Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende vochtexperts. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

59 klanten bevelen een bij Casius aangesloten vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: vochtdiagnose muren oude woning, waterschade muur en vloer, vocht in kelder, opstijgend grondwater, vocht schouw, bekleden buitenmuur terras, vochtbestrijding, waterinfiltratie in Kelder, waterschade kelder vochtspecialist herstellen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert:

maandag 5 december 2016

Bekleden buitenmuur terras

Terras buitenmuur behandelen. Ik denk aan bv steenstrips of hout omdat de muur zo vies is. (natte muur laten imprigneren, maar steeds vuile plekken na schilderen, kaleien. ) Wat zijn de alternatieven? Ter plaatse komen kijken voor advies en raad.
woensdag 30 november 2016

Vochtbestrijding

Betreffende leefruimte gelegen +/-50cm onder maaiveld. Laterale insijpeling water, bekuiping gewenst. Graag ter plaatse komen kijken.
maandag 28 november 2016

Waterinfiltratie in Kelder

Na recente werken van Eandis heb ik langs de kant van de straat waterinfiltratie in de kelder. Tijdens het plaatsen van nieuwe kabels hebben ze de stoep opengebroken, maar hebben ze de gleuven niet terug dicht gedaan. 'Snachts is er zware regenval geweest met als gevolg dat mijn kelder onder water stond. Ik zou dus graag een offerte ontvangen om die muur te laten behandelen.
donderdag 24 november 2016

Vocht in kelder

Wij hebben last van grondwater in de kelder. Het water in de kelder is moeilijk in te schatten. Vocht aan de muren. Graag ter plaatse komen kijken.
woensdag 23 november 2016

Waterschade kelder vochtspecialist herstellen

Herstellen van gebouwschade in kelder na waterschade + materiaal. Vochtprobleem op lengte van ongeveer 4 m² aan muur zichtbaar.
vrijdag 18 november 2016

Opstijgend grondwater

Bij hevige regenval staat er water in de kelder, vermoedelijk door opkomend grondwater. Dit is pas sedert enkele maanden. Soms is dit een plas, soms is dit enkele centimeters. De muren zijn vochtig en muf
vrijdag 18 november 2016

Vocht schouw

Wij hebben vochtplekken hoogte van de schouw. De schouw wordt al 15 jaar niet meer gebruikt. Op de zolder geen vocht te zien maar op de slaapkamer op de binnenmuur op de schouw wel. Misschien insijpelend vocht via schoorsteen?
vrijdag 18 november 2016

Vochtdiagnose muren oude woning

In de kelder die grenst aan de tuin bladert de verf af op steeds meer plaatsen van de bakstenen muur langs de afvoerzijde. Waar komt het vocht vandaan? Hoe kunnen we dit stoppen. Opstijgend vocht/Waterschade muur en vloer
donderdag 17 november 2016

Waterschade muur en vloer

Ik heb waterschade in muur en vloer. Buurman is bezig met renovatie, waarschijnlijk lek door buurman. Graag deze schade herstellen
maandag 7 november 2016

Herstel waterschade

Herstel waterschade; behang, plafond en parket.
zondag 6 november 2016

Vochtbestrijding in appartement

Wij hebben vocht in onze muur en plafond van onze keuken. Dit is echter geen opstijgend vocht, want wij wonen op de eerste verdieping van een appartementsgebouw, en onder ons hebben ze geen problemen en er zijn ook geen kelders aanwezig. Er zijn al veel mensen langsgeweest die telkens iets anders zeggen: gevel, dak, dakgoot,... Wij hebben al enkele dingen laten uitvoeren maar het probleem raakt niet opgelost en er staat reeds schimmel op het plafond.
zondag 6 november 2016

Vochtprobleem achtergevel

Vochtprobleem aan de achtergevel van ons huis. Graag een vochtexpert om diagnose te stellen.
vrijdag 4 november 2016

Opstijgend vocht

Ik heb een vochtprobleem : Plinten komen los en een paar centimeter er boven beginnen sommige delen pleisterwerk los te komen. Graag een oplossing
woensdag 2 november 2016

Herstellen balkon

Vochtinsijpeling in balkon, daardoor opstijgend vocht in muren op de verdieping.
zaterdag 29 oktober 2016

Oorzaak kleine vochtplekken

We hebben een aantal kleine vochtplekken op het gelijkvloers, zichtbaar in hoeken en aan sommige ramen. Het is een recente woning gebouwd in 2014. Graag zouden we een expert ontvangen om de juiste oorzaak van de vochtplekken te constateren en zo nodig op te lossen.
vrijdag 21 oktober 2016

Vochtdiagnose muren oude woning

Ik heb een vochtdiagnose nodig en offerte voor de aan te pakken problemen. Woning is oud huisje van 140 jaar oud.
dinsdag 18 oktober 2016

Bekijken vochtprobleem

Ik en mijn partner zijn geïnteresseerd in een appartement maar er blijken tekenen van vocht aanwezig te zijn. Wij hadden graag nu zaterdagvoormiddag een expert willen meenemen naar daar die ons dan ook zou kunnen zeggen hoe groot het vochtprobleem is. Dit is voor ons een heel belangrijke factor vooraleer wij een bod zouden uitbrengen.
woensdag 12 oktober 2016

Onafhankelijke vochtexpertise uitvoeren

Ik heb verschillende vochtproblemen in de muren in een aangekocht huis, ik zou graag een beoordeling door een onafhankelijk expert, geen hersteller!
dinsdag 11 oktober 2016

Waterschade aan muren en deuren

Waterschade aan de muren en deuren, terrasschade, regen water afvoer.
maandag 10 oktober 2016

Behandeling van vochtprobleem

Behandeling muur in de keuken, zowel keukenvloer. Dit door een vochtprobleem. Wil graag een bestek laten opmaken.
zaterdag 8 oktober 2016

Oorzaak en oplossenvochtprobleem

Ik heb vochtproblemen in huis. Eerst en vooral is het mijn schoorsteen dat plekken is beginnen geven van vochtigheid en na een tijdje heb ik in de kelder beetje water gevonden en de muren zien er vochtig uit tot ongeveer een 80cm van af de grond.
woensdag 5 oktober 2016

Oorzaak vochtplekken

Ik zit met vochtplekken in het plafond en de muur van mijn badkamer. Graag zou ik een expert ontvangen om de juiste oorzaak van de vochtplekken te constateren.
woensdag 5 oktober 2016

Vocht in kelder

Afvoersysteem van wasmachine lekt, ook vocht in kelder. Wij kennen de oorzaak niet van dit vochtprobleem niet.
donderdag 29 september 2016

Vochtige plekken op de muur

Vochtige plekken op mijn muur van de inkomhal bij de trappen. Ik wil zo snel mogelijk een bestek maken door jullie. Ik heb dat nodig voor mijn verzekering.
donderdag 29 september 2016

Expertise vochtprobleem

Ik zoek een onafhankelijk expert voor een vochtprobleem bij een net aangekocht appartement. Om er zeker van te zijn dat dit geen opstijgend vocht is of grote kosten met zich mee brengt, wil ik dit graag op korte termijn, laten nakijken.
woensdag 28 september 2016

Schade aan woning

Wij hebben schade nadat onze buurman hun huis heeft afgebroken. Stenen (enkel) muur met barsten aan buitenzijde / dak is deels beschadigd. Schimmel- en vochtplekken muren binnen.
zondag 25 september 2016

Vochtproblemen rond de schouw binnenmuur

Ons huis is nieuwbouw, de schoorsteen is geïsoleerd, bevat potten en daarin een flexibele buis voor rookgasafvoer uit 1 stuk,rookgasafvoer bovenop de schouw, geen deksteen. Op het bezetsel in de bovenste slaapkamer waar de schouw is zie je de tekening van de gemetste stenen door het vocht dat van boven komt aan 2 kanten van de schouw, de andere kant is volledig vrij van vocht. De rookgasafvoer en de zink zijn reeds nagekeken, deze leken niet de oorzaak va het vochtprobleem Graag hadden wij een oplossing voor dit probleem gehad
dinsdag 20 september 2016

Vochtprobleem gemeenschappelijke muur

Zowel mijn buurman als ik hebben in de hoek van onze gemeenschappelijke muur een opstijgend vocht probleem. De muren zijn nu ongeveer 30cm hoog zichtbaar aangetast. Is het mogelijk een langs te komen om te kijken hoe dit kan opgelost worden?
maandag 19 september 2016

Vochtproblemen oplossen

Wij kochten onlangs een huis met verschillende vochtproblemen. Graag hadden wij een afspraak om ter plaatse te komen kijken en advies te geven, en ze op te lossen indien mogelijk.
zaterdag 17 september 2016

Vochtbehandeling kelder

Door een recent waterlek heeft mijn kelder onder water gestaan. Ik wens een offerte voor behandeling van de vochtschade en zo nodig ook preventief voor het vermijden van vochtproblemen in de kelder.
vrijdag 16 september 2016

Vochtprobleem gelijkvloers

Er zit vocht in een gelijkvloers, dat iets onder tuinniveau (of niveau van straat) ligt.Twijfel oorzaak : vocht bij buren?
donderdag 15 september 2016

Vochtproblemen door buitenlekken

Aan de kant van de douche zijn er vochtplekken vanwege lekken komende van buiten Tegels zijn opgezwollen. Tegels aan de buitenkant dreigen af te vallen. Oplossing gewenst tegen januari.
woensdag 14 september 2016

Vochtprobleem oplossen

Wij zitten met de handen in het haar, we krijgen het vocht niet uit ons muren. We hebben het drie jaar geleden laten inspuiten door DHL vochtbestrijding. En vorige week heb ik nog eens gemeten met een vocht meter en mijn muren zitten nog met 98 procent vocht. Als ik nu wist wat ik moest doen om het opgelost te krijgen maar ik weet het echt niet meer.
dinsdag 13 september 2016

Bestrijding opstijgend vocht in muur

Ik wil graag 2 muurtjes van een oude (100j maar gerenoveerd) tuinhuis laten behandelen tegen opstijgend vocht. Rondom en in het tuinhuis is er beton gegoten, maar onder de muren niet.. De muren hebben verschillende vochtplekken die niet weggaan
woensdag 7 september 2016

Vocht bij muur achter badkamer douche-herstelling

!!! Enkel mailen of smsen aub, wij zijn doof !!! De badkamer en de CV ruimte zitten naast elkaar. Bij de douche kant bij de badkamer deelt de achterkant (waar de douchekop, tegels, voegwerken enzo zitten) hetzelfde muur als de muur bij de CV-ruimte. Dat muur bij de CV-ruimte lijkt een beetje vochtig, dus vermoed wordt dat de douche water doorlaat. Dit moet hersteld worden om verdere schade voor te komen. !!! Enkel mailen of smsen aub, wij zijn doof !!!
dinsdag 6 september 2016

Vochtprobleem en verzakking

Bouw lijkt te verzakken door vocht problemen. Graag analyse oorzaak + offerte herstel.
donderdag 1 september 2016

Opstijgend vocht kelder

Recentelijk voelt de parket in de kelder vochtig aan. Ik heb eerder al problemen gehad met de parket omdat hij bleef uitzetten (door vochtopname wellicht), maar hij voelde niet vochtig aan. Ook was er geen geurhinder. Ik zoek een vakman die me de verschillende opties van ventilatie/renovatie kan uitleggen. De woning is verhuurd, dus ik wil zo snel mogelijk en liefst zonder al te veel drastische ingrepen het probleem oplossen. Een vakman ter plaatse komen kijken en oorzaak trachten te vinden.
dinsdag 30 augustus 2016

Vocht in achtergevel

Ik heb een vochtprobleem in de muur van de achtergevel van mijn rijhuisappartement, op de tweede verdieping. Komen kijken ter plaatse.
maandag 29 augustus 2016

Inspuiten muur opstijgend vocht

Graag offerte voor inspuiten muren (9 meter in total) tegen opstijgend vocht.
vrijdag 26 augustus 2016

Vochtprobleem kelder

Ik heb een vochtprobleem in de kelder van het huis. Dit situeerde zich enkel in de kelder, verder in het huis zijn er geen vochtvlekken te vinden.
donderdag 25 augustus 2016

Muren injecteren tegen opstijgend vocht

11 m na het gieten betonplaat, muren injecteren
maandag 22 augustus 2016

Oorzaak vochtproblemen kelder en terras

We hebben drie grote vochtproblemen : 1. Waterinsijpeling afkomstig steunbalk in kelder. Deze steunbalk situeert zich ongeveer onder schuifraam terras 2. Opstijgend vocht in hoek terras waardoor ook vocht in de hoek aan binnenkant in living 3. Opstijgend vocht in kelder en bij hevige regenval zelfs waterinsijpeling vanuit de hoeken in kelder. We hebben dit momenteel opgevangen met in de hoeken compactuna zelf aan te brengen. Doch we zouden voor onze eigen gemoedsrust willen weten wat de oorzaak is.
zondag 21 augustus 2016

Westergevel impregneren

Vochtprobleem: schimmelvorming en verbrokkeling stukadoorswerk op binnenmuur bovenverdieping westzijde.
vrijdag 19 augustus 2016

Opkruipend vocht keldermuren

Er is opkruipend vocht in onze keldermuren. Graag een offerte voor reparatie (infiltratie).
donderdag 18 augustus 2016

Water in kelder

Enkele plassen in 1 gedeelte van kelder (rest kurkdroog). Mogelijk via scheidingsmuur. Graag detectie en offerte oplossing na bezoek ter plaatse. (betreffende plaats werd reeds ontruimd)
zaterdag 13 augustus 2016

Onafhankelijke vochtexpertise - geen herstelling !

Er zijn al een tijdje vochtproblemen in een huis dat wij verhuren. Het is een woning met goed geïsoleerde ramen maar niet geïsoleerde gevels (dak goed geÏsoleerd). Het vochtprobleem doet zich voor aan de noordkant van de woning . Wel heb ik het vermoeden dat er veel vocht in de woning aanwezig is door het laten drogen van de wasgoed in de woning. Graag zou ik een professionele expertise laten uitvoeren om de precieze oorzaken en aangewezen behandeling te laten vaststellen. Kunt u me een prijs geven van zo een expertise? Adresgegevens bij afspraak.
donderdag 11 augustus 2016

Onafhankelijke vochtexpertise - geen herstelling

Ik zoek een onafhankelijk vochtexpert om de oorzaak en de schade van een vochtprobleem vast te stellen. Doel: expertise gebruiken voor motivatie bij brandverzekering om meningsverschil huurder-beheerder uit te klaren.
donderdag 11 augustus 2016

Vochtproblemen oplossen in badkamer

Badkamer van 230 x 200, opkomend vocht waardoor wandtegels loskomen.
woensdag 10 augustus 2016

Expertise vochtprobleem

Onderaan op de muur van de woonkamer (buitenmuur) vooraan is er een vochtplek van ongeveer 30 cm hoog en 35 cm breed, dit ter hoogte van de plaats waar de leiding van de gasaansluiting in de woonkamer binnenkomt. Bij aangifte aan de verzekering, vroeg deze me om eerst een lekdetectiefirma aan te stellen om de oorzaak van de schade te zoeken.
woensdag 10 augustus 2016

Nazicht muffe geur

We hebben een muffe geur in huis, weliswaar nergens sporen van vocht. Onze kledij ruikt muf, de zetels ruiken muf, in de kasten heb ik regelmatig last van schimmel. Graag zouden we willen weten waar dit probleem vandaan komt. Kan een expert hiervoor langskomen?