Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tuinmannen. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een tuinman of meerdere tuinmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tuinmannen uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tuinman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Antwerpen.

109 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een tuinman, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tuinman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor: oprit, terras en tuinaanleg, aanleg tuin, afsluiting plaatsen, stukje tuinafsluiting plaatsen, betonnen schutting plaatsen, zijkant tuin renoveren, tuinafsluiting van betonpalen en massief houten planken of draadafsluiting, afsluiting tuin draad en betonplaat, tuinafsluiting plaatsen op bouwgrond, afsluiting plaatsen, vernieuwen tuinafsluiting, afspanning met draad, afsluiting vervangen, afsluiting hardhout, afsluiting plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tuinman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tuinman in Antwerpen:

maandag 5 december 2016

Vellen boom

Een hoge boom dient geveld te worden, maar het betreft een boom die niet kan vallen (plaatsgebrek). De tuin is gemakkelijk toegankelijk.
maandag 5 december 2016

Vernieuwing afsluiting tuin

Een nieuwe afsluiting met de buren in de tuin. Hebben enkel materialen nodig - wordt zelf geplaatst.
zondag 4 december 2016

Afsluiting tuin met betonnen schermen of houtlook

Afsluiting plaatsen : 27 meter betonnen schermen met structuur of houtlook. Graag prijsofferte.
zaterdag 3 december 2016

Tuinomheining vervangen na stormschade

Na de recente storm heeft mijn omheining de geest gegeven. Ik wens deze dan ook te laten vervangen door een soortgelijke omheining, zij het met sterkere steunen dan de huidige houten exemplaren (welken doorbraken). Graag ter plaatse komen kijken om verder af te spreken en prijsofferte. Adres aan de vakman.
donderdag 1 december 2016

Herstelling / Vervanging betonplaten in bestaande afsluiting

Het betreft beschadiging van alle betonplaten in de omheining door toedoen van incompetente werklui van de buren. Bij het installeren van houten schermen bij de buren hebben zij voor het bevestigen van de steunpalen de vijzen en pluggen door de betonplaten gemonteerd, met gevolg dat er op al deze plaatsen stukken betonplaat zijn afgesprongen. Op enkele plaatsen is zelfs de bewapening beschadigd. Graag dus offerte voor : het verwijderen en vervangen van deze betonplaten (betonpalen kunnen blijven staan ? ) : betreft in totaal 35 betonplaten van 1. 90m lengte verdeeld over 11 compartimenten (van paal tot paal 3 platen hoog, onderste plaat blijft staan)
maandag 28 november 2016

Schutting plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die een zware haag kan uitdoen (beide kanten kanten van de tuin) van 3m hoog en 1,5m breed en het afval kan verwerken/verwijderen. Wij zouden deze willen vervangen door een schutting van betonnen palen en houten platen.
zondag 27 november 2016

Renovatie van stadstuin

Ik wil mijn stadstuin, ongeveer 25m² laten renoveren. Momenteel is deze volledig betegeld.. De muren rondom zijn in slechte staat ( zouden opnieuw moeten bezet worden), ik had deze graag allemaal in hout gehad.zoals bvb. sarking Wat we vooral willen creëren is een plek waar we tot rust kunnen komen.
zondag 27 november 2016

Kippenren plaatsen

Wij hadden graag een kippenren geplaast met poortje in kastanjehoutrol,hoogte 1. 20m. Ongeveer,10 meter breed op 8 meter. De andere helft staat eral.
zaterdag 26 november 2016

Fundering aanleggen

Mijn ingebouwd zwembad is 6 * 3 meter, en komt 30 cm uit de grond. Nu wil ik op een afstand van 20 a 30 cm rond het zwembad een een betonnen structuur plaatsen om nadien op te vullen met beton of dergelijke om daarna dan nadien een tegel op te kleven. Op zich zijn dus die palen en panelen niet groot.
vrijdag 25 november 2016

Afwerken omheining

In onze achtertuin zijn nog enkele meters niet afgesloten. Deze dienen te worden dichtgemaakt. Vooraan het terrein moet de draad ook verder door worden getrokken en dan afgemaakt met een poort over de oprit. Het betreft een dertigtal meter draadafsluiting en een poort van 4m breedte.
vrijdag 25 november 2016

Tuinafsluiting te herstellen

Tijdens de storm van verleden zondag is het dak van het tuinhuis van de buren op onze tuinafsluiting geland. Deze is nu stuk en moet vervangen worden. Het moet met draad gebeuren zodat onze viervoeter niet weg kan en tegen de draad moet een doek geplaatst worden langs de buurkant en bamboestokken langs onze kant.
donderdag 24 november 2016

Omheining repareren

Ik wil een omheining van ongeveer 50 m laten repareren na de stormschade
donderdag 24 november 2016

Afsluiting terras

Vanop mijn terras van 8mx4m kijk ik in de verte op bomen van een park maar vlak achter mijn terras is een groot plat dak van de winkel op het gelijkvloers. Dat plat dak wil ik niet meer zien en wil daarom tegen de metalen afsluiting van het terras een kunstmatige haag (of dergelijke) plaatsen. De metalen afsluiting is 1m hoog en de haag zou daar een stukje bovenuit moeten komen. Steenkorven kan voor mij ook een mogelijkheid zijn. Graag ter plaatse komen kijken om de soort kunsthaag en prijzen met de vakman te bespreken.
woensdag 23 november 2016

Door stormschade gebroken houten omheining vervangen en draadomheining rechtzetten

Door stormschade dien ik een deel van de houten omheining te vervangen + de bestaande draad (hoekpaal ) terug recht te zetten. ( zie bijgevoegde foto's)
dinsdag 22 november 2016

Herstelling van omheining

Door de storm is mijn omheining stuk. Deze bestaat uit draad met kunststofmatten. Hij is ongeveer 40m lang. Ik wens graag een stevigere omheining.
maandag 21 november 2016

Omheining plaatsen

Ik zou graag een degelijke vos- en martervrije omheining willen voor mijn dieren. Ik schat ongeveer een hok van 20 a 25m2
maandag 21 november 2016

Herstellen tuinafsluiting

Herstellen van tuinafsluiting na stormweer van afgelopen zondag. 3 a 4 geknakte palen met houten scherm en losse planken van tuinschermen.
maandag 21 november 2016

Afsluiting betonplaat houtstructuur prijsadvies

Ik wil mijn achtertuin deels laten renoveren afsluiting met betonplaat zetten 1. 50 hoog en 15 meter lang en beplanting ervoor bespreken bestaande border ( 50 cm /15)ontmantelen dwz borderstenen weg, afvoerbuis weg en herleggen, border heraanleggen op hoger niveau ? Afsluiting kan niet vanaf muur verankerd worden en moet aansluiten op een laag terrasmuurtje. Best ter plaatse komen kijken door een vakman.
zondag 20 november 2016

Omheining vervangen

Momenteel hebben we een houten versleten omheining die dringend vervangen moet worden , het is ongeveer 35 lopende meter , hier dient ook een fundering voorzien te worden aangezien die nu niet aanwezig is . Graag prijsofferte incl btw en een offerte met en zonder plaatsing. Liefst zo snel mogelijk de omheining veranderen.
zondag 20 november 2016

Tuinafsluiting van betonpalen en massief houten planken of draadafsluiting

Afhankelijk van de prijs overwegen we een tuinafsluiting (één rechte lijn) van betonpalen/betonnen plaat op de grond/massief houten planken tand-groef te laten plaatsen. Minimum zes meter, maximaal 50 meter. Indien mogelijk ook een richtprijs voor een omheining van metalen palen en draadafsluiting (geplastificieerd, ruitvormig gevlochten). Dat is een volledige rechte zijde.
vrijdag 18 november 2016

Omheining rond tuin

Ter voorbereiding van de komst van een hond wensen wij onze tuin te omheinen. We hebben voor onze achtertuin ongeveer 50 lopende meter omheining nodig. In de offerte moet het afbreken van het huidige betonnen scheidingsmuurtjes inbegrepen zijn. Gewone draadomheining van ongeveer 2m hoog.
donderdag 17 november 2016

Tuinafsluiting draadpanneel

Dit is voor een nieuwbouw : draad paneel afsluiting zwart 2 meter hoog geplaatst. 265 l/m ongeveer dit zijn 4 zijden.
woensdag 16 november 2016

Tuin omheinen

Ik wil de tuin omheinen langs 1 kant. Deze is 60 m lang. Er is een niveauverschil van ongeveer 1 m met de buren. De omheining komt op de scheidingslijn te staan. Het is de bedoeling dat de hovenier alles voorziet. We zouden draad willen met bovenbuis en een betonnen plaat. Ik verwacht dat er een soort van L-profiel ook zal moeten worden voorzien wegens niveauverschil?
dinsdag 15 november 2016

Afsluiting plaatsen

De werken betreffen het plaatsen van een afsluiting in beton en hout. Het gaat over een recht stuk van +/- 12,6 m. De hoogte is +/-2 m. Afbraakwerken dienen niet meer te gebeuren. Graag had ik van u een prijs ontvangen voor het leveren en plaatsen van de betonnen elementen en enkele varianten van panelen en/of planken.
dinsdag 15 november 2016

Bamboe verwijderen

Graag zou ik de bamboe in mijn tuin definitief willen verwijderen. Het is een woekerbamboe waardoor de wortels onder de betonnen muur naar de buren aan het verspreiden is. Graag zou ik alle bamboes en zijn wortels weg willen hebben.

Partners

Partners van Casius