Kasten op zolder? (81765)


Offertes aanvragen

Timmerman

Vraag nu gratis offertes aan:
Titel van uw project
Beschrijf uw project in uw eigen woorden

800 resterende tekens

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor kasten op zolder:

Kasten op zolder

De zolder wordt een slaapkamer voor mijn dochter. Ik wil ingemaakte kasten maar wat kost mij dat
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Zwijndrecht (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor kasten op zolder uit heel België:

 • Zolderkamer af te werken

  Graag wil ik de zolderkamer opnieuw laten isoleren, laminaat laten leggen en ingebouwde kasten laten plaatsen, met de nodige verlichting. Zolder is 30 à 40 m².
 • Verbouwen zolder naar slaapkamer

  Renovatie zolderruimte (hellend dak) Zolder van 6m x 8m Nok hoogte van +/_5m Uit te voeren werken: - installatie van 2 grote veluxramen - plaatsen van een dunne laag extra (soepele) isolatie bovenop bestaande PUR schuim (8cm) (aan de binnenzijde van de zolderruimte) alsook aanbrengen van vochtdoorlatend dampscherm - plaatsen van gyproc over heel het dak ter afwerking (schilderen gyproc hoeft niet) - uitbreken en plaatsen nieuwe vloer + mogelijks plaatsen van geluidsisolatie onder nieuwe vloer - maken van kasten over de gehele breedte van het huis aan voor en achterzijde voor berging (laag gedeelte van het dak) - eventueel maken van kleerkast over de hele muur van het huis langs beide kanten (muur tussen ons huis en dat van onze buren)
 • Zolder ombouwen tot slaapkamer

  Wij wensen graag van onze afgewerkte zolder onze slaapkamer te maken. Dwz alle panelen dienen eruit gehaald te worden, alle isolatie, nieuwe isolatie plaatsen, terug afwerken en kasten inwerken indien mogelijk.
 • Klusjes in huis

  -klinken van deuren vast maken -kasten ophangen -plint terug plaatsen -scharnier in kast herstellen
 • Renovatie zolder

  Er zou een stuk vaste trap naar de zolder moeten voorzien worden. Profiel zetten voor deur, ingebouwde kasten, chape gieten, elektriciteit. Wij denken dat er een steunbalk verhoogd zal moeten worden.
 • Zolder uitbouwen

  Mijn huis werd opgeleverd in 2011 (bouwbedrijf Verelst). Ik wil nu de zolder laten uitbouwen tot één woonruimte + dakvensters. Een deel van de zolder kan uitgebouwd worden als opslagruimte (desgevallend met ingebouwde kasten) In de vloer is in het beton reeds de ruimte uitgespaard voor de bijkomende trap
 • Zolder inrichten als slaapkamer

  Wij willen onze zolder inrichten als slaapkamer met badkamer. Er staan al 2 velux-ramen, zolder is al grotendeels afgewerkt. Laminaat ligt, muren zijn geplakt en geverfd. Er zou nog een deel van zolder moeten worden afgescheiden als opbergruimte, door gyproc muren, we zouden ingebouwde kasten willen, er zou nog 1 velux moeten worden geplaatst en de badkamer worden geinstalleerd.
 • Zolder afwerken

  Zolder is gechapt en geïsoleerd Zou met gyproc afgewerkt moeten worden en en een hal gemaakt worden rond trap met deur en een volwaardige trap geplaatst worden Er is al een trap gat nu dicht gemaakt met hout en zoldertrap Deze zou dan boven geplaatst worden om in de punt van het dak te kunnen komen en daar - vezelplaten plaatsen op de balken - de zijmuren bezetten - en een velux plaatsen - en ingemaakte kasten in de lage stukken - en iets van vloer bekleding heb alles nu genoemd maar moet zien wat het kost of dat allemaal ineens kan