100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Uitsluitend erkende bedrijven


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes:

zondag 11 december 2016

Badkamer betegelen ong 43vierkante m

Graag zouden we op onze bestaande vloer een nieuwe vloer leggen zodat niveau overeenkomt met de gang . De muren zijn nieuwe pleister muren dus deze worden ook betegeld net als de douche en wc bak . Kunnen tegels aankopen via impermo maar wacht enkel nog op een offerte van de vloerder . Graag hadden we dat er iemand in de volgende week kan langskomen omdat onze prijs bij impermo maar voor bepaalde geldt .
zondag 11 december 2016

Daklat stuk +isoleren stuk buitenmuur

Door de storm een tijdje terug is er een daklat losgekomen(de goot zelf is nog intact)en roofing beschadigd van overgang met buren. Tevens had ik graag de muur eronder geisoleerd gezien, of beter afgewerkt want zit toch beetje met vocht. Het gaat over een muurtje (achteraanboven plat dak keuken) van 5x1. 80 m. Ik had hiervoor reeds 1 iemand gecontacteerd die tot hiertoe niet gekomen is
zondag 11 december 2016

Verbouwen

Pand volledig renoveren. Is niet vrijstaand
zaterdag 10 december 2016

Nieuwbouw koppelwoning te Bredene

Plakwerken juni 2017
zaterdag 10 december 2016

Tuinomheining nieuwbouw

Graag had ik een prijsofferte gehad van wat een tuinomheining ongeveer kost om onze tuin volledig privé dicht te maken wij hebben 2 honden en willen niet telkens dat er iemand passeert de honden zullen beginnen blaffen als ze iets zien . De tuin zal ongv 12m lang en 12m breed zijn + 2 poortjes om vast te kunnen maken zouden we ook nodig hebben. Het liefst in een materiaal dat duurzaam is van kwaliteit en degelijk van prijs. Welke voorwaarden kunnen jullie ons geven inclusief levering en plaatsing . Of enkel het materiaal batibouw komt ook nog en ga daar ook een prijsbestek laten opmaken liefst materiaal waar we niets meer moeyen aan doen zoals oa beton platen of muren maar liefst geen gewone betonplaten zoals vroeger mag een beetje meer oog hebben. De omheining zou liefst 2m
zaterdag 10 december 2016

Schuifdeur

Ik wil een houten schuifdeur plaatsen (buiten), ter vervanging van een bestaande dubbele deur.
zaterdag 10 december 2016

Keukenkraan lekt + waarschijnlijk lek in leiding radiateur

Mijn keukenkraan lekt of er vloeit toch alleszins water uit de kraan (tussen aanrecht en kraan). Verder zie ik ook sinds een week onderaan mijn muur (net aan de leiding van de radiator) een grote vochtplek. Ik had graag geweten of mijn kraan defect is of er iets aan de leiding is en of de leiding van de radiator kan gemaakt worden (indien dat de oorzaak is). Graag een seintje voor afspraak. Mvg, Perrine
zaterdag 10 december 2016

Herstellen garagepoort

Dit is voor de herstelling van gesprongen veren van een sectionaal poort. Bijkomend offerte voor vervanging bestaande (oude) motor die de poort bedient + extra voorziening tot toegang via code.
zaterdag 10 december 2016

Vernieuwen tegelvloer gang

Ik wil graag de tegelvloer in mijn gang laten vernieuwen (gelijkvloer / inkomhal). Hiervoor moet de oude vloer verwijderd worden, wat ik eventueel ook zelf kan doen (wel graag afvoer van de oude tegels voorzien). Toestand van de chape eronder is onbekend, maar er zal waarschijnlijk wel geëgaliseerd moeten worden. Het gaat om 18 vierkante meter.
zaterdag 10 december 2016

Afbraak wastafel - loskoppelen wasmachine - aansluiten wasmachine

Verplaatsen en loskoppelen van een wasmachine naar het eerste verdiep - afbreken van een wastafel en daar dan de wasmachine op aankoppelen
zaterdag 10 december 2016

Zoldertrap vervangen

De zoldertrap is aan vervanging toe, mogelijks ook de omkasting en de zolderluik. Breedte = 97cm Lengte = 152cm Hoogte 250cm (vloer-plafond)
zaterdag 10 december 2016

Herstelling regenwaterpomp Storing wilo fluidcontrol- failure

Ik heb een wilo fluidcontrol regenwaterpomp die regelmatig bij het doorspoelen van de WC niet aanslaat. Ik trek dan de stekker uit en na een paar keer lukt het wel. Vorige week heb ik de regenwaterput laten leeglopen en schoonmaken maar dit heeft het probleem niet opgelost. De regenput was vuil en het lijkt of er ergens nog vuil in de zwarte buis of regenwaterpomp is. Kan dit? Dit probleem is augustus 2015 ontstaan en wordt alleen maar erger, het is misschien iets beter sinds de regenput gekuist is. Ik heb de pomp gereset en Bar is 4,1.
zaterdag 10 december 2016

Isolatie van dak en zoldervloer

Punt dakisolatie - 96m2 + vloer 52m2
zaterdag 10 december 2016

Vervangen van plint aan valse deur in keukenkast naar kelder

In onze keuken is een kast die uitgeeft op een kelder. Maar de plint zorgt voor een gevaarlijke opstap vermits de trap er achter ligt. Graag willen we dit laten aanpassen door een plint die mee open gaat. Hiervoor moet waarschijnlijk de kast aangepast worden, maar zonder dat het uitzicht wijzigt.
zaterdag 10 december 2016

Gietvloer in de woning

We willen een gietvloer in het hele huis, dit zal ongeveer 160m2 zijn. We zouden die over een bestaande tegelvloer willen plaatsen en e woonkamer is deels betegeld en daar ligt de vloer niet gelijk. Het project zou rond juli 2017 ongeveer uitgevoerd worden.
zaterdag 10 december 2016

Plaatsen waterboiler badkamer

Er zou een nieuwe waterboiler voor de badkamer moeten geplaatst worden, alsook een nieuwe keuken.
zaterdag 10 december 2016

Vervangen oude verwarmingsketel

Vervanging oude ketel. Alle leidingen zijn aanwezig.
zaterdag 10 december 2016

Reiniging en onderhoud van gasketel

Verplichte reiniging en 2-jaarlijks onderhoud van een staande gasketel Vaillant type VK 37 HR. Graag kostprijs.
vrijdag 9 december 2016

Tegelwerken toiletten

Het gaat over 4 toiletten met totale te betegelen oppervlakte van 23 vierkante meter muurtegels. De huidige tegels van de muren tegen dewelke de hang WC's geplaatst worden hoeven niet verwijderd te worden omdat de nog te plaatsen gyproc wand van de hang wc het zicht ervan afschermt. De te verwijderen tegels van de 2 overige muren hebben een hoogte van 1,4 m en zijn met mortel geplaatst. De te betegelen hoogte is 2,40 m voor de 3 muren, de deur staat in de 4 de muur die niet kan betegeld worden. Tegenover de WC staat er telkens een verluchtingsraampje. WC muur: 2,40×0,75=1,80 l Linker muur: 2,40×0,80=1,92 l Muur tegenover de WC: 1;38×0,75=1,035l =5,095 vierkante meter x 4=20,38
vrijdag 9 december 2016

Garage met plat dak

Ik wil een nieuwe garage laten bouwen met een plat dak, los van een woning maar aansluitend aan garage van buren. Afmeting 4 bij 7,5 meter met elektrische poort en deur aan zijkant. Buitensteen is bedoeld zelfde als nieuwbouw woning. Er is nog geen fundering aanwezig. Adresgegevens bij afspraak.
vrijdag 9 december 2016

Afsluiten van mijn tuin

Ik heb nieuwbouw appartement en zou graag mijn tuin afmaken met ingang van poortje.
vrijdag 9 december 2016

Wachtbuis voor aardgas

Klinkers verwijderen , sleuf graven +/-6m, wachtbuis plaatsen , na aansluiting klinkers terugplaatsen
vrijdag 9 december 2016

Klusjes op te knappen

Er zijn allerhande klusjes op te knappen. Keuken: aansluiting van kookplaat en nakijken afvoer van mompbakken WC: heraansluiting verlichting en nakijken spoelbak toilet (lekt) Badkamer: herstelling verlichting Woonkamer: vervangen van lampen
vrijdag 9 december 2016

Klussen in huis

Er dienen een aantal klusjes in het appartement te gebeuren zoals: a) luster ophangen b) inbouwspots vervangen c) deur inbouwkast terug herstellen d) wc-bril herstellen e) 2de gat boren in muur. F) nazicht sanitair g) nazicht verwarming h) vaillant boiler vervangen
vrijdag 9 december 2016

Maatwerk boekenkast

Ik wil een boekenkast op maat waarin de tv kan worden geplaatst. 2.20m (kamerhoog) x 1,30 à 1.40m onderaan kastjes - erboven planken boeken + tv
vrijdag 9 december 2016

Vervangen van meerdere binnendeuren

8 binnendeuren vervangen : 1. L 203cm/B 81cm 2. L 204cm/ B 81CM (3x) 3. L 204/ B 81. 5cm (2x) 4. L 186cm / B 71cm 5. L 196cm / B75. 5cm . Of kaders aanpassen zodat deuren van 201 cm L erin kunnen.
vrijdag 9 december 2016

Betegelen van badkamer, wc, living en terras

Nieuwe tegel zetten voor badkamer, wc, living en terras
vrijdag 9 december 2016

Garage bouwen

Garage van 35 vierkante meter met venster en deur aan de zijkant.
vrijdag 9 december 2016

Verzakking koer

De koer is verzakt. Tijdens zware regendagen blijft het water in kleine plassen liggen. De koer wordt een modderpoel. De koer bevindt zich achter ons appartementsgebouw. Adresgegevens na contactname. Is gelegen in Gent.
vrijdag 9 december 2016

Isoleren van het dak

Factuur dient nog op 2016 (fiscaal)
vrijdag 9 december 2016

Klusjes in de badkamer

Er zijn in de badkamer van onze woning een aantal werkzaamheden uit te voeren waarvoor ik graag een offerte (orde van grootte) had gekregen: - het vervangen van een sifon (in chroom) van een wastafel - het nazicht van het toilet meer bepaald de toevoer van het water dat zeer moeizaam loopt. Af en toe blijft het toilet ook “doorlopen”. - het nazicht van de GROHE kranen, af en toe is er een kraantje waarvan de watertoevoer wat hapert. Als bijlage stuur ik u enkele foto’s die één en ander moeten verduidelijken. Indien nodig kan ik je bijkomende informatie bezorgen. De werkzaamheden zijn niet super dringend maar ik had ze wel graag hersteld gezien voor het einde van dit jaar.
vrijdag 9 december 2016

Draadafsluiting plaatsen

Vernieuwen afsluiting 22 meter. afbreken bestaande platen en draad, nieuwe platen en draad plaatsen.
vrijdag 9 december 2016

Kookplaat aansluiten

Ik wil een kookplaat laten aansluiten. Elektrische kookplaat reeds in bezit.
vrijdag 9 december 2016

Nazicht en herstel twee gaskachels

Ik heb 2 gaskachels staan in een net aangekocht huis. Graag wil ik die beiden laten nakijken, van ene ervan valt de waakvlam voortdurend uit.
vrijdag 9 december 2016

Plaatsen van velux

Dakramen; 2 grootte, 3 kleinere.
vrijdag 9 december 2016

Afwerking zolder

We zouden graag een zolderkamer hebben voor ons zoontje,slaapkamer,speelkamer . Afwerking zolder.
vrijdag 9 december 2016

Schilder/behangwerken in huis

Ik zoek een behanger voor werken in huis. Schilderwerken en behangen in 2017. Dit betreft een gelijkvloers. Advies voor kleur en soort behang. Graag de werken uitvoeren rond de periode van februari of maart.
vrijdag 9 december 2016

Steken septische put en waterput

Er dient een septische put (1500-3000 l) en een regenwaterput (5000 l) gestoken worden. Aangezien ik omringt ben door huizen en tuinen zullen deze putten over het huis moeten gestoken worden met een kraan. Graag ter plaatse komen kijken om dan een prijsofferte op te maken. Graag werken uitvoeren begin februari.
vrijdag 9 december 2016

Chape afschuren en frezen

Afschuren van chape voor 4 nieuwbouw appartementen voor +-120m² in verschillende ruimtes zoals wc, berging en badkamer. Dit voor 5mm. Ten laatste vrijdag 16/12/2016
vrijdag 9 december 2016

Gashaard aansluiten en controleren

De installatie van een faber gashaard (klein model), aansluiting aan bestaand rookkanaal. Kachel heeft een gesloten systeem. Alle materialen voor aansluiting zijn aangekocht. Alles is beschikbaar.
vrijdag 9 december 2016

Dak isoleren

Klein appartementsgebouw van 4 verdiepingen, bereikbaar met ladderlift huidig dak : roofing met steenslag.
vrijdag 9 december 2016

Keukenblad in beton

De keuken is besteld. Ik ben op zoek naar iemand die een keukenblad in beton kan maken/plaatsen. Afmetingen 4,2 m². Het is een U vorm , best ter plaatse komen kijken. Pas in maart dat de keuken zal worden geplaatst.
vrijdag 9 december 2016

Chauffage installeren in woning

Wij willen iemand die chauffage kan plaatsen in heel de woning. Bellen ma-do VANAF 17:30 en op vrijdag VM of NM (werk dan in shift)
vrijdag 9 december 2016

Nieuwe lavabo plaatsen

We hebben een nieuw huis gekocht. Onze lavabo hellingsgraad is zo laag dat het water eigenlijk niet goed wegloopt. We willen een nieuwe lavabo plaatsen; eventueel ook de mogelijkheid bekijken om 2 kranen (en 2 lavabo's) te plaatsen in plaats van één kraan en de huidige (zeer brede) lavabo.
vrijdag 9 december 2016

Betonnen sokkel voor tuinhuis

Wij willen een betonnen sokkel in onze tuin om ons tuinhuis op te bouwen. De grond ligt niet waterpas.
vrijdag 9 december 2016

Vervangen van huidige ketel

Huidige ketel is bijna 20 j oud en aan vervanging toe. Draait geregeld door. Voorkeur naar een Vaillant ketel graag advies. Graag ter plaatse komen kijken.
donderdag 8 december 2016

EPDM dakisolatie plaatsen

Ik wil EPDM isolatie laten plaatsen : minstens factor 4,5 (10 mm) op bestaande oude roofing op een plat dak (huis met 3 verdiepingen) oppervlakte 100 a 125 vierkante meter. Bij benadering met plaatsen inbegrepen en btw inbegrepen vanaf welk bedrag ongeveer ?
donderdag 8 december 2016

Isoleren van 1 groot en 1 kleiner dak

Isoleren van groot en klein dak: Het grote dak is ongeveer 81,6 m2. Het kleine dak (boven de garage met zolder) is 35m2.
donderdag 8 december 2016

Gebarsten douchebak te herstellen of vervangen

Er zitten barsten in onze douchebak, waardoor we vrezen dat er vocht doorsijpelt in de vloer en de muren. Ook de siliconenvoegen, hoewel geschikt voor sanitair en al eens volledig vervangen, blijven nieuwe scheurtjes krijgen. Vermoedelijk staat de douche niet helemaal stabiel, wat de scheurtjes in de siliconenvoegen en de barsten in de douchebak veroorzaakt. Kunnen jullie een oplossing bieden waarbij de schade hersteld wordt en gelijkaardige schade in de toekomst vermeden wordt?
donderdag 8 december 2016

Renovatie met aanbouw

Graag had ik een offerte gekregen voor een uitbreiding van een bestaand huis (rijhuis) op de gelijkvloers. De extra aanbouw zou zo'n 3 op 5m zijn. Voor het oude gedeelte van de woning zou het plat dak ook mee onder handen moeten genomen worden dit is zo'n 8 op 5m. Hier zou voor wat meer lichtinval moeten gezorgd worden. Voor het nieuwe gedeelte zou dit deels veranda met schuifdeur moeten worden. Ik denk dat dit best ook nog eens ter plaatse zelf moet worden bekeken voor een juiste offerte.

Partners

Partners van Casius