Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Brussel heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Brussel u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Brussel.

84 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Brussel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Oudergem, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Vorst uit Brussel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: zwevende trap plaatsen, plaatsen van nieuwe zweeftrap met armleuning in LED, binnenschrijnwerk, trappen installeren, trap en draagstructuur plaatsen, plaatsen van bloktrap, plaatsen bloktrap, bouwen garage, draaitrap plaatsen, trap in rubberwood plaatsen, zwevende trap plaatsen, ramen op maat voor monumentaal pand., zwevende trap installeren, garage bouwen, plaatsen eikenhouten trap en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, timmerwerken trappen in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Brussel:

maandag 21 november 2016

Inbraakveilig maken voordeur

Ik wens een bestaande voordeur te verstevigen met een systeem van badges of codes, een pomp, nieuwe brievenbussen en een systeem van videophone voor een gebouw met 4 verdiepingen
woensdag 16 november 2016

Brandwerende appartementsdeur plaatsen

Plaatsen van nieuwe brandwerende/brandvertragende appartementsdeur. Het slot kan worden herbruikt om op de nieuwe deur te plaatsen.
woensdag 16 november 2016

Maken houten tafel

Ik zou graag een houten tafel laten maken van 1 m² naar het voorbeeld in bijlage. Graag idee bespreken en prijsofferte maken.
zondag 13 november 2016

Glazen binnendeur plaatsen

Ik heb een houten badkamerdeur en wil die laten vervangen door een matglazendeur (206x87 cm). Ze staat in een houten geraamte dat onderaan nogal versleten is en ik daarom ook graag zou willen laten vervangen.
zaterdag 12 november 2016

Herstellen volhouten trap

Ik ben op zoek naar iemand die mijn trap in ere kan herstellen. Deze bestaat uit volhout voor de treden en tegen treden en een balustrade die bestaat uit vol hout met grote vlakken fineer. Graag ter plaatse komen kijken.
dinsdag 8 november 2016

Afkitten ramen buitenzijde

Verwijderen van beschadigde siliconen langs binnenkant (tussen glas en glaslat) + opnieuw kitten. 94 lopende meter en alles makkelijk bereikbaar (geen stelling nodig).
maandag 24 oktober 2016

Verluchtingrooster in aluminium deur

Wij hebben een aluminium buitendeur waar er een verluchtingsrooster moet geplaatst worden. Kan u ons een prijsofferte sturen, van het product met plaatsingskosten?
woensdag 19 oktober 2016

Voordeur in hout plaatsen

Wij zouden graag een nieuwe voordeur in hout laten installeren: afmetingen: 311cm hoog, breedte 134cm (binnen) en 129,5cm (buiten), met venster in de deur zodat er voldoende licht binnen kan. Graag een offerte voor deur met één centrale brievenbus in de deur, én een offerte met vier aparte brievenbusjes links. Bedankt.
dinsdag 18 oktober 2016

Inbraakbestendige deur kelder

Graag een offerte voor een inbraakbestendige deur in een kelder van een appartementsgebouw. Verdieping -1. Momenteel is een gewone binnendeur van 90 cm
vrijdag 14 oktober 2016

Beveiliging van vensterdeuren

Ik wil graag de schade veroorzaakt door een inbreker te herstellen. Ik heb offertes nodig voor de uiteindelijke uitvoering. Ik wens ook een betere beveiliging van de deuren, indien dit mogelijk is.
woensdag 12 oktober 2016

Gebruiksklaar maken winkel

Schrijnwerker gezocht voor de volledige inrichting van een winkel. Electriciteit: lichten in de vitrine. Magazijn van 4,5m op 25m.
vrijdag 7 oktober 2016

Binnendeuren plaatsen

Wij zouden 2 binnendeuren en 2 (binnen)schuifdeuren willen plaatsen. Wij wonen in een nieuwbouw en er zijn nog geen deuren. Nog aan te kopen.
donderdag 29 september 2016

Kastdeuren op maat maken

Ik heb een meubel met drie laque deurtjes en ik zou deze graag willen vervangen door houten deuren. De maten van de 3 deurtjes is 61 op 35 cm en dan heb ik een grotere kast waarvan de opklapbare deur 122 op 35 cm is.
vrijdag 23 september 2016

Ramen plaatsen

HandShake bouwt een woongebouw in Anderlecht. Eind oktober komen ramen uit Noorwegen geleverd en moeten gemonteerd worden in de gemetselde muren. Totaal 6 ramen/deuren op begane grond + 6 ramen op de verdiepingen
zaterdag 10 september 2016

Tafelpoten van houten tafel vastzetten

Voor u misschien te klein om mij te antwoorden. Voor mij is het een groot probleem. Ik kocht bij TROC een tweedehandstafel voor de eetkamer. ^één of zelfs twee houten poten dragen de tafel niet. Er is een opening die waarschijnlijk met hout of houtpasta moet opgevuld worden. - de verplaatsingskosten, - het uurtarief. Het is nogal dringend. De tafel riskeert om te vallen en dus stuk te gaan. Mijn vorige tafel is om dezelfde reden stuk gegaan.
maandag 5 september 2016

Vernieuwen voordeur

Onze voordeur (1926) is aan vernieuwing toe wegens versleten en onveilig. We hadden daarom graag een afspraak gemaakt om te kijken of we elkaar qua offerte zouden kunnen vinden?
woensdag 31 augustus 2016

Zandstralen of decaperen luiken

Ik wil graag luiken laten zandstralen. Het om gaat in totaal om 10 luiken met volgende afmetingen: 4x38cm/116 cm, 2x42cm/204cm en 4x40cm/103cm. Graag had ik een offerte gekregen voor het zandstralen. De nabehandeling doe ik zelf. Gezien deze luiken van een huis in Z-Frankrijk zijn, verkies ik ze zelf te brengen en te afhalen. Dit zijn volle luiken. Graag vakmannen uit de regio Limburg.
dinsdag 30 augustus 2016

Zandstralen en behandelen trap

Het betreft een trap in een bewoond (en gerenoveerd) huis. We willen de trap na het zandstralen graag behandelen met olie (tredes) en de rest verven. De trap bestaat uit 38 tredes + overloopjes (4). Traptrede = 65 cm breed - 18 cm hoog De overloopjes zouden we niet willen laten zandstralen, die schuren we zelf af, al de rest wel gezandstraald. We willen graag een offerte inclusief afplakken en opruimen.
dinsdag 23 augustus 2016

Houten muggenraam

Ik ben op zoek naar 2 muggenramen: 1) Ongeveer 217cm x 85cm 2) Onveveer 100cm x 100cm
vrijdag 29 juli 2016

Maatwerk in mijn woning

In de kleine wasplaats wil ik schappen hebben. Gezien er een schuine muur is moeten die trapeziumvormig zijn. Aan de ene kant: 4 schappen in MDF van ongeveer 40 x 40 Aan de andere kant: 2 schappen in MDF van 55 x 100 Ook al is het een wasplaats, toch wil ik een nette afwerking van het geheel. Ik heb MDF platen in recuperatie die kunnen verzaagd worden. Daarna moeten die wit geschilderd worden, ofwel gevernist. Dit is een klein werk, maar ik heb nog verscheidene andere werken in huis te realiseren, dus als dit werk naar behoren uitgevoerd is, kunnen nog opdrachten volgen.
dinsdag 19 juli 2016

Beddenbak en afwerking vloer

We hebben daar een klein kamertje waar we een op maat gemaakte beddenbak voor zouden willen laten maken (1. 70m muur tot muur) en 2. 10 m hoofd- tot voeteinde. Deze oppervlakte staat 50 cm hoger dan het vloeroppervlak. Graag dus ook van het voeteinde tot aan de grond netjes afwerken in hetzelfde hout en eventueel ook het grondoppervlak mee afwerken (vloer van ongeveer 6m2).
vrijdag 15 juli 2016

Raam herstellen

Bij het openen van het raam waarbij men de hendel 90° tegen de klok in draait, komt deze uit zijn kader. Het kan enkel zeer voorzichtig opengedaan worden waarbij men het raam zachtjes begeleidt. Het betreft een groot raam dat dagelijks gebruikt wordt als deur tussen woonkamer en terras. Naar alle waarschijnlijkheid werkt het mechanisme van de deur (raam) niet meer naar behoren.
woensdag 6 juli 2016

Branddeuren leveren en plaatsen

Graag een prijsofferte voor het leveren en plaatsen van 4 dubbele branddeuren RF 30 met houten afkasting. Te plaatsen in Gyproc wand dikte 125 mm. Deurbladen 830 mm x 2015 mm. Nodige deurbeslag en cilinderslot.
dinsdag 5 juli 2016

Rubbers voor vensters en deuren vervangen

Ik zoek een vakman die alle rubbers aan onze vensters (8) en voordeur (1) kan vervangen. Dit met dubbele rubbers om winddichtheid te voorzien, dus dat er geen wind tussen deuren en ramen kan heengaan, alsook om het geluid te dempen.
vrijdag 24 juni 2016

Blokhut plaatsen

Blokhut Lilly ( 205x205 cm )wordt ons donderdag 30/06 thuis geleverd. Komt id plaats van een gelijkaardig model. Wat kost de afbraak, weghalen en opbouw ? Er is thans geen betonvloer gelegd: rust op 4 hoekstenen.

Partners

Partners van Casius