Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie Heverlee

Uitbreken niet-dragende muur - Totaalrenovatie - Heverlee

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Uitbreken niet-dragende muur

Het laten wegnemen en afwerken van de niet-dragende muur tussen keuken en living. Hoogte: 2.5m Breedte: ca 3.7m In de muur zit nog een deuropening en 1 stopcontact.


Aannemer Heverlee

Offertes totaalrenovatie in Heverlee aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Heverlee

zaterdag 16 september 2023

Balkon renovatie oude rijwoning

Ik zoek een goede vakman om de dringende renovatie van het balkon aan te pakken- Er vielen stukken steen ( beton?) naar beneden De politie heeft de stad laten Nadarhekkens plaatsen om de veiligheid van voetgangers te garanderen . Dus is er sprake van hoogdringendheid!


Renovatie Heverlee
maandag 31 juli 2023

Renovatie van een appartement op glv

Bestaande appartement moet gerenoveerd worden: nieuwe badkamer/keuken, vloeren, plafonds, muren, radiatoren, elektriciteit. Te bespreken bij bezoek.


Renovatie Heverlee
dinsdag 15 mei 2018

Betonrot aan balkon te verwijderen en herstelling

Mijn balkon brokkelt af in de toplaag, alsook onderaan begint op enkele plaatsen het wapeningsstaal te roesten dat zich in het beton bevindt. Privewoning.


Renovatie Heverlee
zaterdag 03 september 2016

Plaatsing Trespa op gevel garage houtskelet

Ik bouwde een garage in houtskelet en overweeg de gevel te laten bekleden met Trespa meteon 8mm zwart. Het gaat over een oppervlakte van 29 m². Te vijzen op houten latten. De opbouw van de houtskelet is aan de buitenkant (van binnen naar buiten) als volgt: - 14 cm dikke CLS houtskelet (voorkant 18 cm dik) - 2. 2 cm Celit 4d - Regenscherm (dampopen en UV bestendig) Solitex fronta quatro van Pro Clima - Tengellatten 32x60mm (soms 2 naast mekaar waar 2 platen moeten/kunnen samenkomen) waarop de Trespa gemonteerd kan worden. Geïnteresseerd? Graag een seintje als u ook een goede referentie kan voorleggen.


Renovatie Heverlee
zondag 31 mei 2015

Renovatie appartement

Ik wil de keuken in mijn appartement vernieuwen, en ik zoek iemand die enkele werken kan komen uitvoeren ter voorbereiding. Het gaat om: - het uitbreken van de muur (4,5m) tussen keuken en living - vervangen vloer (indien mogelijk, 30m²) - elektriciteit vernieuwen (extra lichtpunten, stopcontacten, aarding) gat in muur maken voor dampkap Daarnaast is ook de badkamer aan renovatie toe: - nieuwe wandbekleding - nieuw bad


Renovatie Heverlee
zaterdag 20 december 2014

Renoveren van woning

Kleine verbouwing aan pas aangekocht huis. Afbreken van een muur en plaatsen van een plat dak met een lichtkoepel en isolatie


Renovatie Heverlee
maandag 10 november 2014

Muur te verwijderen

Muur tussen keuken en living wordt verwijderd. Graag inschatten stabiliteit bij wegnemen muur. Dikte Poutrel? Constructie?


Renovatie Heverlee
maandag 03 november 2014

Renovatie van de woning

We hadden graag offertes gehad voor de volgende werken: Op zolder: - het plaatsen van 2 Veluxen - het maken van een gat naar beneden onder die Veluxen en de bekisting ervan. De 1ste verdieping: Nieuwe badkamer plaatsen: - het verstevigen/stabiliseren van de vloerstructuur met OSB,..? - het plaatsen van een gyprocwand & deur - het naar boven trekken van alle leidingen - eventueel ook nog de plaatsing van een boiler aansluitend op onze chauffage ketel (Weishaupt). We zitten met een nogal strakke deadline door de komst van een baby op 9 april


Renovatie Heverlee
woensdag 28 mei 2014

Verbouwing Appartement 45 m2

1-slaapkamer appartement op 2 de verdieping voorkant gebouw. Electriciteit afgekeurd - waterleiding vernieuwen Chape en vloerwerk voor hall, badkamertje, wc en keuken Vernieuwen Keukenkasten Vernieuwen toilet en badkamer - inloopdouche en lavabo Brandwerende en 5puntsluiting deur


Renovatie Heverlee
zaterdag 07 december 2013

Badkamer- toilet- gang

De gehele badkamer moet gerenoveerd worden, samen met het toilet en de gang. Indien mogelijk zouden we de inkomhal ook laten renoveren. Zeker overal de vloeren uitbreken en nieuwe plaatsen. Ook bad uitbreken en inloopdouche installeren. Toilet uitbreken en een nieuw hangtoilet plaatsen. In de hal ook de vloer uitbreken en voorzien van inbouwkasten.


Renovatie Heverlee
dinsdag 26 november 2013

Verbouwing villa naar 3 appartementen

Afbraak en opbouw garage/slaapkamer - Afbraak alle dragende constructies - Plaatsen steunbalken en poutrels - Metsen grote binnenmuren - Afbraak welfsels traphal - Bouw betonnen trappen - Dakwerken (dakkapellen, nooduitgang studio e. d. ) - De twee dakterrassen en ook de betonondergrond met isolatie voor het terras van appartement 1. - Afvoer puin - Metsen grote schouw


Renovatie Heverlee
vrijdag 18 oktober 2013

Renovatie Tivoli

We zouden graag met een professional bespreken welke renovaties en verbouwingen mogelijk zijn in onze woning en wat daarvan de kosten zijn. Hieronder een niet exhaustieve lijst van mogelijke projecten: - het vergroten van de badkamer. - Het vernieuwen van het dak. - Het omvormen van een zolderruimte tot volwaardige kamer eventueel met veluxen. - Een verande opwaarderen. - Schouwen die niet meer in gebruik zijn afbreken.


Renovatie Heverlee
maandag 09 september 2013

Poutrel plaatsen

Er moet een poutrel worden geplaatst op de eerste verdieping voor het verwijderen van een muur om de leefruimte te vergroten. De ruimte is 4m breed.


Renovatie Heverlee
dinsdag 13 augustus 2013

Lichtstraat

betreft vervanging lichtstraat in pvc of ander materiaal. Liefts 2 of 3 wandig voor betere isolatie. 1,5 m breed en +/- 19,2 m lang.


Renovatie Heverlee
woensdag 03 april 2013

Appartment in leuven

Ik heb een appartement in Leuven en zou graag de muren en ramen laten schilderen. Ook renovatie van badkamer. Is een appartement voor verhuur.


Renovatie Heverlee
Offertes aanvragen