Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Limburg.

25 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage met plat dak, zwevende trap plaatsen, plaatsen van nieuwe zweeftrap met armleuning in LED, binnenschrijnwerk, trappen installeren, trap en draagstructuur plaatsen, plaatsen van bloktrap, plaatsen bloktrap, bouwen garage, trap plaatsen in bungalow, draaitrap plaatsen, trap in rubberwood plaatsen, zwevende trap plaatsen, ramen op maat voor monumentaal pand., zwevende trap installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, trappen timmerwerken in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Limburg:

donderdag 8 december 2016

Herstelling houten chambrant deur

Houten achterdeur die beschadigd is na inbraak. Stijl sluitkant zou vervangen moeten worden en het sluitwerk van de deur zelf alsook bijwerken van kleinere beschadigingen. Het sluitwerk is geraakt, zal moeten vervangen worden. Graag ter plaatse komen kijken voor een prijsofferte.
dinsdag 6 december 2016

Zwevende trap plaatsen

Ik zou graag een zwevende trap tussen 2 muren plaatsen in mijn nieuwbouw woning dit zonder armleuning. Het betreft 16 traptreden van 1m breed. Graag zouden we zwarte treden wensen.
zondag 4 december 2016

Ramen op maat voor monumentaal pand.

In het kader van de totaalrenovatie van een monumentaal pand zijn wij op zoek naar een partij om ramen op maat te leveren. Aangezien wij het pand zullen gaan bewonen willen we ook hierbij rekening houden met isolerende waarde. Voor wat betreft het glaswerk zijn wij vanwege het monumentale karakter verplicht om getrokken "monumentaal" glas te plaatsen. Via deze link vind u een PDF met een plan van de voor- en achtergevel van het pand: https://drive. Google. Com/open? Id=0Bx3xuls75AgJNFBKUVJ3QjAwNjNBTlR2TTZKdWM5bzFLQnRn Zou u ons hiervoor een offerte kunnen maken (eventueel enkele alternatieven waarbij er verschillende mogelijkheden geïllustreerd worden; van enkel glas 3mm tot meerlaags glas met een hoge isolatiewaarde)? Dit dient voor mei 2017 te gebeuren.
donderdag 1 december 2016

Vaste zoldertrap

Wij zoeken een aannemer die ons een vaste trap naar zolder kan plaatsen. Nu kunnen we de zolder enkel betreden via een uitschuifbare ladder die op de overloop uit komt. Wij zouden graag een nieuw gat ergens in het plafond willen laten maken en vandaar uit een vaste trap naar de zolder. Wij wonen echter wel al in het huis.
donderdag 24 november 2016

Buitendeur leveren en plaatsen

Ik zoek een buitendeur geplaatst in ral kleur 7016 buiten en 9001 kleur binnen, volledig glas met verluchting afmeting +/- 1070 op 2100 met tochtstrip deur in PVC en binnenkant omkast/afgewerkt.
zondag 20 november 2016

Trap en draagstructuur plaatsen

Wij zouden graag een offerte van een trap krijgen over het volgende project: * een trap vanaf 1° verdieping naar zolder (H=3m20): een open trap bestaande uit 2 zijdelingse uitgetande trapbomen onder - en bovenkant uitgetand tredes in metaal - "geluidsdempend" gemaakt - geponsd - gepoederlakt: zwarte tredes en witte trapboom de trap heeft een bordes nodig, gezien er keukenkasten onder komen te staan en de trap anders de kasten raakt (zie ontwerp keuken in bijlage) *aansluitend bij trap 1 dient een een overloop te komen met draagstructuur in metaal en een loopvloer in perfoplaat passend bij de ponsing in de traptreden * de trapleuning en balustrade in metaal aan de valzijde van de trap in lineaire uitvoering (plat metaal) met 2 dunnere tussenlatten of alternatief met
zaterdag 19 november 2016

Plaatsen dakramen

Plaatsing van 4 dakramen
dinsdag 15 november 2016

Vervangen afgebroken scharnier

Ik zoek een schrijnwerker die een herstelling kan uitvoeren aan een Houten buitendeur. Een van de drie scharnieren / paumel is afgebroken en zou moeten vervangen worden. Ik help eventueel met het hanteren van de deur tijdens de klus.
dinsdag 15 november 2016

Vaste trap plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder laten maken. Er is reeds een vlizo trap maar ik wil eigenlijk een vaste trap om de zolder ook als volwaardige ruimte te kunnen gebruiken. Opening ook aan, te passen.
zaterdag 12 november 2016

Inklapbaar bed maken

Inklapbaar bed laten maken. Dit bed zou gemakkelijk in de muur moeten klappen zodat we meer plaats hebben.
donderdag 10 november 2016

Blokhut plaatsen

Ik wens Blokhut Luna 290 x 290 cm te plaatsen. Graag de prijs inclusief vloer en dakgoten
vrijdag 4 november 2016

Metselen van tuinhuis

Metselen van een tuinhuis 4x10. Nog geen fundering voorzien. Binnenmuur voorzien voor een kamer 4x4. 3 tal ramen en 3 deuren waarvan 2 buiten.
dinsdag 1 november 2016

Velux plaatsen

Wij willen graag 3 Velux dakramen laten plaatsen in ons nieuwe bedrijfspand afmeting 78 x 98.
dinsdag 25 oktober 2016

Binnendeur herstellen

Tijdens de verhuis van een bureautafel van de ene naar de andere kamer, hebben wij onze nog nieuwe wit gelakte binnendeur flink toegetakeld. Een flinke kap uit de zijkant van de deur. Kan u deze herstellen?
maandag 17 oktober 2016

Herstelling houten raam

Herstelling houten raam met inbraakschade, voordeur poging braak, vervangen 8 cilinders met zelfde sleutel (ze hebben sleutel meegenomen). Verzekering vraagt offerte alvorens te laten uitvoeren. Graag zo snel mogelijk offerte om zo snel mogelijk te kunnen herstellen.
donderdag 13 oktober 2016

Garagepoortopener plaatsen

Mijn garagepoortopener werkt niet meer. Wil nieuwe laten plaatsen.
donderdag 13 oktober 2016

Metalen profiel vensters

Aanbrengen van metalen profiel boven slaapkamervensters en terras om het water komende van de bovenverdieping niet op de ruiten en terras gedeeltelijk weg te houden.
donderdag 13 oktober 2016

Trap plaatsen

Wij willen een trap - hetzij in hout, beton of iets anders- laten plaatsen in het huis dat wij gaan aankopen. Hiervoor hebben wij een offerte nodig voor het plaatsen van de trap incl. trapgat en eventueel de mogelijkheid om het oude trapgat dicht te maken.
zaterdag 8 oktober 2016

Blokhut Cambridge plaatsen

Graag een offerte voor het plaatsen van blokhut cambridge 385x295 fundering word door ons klaargemaakt
zaterdag 24 september 2016

Carport plaatsen

Eenvoudige functionele carport 5,50 meter breed en 9 meter lang 2,75mt hoog.
vrijdag 23 september 2016

Prefab trap in microbeton of microcement

Ik zoek iemand die een trap in microbeton of microcement kan maken voor een hoeve in renovatie
zaterdag 17 september 2016

Afkasten dampkap

Ik wil een dampkap (zichtbare buis) laten afkasten door middel van mdf of ander materiaal. Het gaat maar om een klein stukje (1 meter à 1,5 meter tot aan de muur).
zaterdag 17 september 2016

Herstellen glas binnendeuren

Appartement heeft twee binnendeuren met glas. Bij één van de deuren zijn twee glaspaneeltjes gebroken. Ik wil andere paneeltjes ook laten vervangen door doorzichtige kunststof om kindveiliger te maken of deur laten voorzien van groot lichtdoorlatend kunststoffen venster.
vrijdag 16 september 2016

Kleine aanbouw afwerken

Tuinhuis/aanbouw van 7x3 afwerken met dakpannen, bijkomende muren, deur ed Nu staan er enkel 2 muren met klinker-ondergrond
maandag 12 september 2016

Plaatsen van carport

Plaatsen van carport - 4 x 10m voor mobilhome - tegen de woning aangeplaatst