Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tuinmannen. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een tuinman of meerdere tuinmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tuinmannen uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tuinman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in West-Vlaanderen.

34 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een tuinman, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tuinman in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor: oprit, terras en tuinaanleg, aanleg tuin, afsluiting plaatsen, stukje tuinafsluiting plaatsen, betonnen schutting plaatsen, zijkant tuin renoveren, tuinafsluiting van betonpalen en massief houten planken of draadafsluiting, afsluiting tuin draad en betonplaat, tuinafsluiting plaatsen op bouwgrond, afsluiting plaatsen, vernieuwen tuinafsluiting, afspanning met draad, afsluiting vervangen, tuinomheining plaatsen, tuinafsluiting betonplaten houtstructuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tuinman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tuinman in West-Vlaanderen:

vrijdag 9 december 2016

Draadafsluiting

Vernieuwen afsluiting 22 meter afbreken bestaande platen en draad, nieuwe platen en draad plaatsen
donderdag 8 december 2016

Aanleg nieuwe tuin

Ik wil bij een nieuwbouw woning de tuin volledig laten aanleggen. De oppervlakte is 5m breed en 9 m lang, ik wil een afsluiting liefst in hout of in metaal maar wel ondoorzichtig. Ik wil voor een zijkant een afsluiting van 9m en langsachter is dit 5m maar wel met een toeganspoortje met slot ( voor voetgangers) te voorzien. De tuin zelf wil ik terras van 2,5m op 5m met toeganswegje tot aan poortje, dit mag gewoon een los tegelpad zijn. De tuin zelf, zoveel mogelijk gras, netjes afgesloten aan de zijkant met eventueel klein boompje of plantenhoek/bak. Maar alles heel eenvoudig in onderhoud
woensdag 7 december 2016

Omheining uit hardhout met dubbele houten poort plaatsen

Ik wil een omheining plaatsen uit hardhout op beton met betonpalen de tuin is ongeveer 65 lopende meter. Graag zouden we nog een stuk tussen plaatsen dat bestaan uit hard ijzeren draadpanelen ongeveer 10 m. Ook zou er een dubbele houten poort moeten geplaatst worden.
zondag 4 december 2016

Nieuwe tuinafsluiting met vlechtpanelen

Langs achter in onze tuin willen we een nieuwe omheining plaatsen met zo'n vlechtwerk of vlechtpanelen. Het gaat over 40 meter. Dit gaat over 2 maal 20 meter.
woensdag 30 november 2016

Onderhoud verwaarloosde tuin

Ons bedrijf is opzoek naar een tuinaannemer voor het op orde brengen van onze verwaarloosde stadstuin (+- 10x15m). Enkel gras en onkruid aanwezig. Geen hagen, struiken of bomen. Enkel toegang tot de tuin via onze bureaus (achterzijde flatgebouw).
woensdag 30 november 2016

Stukje tuinafsluiting plaatsen

Wij hebben onze oprit en terras opnieuw laten aanleggen. Daardoor is er een stukje omheining gesneuveld. (zie foto DSC02165). Wij hadden dit graag terug zo gehad. Kan je ons een prijs geven hiervoor. Graag prijs alles inbegrepen. (materiaal, plaatsing, vervoerskosten, ... ) Wat moet er gebeuren *nog een stukje beton uithalen die in de weg zal zitten tegen kant buren. *afboording die je kan zien in het midden van foto DSC02165 aanpassen tot aan nieuwe aansluiting (stuk afzagen). *zoals je kan zien staat ons hekje er nog al de rest moeten we aankopen en mag geplaatst worden (breedte van paal hekje naar dikste beton kant buren 2,93 m) *vervoerskosten en plaatsingskosten
dinsdag 29 november 2016

Afsluiting in houtafwerking

We zoeken een onderneming die tuinafsluitingen verkoopt en plaatst. Achteraan de tuin moet er een afsluiting komen van 7,5 meter en aan de rechterkant een afsluiting van 50 meter lang. De linkerkant van de tuin is al afgezet met houten platen van onze buur. We zouden het liefst werken met betonnen palen met een onderste plaat en daar tussen gesloten houten tuinschermen van 1,80m hoog. Graag zouden we een offerte ontvangen van deze samenstelling, zo het kan met verschillende houtafwerkingen (geïmpregneerd, kastanje... ) Graag rond de maand maart de werken laten uitvoeren.
maandag 28 november 2016

Afsluiting plaatsen

Graag had ik een prijsofferte voor een nieuwe afsluiting met bijhorende poort in materiaal hout of composiet Afsluiting in ongeveer 12 meter lang (zou het mogelijk zijn een prijsofferte van materiaal + werkuren )
maandag 28 november 2016

Afsluiting met houten panelen en deur

Ik wil mijn achterkant afsluiten in houten panelen, 20 meter en de hoogte ongeveer 2 meter waarin een deur. Deurtje ook in hout.
zaterdag 26 november 2016

Houten tuinafsluiting aan één kant van mijn tuin

6 massieve schermen (plat profiel) Rode Noorse grenen onder druk geïmpregneerd 1,73 breed x 1,20 hoog 6 afdeklatten 1,73 breed 6 gegalvaniseerde metaalpalen +/-11,5 cm x 9,5 cm bekleed in RNG 6 betonplaten 30 cm hoog
vrijdag 25 november 2016

Draden afsluiting met betonenplaten

Nieuwbouw in Lichtervelde. We zouden graag een zwarte draden afsluiting met betonplaten tussen ons en de buren willen plaatsen. Het perceel is 55 meter diep. Graag had ik het eerste gedeelte, tot aan de facade van het huis, een omheining van 150cm hoog (zo'n 8 m) en nadien 200cm hoogte.
woensdag 23 november 2016

Houten afsluitinq plaatsen

Afsluiting van 10 meter met betonpalen en betonplaat onderaan en houtpanelen. Dat is een rechte zijde. Met houten panelen en betonpaal.
maandag 21 november 2016

Nieuwe omheining kunststof

Wil aan de straatkant graag een kunststof omheining , lengte straatkant 16 meter , lengte oprit 6 meter met tussenin toeganspoort van nog 1 meter. Liefst kunststof maar houtachtig uitzicht , zie foto.
maandag 21 november 2016

Omheining geimpregneerd hout

Plaatsen van omheining in geimpregneerd hout met betonpalen.Lengte 20 m hoogte 1,5 of 1,8 m
zondag 20 november 2016

Afsluiting hout en beton

Afsluiting plaatsen: Lengte : 25 meter dit is een zijde. Hoogte : 1,8 m en afdalende tot 1 m de laatste 4 a 5 meter. Best ter plaatse komen kijken.
zondag 20 november 2016

Draadafsluiting met betonplaat

Ik wil mijn achtertuin laten renoveren met een draadafsluiting en betonplaat, hoogte 1 m 80. Twee zijkanten van 16 meter en een achterkant van 8 meter, dus in totaal ongeveer 40 meter. Dit zijn twee zijkanten en 1 achterzijde. Graag een prijsofferte.
zaterdag 19 november 2016

Tuinafsluiting te leveren en te plaatsen

Graag offerte voor het leveren en plaatsen van een tuinafsluiting in geïmpregneerd dennenhout (9 x 180 x 180 cm, 1 x 180 x 120 cm), 10 x grond betonplaten (180 x 30 cm), 11 gleufpalen in tropisch hardhout (270 x 9 x 9 cm). De afsluiting komt achteraan in de tuin, lengte tuin = 18 m.
dinsdag 15 november 2016

Heraanleggen tuin

Huidige pelouse omploegen en frezen , heraanlg gedeelte pelouse, gedeelte klaarleggen voor moestuin en eventueel heraanleg stenen terras (nog uit te breken)
maandag 7 november 2016

Houten poort

Graag hadden wij een poort + stuk afsluiting (+ 1 betonplaat eronder) geplaatst tussen ons huis en andere buur. Ik heb een foto genomen + de afmetingen + een foto vanop een site met een voorbeeld die wij graag zien. Graag hadden wij dit ten laatste geplaatst gekregen eind maart – begin april 2017 (vroeger mag ook, afhankelijk van je werk). Misschien een afspraak vooraf om de afmetingen te nemen en eventueel af te spreken?
zondag 6 november 2016

Plaatsen draadafsluiting

Ik zou graag draadafsluiting laten plaatsen maar zou graag eens prijs weten voor 35 meter en de hoogte 2 meter. Met betonplaat.
zondag 30 oktober 2016

Afsluiting plaatsen met steenkorven

Ik zou een afsluiting willen plaatsen met steenkorven. De lengte is 9 meter en de hoogte 180 cm. Adres zal aan de vakman worden meegegeven.
zaterdag 29 oktober 2016

Zwarte draadomheining

Graag prijs voor zwarte draadomheining met bovenbuis 180 cm hoog en betonnen plaat onderaan, ongeveer 28 meter. Dit zijn twee zijden, links en rechts waar de draadomheining moet komen.
zaterdag 29 oktober 2016

Plaatsen tuinafsluiting

Plaatsen van een trapsgewijze stijgende tuinafsluiting tot 2 m in grijze kunststof over een lengte van dertig meter.
vrijdag 28 oktober 2016

Tuinscherm en poortje plaatsen

Graag offerte colstrop op betonborduur voor +- 5 m plus poortje van +- 1m geplaatst
donderdag 27 oktober 2016

Afsluiting in bekaertdraad

Graag offerte voor afsluiting voor +/- 40 lopende meter met 1 poort, in bekaerdraad met bovenbuis, hoogte +/- 180 cm. Graag de afsluiting plaatsen volgend jaar.

Partners

Partners van Casius