Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tuinmannen. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een tuinman of meerdere tuinmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tuinmannen uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tuinman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Oost-Vlaanderen.

101 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een tuinman, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tuinman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor: oprit, terras en tuinaanleg, aanleg tuin, afsluiting plaatsen, stukje tuinafsluiting plaatsen, betonnen schutting plaatsen, zijkant tuin renoveren, tuinafsluiting van betonpalen en massief houten planken of draadafsluiting, afsluiting tuin draad en betonplaat, tuinafsluiting plaatsen op bouwgrond, afsluiting plaatsen, vernieuwen tuinafsluiting, afspanning met draad, afsluiting vervangen, afsluiting hardhout, afsluiting plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tuinman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tuinman in Oost-Vlaanderen:

zondag 4 december 2016

Houten tuinafsluiting herstellen

De houten tuinafsluiting zou moeten gerepareerd worden (stormschade). Er moeten 12-13 palen vervangen worden. Palen zijn omvergevallen en afgebroken door de storm.
vrijdag 2 december 2016

Omheining en terras heraanleggen

1) Bij een auto-ongeval is de draad aan straatkant kapot geraakt. Ik zou dit stuk willen herstellen met draadpanelen (in groene kleur) Lengte: +/- 15 m , hoogte +/- 1,8 m - 2 m (afhankelijk van de hoogte van de draadpanelen). 2) Stuk terras leggen tegen de veranda: ongeveer 4,50 x 2,20m 3) Uitbreken bestaande terras achteraan de tuin ongeveer 20m² Adresgegevens bij afspraak
donderdag 1 december 2016

Herstellen tuinafsluiting

Graag willen wij de houten tuinafsluiting laten herstellen en het (her)plaatsen van 2 tuinpanelen.
woensdag 30 november 2016

Betonnen afsluiting plaatsen

Ik wil een beton afsluiting plaatsen tussen mijn eigen perceel en dat van mijn buurman. Het gaat over 20m lengte. De beton afsluiting moet ca. 2m hoog zijn. Graag willen we een betonsoort met houtstructuur of sierbeton afsluiting (zie foto in bijlage).
maandag 28 november 2016

Betonnen sierplaten

Ik wil de bestaande tuinafsluiting (8 platen van 1,8 mtr)+ palen laten vervangen door beton (sierplaten). Lopende meter is ongeveer 14 meter. Ook een poortje van 1 meter. Graag ter plaatse komen kijken. Graag ergens in het voorjaar de werken starten, vanaf de maand mei.
vrijdag 25 november 2016

Coniferenhaag weghalen met wortel

Wegsnoeien + uitgraven coniferenhaag. 18m lang x 3. 50m hoog. 4 extra stronken coniferen uitgraven en wegvoeren.
woensdag 23 november 2016

Draadafsluiting plaatsen

Ik zou een draadafsluiting met bovenbuis willen plaatsen in mijn voortuin en dit over een lengte van 15 meter recht, met een hoogte van minimum 180 cm. Ik zou graag prijs krijgen voor levering en plaatsing.
woensdag 23 november 2016

Verwijderen haag coniferen

Graag had ik mijn haag coniferen laten verwijderen: 53m lang, 75 cm breed (zie foto bijlage)
dinsdag 22 november 2016

Houten afsluiting plaatsen

Graag een prijsofferte voor het plaatsen van houten afsluiting plaatsen met betonnen palen en onderstuk in betonplaat. Totale lengte 7m en een stuk van 14m.
maandag 21 november 2016

Betonnen afsluiting

Betonnen afsluiting romeins (steenverband) grijs dubbelwandig lengte 16,70m hoogte 2m.
zondag 20 november 2016

Oprit, terras en tuinaanleg

Graag wens ik een vrijblijvende offerte voor opritaanleg, terrasaanleg en tuinaanleg. Graag ter plaatse komen kijken voor mogelijkheden te bespreken en prijsofferte te maken.
zondag 20 november 2016

Afsluiting plaatsen met poort

De afsluiting is 15 M. Lang. Daarbij komt er een poort die op een stuk grond komt van 4 m. (haaks op de afsluiting). Dus de beide palen bijberekend. Bedoeling: betonnen palen en onderste plaat ook in beton. De rest in geprimeerd hout. Graag ter plaatse komen kijken.
zondag 20 november 2016

Afsluiting in draad met betonplaat

Ik zou een tuinafsluiting willen laten plaatsen draadafsluiting met betonplaat ik heb altijd houtafsluitingen gehad maar telkens met een storm liggen ze op de grond , wil ze laten plaatsen ikzelf kan dat niet. Afmetingen niet bekend. Hoogte ongeveer 1.80 meter. Er zou 1 zijde moeten worden geplaatst.
zondag 20 november 2016

Afsluiting tuin draad en betonplaat

Wil willen een afsluiting met draad en palen en onderaan een betonplaat ,mijn tuin is 10 op 90 m. Ongeveer 200 lm. Met een hek van 2,5 m en een van 1. 5 m. Alles is met tractor bereikbaar. Dit zijn twee zijden. Wij zouden alles zelf kopen door eigen btw nr... graag offerte Graag rond de maand maart de werken laten uitvoeren.
zondag 20 november 2016

Tuinafsluiting plaatsen op bouwgrond

Op een stuk bouwgrond wil ik een afsluiting van ongeveer 2 meter hoogte over een afstand van 68 meter. Aangezien deze bouwgrond naast een kerkhof ligt zou ik het graag goed afgesloten hebben. Dit door een volledig betonnen afsluiting of een betonboord met tralie erboven.
zaterdag 19 november 2016

Afsluiting in beton en hout

De totale lengte is 28m op 1.50m hoogte waarvan 30cm hoogte in betonplaten en 1.20 hoogte met hout afgewerkt
dinsdag 15 november 2016

Houten tuinafsluiting

Ik wens een houten tuinafsluiting van in totaal 14m. In bijlage een foto van de huidige situatie waar de afsluiting moet komen en een foto van wat we eventueel zouden plaatsen. De afsluiting bestaat uit een stuk van 12 m en een stuk van 2m die geplaatst moeten worden op het muurtje die te zien is op foto's.
dinsdag 15 november 2016

Tuinafsluiting zwarte draad

Ik wil de afsluiting van mijn tuin laten renoveren. Op dit moment bestaat deze uit taxushaag en een stuk (tijdelijke) groene draad. Het gaat om ongeveer 31 lopende meter. Ik zou een nieuwe afsluitingen willen: zwarte draad, met zwarte palen en buis bovenaan en een betonnen boord.
maandag 14 november 2016

Plaatsen draadafsluiting

Draadafsluiting met bovenbuis en betonplaat. Ongeveer 75 lopende meter. De hoogte graag 1 m 80. Daar zijn twee hoeken in.
maandag 14 november 2016

Afsluiting tuin

Wij willen de tuin afsluiten in hout, langs de ene zijde van de tuin. Aan de andere zijde is reeds een poort die alles afsluit. De ene zijde die moet worden afgesloten is 8.65m lang. Daar schuin op (hoek 45°) is er een zijde van 3m die dient worden afgesloten. Over deze 3m zouden we 2m afsluiting + een poortje willen. De hoogte is ongeveer 1.80 meter. Poortje staat op steen (beton). De rest van de afsluiting is op gras. Graag ter plaatse een vakman die zou komen voor de juiste afmetingen en prijs te maken.
maandag 14 november 2016

Uitdoen coniferen

Uitdoen en afvoeren van 8 coniferen (10 jaar oud) hoogte ongeveer 4 meter. Vlot bereikbaar langs poort van 3 meter.
maandag 14 november 2016

Vernieuwen tuinafsluiting

Graag had ik mijn afsluiting in de tuin laten vernieuwen. Het betreft een afsluiting van 105 m., dit is 1 rechte lijn. Wij zouden dit willen in Pantanet draad, met betonplaten en de ronde palen die in een betonpaal geplaatst worden. Er dient geen bovenbuis aanwezig te zijn. Graag offerte voor draadhoogte van 1. 2 en 1. 5 m.
zondag 13 november 2016

Afsluiting tuin

Plaatsen afsluiting tuin; betonnen palen en houten panelen +/-35 meter nodig.
zaterdag 12 november 2016

Afsluiting zetten

Als afscheiding tussen onze beide percelen, willen wij een duurzame oplossing als scheiding. Wij willen ook het privékarakter behouden die de haag ons schonk. Totale lengte is 50m met een tuinhuis en carport op de scheiding inbegrepen.
vrijdag 11 november 2016

Plaatsen gevlochten tuinschermen

Ik zou graag een prijsofferte vragen voor het plaatsen van 30 lm gevlochten tuinscherm

Partners

Partners van Casius