Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in West-Vlaanderen.

118 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: zwevende trap plaatsen, plaatsen van nieuwe zweeftrap met armleuning in LED, binnenschrijnwerk, trappen installeren, trap en draagstructuur plaatsen, plaatsen van bloktrap, plaatsen bloktrap, bouwen garage, trap in rubberwood plaatsen, zwevende trap plaatsen, ramen op maat voor monumentaal pand., zwevende trap installeren, garage bouwen, plaatsen eikenhouten trap, plaatsen betonnen trappen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, trappen garage en carport in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in West-Vlaanderen:

zondag 4 december 2016

Installeren van sectionele garagepoort

Installeren van sectionele garagepoort en afbreken van oude garageschuifdeur.
zaterdag 3 december 2016

Zwevende trap plaatsen

Voor onze nieuwbouw hadden wij graag een idee van de prijs voor een trap (wit, materiaal nog niet gekozen), liefst zwevend met eventueel een glazen balustrade (of wand). U vindt hierbij foto's van voorbeeldtrappen en de plannen van onze woning. We hebben een trap nodig van het gelijkvloers naar de eerste verdieping en van de eerste verdieping naar de ingerichte zolder. Alvast bedankt.
woensdag 30 november 2016

Draaitrap plaatsen

Oude rechte trap moet plaats maken voor draaitrap en huislift voor zoontje in rolstoel.
woensdag 30 november 2016

Plaatsen velux ramen

Is het mogelijk om een offerte te bekomen voor plaatsen van 3 * VELUX Tuimelvenster GGL PK04 2050 hout wit afgelakt incl. EDW 2000 gootstuk (incl. BDX/BFX) + VELUX Solar rolluik SSL PK04 0000S Antraciet grijs. Aankoop en plaatsing.
dinsdag 29 november 2016

Glazen schuifdeur

Graag willen wij onze gelijkvloerse verdieping afschermen van de eerste verdieping via een glazen (schuif)deur. Momenteel zitten we met een "trapgat". In bijlage ziet u de huidige situatie (is ongeveer een 2,5m op 2,5m). 1) is dit mogelijk? 2) indien ja, op welke manier(en) 3) wat is de prijs hiervoor?
maandag 28 november 2016

Plaatsen van hordeur

Opdracht: plaatsen van een hordeur achteraan de keukendeur. De huidige hordeur sluit onvoldoende en is beschadigd aan het kader waardoor ze sleept en dient vervangen te worden.
maandag 28 november 2016

Plaatsen grote trap

Trap van gelijkvloers naar 1, van 1 naar 2 en van 2 naar 3 29'der leuning , meest basic trap 2 stuks maken boven een bocht. Graag een houten trap.
vrijdag 25 november 2016

Trap bekleden

Bekleden van traptreden (stenen trap) , vervanging van huidig tapijt , alsook overloop op eerste verdieping bekleden. Aantal trappen : 17 Hoogte traptrede : 16 cm Diepte : 23 cm Opstoot boord Overloop : 3. 20 m op 2.30
donderdag 24 november 2016

Montage blokhut

Kan u chape leggen en blokhut van Makro type Cottage monteren (eventueel ook in olie zetten) vloer + dakgoten monteren? Afmetingen : 295x385cm
woensdag 23 november 2016

Trap plaatsen en opening voorzien

Via deze weg wil ik eens informeren naar het installeren van een vaste trap naar de zolder. Door een gezinsuitbreiding is er nood aan extra ruimte. Hiervoor opteren we voor het verbouwen van onze zolder tot slaapkamer. Belangrijk hierbij is dat er dus een vaste trap naar de zolder kan worden geplaatst. Is er een mogelijkheid dat u eens langskomt om een idee te hebben wat betreft haalbaarheid/opties en logischerwijs hieraan dan een offerte hangt.
dinsdag 22 november 2016

Luchtgommen zandstralen van trap

Ik zou twee trappen willen luchtgommen. Trap 1 heeft 18 treden, en een trapleuning Trap 2 heeft 17 treden, en een trapleuning met spaken. Er is ook een balustrade op de overloop, maar die spaken zijn weg... Misschien dat ik op termijn daar beter een muurtje zet om mooier af te werken. De trap is mogelijk van den. Zelf ken ik daar heel weinig van, maar vrienden die reeds verbouwd hebben denken dat de trap stevig genoeg is voor een behandeling.
maandag 14 november 2016

Schadeklussen huurders

Ik verhuur een woning momenteel in Roeselare. De huurders zijn eruit gegaan en intussen zitten er nieuwe huurders in. Jammer genoeg is er toch wat schade. Ik heb zoveel mogelijk foto's getrokken zodat jullie een beeld krijgen over wat er moet gebeuren. De nieuwe huurders zitten er nu in en ik wil ze niet echt lastig vallen met problemen van de vorige huurders vandaar dit mailtje. Gelieve zoveel mogelijk via mail te sturen aub. De keukenkast die je ziet op foto 1 en foto 2 is kapot. Dit is met een draaisysteem (zowel kast onder afwasbak als naast oven= 1 kast). Er zit ook een barst in het houtwerk. Er zou dus een nieuwe kast moeten komen in de keuken. We hadden graag een richtprijs geweten over hoeveel dit kan kosten om zo'n draaikast te laten vervangen.
zaterdag 12 november 2016

Plaatsen van bloktrap

Trap met bordes of kwart draai 2550 hoog 1000 breed. Beton of hout graag een offerte. Ter plaatse komen kijken voor mogelijkheden te bespreken.
vrijdag 11 november 2016

Bouwen garage

Ruwbouw plaatsen garage 6,5m x 10m
donderdag 10 november 2016

Plaatsen zwevende tabletten

Plaatsen van 1 grote zwevende tablet van 150 lang 40 breed (en 5 ofzo dik). Met een gaatje in om het stopcontact door te trekken. Dan ook plaatsten van 5 tabletten boven onze radiatoren
dinsdag 8 november 2016

Zoldertrap plaatsen

Ik had graag een vaste zoldertrap laten plaatsen. Dit mag een open trap zijn ronder leuning. Er staat reeds een trap maar deze is te stijl. Bijgevolg zou de nieuwe trap een hoek moeten maken. Opening reeds aangepast.
vrijdag 4 november 2016

Nieuwe buitentrap plaatsen met balustrade

Buitentrap in afselia (of ander weerbestendig hout) met palier (overloop) naar terras en balustrade aan 1 zijde, geplaatst tegen muur. Traphoogte 3,10m (17 treden) trapbreedte 0,80 meter palier : 1,80 X 0,80 meter.
vrijdag 4 november 2016

Houten poort plaatsen

Graag offerte voor de plaatsing van een houten poort met vast stuk tussen bestaande woning en vrijstaande garage.
donderdag 3 november 2016

Herstelling raam keuken

Herstellen sluiting raam keuken. Raam in hout.
woensdag 2 november 2016

Herstellen kast en tafel

Ik heb 2 kasten die beschadigd raakten tijdens de verhuizing. Beiden zijn uit het rail systeem afgebroken graag zou ik deze laten herstellen alsook onze tafel.
woensdag 2 november 2016

Scharnier pvc kanteldeur vervangen

Metalen lift scharnier van pvc kanteldeur is afgebroken onderaan,er staat nergens een merk op,zou moeten vervangen worden,moet daarom niet identiek zelfde zijn als het maar werkt,want raam kan op dit moment niet dicht
maandag 31 oktober 2016

Kasten maken

Zolderkastjes maken op wieltjes, 3 kasten van 1m breed
donderdag 27 oktober 2016

Eiken kast

Wij zijn op zoek naar iemand die een nieuwe bodem in een bestaande eiken kast kan plaatsen. De oorspronkelijke bodem is namelijk losgekomen doordat de kast in een vochtige plaats heeft gestaan.
maandag 24 oktober 2016

Vervangen trap

Rechte open zigzag trap 85cm breedte - 15 treden.... historisch pand meer dan 100 jaar oud... trap komt in vervanging van oude houten trap...Metaal of combinatie in hout.
vrijdag 21 oktober 2016

Velux plaatsen

We willen een Velux raam vervangen door een nieuw. Type GG-afmeting , 180 ° kantelend, 1300 x 900 mm.