Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie Brussel

Muren afbreken - Totaalrenovatie - Brussel

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Muren afbreken

Twee muren te slopen. Eerst - 9,68 meter square tussen woonkamer en keuken Tweede - 7,26 meter square tussen Kueken en badkamer. Lintel van beton of metaal mogen nodig.


Aannemer Kortenberg

Offertes totaalrenovatie in Brussel aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Brussel

maandag 11 september 2023

Balkon renoveren

De houten planken van ons balkon en dat van de buurvrouw onder ons zijn aan vervanging toe. De planken rusten op een metalen constructie die nog in goede staat is. De balkons zijn 3 en 4 hoog en hebben elk een oppervlakte van 12m2.


Renovatie Berchem-Sainte-Agathe
maandag 24 juli 2023

Algemene herstelling na waterlek op zolder

Vezelplaten op zolder vernieuwen/Behang en plinten op één kamer vernieuwen en plafondschilderen/Behang in gang gedeeltelijk vernieuwen/plafond toilet vernieuwen en schilderen/laminaat in slaapkamer vervangen en behang gedeeltelijk vernieuwen/geklemde deuren opnieuw herstellen


Renovatie Nossegem
dinsdag 18 juli 2023

Renovaties in appartement: vloeren, scheuren in gips + elektriciteit

We zijn bezig met de aankoop van ons eerste appartement: bouwjaar 1958, 98 m2, in goede algemene staat. We krijgen de sleutels 17 augustus, dus we kunnen voor die tijd geen bezichtiging geven. We zijn op zoek naar een aannemer die ongeveer 70 m2 hardhouten vloeren (2 slaapkamers, woon/eetkamer en een gang) kan afschilderen en opnieuw kan leggen, en ook wat scheuren in het pleisterwerk op 2-3 muren kan repareren. We moeten ook de elektriciteit in orde maken.


Renovatie Brussel
maandag 12 juni 2023

Totaalrenovatie eerste verdieping

Mijn vriendin en mezelf hebben onlangs een appartement gekocht Het pand zelf bestaat uit vier wooneenheden die allen op heden worden verkocht. Het is een verkoop na basisakte, aldus dient er nog een basisakte van het goed worden opgemaakt. De woning zelf is 80 m² bewoonbare oppervlakte. Het project zou een totaalrenovatie moeten inhouden waarbij er zowel een nieuwe keuken als badkamer in moet, maar tevens nieuwe leidingen voor gas, water en elektriciteit. De vloer trachten wij te behouden waardoor er geen nieuwe vloer zou moeten worden aangelegd. Overigens dienen de ramen worden vernieuwd. In een eerste stap zouden we dus een aannemer moeten vinden voor het leggen van elektriciteit, waterleidingen en gas. Daarnaast moeten er enkele muren worden geplaatst.


Renovatie Brussel
zaterdag 22 april 2023

Verbouwing appartement

Bouwjaar 1976, 84m2, plaatsen van 4 nieuwe (schuiframen) voor- en achter, verwijderen muur (niet-steun) tussen keuken en living, verwijderen oude en plaatsing nieuwe keuken, gietvloer op bestaande tegelvloer +/- 50m2, paar kleinere gyprocwerken.


Renovatie Anderlecht
zondag 09 april 2023

Mise en place d'une citerne d'eau de pluie en cour arrière

Mise en place d'une citerne de récupération d'eau de pluie en cour arrière et raccordement a 2 WCs + lave-linge. Installation d'un systeme adoucisseur d'eau pour le reseau raccordé a l'eau de ville. Remplacement de l'ancienne citerne maçonnée qui a été comblée. Reagencement des descentes d'eau facade arrière. Isolation et enduit façade arrière. Renovation cour arrière: mise en place de pavés au lieu du jardin.


Renovatie Brussel
zondag 19 maart 2023

Renovatie appartement

Renovatie appartement, pleisterwerken, tegelwerken, electriciteit, badkamer, keuken, etc.


Renovatie Brussel
zaterdag 18 maart 2023

Totaalrenovatie 3-gevel woning

Uitbreken muren en balken steken gelijkvloers. elektriciteit volledig vernieuwen. vloerverwarming installeren gelijkvloers. keuken en 2 badkamers vernieuwen. zolderruimte renoveren.


Renovatie Brussel
woensdag 01 maart 2023

Badkamer en keuken renovatie

We zijn op zoek naar een aannemer die bij ons de keuken, de badkamer en het toilet volledig kan komen renoveren.


Renovatie Koekelberg
vrijdag 17 februari 2023

Renovatie appartementje

We hebben een appartementje waar we graag een aantal renovatiewerken in zouden willen laten uitvoeren. De vloeren moeten opnieuw gedaan worden, volledige renovatie van de badkamer, muurtje uitbreken, deur dicht gooien,...


Renovatie Anderlecht
maandag 23 januari 2023

Herstellingswerken kantoor na waterschade

Kantoor op gelijkvloers. Bezetting van muren, plakkerij, verwerken, herstelling uitgebroken vloer, verplaatsing collector, vervanging vasttapijt,...


Renovatie Brussel
zondag 15 januari 2023

Verzakking en scheuren in binnenmuren herstellen

Ik zoek een bedrijf dat scheuren in binnenmuren en plafonds die veroorzaakt zijn door verzakking van een naburig pand te herstellen.


Renovatie Nossegem
dinsdag 08 november 2022

Betonbouw plaatsen

één volume van 7 x 5 meter, hoogte 2,8 meter. Eén raam van 1 x 1 meter, schuifdeur van 2 x 2 meter. Plat dak, waterdicht. Het volume moet gebouwd worden in een groot depot.


Renovatie Brussel
maandag 24 oktober 2022

Renovatie van oude gevel

We willen de bestaande gevel verwijderen, isolatie plaatsen en een nieuwe gevelsteen plaatsen. Plannen van de woning zijn beschikbaar


Renovatie Dilbeek
woensdag 19 oktober 2022

Renovatie slaapkamer van appartement

In ons appartement (Jubelfeestlaan 27/7 Sint-Jans-Molenbeek) hebben we een kamer van +/- 9 m² die we willen renoveren. De kamer is een voormalige keuken. Deze keuken werd uitgebroken. We zouden van deze kamer een slaapkamer maken. We zien de volgende werken in deze kamer: • Opnieuw pleisteren van muren • Wegwerken elektriciteitskabels (lopen langs de muur) • Afslijpen of wegwerken oude waterleiding en kraan • Dichtmaken voormalige afvoergaten van dampkap en kachel • Dichtmaken gat van inbouwkast (isolatiewol zichtbaar)


Renovatie Berchem-Sainte-Agathe
Offertes aanvragen