Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Oost-Vlaanderen.

311 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: zwevende trap plaatsen, plaatsen van nieuwe zweeftrap met armleuning in LED, binnenschrijnwerk, trappen installeren, trap en draagstructuur plaatsen, plaatsen van bloktrap, plaatsen bloktrap, bouwen garage, trap in rubberwood plaatsen, zwevende trap plaatsen, ramen op maat voor monumentaal pand., zwevende trap installeren, garage bouwen, plaatsen eikenhouten trap, plaatsen betonnen trappen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, timmerwerken garage en carport in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Oost-Vlaanderen:

dinsdag 6 december 2016

Klassieke trap plaatsen

Traphal: trap plaatsen. trap met 2 draaiingen muur 1= begin trap= 170 muur 2= 180 Muur 3=175 met oversteek naar deur (deurgat= 90) voorkeur 15 treden en open balustrade: 2 houten planken Prijsofferte voor trap en plaatsen.
zaterdag 3 december 2016

Poortkader automatische schuifpoort

We zijn op zoek naar iemand die een poortkader kan maken voor schuifpoort (die we in de toekomst willen automatiseren). Hierbij moeten al de benodigdheden voor de automatisering al aanwezig zijn. De planken (houtcomposiet) hebben we al in ons bezit. De poort zou 180 x 400 groot zijn. Stuur gerust voor meer vragen.
zaterdag 3 december 2016

Bouw tuinhuis

Ik zoek aannemers om een tuinhuis te plaatsen. De plannen vind je in bijlage. Uitvoeren van het totaalconcept (zonder poort / deur) is mogelijk of individuele opdrachten: - Gieten van de bodemplaat - Gepolierd beton dat zal dienen als binnenvloer - Metsen van binnen/buiten muren - Plaatsen van plat dak (metalen golfplaten zijn OK, nadien komen er zonnepanelen op) + dakgoot en afvoer Qua bouwstructuur kan het plan nog aangepast worden (bv. Een enkele muur ipv dubbele muur met spouw + schilderen, volledig houtskelet + afwerking in hout, metaalskelet, etc.. ) Ik sta open voor andere voorstellen qua totaalconcept. Binnenkort ga ik de bouwaanvraag indienen bij Stad Gent.
donderdag 1 december 2016

Houten trap plaatsen

In een oude woning is de trap aan herstelling of aan vernieuwing toe om van de gelijkvloers naar de eerste verdieping te gaan. Geen luxe uitvoering gewenst - maw eenvoudige uitvoering.
donderdag 1 december 2016

Herstellen metalen trap

Voor onze residentie in Lokeren is een trede van de metalen trap gescheurd. Dit zou moeten gelast worden. Zie bijlage voor de foto.
dinsdag 29 november 2016

Deur voor ingebouwde hallkast maken (jassenkast)

Ik zou graag mijn halkast voorzien van een deur (liefst met een spiegel) Mijn eerste idee was een schuif of vouwdeur, maar misschien is het beter dat de vakman dit bekijkt om te zien wat de beste mogelijkheid is.
maandag 28 november 2016

Bekleden van zwevende trap in wenge

Bekleden van stalen constructie zwevende trap bekleden met wenge hout (donker houtkleur) Graag ter plaatse komen kijken voor advies.
zaterdag 26 november 2016

Plaatsing blokhut

Graag willen wij onze blokhut Lounge van 295 op 295 door Makro laten plaatsen, inclusief vloer. Is het mogelijk hiervan een prijs op te maken aub?
vrijdag 25 november 2016

Blokhut plaatsen bordeaux 3

Wij hebben de Blokhut Bordeaux 3 500 x 500 cm besteld, deze is al reeds geleverd. Graag hadden wij jullie hulp gehad bij het in elkaar zetten en het eventueel behandelen van het hout van de blokhut. Bij deze mijn vraag voor een offerte. Bestellingsreferentie : 195000037391757 Factuurnummer : 1920161010081708
donderdag 24 november 2016

Herstelling houten chambrant deur

Prijsofferte: Herstelling houten voordeur na inbraakpoging, is enkel de zijkanten die gescheurd zijn. Gescheurde chambrant.
donderdag 24 november 2016

Betonnen trap bekleden

Er zullen 2 betonnen trappen door de aannemer gegoten worden met Z-profiel. Nadien is het de bedoeling om de betonnen trap te bekleden met hout. Bv Padouk. Graag offerte en maatvoering die de aannemer dient aan te houden (vrije hoogte/dikte van de houttrede)
donderdag 24 november 2016

Zwevende trap installeren

Graag had ik een richtprijs gehad voor de trap tussen de keuken en de living (terug te vinden in het bijgesloten plan tussen het gelijkvloers en het eerste verdiep). Het betreft hier de smalle trap, de brede trap is bestaande en geeft toegang tot het niveau van de keuken die op een hoogte ligt van 1. 30m. Hierbij had ik graag de prijs geweten van een zwevend model, met aan de open zijde een glazen leuning die doorloopt op de gehele lengte die de keuken van de living afsluit.
donderdag 24 november 2016

Herstelling tuinhuis

De onderste planken aan de zuidkant zijn door zon en regen verrot. Wie kan dit herstellen? Graag een prijsofferte en ter plaatse komen kijken.
dinsdag 22 november 2016

Blokhut plaatsen

Door de storm van zaterdag is onze huidige blokhut volledig weggewaaid. Graag willen wij een nieuwe blokhut Latina van Makro 320x205 laten plaatsen. Ook dient nog een betonnen ondergrond te worden geplaatst. Zou het mogelijk zijn 2 afzonderlijke offertes te maken 1 voor de verzekering waarin de prijs van de blokhut inclusief vloer en dakgoten en plaatsing wordt vermeld 1 afzonderlijke offerte voor het plaatsen van de betonnen ondergrond. Daar deze uiteraard niet door de verzekering wordt gedekt. Graag zo snel mogelijk een offerte, daar de verzekering deze zo snel mogelijk moet hebben. Pas na hun goedkeuring kunnen we beginnen met het opruimen van het puin.
dinsdag 22 november 2016

Afsluiten WC ruimte

Wij hebben een WC geïnstalleerd en zien ons geen baas over het open gat waar een deur zou moeten komen. Bestaat er een mogelijkheid eens langs te komen om de mogelijkheden te bespreken en een offerte op te maken?
maandag 21 november 2016

Herstellen na stormschade van dak van tuinhuis of nieuw tuinhuis

Plaatsen van indien beste oplossing is nieuw tuinhuis Chill offerte wordt eerst gevraagd door verzekering.Herstellen na stormschade van dak van tuinhuis blizard of plaatsen van nieuw tuinhuis.
maandag 21 november 2016

Plaatsing metalen garage 299 x 594 x 230 grijs

Graag willen we een metalen garage uit het Makro aanbod te laten plaatsen Er is reeds een betonnen ondergrond aanwezig.
vrijdag 18 november 2016

Metalen steunen aan trap plaatsen

Ik wil een trap installeren met v metalen steunen waar de traptreden in hout op bevestigd worden , het gaat over 11 treden.
donderdag 17 november 2016

Hondenluik maken in deur

Wij zoeken iemand die een groot hondenluik wilt maken 90 cm hoogte in houten deur, voor Deense dog.
woensdag 16 november 2016

Herstelling buitendeur na inbraak

Er zit ondertussen een nieuw slot in doch herstelling na beschadiging is ook nodig + indien het mogelijk is om bestaande deur veiliger te maken. Het gaat over een een houten deurkader met glasraam welke naar buiten opendraait en aansluitend een vast kader in hout met glasraam.
woensdag 16 november 2016

Trap zandstralen

Zandstralen en in-oliën bestaande trap. Maakt deel uit van een verbouwing. Is reeds een groot deel afgeschuurd. Tss gelijksvloers en 1 ste verdieping. Materiaal in beuk.
dinsdag 15 november 2016

Trap renoveren

Trap renoveren en kast onder trap maken. 13 Tredes, draaitrap, leuning in inox, verlichting in ledstrips.
maandag 14 november 2016

Vervanging houten leuning

Wij wonen in een huis van 1933 dat we aan het renoveren zijn. De trap zal afgewreven en geschilderd worden. Aangezien de trap werd verplaatst is de leuning niet meer goed en moet aangepast worden. Tegelijk willen we een nieuwe leuning die minder opvallend is in de hal. Graag eens langskomen om de details voor een mogelijke offerte te bespreken.
zondag 13 november 2016

Keukenkast maken

Ik ben op zoek naar iemand die een keukenkast voor een spoelbak op maat kan maken , liefst niet te duur materiaal , spoelbak en werkblad zijn al aangekocht.
zondag 13 november 2016

Blokhut Makro type Luna plaatsen

Graag willen wij offerte voor plaatsen blokhut Luna 290cm x 290 cm met overkapping van 300cm. Graag prijs incl gieten vloerplaat.