Kasten op zolder? (81765)


Offertes aanvragen

Timmerman

Vraag nu gratis offertes aan:
Titel van uw project
Beschrijf uw project in uw eigen woorden

800 resterende tekens

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor kasten op zolder:

Kasten op zolder

De zolder wordt een slaapkamer voor mijn dochter. Ik wil ingemaakte kasten maar wat kost mij dat
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Zwijndrecht (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor kasten op zolder uit heel België:

 • Zolder inrichten als slaapkamer

  Wij willen onze zolder inrichten als slaapkamer met badkamer. Er staan al 2 velux-ramen, zolder is al grotendeels afgewerkt. Laminaat ligt, muren zijn geplakt en geverfd. Er zou nog een deel van zolder moeten worden afgescheiden als opbergruimte, door gyproc muren, we zouden ingebouwde kasten willen, er zou nog 1 velux moeten worden geplaatst en de badkamer worden geinstalleerd.
 • Zolder afwerken

  Zolder is gechapt en geïsoleerd Zou met gyproc afgewerkt moeten worden en en een hal gemaakt worden rond trap met deur en een volwaardige trap geplaatst worden Er is al een trap gat nu dicht gemaakt met hout en zoldertrap Deze zou dan boven geplaatst worden om in de punt van het dak te kunnen komen en daar - vezelplaten plaatsen op de balken - de zijmuren bezetten - en een velux plaatsen - en ingemaakte kasten in de lage stukken - en iets van vloer bekleding heb alles nu genoemd maar moet zien wat het kost of dat allemaal ineens kan
 • Zolder verder in te richten

  Wij hebben een zolder van +/- 50m² die we wensen in te richten. Er zal een kleine badkamer(toilet, lavabo en douche in komen)en de rest zal slaapkamer zijn. De scheiding tussen de 2 ruimtes wensen wij met ingemaakte kasten te doen. De zolder bevindt zich onder een schuin dak dat reeds geïsoleerd is. We zullen ook 3/4 dakramen plaatsen.
 • Kasten op maat maken

  Gashaard vervangen door maatkast, onder de trap een kast maken en op zolder ook een aantal kasten/schappen nodig
 • Zolder af te werken

  Zolderruimte van 8 op 5 meter met dakhoogte +/- 5 meter 2 bestaande muren afwerken met gyproc (+ isolatie) schuine dakwanden bekleden met panelen (maestro of soortgelijk - reeds geïsoleerd)+ onderaan schuine wand ingebouwde kasten. Bovenaan dak tussenverdiep voorzien met osb platen. Tussenwand in gyproc 2 aparte kamers + afscheidingswand met verfdeuren Electriciteit: stopcontact en verlichting voorzieningen.
 • Electriciteitswerken op zolder

  Onze zolder is bijna af. De elektricien die de voorbereiding heeft gedaan heeft afgehaakt. We zoeken dus iemand die de stopcontacten, belichting in de kamer en ingemaakte kasten en de schakelaars kan komen plaatsen.
 • Omvorming zolder tot kamers

  Wij wensen kleine verbouwingen uit te voeren aan een alleenstaande woning. Van een bestaande ruimte op zolder moeten er 2 slaapkamers gemaakt worden. Hiervoor zal er eerst een trapgat in gewapend beton gemaakt moeten worden,. . . Alsook volgende werken : - trap op maat - plaatsen van 4 veluxen - ombouwen bestaande trap naar verdiep - ingebouwede kasten in verschillende kamers - gyprocmuren - schilderwerken,. . . Wij ontmoeten graag creatieve mensen die kwalitatief werk hoog in het vaandel dragen en aanneembare budgetten hanteren. .
 • Afwerken zolderverbouwing

  Zolder is geïsoleerd, maar moet nog afgewerkt worden met gyproc/twee muren te bezetten. Zadeldak, met velux aan elke kant. Er is een vaste trap naar de zolder, maar het trapgat moet dichtgemaakt worden, deur moet voorzien worden. Eventueel ook voorzien van kasten. Er wordt airco/verwarming voorzien, dus geen radiator aan te sluiten. Leidingen voor electricteit zijn voorzien. Stopcontacten en licht moeten gelegd worden. Tekening door architect is beschikbaar.