Kasten op zolder? (81765)


Offertes aanvragen

Timmerman

Vraag nu gratis offertes aan:
Titel van uw project
Beschrijf uw project in uw eigen woorden

800 resterende tekens

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor kasten op zolder:

Kasten op zolder

De zolder wordt een slaapkamer voor mijn dochter. Ik wil ingemaakte kasten maar wat kost mij dat
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Zwijndrecht (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor kasten op zolder uit heel België:

 • Zolder verder in te richten

  Wij hebben een zolder van +/- 50m² die we wensen in te richten. Er zal een kleine badkamer(toilet, lavabo en douche in komen)en de rest zal slaapkamer zijn. De scheiding tussen de 2 ruimtes wensen wij met ingemaakte kasten te doen. De zolder bevindt zich onder een schuin dak dat reeds geïsoleerd is. We zullen ook 3/4 dakramen plaatsen.
 • Kasten op maat maken

  Gashaard vervangen door maatkast, onder de trap een kast maken en op zolder ook een aantal kasten/schappen nodig
 • Zolder af te werken

  Zolderruimte van 8 op 5 meter met dakhoogte +/- 5 meter 2 bestaande muren afwerken met gyproc (+ isolatie) schuine dakwanden bekleden met panelen (maestro of soortgelijk - reeds geïsoleerd)+ onderaan schuine wand ingebouwde kasten. Bovenaan dak tussenverdiep voorzien met osb platen. Tussenwand in gyproc 2 aparte kamers + afscheidingswand met verfdeuren Electriciteit: stopcontact en verlichting voorzieningen.
 • Electriciteitswerken op zolder

  Onze zolder is bijna af. De elektricien die de voorbereiding heeft gedaan heeft afgehaakt. We zoeken dus iemand die de stopcontacten, belichting in de kamer en ingemaakte kasten en de schakelaars kan komen plaatsen.
 • Omvorming zolder tot kamers

  Wij wensen kleine verbouwingen uit te voeren aan een alleenstaande woning. Van een bestaande ruimte op zolder moeten er 2 slaapkamers gemaakt worden. Hiervoor zal er eerst een trapgat in gewapend beton gemaakt moeten worden,. . . Alsook volgende werken : - trap op maat - plaatsen van 4 veluxen - ombouwen bestaande trap naar verdiep - ingebouwede kasten in verschillende kamers - gyprocmuren - schilderwerken,. . . Wij ontmoeten graag creatieve mensen die kwalitatief werk hoog in het vaandel dragen en aanneembare budgetten hanteren. .
 • Afwerken zolderverbouwing

  Zolder is geïsoleerd, maar moet nog afgewerkt worden met gyproc/twee muren te bezetten. Zadeldak, met velux aan elke kant. Er is een vaste trap naar de zolder, maar het trapgat moet dichtgemaakt worden, deur moet voorzien worden. Eventueel ook voorzien van kasten. Er wordt airco/verwarming voorzien, dus geen radiator aan te sluiten. Leidingen voor electricteit zijn voorzien. Stopcontacten en licht moeten gelegd worden. Tekening door architect is beschikbaar.
 • Volledige zolder renovatie

  Het gaat om een volledige zolder renovatie (vloeroppervlakte 48 m2). Momenteel is de zolder toegankelijk met een trapladder. Er zijn geen veluxramen. Er ligt nog geen chape (enkel betonnen welfsels) en de zolder is slecht geïsoleerd. Er liggen wel nieuwe elektriciteitskabels en de leidingen voor de doucheruimte zijn al naar de zolder getrokken. Volgende werken zouden moeten gebeuren: * dakisolatie * poutrel steken aan het oude trapgat * oud trapgat terug toemaken * vaste trap met een nieuw trapgat * veluxramen (3 of 4) * chappen * onderverdeling in 3 ruimtes (2 slaapkamers en 1 doucheruimte met WC) d. m. v. Gyproc * ingemaakte kasten in slaapkamers, badkamer * bezetten van bestaande muren + gyprocmuren * sanitair badkamer leggen, afwerken en betegelen
 • Isolatie en inrichting zolder

  Uit te voeren werken: - isolatie dak - inrichting zolder als slaapkamer; afwerking wanden in Gyproc, plafond hangen, uitlijning vloer + laminaat - kastenwand om technische ruimte af te sluiten - ingebouwde kasten - uitwerking trapgat met kastenwand