Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tuinmannen. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een tuinman of meerdere tuinmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tuinmannen uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tuinman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Limburg.

59 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een tuinman, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tuinman in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor: oprit, terras en tuinaanleg, aanleg tuin, afsluiting plaatsen, stukje tuinafsluiting plaatsen, betonnen schutting plaatsen, zijkant tuin renoveren, tuinafsluiting van betonpalen en massief houten planken of draadafsluiting, afsluiting tuin draad en betonplaat, tuinafsluiting plaatsen op bouwgrond, afsluiting plaatsen, vernieuwen tuinafsluiting, afspanning met draad, afsluiting vervangen, tuinomheining plaatsen, tuinafsluiting betonplaten houtstructuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tuinman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tuinman in Limburg:

zaterdag 3 december 2016

Dichtgooien vijver

Ik wil een vijver van L7m xB3mx D1m laten dichtgooien, folie verwijderen, bankirai terras en filterbak moeten eveneens verwijderd worden.
woensdag 30 november 2016

Herstelling tuin

Omheining en beplanting beschadigd door omgevallen boom. Vraag is opruimen en omheining herstellen.
donderdag 24 november 2016

Schutting omgewaaid door storm

Onze schutting is door de storm vanaf gelopen weekend omgewaaid. Er zijn 7 platen uit de beton pallen gegaan en 4 beton platen gescheurd. De lengte van de schutting is 14 houten schutting platen. Tevens kan onze poort ook niet goed meer dicht daar deze de klap heeft opgevangen van het houthok waaraan vast zit. Nu vraagt de verzekering een offerte wat dit alles gaat kosten. Zou u voor ons daar een beraming van kunnen opmaken?
woensdag 23 november 2016

Zijkant tuin renoveren

Zijkant draad plaatsen inbraakbeveiliging 2 meter hoogte lengte 30 meter geplaatst. Draadafsluiting met een buis, inbraak veilig. Dit is een recht stuk van ongeveer 45 meter lang.
woensdag 23 november 2016

Snoeiwerk hoge bomen

In een besloten tuin zijn er max. 6 acers te snoeien. Groenafval mee te nemen.
woensdag 23 november 2016

Omgewaaide houten omheining vervangen of te herstellen

Een gedeelte van de houten omheining is door de felle wind omgewaaid. +/-15 meter panelen dienen vervangen te worden door nieuwe of de bestaande panelen te herbruiken (ter plaatse zien wat mogelijk is) met palen tussen de panelen. De ondergrond moet nagezien worden, er liggen buizen voor afwatering e.d. , dus kan er niet diep gegraven worden om de palen vast te zetten.
maandag 21 november 2016

Tuin afsluiting

Tuinafsluiting van 14 meter met een hoek in. Met twee betonnen platen op elkaar in de grond en daarboven zwarte draad. Graag spoedig een afsluiting kunnen plaatsen.
zaterdag 19 november 2016

Omheining tuin

50m tuinomheining
woensdag 16 november 2016

Afsluiting vervangen

1 begin en 1 eindpaal 2 tussenpalen lengte 2400 cm x 7 x 7 3 x afsluiting 1. 80 x 1. 80 = 5.40m
dinsdag 15 november 2016

Plaatsen betonnen afsluiting

Ik wens een betonnen afsluiting hoogte 1,5 meter en lengte 19,5 m te laten plaatsen.
maandag 14 november 2016

Houten afsluiting + poort

Wij zijn op zoek naar een hardhouten afsluiting voor onze oprit. De totale lengte is +/- 7 meter. Ondergrond: klinkers. Liefst geen betonnen panelen aan de onderkant. In de afsluiting zou een poort van minimaal 1,5m breed verwerkt moeten worden. Hoogte van de afsluiting: 1,8 m.
zaterdag 12 november 2016

Coniferen verwijderen

Ik wil een rij coniferen die op de scheiding met de buren staan laten verwijderen, het betreft een rij van ongeveer 40 m.
vrijdag 11 november 2016

Draadafsluiting geitenweide

Ik wil een deel van mijn tuin laten omheinen met een hoogte van +/- 135 cm. Dit met betonplaten en horizontale palen. Het is +/- 17 m lang en 9 m breed,in een hoek. De oppervlakte is licht hellend.
woensdag 9 november 2016

Tuinafsluiting betonplaten

Ik wil graag offertes vragen voor betonplaten te plaatsen in een L- vorm, 10m op 8,5 m. De betonplaten voor de lengte van 10 meter zouden 2m40 hoog moeten zijn en de betonplaten voor de lengte van 8,5m zouden 2 meter hoog moeten zijn. Ook zou ik graag willen vragen binnen welke termijn de werken zouden uitgevoerd kunnen worden.
dinsdag 8 november 2016

Plaatsen draadafsluiting

We zouden graag onze tuin omheinen met draadafsluiting in antraciet of zwart. Dit met een lengte van ongeveer 51 lopende meter met een hoogte van 200cm. Onderaan hadden we graag een betonnen boord van 30cm hoog. De palen moeten een doorsnede hebben van 60mm. Dit ook met bovenpalen. In deze 51 meter zouden 2 poortjes voorzien moeten worden van 100cm breedte en 200 cm hoog.
dinsdag 8 november 2016

Afsluiting plaatsen

Ik had graag prijs gehad voor het volgende: zwarte draadafsluiting 1,8 m hoog met bovenbuis en betonplaat ( palen om de 2 meter ) ( 2mm dik en 60 dia ruitvormig. het is een L vorm achterkant is 7,60 m zijkant is 18 m en dan een trap naar beneden van 3 meter, aan de andere zijkant moet draad komen van 3 meter hoogte ( omwille van stallen van de buren ) en trapsgewijs naar beneden gaan tot op 2 meter hoogte)deze hoeven geen betonplaat te hebben.
zondag 6 november 2016

Plaatsen betonnen palen en platen

Graag had ik een prijs gekregen voor het volgende; Ik zou graag een afsluiting in beton laten plaatsen met betonnen platen en palen deze zou in totaal 54 m lang heeft 2 zijden en zou +- 2 m hoog moeten zijn.
zaterdag 5 november 2016

Scheiding plaatsen tuin

Ik wil van voor tot achter als scheiding tss mijn tuin en die van de buren een betonwand zetten. Ik wil dit volledig laten doen tesamen met het vrijmaken en egaliseren van de tuin ter hoogte van de volgens een tuinplan dat ik reeds heb. De lengte is ongeveer 88 lopende meter in L vorm, 70 in lange weg en 18m in korte . De betonschutting zou 2m hoog moeten zijn en liefst er uitzien als bijgevoegde foto, solide grijs kleur. Dit is eerste fase van een volledige tuinaanleg dus ben op zoek naar goede aannemer die een totaalpakket kan inschatten.
vrijdag 4 november 2016

Betonplaten plaatsen

Ik wil graag offertes vragen voor betonplaten omheining te plaatsen in een L- vorm, 10m op 8,5 m. De betonplaten voor de lengte van 10 meter zouden 2m40 hoog moeten zijn en de betonplaten voor de lengte van 8,5m zouden 2 meter hoog moeten zijn. Ook zou ik graag willen vragen binnen welke termijn de werken zouden uitgevoerd kunnen worden.
vrijdag 4 november 2016

Verwijderen coniferen en schutting plaatsen

Ik wil een 30 stuks coniferen laten verwijderen incl stronk. Ze zijn een 2m hoog en 80 breed goed bijgehouden met snoeien,alles moet afgevoerd worden. 15 links en 15 rechts van het huis. Rechts van het huis goed bereikbaar,links minder maar het grondstuk ligt nu links braak ze gaan daar een huis bouwen dus zal vermoedelijk ook goed bereikbaar zijn. Coniferen staan allemaal op mijn eigendom. Dan willen we betonnen schutting laten plaatsen aan beide zijden van het huis vb baksteen motief. Rechts van het huis 20m links 30m lengte. Schutting vb eerste 3 m 30 hoog en dan oplopend naar 2m hoog. Is daar een vergunning voor nodig? Kunt u een offerte maken apart voor het verwijderen van de coniferen en apart van de betonnen schutting.
woensdag 2 november 2016

Tuinomheining plaatsen

Gewone afrastering van tuin. Graag offertes voor paal met draad en houten schutting. (+/- 40m)
dinsdag 1 november 2016

Houten omheining

Prijsofferte voor: Volledige omheining van ons perceel. Houten afsluiting met betonpalen. De afmetingen zijn 14 meter en 13 meter. De hoogte 2 meter. Adres van de werf zal aan de vakman worden gegeven.
zondag 30 oktober 2016

Draadafsluiting met betonplaat

Wij willen onze tuin afsluiten met draadafsluiting met betonplaat. Ons terrein is ongeveer 80 m lang(recht). Is het mogelijk om ook een offerte te ontvangen voor draadafsluiting met bovenbuis?
zaterdag 29 oktober 2016

Plaatsen betonplaten of schermen met structuur

Het gaat hier over het plaatsen van de achterscheiding van onze bouwplaats van 21m met beton platen of beton schermen met structuur. Het gaat hier over een rechte achterwand zonder hoeken.
zaterdag 29 oktober 2016

Plaatsen van omheining

Graag hadden wij omheining voorzien om de zijkanten van ons huis toe te maken. (ongeveer 5 m in totaal) Foto in bijlage met gewenst resultaat.

Partners

Partners van Casius