Kasten op zolder? (81765)


Offertes aanvragen

Timmerman

Vraag nu gratis offertes aan:
Titel van uw project
Beschrijf uw project in uw eigen woorden

800 resterende tekens

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor kasten op zolder:

Kasten op zolder

De zolder wordt een slaapkamer voor mijn dochter. Ik wil ingemaakte kasten maar wat kost mij dat
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Zwijndrecht (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor kasten op zolder uit heel België:

 • Klussen te doen

  Iemand die kan helpen met de afwerking van plinten in onze zolder plus eventueel kasten te maken
 • Afwerken van reeds geïsoleerde zolder

  Totaal afwerking van reeds geïsoleerde zolder. Maken van inbouw kasten plaatsen van gyproc en bewerken van reeds mooie plankenvloer.
 • Totaal renovatie / opbouw zolder

  Totaal renovatie van zolder (elektriciteit doortrekken, isoleren, muur afbreken en verder opbouwen, 2 schuifdeuren en 2 kamers maken, plafonds leggen( op zolder en ook boven trap naar boven toe), kasten op maat onder de schuine wand. Gelieve via email te reageren, we zijn niet altijd thuis.
 • Renovatie van de zolder

  Zolder van 60m2. 1/4 reeds omgebouwd tot slaapkamer. Isolatie is aanwezig en veluxen aanwezig 3/4 dient rondom ingemaakte kasten aangemaakt te worden van 1,5 m hoogte onder de helling. Nok zal ongeveer 4 tot 5 meter hoogte zijn. Wandbekleding voor hellend dak is reeds aanwezig. Aanleggen van laminaat. Traphal 1e verdiep renovatie nodig: * nieuw plafond * nieuwe laminaat, * nieuwe gyproc op muren en vaste trap naar zolder met kwart draai.
 • Vaste trap naar zolder plaatsen en huidig zoldergat dichtmaken

  We willen graag een slaapkamer maken op onze zolder. Hiervoor willen we een vaste trap plaatsen en de huidige zoldertrap weghalen en het zoldergat dichtmaken. Het plafond is hout. We willen graag ook dat de er een wand komt langs de trap met een deur onderaan zodat de trap niet zichtbaar is in de kamer waarin hij komt. Onder de trap willen we ingebouwde kasten. De trap moet bovenaan een kwartslag hebben naar rechts/links (ligt nog niet vast). De muur waarlangs de trap komt is 3m60 en het plafond is ongeveer 2m40 hoog. We hebben nog geen trap aangekocht.
 • Zolderkamer af te werken

  Graag wil ik de zolderkamer opnieuw laten isoleren, laminaat laten leggen en ingebouwde kasten laten plaatsen, met de nodige verlichting. Zolder is 30 à 40 m².
 • Verbouwen zolder naar slaapkamer

  Renovatie zolderruimte (hellend dak) Zolder van 6m x 8m Nok hoogte van +/_5m Uit te voeren werken: - installatie van 2 grote veluxramen - plaatsen van een dunne laag extra (soepele) isolatie bovenop bestaande PUR schuim (8cm) (aan de binnenzijde van de zolderruimte) alsook aanbrengen van vochtdoorlatend dampscherm - plaatsen van gyproc over heel het dak ter afwerking (schilderen gyproc hoeft niet) - uitbreken en plaatsen nieuwe vloer + mogelijks plaatsen van geluidsisolatie onder nieuwe vloer - maken van kasten over de gehele breedte van het huis aan voor en achterzijde voor berging (laag gedeelte van het dak) - eventueel maken van kleerkast over de hele muur van het huis langs beide kanten (muur tussen ons huis en dat van onze buren)
 • Zolder ombouwen tot slaapkamer

  Wij wensen graag van onze afgewerkte zolder onze slaapkamer te maken. Dwz alle panelen dienen eruit gehaald te worden, alle isolatie, nieuwe isolatie plaatsen, terug afwerken en kasten inwerken indien mogelijk.