Recevez gratuitement des devis


Ajoutez plans, photos, tout ce qui pourrait être utile pour mieux décrire votre projet

J'accepte les conditions générales de Casius..

Devis précédemment demandés à des spécialistes d'isolation pour isolatie van plafond garage

Isolatie van plafond garage

De garage is ongeveer 45m2 en ligt onder de slaapkame ren badkamer. Daarom zou ik deze graag laten isoleren.
Demandes de devis pour spécialistes d'isolation située à Brussel (Bruxelles).

Plaatsen garagepoort sectionaal

40mm isolatie gelijnd 5000 breed en 2125mm hoog. Project is nog niet opgestart, dus nog geen gekende datum. Ruwbouw is nog voor einde van het jaar. Bouwvergunning is toegekend. Offerte moet eén of twee afstandsbediening hebben, alsook een codeklavier (gelieve deze apart op te geven in de prijsopgave). Garage met plat dak, diepte is 6m. Afstand links/rechts van de garagepoort: 75mm, vrij ruimte boven de garage is 175mm. Kleur RAL standaard (donker grijs) Optie: voordeur in zelfde stijl/kleur (moet nog over de mogelijkheden gesproken worden)

Hellend dak renoveren en isoleren

Uitvoering werken in de loop van de eerstkomende maanden. We zoeken een aannemer om de dakpannen te laten vervangen, stormpannen, Koramic 44 rustiek, alsook onderdak, isolatie en binnenafwerking. Het betreft een hellend dak van het bijgebouwtje van een huis dat 100 jaar oud is, momenteel is er geen onderdak en zijn de dakpannen versleten. Oppervlakte hellend dak: 67 m2 Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? : Pannen

Dak vernieuwen - rénover le toit

Schuin dak met sparren, pannen geplaatst 1970 doch geen isolatie. Volledige vernieuwing gewenst met behoud van de sparren door bv het principe sarking toe te passen. Anders isolatie via L-ments panelen ... Alles is nog bespreekbaar. 160 a 180 m².

Isolatie zolder en garage

Zolder enkel gebruikt om te stockeren: we willen enkel de zoldervloer isoleren (met isolatie platen en afwerken met houten vloer). De zolder is 50m². Daarnaast willen we een enkele muur (snelbouwsteen zonder gyproc aan kant garage) tussen living en onverwarmde garage langs de klant van de garage ook met platen laten isoleren 35m².

Pose de crepi sur façade - Crepi plaatsen

Pose de crépi sur murs villa sans isolation Plaatsen van crepi op muren villa - zonder isolatie Werken te Grobbendonk

Herstelling metalen plat dak

Graag uw dringend advies en tussenkomst mbt tot herstelling metalen plat dak wegens waterschade plafond living; heb geen idee van type gebruikte materiaal - vermoedelijk staal. Het ware eveneens aangewezen na te trekken of de isolatie voldoende en correctis aangebracht (zie ook condensatie)?

Bezetten bouw met crepie

Bezetting nieuwbouw met crepie, oude bouw met isolatie + crepie Aanbrengen van decoratieve elementen.

Een landhuis uit 1893. Het dak moet ...

Een landhuis uit 1893. Het dak moet verniewd worden (leisteen) en isolatie van buitenaf aan te brengen. renovation de toiture et isolation par exterieur