Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende tuinmannen. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een tuinman of meerdere tuinmannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tuinmannen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tuinman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in uw regio.

471 klanten bevelen een bij Casius aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een tuinman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tuinman in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor: oprit, terras en tuinaanleg, aanleg tuin, afsluiting plaatsen, stukje tuinafsluiting plaatsen, betonnen schutting plaatsen, zijkant tuin renoveren, tuinafsluiting van betonpalen en massief houten planken of draadafsluiting, afsluiting tuin draad en betonplaat, tuinafsluiting plaatsen op bouwgrond, afsluiting plaatsen, vernieuwen tuinafsluiting, afspanning met draad, afsluiting vervangen, afsluiting hardhout, afsluiting plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tuinman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tuinman:

woensdag 7 december 2016

Omheining

Ik wil een omheining plaatsen uit hardhout op beton met betonpalen de tuin is ongeveer 65 lopende meter graag zouden we nog een stuk tussen plaatsen dat bestaan uit hard ijzeren draadpanelen ongeveer 10m. Ook zou er een dubbele houten poort moeten geplaatst worden.
maandag 5 december 2016

Tuinafsluiting betonplaten houtstructuur

Wij gaan een achterbouw plaatsen en willen een nieuwe tuinafsluiting laten plaatsen. Het gaat over een lengte van 893 cm die van betonplaten (met houstructuur) zou moeten voorzien worden. Op het inplantingsplan in bijlage gaat het over de linkerzijde waar de betonplaten dienen aan te sluiten op een muurtje van 4 meter. Dit betreft 1 rechte lijn. Graag de werken uitvoeren in het voorjaar.
maandag 5 december 2016

Vellen boom

Een hoge boom dient geveld te worden, maar het betreft een boom die niet kan vallen (plaatsgebrek). De tuin is gemakkelijk toegankelijk.
maandag 5 december 2016

Vernieuwing afsluiting tuin

Een nieuwe afsluiting met de buren in de tuin. Hebben enkel materialen nodig - wordt zelf geplaatst.
maandag 5 december 2016

Plaatsen afsluiting

Plaatsen van afsluiting tussen gevelmuur en bestaande afsluiting lengte 4 m hoogte 1m80 met daarbij een poortje in voorzien voor doorgang Afsluiting moet volledig dicht zijn voor geen zicht vanop op straat naar terras.
zondag 4 december 2016

Houten tuinafsluiting herstellen

De houten tuinafsluiting zou moeten gerepareerd worden (stormschade). Er moeten 12-13 palen vervangen worden. Palen zijn omvergevallen en afgebroken door de storm.
zondag 4 december 2016

Nieuwe tuinafsluiting met vlechtpanelen

Langs achter in onze tuin willen we een nieuwe omheining plaatsen met zo'n vlechtwerk of vlechtpanelen. Het gaat over 40 meter. Dit gaat over 2 maal 20 meter.
zondag 4 december 2016

Afsluiting tuin met betonnen schermen of houtlook

Afsluiting plaatsen : 27 meter betonnen schermen met structuur of houtlook. Graag prijsofferte.
zaterdag 3 december 2016

Tuinomheining vervangen na stormschade

Na de recente storm heeft mijn omheining de geest gegeven. Ik wens deze dan ook te laten vervangen door een soortgelijke omheining, zij het met sterkere steunen dan de huidige houten exemplaren (welken doorbraken). Graag ter plaatse komen kijken om verder af te spreken en prijsofferte. Adres aan de vakman.
zaterdag 3 december 2016

Dichtgooien vijver

Ik wil een vijver van L7m xB3mx D1m laten dichtgooien, folie verwijderen, bankirai terras en filterbak moeten eveneens verwijderd worden.
vrijdag 2 december 2016

Afsluiting plaatsen

Ik wil in mijn tuin een afsluiting laten plaatsen in beton. Lengte 16 of 32 meter.
vrijdag 2 december 2016

Omheining en terras heraanleggen

1) Bij een auto-ongeval is de draad aan straatkant kapot geraakt. Ik zou dit stuk willen herstellen met draadpanelen (in groene kleur) Lengte: +/- 15 m , hoogte +/- 1,8 m - 2 m (afhankelijk van de hoogte van de draadpanelen). 2) Stuk terras leggen tegen de veranda: ongeveer 4,50 x 2,20m 3) Uitbreken bestaande terras achteraan de tuin ongeveer 20m² Adresgegevens bij afspraak
vrijdag 2 december 2016

Inrichting voortuin

Ik wil graag mijn voortuin aan laten leggen. De bestratingswerken zijn al gedaan, nu is de tuin aan de beurt. Ik heb al een plan zoals ik het graag wil hebben. Natuurlijk zijn goede raad en advies altijd welkom. Het is een voortuin van ongeveer 30m² met nog wat kleine stukken aan de zijkant van het huis. De aanleg moet vrij eenvoudig maar strak zijn.
donderdag 1 december 2016

Betonnen platen omheining

Ik moet verschillende kanten rond het huis betonplaten plaatsen . Sommige een kant gewoon en andere kant motief. Ook afbreken van huidige omheining. Afmeting : kant nr 1 = 20 m, andere kant = 15 m, en voorkant = 15 m.
donderdag 1 december 2016

Herstelling / Vervanging betonplaten in bestaande afsluiting

Het betreft beschadiging van alle betonplaten in de omheining door toedoen van incompetente werklui van de buren. Bij het installeren van houten schermen bij de buren hebben zij voor het bevestigen van de steunpalen de vijzen en pluggen door de betonplaten gemonteerd, met gevolg dat er op al deze plaatsen stukken betonplaat zijn afgesprongen. Op enkele plaatsen is zelfs de bewapening beschadigd. Graag dus offerte voor : het verwijderen en vervangen van deze betonplaten (betonpalen kunnen blijven staan ? ) : betreft in totaal 35 betonplaten van 1. 90m lengte verdeeld over 11 compartimenten (van paal tot paal 3 platen hoog, onderste plaat blijft staan)
donderdag 1 december 2016

Herstellen tuinafsluiting

Graag willen wij de houten tuinafsluiting laten herstellen en het (her)plaatsen van 2 tuinpanelen.
woensdag 30 november 2016

Herstelling tuin

Omheining en beplanting beschadigd door omgevallen boom. Vraag is opruimen en omheining herstellen.
woensdag 30 november 2016

Onderhoud verwaarloosde tuin

Ons bedrijf is opzoek naar een tuinaannemer voor het op orde brengen van onze verwaarloosde stadstuin (+- 10x15m). Enkel gras en onkruid aanwezig. Geen hagen, struiken of bomen. Enkel toegang tot de tuin via onze bureaus (achterzijde flatgebouw).
woensdag 30 november 2016

Stukje tuinafsluiting plaatsen

Wij hebben onze oprit en terras opnieuw laten aanleggen. Daardoor is er een stukje omheining gesneuveld. (zie foto DSC02165). Wij hadden dit graag terug zo gehad. Kan je ons een prijs geven hiervoor. Graag prijs alles inbegrepen. (materiaal, plaatsing, vervoerskosten, ... ) Wat moet er gebeuren *nog een stukje beton uithalen die in de weg zal zitten tegen kant buren. *afboording die je kan zien in het midden van foto DSC02165 aanpassen tot aan nieuwe aansluiting (stuk afzagen). *zoals je kan zien staat ons hekje er nog al de rest moeten we aankopen en mag geplaatst worden (breedte van paal hekje naar dikste beton kant buren 2,93 m) *vervoerskosten en plaatsingskosten
woensdag 30 november 2016

Betonnen afsluiting plaatsen

Ik wil een beton afsluiting plaatsen tussen mijn eigen perceel en dat van mijn buurman. Het gaat over 20m lengte. De beton afsluiting moet ca. 2m hoog zijn. Graag willen we een betonsoort met houtstructuur of sierbeton afsluiting (zie foto in bijlage).
dinsdag 29 november 2016

Afsluiting in houtafwerking

We zoeken een onderneming die tuinafsluitingen verkoopt en plaatst. Achteraan de tuin moet er een afsluiting komen van 7,5 meter en aan de rechterkant een afsluiting van 50 meter lang. De linkerkant van de tuin is al afgezet met houten platen van onze buur. We zouden het liefst werken met betonnen palen met een onderste plaat en daar tussen gesloten houten tuinschermen van 1,80m hoog. Graag zouden we een offerte ontvangen van deze samenstelling, zo het kan met verschillende houtafwerkingen (geïmpregneerd, kastanje... ) Graag rond de maand maart de werken laten uitvoeren.
dinsdag 29 november 2016

Betonnen schutting plaatsen

Ik zou graag een prijs hebben voor het plaatsen van een betonnen schutting rond mijn huis. De afmetingen zijn 28.5m - 9m - 32.5 m. Het gaat over het plaatsen van een betonnen schutting met een houtnerf structuur in. In de lengte van 28.5 m moet de platen dubbel steken naargelang mijn buur dezelfde plaatst.
maandag 28 november 2016

Pvc afsluiting plaatsen

Ik had graag een offerte ontvangen voor een witte PVC afsluiting van 3 meter met hoogte van 1. 80 en een poortje van 1 m op 1. 80 m.
maandag 28 november 2016

Afsluiting plaatsen

Graag had ik een prijsofferte voor een nieuwe afsluiting met bijhorende poort in materiaal hout of composiet Afsluiting in ongeveer 12 meter lang (zou het mogelijk zijn een prijsofferte van materiaal + werkuren )
maandag 28 november 2016

Afsluiting met houten panelen en deur

Ik wil mijn achterkant afsluiten in houten panelen, 20 meter en de hoogte ongeveer 2 meter waarin een deur. Deurtje ook in hout.
maandag 28 november 2016

Schutting plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die een zware haag kan uitdoen (beide kanten kanten van de tuin) van 3m hoog en 1,5m breed en het afval kan verwerken/verwijderen. Wij zouden deze willen vervangen door een schutting van betonnen palen en houten platen.
maandag 28 november 2016

Tuin beschutting hout plaatsen bestek stormschade

Is voor een bestek op te maken voor de verzekering stormschade aan de beschuttingen vele zijn losgekomen is bijna voor heel de tuin aan de twee kanten is ook voor eventueel daarna de werken ook uit te voeren. Graag ter plaatse komen kijken voor een prijsofferte tuin beschutting in hout.
maandag 28 november 2016

Betonnen sierplaten

Ik wil de bestaande tuinafsluiting (8 platen van 1,8 mtr)+ palen laten vervangen door beton (sierplaten). Lopende meter is ongeveer 14 meter. Ook een poortje van 1 meter. Graag ter plaatse komen kijken. Graag ergens in het voorjaar de werken starten, vanaf de maand mei.
zondag 27 november 2016

Renovatie van stadstuin

Ik wil mijn stadstuin, ongeveer 25m² laten renoveren. Momenteel is deze volledig betegeld.. De muren rondom zijn in slechte staat ( zouden opnieuw moeten bezet worden), ik had deze graag allemaal in hout gehad.zoals bvb. sarking Wat we vooral willen creëren is een plek waar we tot rust kunnen komen.
zondag 27 november 2016

Kippenren plaatsen

Wij hadden graag een kippenren geplaast met poortje in kastanjehoutrol,hoogte 1. 20m. Ongeveer,10 meter breed op 8 meter. De andere helft staat eral.
zondag 27 november 2016

Tuinafsluiting beton met hout

Tuinafsluiting met beton- of aluminiumpalen met ertussen hout ( schermen ) afmeting : lengte ongeveer 20 meter
zaterdag 26 november 2016

Fundering aanleggen

Mijn ingebouwd zwembad is 6 * 3 meter, en komt 30 cm uit de grond. Nu wil ik op een afstand van 20 a 30 cm rond het zwembad een een betonnen structuur plaatsen om nadien op te vullen met beton of dergelijke om daarna dan nadien een tegel op te kleven. Op zich zijn dus die palen en panelen niet groot.
zaterdag 26 november 2016

Houten tuinafsluiting aan één kant van mijn tuin

6 massieve schermen (plat profiel) Rode Noorse grenen onder druk geïmpregneerd 1,73 breed x 1,20 hoog 6 afdeklatten 1,73 breed 6 gegalvaniseerde metaalpalen +/-11,5 cm x 9,5 cm bekleed in RNG 6 betonplaten 30 cm hoog
vrijdag 25 november 2016

Afwerken omheining

In onze achtertuin zijn nog enkele meters niet afgesloten. Deze dienen te worden dichtgemaakt. Vooraan het terrein moet de draad ook verder door worden getrokken en dan afgemaakt met een poort over de oprit. Het betreft een dertigtal meter draadafsluiting en een poort van 4m breedte.
vrijdag 25 november 2016

Coniferenhaag weghalen met wortel

Wegsnoeien + uitgraven coniferenhaag. 18m lang x 3. 50m hoog. 4 extra stronken coniferen uitgraven en wegvoeren.
vrijdag 25 november 2016

Draden afsluiting met betonenplaten

Nieuwbouw in Lichtervelde. We zouden graag een zwarte draden afsluiting met betonplaten tussen ons en de buren willen plaatsen. Het perceel is 55 meter diep. Graag had ik het eerste gedeelte, tot aan de facade van het huis, een omheining van 150cm hoog (zo'n 8 m) en nadien 200cm hoogte.
vrijdag 25 november 2016

Tuinafsluiting te herstellen

Tijdens de storm van verleden zondag is het dak van het tuinhuis van de buren op onze tuinafsluiting geland. Deze is nu stuk en moet vervangen worden. Het moet met draad gebeuren zodat onze viervoeter niet weg kan en tegen de draad moet een doek geplaatst worden langs de buurkant en bamboestokken langs onze kant.
donderdag 24 november 2016

Omheining repareren

Ik wil een omheining van ongeveer 50 m laten repareren na de stormschade
donderdag 24 november 2016

Afsluiting terras

Vanop mijn terras van 8mx4m kijk ik in de verte op bomen van een park maar vlak achter mijn terras is een groot plat dak van de winkel op het gelijkvloers. Dat plat dak wil ik niet meer zien en wil daarom tegen de metalen afsluiting van het terras een kunstmatige haag (of dergelijke) plaatsen. De metalen afsluiting is 1m hoog en de haag zou daar een stukje bovenuit moeten komen. Steenkorven kan voor mij ook een mogelijkheid zijn. Graag ter plaatse komen kijken om de soort kunsthaag en prijzen met de vakman te bespreken.
donderdag 24 november 2016

Schutting omgewaaid door storm

Onze schutting is door de storm vanaf gelopen weekend omgewaaid. Er zijn 7 platen uit de beton pallen gegaan en 4 beton platen gescheurd. De lengte van de schutting is 14 houten schutting platen. Tevens kan onze poort ook niet goed meer dicht daar deze de klap heeft opgevangen van het houthok waaraan vast zit. Nu vraagt de verzekering een offerte wat dit alles gaat kosten. Zou u voor ons daar een beraming van kunnen opmaken?
woensdag 23 november 2016

Door stormschade gebroken houten omheining vervangen en draadomheining rechtzetten

Door stormschade dien ik een deel van de houten omheining te vervangen + de bestaande draad (hoekpaal ) terug recht te zetten. ( zie bijgevoegde foto's)
woensdag 23 november 2016

Zijkant tuin renoveren

Zijkant draad plaatsen inbraakbeveiliging 2 meter hoogte lengte 30 meter geplaatst. Draadafsluiting met een buis, inbraak veilig. Dit is een recht stuk van ongeveer 45 meter lang.
woensdag 23 november 2016

Herstellen omheining na stormschade

Herstelling omheining tuin (houtwerk) na stormschade. Verschillende palen en planken afgeknakt/los/stuk. Volledige omheining moet gecontroleerd en hersteld worden. Offerte nodig voor verzekering.
woensdag 23 november 2016

Afsluiting vervangen

Bestaande afsluiting (bestaande uit betonnen palen en platen met gaasdraad) scheefgezakt door niveauverschil met aanpalend grondstuk. Zou dit graag laten herstellen. Graag contact opnemen voor bezoek ter plaatse.
woensdag 23 november 2016

Snoeiwerk hoge bomen

In een besloten tuin zijn er max. 6 acers te snoeien. Groenafval mee te nemen.
woensdag 23 november 2016

Houten afsluitinq plaatsen

Afsluiting van 10 meter met betonpalen en betonplaat onderaan en houtpanelen. Dat is een rechte zijde. Met houten panelen en betonpaal.
woensdag 23 november 2016

Draadafsluiting plaatsen

Ik zou een draadafsluiting met bovenbuis willen plaatsen in mijn voortuin en dit over een lengte van 15 meter recht, met een hoogte van minimum 180 cm. Ik zou graag prijs krijgen voor levering en plaatsing.
woensdag 23 november 2016

Verwijderen haag coniferen

Graag had ik mijn haag coniferen laten verwijderen: 53m lang, 75 cm breed (zie foto bijlage)
woensdag 23 november 2016

Omgewaaide houten omheining vervangen of te herstellen

Een gedeelte van de houten omheining is door de felle wind omgewaaid. +/-15 meter panelen dienen vervangen te worden door nieuwe of de bestaande panelen te herbruiken (ter plaatse zien wat mogelijk is) met palen tussen de panelen. De ondergrond moet nagezien worden, er liggen buizen voor afwatering e.d. , dus kan er niet diep gegraven worden om de palen vast te zetten.
dinsdag 22 november 2016

Houten afsluiting plaatsen

Graag een prijsofferte voor het plaatsen van houten afsluiting plaatsen met betonnen palen en onderstuk in betonplaat. Totale lengte 7m en een stuk van 14m.

Partners

Partners van Casius