Comment ça marche?

Recevez gratuitement des devis


Ajoutez plans, photos, tout ce qui pourrait être utile pour mieux décrire votre projet

J'accepte les conditions générales de Casius..

Devis précédemment demandés aux autres spécialistes

Nieuwe kelder bouwen naast de woning en daarin een zwembad aanleggen, het is de bedoeling onze kleine tuin te behouden en een terras boven de kelder te creëren met eventueel een zitruimte naast de kelder, het moet mogelijk zijn om in de kelder te gaan vanaf de tuin, maar ook vanuit de woning. De technische ruimte moet zich ook in de kelder bevinden, er moet ook de mogelijkheid zijn om in de toekomst een sauna en stoombad te plaatsen. Er moet in de kelder een plaats zijn om zich om te kleden en plaats voor fitnesstoestellen(2-tal)
Demandes de devis pour entrepreneurs spécialisé située à Destelbergen (Flandre-Orientale).

Aanpassing electriciteit in de keuken

Ik installeer een nieuwe keuken dit jaar 2016. Er moeten extra stopcontacten voorzien worden evenals een aansluiting voor vaatwasmachine. In de hall, is er ook telkens een muurlamp die springt. Er is nog plaats in de kelder, electriciteitskast indien nodig. Graag had ik een bestek ontvangen daar dit een grote impact zal hebben op keukenbestelling en plaatsing zodat ik kan inplannen dit jaar.

Het gaat om een oud Brussels burgershuis ...

Het gaat om een oud Brussels burgershuis dat al gedeeltelijk gerenoveerd werd. De kelder moet een nieuwe vloer, wanden, plafond, electriciteit en verwarming krijgen. De badkamer is helemaal te vernieuwen. Twee verdiepingen hebben geen of ontoereikende electriciteit. De terrassen moeten volledig vernieuwd worden en verbonden met elkaar. Sommige plankenvloeren moeten hersteld worden. Er is op twee plaatsen (zolder en uitbouw) last van insijpelend vocht. Badkamer en keuken moeten betegeld. Twee deurramen naar de terrassen moeten vernieuwd worden Sommige goten zijn aan renovatie toe. De volledige hall en trap moet herbepleisterd worden. Er ontbreken een viertal radiatoren.