Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Vlaams-Brabant.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, zwevende trap plaatsen, plaatsen van nieuwe zweeftrap met armleuning in LED, binnenschrijnwerk, trappen installeren, trap en draagstructuur plaatsen, plaatsen van bloktrap, plaatsen bloktrap, bouwen garage, carport installeren, zwevende trap tussen twee muren nieuwbouw plaatsen, ramen op maat voor monumentaal pand., zwevende trap installeren, garage bouwen, plaatsen eikenhouten trap en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, timmerwerken kozijnen, deuren en ramen in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Vlaams-Brabant:

dinsdag 6 december 2016

Trap in rubberwood plaatsen

Trap in rubberwood. - Gelijksvloers naar 1ste verdiep: recht, gesloten treden,geen leuning. - 1ste verdiep naar zolder: kleine draai onderaan, open treden, geen leuning. Graag ter plaatse komen kijken door een vakman.
dinsdag 6 december 2016

Vals plafond steken

We hebben een woonveranda laten plaatsen maar daar is geen plafond dekking bij We zouden graag dat dichten, ongeveer 50 vierkante meter.
woensdag 30 november 2016

Afstellen glazen deur

Ik zou een glazen deur willen laten afstellen omdat die sinds een paar dagen over de grond sleept. Er is geen pomp gemonteerd op de deur en ze hangt aan scharnieren op de zijkant.
maandag 28 november 2016

Plaatsen nieuwe deur

Nieuwe buitendeur aan de tuin plaatsen, teveel tocht en koude dat binnenkomt. Graag ter plaatse komen kijken. Adres aan de vakman.
maandag 28 november 2016

Eiken blokkentrap

Ik ben op zoek naar een schrijnwerker die een trap onderkwart linksom op maat kan maken voor een boeren woning. Betreft een trap die in zijn geheel uit eiken blokken dient te worden opgebouwd. Bijgevoegde foto is puur voor het concept, het betreft dus een KWART trap geen halve zoals in foto.
vrijdag 25 november 2016

Blokhut Cambridge plaatsen

Graag willen wij onze blokhut cambridge 385 op 295 door jullie laten plaatsen. Wat zou de vraagprijs zijn voor het plaatsen van deze blokhut? Worden er eveneens funderingsbalkjes geplaatst? Link v d blokhut https://www. Makroshop. Be/nl/tuin/tuinhuizen-blokhutten-garages/tuinhuizen-en-blokhutten/RM_4009122/blokhut-cambridge-385x295cm
vrijdag 25 november 2016

Binnenschrijnwerk

Wij zijn op zoek naar een schrijnwerker in het kader van de renovatie van ons huis. De werken zullen in fasen worden uitgevoerd en omvatten onder meer de bewerking of vervanging van houten vloeren, binnendeuren en de realisatie van een ganzentrap.
woensdag 23 november 2016

Trap plaatsen, trapgat verplaatsen en extra steunbalk

We zouden de huidige plooitrap willen verwijderen, trapgat toemaken en op de plaats waar nu scheidingsmuur naar slaapkamer staat een vaste houten trap. Dus er moet een muurtje weggehaald worden (geen draagmuur) en een trapgat gezaagd (houten gebinte). Ik had ook graag nog een extra versteviging voor naast de trap om het plafond wat extra te steunen aangezien daar een kast bovenkomt.
dinsdag 22 november 2016

Houten carport - tuinhuis op maat

Wij willen een nieuwe carport (op maat) waarvan een deel dienst doet als tuinhuis. Het tuinhuis/carport moeten geplaatst worden. Op dit ogenblik ligt op dienplaats nog kiezel. Dit wordt tegelijkertijd vervangen door een betonplaat of klinkers. De vloerafwerking zal door een andere aannemer uitgevoerd worden, tenzij u hiervoor ook een offerte wenst te geven.Plat dak met 1 open gedeelte en ander gesloten gedeelte.
maandag 21 november 2016

Plexiglas aan trap

Ik wil graag de reling van het balkon (binnenshuis) laten verhogen en beschermen. Eventueel zelfs helemaal vervangen. Er zit wel een speciale ronde welving in. Graag plaatsen wij op twee grote trappen ook extra beveiliging door een trapleuning en antislip op de trappen. Ik ben op zoek naar levering en plaatsing van alles.
donderdag 17 november 2016

Ingemaakte kast plus velux ramen

Ik zoek een schrijnwerker om een ingemaakte kast te bouwen, onder een schuine muur. Ik heb ook iemand nodig om 3 Velux horramen op te hangen. (De horren zijn al aangekocht) en om wat afwerkingswerken/klusjes te doen (silicone in keuken, plintjes in de gang, deurklink vermaken)
donderdag 17 november 2016

Tuinhuisje Luna plaatsen x2

Graag had ik de prijs gekregen voor het plaatsen van tuinhuis x 2. Adres zijn naast elkaar. het gaat over Aanvraagnummer: 145114 Aanvraag: Blokhut luna + extensies 290 x 290 + 380. Graag begin februari laten plaatsen.
woensdag 16 november 2016

Garage bouwen

Houtskeletbouw . Ik wil graag in mijn tuin een garage plaatsen van 11,5 x 3,5 m. Vooraan garage en daarachter een ruimte met vooral veel ramen. Gemeente verplicht mij wel helaas om buitenzijde met steen op te trekken.
dinsdag 15 november 2016

Vervangen raam

Een groot raam (2,3m x 3,2m) in onze woning is aan vervanging toe, gezien het soms lekt en het hout op bepaalde plaatsen vermolmd is. Het betreft donker hout en dubbel beglazing.
dinsdag 15 november 2016

Plaatsen eikenhouten trap

Graag een offerte voor het wegnemen van oude trap en het plaatsen van een nieuwe eikenhouten landelijke trap. Ter plaatse komen kijken om te zien naar de mogelijkheden en ook om een prijsofferte.
maandag 14 november 2016

Plaatsen betonnen trappen

Trap 1: van 0 naar 1, 1 kwartdraai bovenaan, plafondhoogte gelijkvloers: 280cm Trap 2: van 1 naar 2, 2 kwartdraaien beneden, plafondhoogte 240cm Trappen in gepolierde beton, gesloten treden, maar wel in blokvorm
zondag 13 november 2016

Blokhut plaatsen

Graag prijs voor plaatsen blokhut bonn Light 385 op 295 met vloer
zaterdag 12 november 2016

Binnendeuren plaatsen

Ik wil 7 binnendeuren laten plaatsen. deuren zijn zo goed als nieuw maar deurkast moet aangepast worden
zaterdag 12 november 2016

Zandstralen draaitrappen plus parket

Zandstralen van 2 draaitrappen + parket van 1 verdiep in een herenhuis. Graag ter plaatse komen kijken.
vrijdag 11 november 2016

Blokhut modern plaatsen

Plaatsen van blokhut modern met stalen geisoleerd dak
maandag 7 november 2016

Plaatsen van metaal zwevende trap

Nu heb ik een oude rechte trap van 12 treden. K wil in de plaats een metalen zwevende open trap met in het midden de beuk waar de treden op rusten. Aan 1 zijde heb ik een muur aan de andere kant wil ik een eenvoudige leuning of glas. De treden weet ik nog niet echt - ik weet niet wat mogelijk is. Plaatsing na 8 dec.
maandag 7 november 2016

Metalen bloktrap

Gesloten rechte (blok)trap in metaal. Hoogte van 1m40, 80 of 90 cm breed.
zondag 6 november 2016

Glasblokken vervangen

Raam van 42 glasblokken (7 x 6, 19 x 19 cm)waarvan 12 gebarsten wil ik laten repareren. Ofwel kapotte exemplaren vervangen ofwel volledig raam deels met baksteen opmetselen, deels opnieuw met glasblokken opbouwen.
zondag 6 november 2016

Houten tablet op tv-meubel

Graag hadden wij een houtentablet laten maken op onze bestaande tv-meubel. Tv-meubel is 3m lang. Het tablet moet uit 2 delen bestaan, een vaststaand gedeelte en een gedeelte dat we kunnen verschuiven. Dit omdat we nog aan de kabels moeten kunnen, als dit nodig is. Graag offerte voor eiken/beuken behandeld/onbehandeld hout. Het tablet moet ook de aangrenzende muur volgen (muur loopt niet recht)Wij zouden het tablet dit jaar nog willen.
vrijdag 4 november 2016

Aanpassing deuren

Aanpassing binnendeuren: door invaliditeit (rolstoel) zouden er 2 deuren veranderd moeten worden in schuifdeuren. Een ervan moet ook verplaatst worden. Ik heb een prijsofferte nodig om door te geven aan FOD om hiervoor de nodige premies aan te vragen! Zouden jullie me hiermee kunnen helpen?

Partners

Partners van Casius