Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tuinmannen. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een tuinman of meerdere tuinmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tuinmannen uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tuinman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Vlaams-Brabant.


Voor een tuinman, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tuinman in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor: oprit, terras en tuinaanleg, aanleg tuin, afsluiting plaatsen, stukje tuinafsluiting plaatsen, betonnen schutting plaatsen, zijkant tuin renoveren, tuinafsluiting van betonpalen en massief houten planken of draadafsluiting, afsluiting tuin draad en betonplaat, tuinafsluiting plaatsen op bouwgrond, afsluiting plaatsen, vernieuwen tuinafsluiting, afspanning met draad, afsluiting vervangen, afsluiting hardhout, afsluiting plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tuinman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tuinman in Vlaams-Brabant:

maandag 5 december 2016

Tuinafsluiting betonplaten houtstructuur

Wij gaan een achterbouw plaatsen en willen een nieuwe tuinafsluiting laten plaatsen. Het gaat over een lengte van 893 cm die van betonplaten (met houstructuur) zou moeten voorzien worden. Op het inplantingsplan in bijlage gaat het over de linkerzijde waar de betonplaten dienen aan te sluiten op een muurtje van 4 meter. Dit betreft 1 rechte lijn. Graag de werken uitvoeren in het voorjaar.
maandag 5 december 2016

Plaatsen afsluiting

Plaatsen van afsluiting tussen gevelmuur en bestaande afsluiting lengte 4m hoogte 1m80 met daarbij een poortje in voorzien voor doorgang Afsluiting moet volledig dicht zijn voor geen zicht vanop op straat naar terras.
vrijdag 2 december 2016

Afsluiting plaatsen

Ik wil in mijn tuin een afsluiting laten plaatsen in beton. Lengte 16 of 32 meter.
vrijdag 2 december 2016

Inrichting voortuin

Ik wil graag mijn voortuin aan laten leggen. De bestratingswerken zijn al gedaan, nu is de tuin aan de beurt. Ik heb al een plan zoals ik het graag wil hebben. Natuurlijk zijn goede raad en advies altijd welkom. Het is een voortuin van ongeveer 30m² met nog wat kleine stukken aan de zijkant van het huis. De aanleg moet vrij eenvoudig maar strak zijn.
dinsdag 29 november 2016

Betonnen schutting plaatsen

Ik zou graag een prijs hebben voor het plaatsen van een betonnen schutting rond mijn huis. De afmetingen zijn 28.5m - 9m - 32.5 m. Het gaat over het plaatsen van een betonnen schutting met een houtnerf structuur in. In de lengte van 28.5 m moet de platen dubbel steken naargelang mijn buur dezelfde plaatst.
maandag 28 november 2016

Pvc afsluiting plaatsen

Ik had graag een offerte ontvangen voor een witte PVC afsluiting van 3 meter met hoogte van 1. 80 en een poortje van 1 m op 1. 80 m.
maandag 28 november 2016

Tuin beschutting hout plaatsen bestek stormschade

Is voor een bestek op te maken voor de verzekering stormschade aan de beschuttingen vele zijn losgekomen is bijna voor heel de tuin aan de twee kanten is ook voor eventueel daarna de werken ook uit te voeren. Graag ter plaatse komen kijken voor een prijsofferte tuin beschutting in hout.
zondag 27 november 2016

Tuinafsluiting beton met hout

Tuinafsluiting met beton- of aluminiumpalen met ertussen hout ( schermen ) afmeting : lengte ongeveer 20 meter
woensdag 23 november 2016

Herstellen omheining na stormschade

Herstelling omheining tuin (houtwerk) na stormschade. Verschillende palen en planken afgeknakt/los/stuk. Volledige omheining moet gecontroleerd en hersteld worden. Offerte nodig voor verzekering.
woensdag 23 november 2016

Afsluiting vervangen

Bestaande afsluiting (bestaande uit betonnen palen en platen met gaasdraad) scheefgezakt door niveauverschil met aanpalend grondstuk. Zou dit graag laten herstellen. Graag contact opnemen voor bezoek ter plaatse.
dinsdag 22 november 2016

Nieuwe draadafsluiting laten plaatsen

Ik wil een nieuwe draadafsluiting laten plaatsen van 1,5 m. Hoog de totale lengte is een 181 meter draad die moet geplaatst worden. Dat is een zijde van een 80 meter en een korter stukje. Er zitten 6 hoeken in.
vrijdag 18 november 2016

Onderhoud tuin en voortuin

Viburnum struiken uitdunnen in voortuin. Snoeien en groen verwijderen in achtertuin (+/- 7,5 op 20m)
donderdag 17 november 2016

Afsluiting tuin een rechte lijn

Afsluitdraad is 18. 00 m lang hoogte 2. 00 m met kunststof mat bovenpaal en onderkant betonplaatje. Draadafsluiting graag in het groen. Het is een rechte lijn.
dinsdag 15 november 2016

Drainage en grasmatten tuin

Onze tuin ligt lager aan een aanpalend voetbalveld. Het gevolg is dat als het regent de tuin extreem zompig wordt. Het gras is hierdoor ook al kapot. Afvoerput aanwezig.
maandag 14 november 2016

Betonnen afsluiting plaatsen

Afsluiting plaatsen : 15 m lang en 150 cm hoog, gewone platen, 30 mm dik en 3 tot 5 platen.
maandag 14 november 2016

Aanleg tuin

Wij zijn momenteel een nieuwbouw woning aan het zetten. Een van de volgende stappen is het aanleggen van onze tuin (incl. terassen en omheining). Ongeveer een 100 m² terras aanleggen. Het materiaal is te bespreken met de vakman. De afsluiting zal ongeveer 120 a 130 lopende meter zijn, de hoogte 1 m 20. Verschillende poorten plaatsen alsook. Ons terrein is ongeveer 10 are waarvan circa 7 are moet worden aangelegd. Graag ter plaatse komen kijken door een vakman.
maandag 14 november 2016

Afspanning met draad

Afspanning domein +/- 2 ha. Met draad.
vrijdag 11 november 2016

Houten tuinwand plaatsen

Plaatsen van reeds aangekochte houten tuinpanelen.
maandag 7 november 2016

Afsluiting tuin prijsofferte

Ik zou graag een opmeting + offerte willen voor het volledig afsluiten van mijn tuin.
zaterdag 5 november 2016

Afsluiting (betonplaten en draad)

Bij ons nieuwbouwproject wordt de grond opgehoogd. De bestaande afsluiting (50m) moet daarom eerst verwijderd en nadien grotendeels teruggeplaatst worden. Er komt ook een garage op de scheiding.
woensdag 2 november 2016

Algemene onderhoud

Stadstuin - 30m op 5m Kleine snoei - algemene onderhoud - heraanleg mogelijk - regelmatig onderhoud mogelijk
woensdag 2 november 2016

Afsluiting grasveld

Zou graag mijn grasveld laten afsluiten breedte voorkant 20 meter breedte achterkant 15 meter Totaal ongeveer 65 meter lengte links 17 meter lengte recht 13 meter Liefst een standaardafsluiting , hoogte ongeveer 1,50 meter met deurtje aan de voorkant van de omheining
woensdag 2 november 2016

Afsluiting massiefplanken

Graag offerte voor levering en plaatsing van afsluiting massiefplanken (thermowood) tand & groef met betonpalen. Totale lengte 9. 40 meter. Dat is een horizontale rechte lijn.
maandag 31 oktober 2016

Omheining weide

Ik zou graag de weide opnieuw laten afspannen. Op onze weide lopen momenteel zowel paarden als schapen en kippen, de weide zou dus zo verzien moeten zijn dat deze niet weg kunnen. Verder zou er ook een poort moeten komen van +/- 3 m. De weide is ongeveer een rechthoek van 50 m op 30 m. Is het mogelijk om hiervoor een offerte aan te vragen? Alvast bedankt!
zaterdag 29 oktober 2016

Taxushaag planten

Wij zijn overeengekomen met onze buur dat we een taxushaag zullen planten op de scheidingslijn. De afstand is 24m. Graag offerte hiervoor.

Partners

Partners van Casius