Kasten op zolder? (81765)


Offertes aanvragen

Timmerman

Vraag nu gratis offertes aan:
Titel van uw project
Beschrijf uw project in uw eigen woorden

800 resterende tekens

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor kasten op zolder:

Kasten op zolder

De zolder wordt een slaapkamer voor mijn dochter. Ik wil ingemaakte kasten maar wat kost mij dat
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Zwijndrecht (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor kasten op zolder uit heel België:

 • Zolderinrichting

  Inrichting van bestaande, reeds geisoleerde zolder. Onze zolder is momenteel bereikbaar vanuit de gang met een uitklapbare trapladder. Deze zouden we willen verwijderen en het achtergebleven gat gedeeltelijk verwijderen/gedeeltelijk recupereren voor een nog te bouwen vaste trap. De te bouwen vaste trap kan beginnen in onze berging. De zolder zelf meet 6. 75 m lengte bij 5 m breedte. Op deze zolder willen we bovendien graag een velux steken, type UK04 met afmetingen 134x98 De zolder dient verder afgewerkt te worden met gyproc en met een laminaat. Onder de laminaat dient waarschijnlijk nog een kleine laag chap te komen. Afhankelijk van de kostprijs voor deze werken willen we misschien ook graag nog ingebouwde kasten laten maken.
 • Kasten op maat

  Zolder van 6m x 8m Uit te voeren werken: maatkasten op maat zowel in de breedte van het huis langs twee kanten , alsook in de diepte (langs 1 kant waar de trapkast is en de ruimte rond deze trapkast (incl deur)) Sommige onderdelen van de kasten langs voor en achterkant huis moeten verrolbaar kunnen zijn zodat ook de ruimte achter de kast kan benut worden (schuin dak) Trapkast moet ook afgewerkt worden in zelfde materiaal (melamine) Werken kunnen direct aangevat worden na goedkeuring offerte.
 • Verschillende klussen tuinhuis en rond huis

  Op zoek naar een klusjesman: Tuinhuis afschuren en herschilderen, dingen van zolder halen, kasten uit elkaar halen, afval naar stort doen, …liefst met 2 werkers tegelijk, voor de zware stukken.
 • Waterschade zolder herstellen

  Ik heb in mijn zolder waterschade opgelopen en nu zou ik een bestek moeten laten maken voor de verzekering om daarna graag de werken te laten uitvoeren. Ingebouwde kasten, parket beschadigd. Zou moeten hersteld worden na bestek, verzekering.
 • Inbouwkasten op zolder op maat laten maken

  Graag zouden wij in onze zolder ingebouwde kasten hebben, aangezien we met schuinen wanden zitten verliezen we nogal wat ruimte en is het onmogelijk een grote kast te plaatsen. Ter plaatse komen kijken voor te zien naar de juiste afmetingen. Adres geef ik aan de schrijnwerker mee.
 • Uittekenen plan bovenverdieping (zolder)

  Ons huis bestaat uit een benedenverdieping en daarboven een op zolder. Graag zouden we meer lichtinval bekomen om er een hobbykamer,en een slaapkamer en een zithoek te maken. Een kant van het dak is belegd met zonnepanelen en wegens het schuine dak zou er geopteerd moeten worden voor inbouw kasten of dergelijke. Kan u een plan tekenen en zo ja wat is de kostprijs voor het plan.
 • Allerlei klussen

  Rek verplaatsen van zolder naar tuinhuisje Op zolder 1 rek verplaatsen Op zolder +- 3 rekken of kasten bijzetten Wijzigingen + herstellingen aan bestaande kasten Trap naar zolder verstevigen Adresgegevens bij afspraak.
 • Zolderruimte omvormen tot slaapkamer

  Bestaande zolderruimte isoleren en afwerken tot volwaardige slaapkamer met ingebouwde kasten + oplossing zoeken voor vervanging bestaande toegang naar de zolder (= uittrekbare zoldertrap).