Comment ça marche?

Recevez gratuitement des devis


Ajoutez plans, photos, tout ce qui pourrait être utile pour mieux décrire votre projet

J'accepte les conditions générales de Casius..

Devis précédemment demandés aux autres spécialistes pour zwembad

Zwembad

Zwembad van 12m x 6m
Demandes de devis pour entrepreneurs spécialisé située à Oordegem (Flandre-Orientale).

Een volledige verbouwing

Hierbij onze 'to do' lijst : 1. Verdieping voledig in te richten: 4 kamers, 1 badkamer en 3-douchekamer, versterkte vloer, electriciteit,verwarming en zolderruimte. Ramen en dak zijn er. 2. Gelijkvloers in te richten : waskamer, deur i.p.v. raam, electriciteit gelijkvloer,waterinstallatie, waterverzachter, regenwaterput, wc afvoer,... 3. Tuin aanleggen:terras, carport, houtreserve, vuilbakkenkot,fruitbomen op latwerk, scheidingsmuur,... 4. Garage volledig verbouwen 5. Zwembad aanleggen et terras vergroten

Nieuwe kelder bouwen naast de woning en ...

Nieuwe kelder bouwen naast de woning en daarin een zwembad aanleggen, het is de bedoeling onze kleine tuin te behouden en een terras boven de kelder te creëren met eventueel een zitruimte naast de kelder, het moet mogelijk zijn om in de kelder te gaan vanaf de tuin, maar ook vanuit de woning. De technische ruimte moet zich ook in de kelder bevinden, er moet ook de mogelijkheid zijn om in de toekomst een sauna en stoombad te plaatsen. Er moet in de kelder een plaats zijn om zich om te kleden en plaats voor fitnesstoestellen(2-tal)

Verplaatsing van keuken naar achterkant ...

Verplaatsing van keuken naar achterkant van het huis, vooral om een betere lichtinval en een mooier uitzicht op de tuin te verkrijgen. In de tuin willen we in de toekomst ook graag een zwembad bouwen.

zwembad van 12m x 5m in beton en ...

zwembad van 12m x 5m in beton en betegeld.