nieuwe zoldertrap.
vrijdag 2 december 2016

Plaatsen buitendeuren

Ik zou graag 2 buitendeuren laten plaatsen. 1 gewone deur en 1 dubbele glazen deur. Deuren zijn voorhandig. Alles ineens deftig afwerken. Graag zo snel mogelijk want de winter staat voor de deur.
donderdag 1 december 2016

Binnendeur vernieuwen

Vernieuwing binnendeur.
donderdag 1 december 2016

Zoldertrap plaatsen

Nieuwe zoldertrap plaatsen.
donderdag 1 december 2016

Keldertrap vervangen

Er dient een nieuwe houten trap aangekocht te worden en geinstalleerd naar de kelder. Preferentieel een std aangekochte trap.
woensdag 30 november 2016

Vaste zoldertrap plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar zolder laten plaatsen. Op dit moment zit er geen trap. Er is voldoende ruimte om een vaste trap maken.
woensdag 30 november 2016

Hefboommechanisme houten deur

Het hefboommechanisme blokkeert waardoor de deur niet meer open gaat.
dinsdag 29 november 2016

Plaatsen eiken zweeftrap

Houten eiken zweeftrap. Ter plaatse komen kijken voor prijsofferte en advies.
maandag 28 november 2016

Bekleden van trap

Trap stofferen, ongeveer 33 tredes.
maandag 28 november 2016

Zoldertrap vernieuwen

We hebben een nieuwe zoldertrap nodig maar ook wat hout vervangen aan de buitenkant.
zondag 27 november 2016

Trap herbekleden

Momenteel is de houten trap bekleed met vast tapijt. Graag de verwijdering van het tapijt . Vervolgens de trede en contre treden bekleden met hout (beuk). De trap heeft onderaan een halve draai en bovenaan ook. De trapleuning is momenteel in hout (wit geschilderd), misschien een optie om deze te veranderen naar inox spijlen met bovenaan houten handgreep.
zaterdag 26 november 2016

Herstelling van voordeur

Wij hebben een voordeur die niet goed aan de vloer afsluit (hebben een beton vloer die niet recht ligt) met een automatische tocht afsluiter maar die stopt op het hoogste punt. Ik denk dat de voordeur eruit moet en dan een mal maken om de tochtafsluiter op maat te knippen?
vrijdag 25 november 2016

Herstellen mechanisme schuifraam

Herstellen van schuifraam veranda.
donderdag 24 november 2016

Herstellen stormschade

Dringend prijsofferte gevraagd voor verzekering. Herstellen houtopslagplaats en tuinhuis na stormschade door omgevallen boom gebuur. Houten dak en tuinhuis, gedeeltelijk roofing en golfplaten.
woensdag 23 november 2016

Schuifraam mechanisme herstellen

Schuifraam, chassis in hout, gaat moeilijk open en dicht.
woensdag 23 november 2016

Vaste trap naar zolder

Graag willen we een vaste trap plaatsen naar de zolder. Momenteel is dit een luik. Opening dient ook aangepast te worden om trap te plaatsen.
dinsdag 22 november 2016

Nieuwe deuren plaatsen

Ik zou graag op de benedenverdieping 2 nieuwe deuren en deurstijlen willen laten plaatsen en de oude laten verwijderen. Deur met deel glas voor lichtinval.
maandag 21 november 2016

Trappen installeren

2 trappen: rubberwood of eik • Dichte trappen waarvan onderste trap mooi afgewerkt onderaan • Kwartslag onderaan de trap draaiend naar links • 16 treden • Simpele leuning met spijlen verticaal, enkel aan de link-kerkant die trappen ook met elkaar verbindt (rechts is een muur) • Breedte 90 cm beide trappen • Hoogte 290 cm (onderste trap), en hoogte 280cm • Lengte 350cm beide trappen
maandag 21 november 2016

Buitendeur plaatsen met veiligheidsslot brasserie

We zijn dringend op zoek naar een nieuwe veilige dubbele buitendeur met veiligheidsslot i.p.v. de houten zelfgemaakt constructie die er nu hangt (verstevigde binnendeur). Ze moet naar buiten opendraaien, stevig zijn, goed isoleren en onderhoudsvriendelijk zijn als hoofdingang voor de keuken van een brasserie.
maandag 21 november 2016

Decaperen van trap

Oude verf en lijm verwijderen van trap.