Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Totaalrenovatie Vilvoorde

Mantelzorgwoning in de tuin plaatsen - Totaalrenovatie - Vilvoorde

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Mantelzorgwoning in de tuin plaatsen

Mantelzorgwoning voor ouders zicht naar tuin verlenging van de veranda met eigen badkamer en keuken, living en 2 kleine slaapkamers zodat ze zelfstandig kunnen blijven als ze willen. Oppervlakte nog niet echt geweten, nog geen plannen.


Aannemer Kampenhout

Offertes totaalrenovatie in Vilvoorde aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Vilvoorde

dinsdag 17 mei 2022

Renovatie 1ste verdiep

Eerste verdieping moet gerenoveerd worden. totale ruimte is 55 m2 de huidige status zoals bijgevoegd (foto) Wat moet er gedaan worden: 1- (Laag van isolatie) op de uitsnijding OSB 2- Het verdelen van de ruimte naar slaapkamer en badkamer. (met behulp van hout of een licht materiaal) 3- Spuitpleister op de muren 4- overweging van de fundering op dit moment geen behoefte aan afwerking van een van de plafonds of vloeren


Renovatie Vilvoorde
zaterdag 26 maart 2022

Nieuw trapgat maken in beton

Ik ben op zoek naar een vakman voor het maken van een trapgat in beton en het dichtgooien van de andere trapgat. In de nieuwe trapgat zou ook een poutrel moeten komen.


Renovatie Vilvoorde
maandag 21 februari 2022

Reconstruction cloture

Suite à la tempête le mur de notre jardin s'est effondré. Plaques de beton. 4 m +-


Renovatie Vilvoorde
donderdag 17 februari 2022

Buitengevels renoveren

Er zijn 3 muren die moeten bekeken worden. Ze hebben grote scheuren en gebroken bakstenen. We willen dus de gevels renoveren.


Renovatie Eppegem
woensdag 14 oktober 2020

Elektriciteit, vloer en plakwerken uitvoeren

Wij zijn op zoek naar een vakman om onze aanbouw aan te sluiten op een elektrische installatie, te vloeren (+/-35m2) en een muur te bepleisteren. Ook binnen dienen nog enkele gyprocwerken en vloerwerken (6m2) uitgevoerd worden.


Renovatie Berg (Vl-Br)
zaterdag 26 september 2020

Sierpleister verwijderen

Wij hebben een huis gekocht. De authentieke akte zal midden oktober getekend worden (momenteel kunnen we er dus nog niet in). De benedenverdieping is bezet met sierpleister die dikke ‘klodders’ op de muur geeft. Ik had graag een prijs opgave bekomen voor - het verwijderen van de sierpleister - het verwijderen van de sierpleister en opnieuw bezetten met gipsplaten of gips (wat het goedkoopste en snelste is) De grond-oppervlakte hiervan is ongeveer 46vierkante meter.


Renovatie Grimbergen
woensdag 23 september 2020

Algemene renovatiewerken

Wij wensen onze toilet, hal en badkamer te renoveren. Verder ook nog afwerkingswerken in onze living. Eventueel garage. Garage is 4 m Br op 7 M L. Isolatie, vloeren vernieuwen , muren behandelen. lichtkoepel insteken. Roofing van dak garage vernieuwen. Dak loopt over de keuken.


Renovatie Wolvertem
woensdag 19 augustus 2020

Nieuwe glazen achterdeur

Ik had graag een kleine berging (afm 180x180) gerenoveerd. Daarmee bedoel ik een nieuwe glazen achterdeur ( eventueel klein stukje dicht metsen waar je op de foto een klein kiep raam ziet rechts van de deur).


Renovatie Berg (Vl-Br)
woensdag 19 augustus 2020

Herstel renovatie

Door een leiding die niet goed aangesloten is geweest is er een hele nacht water beginnen stromen doorheen het huis. Dit huis is nog niet bewoond maar in renovatie. De bestaande pleisterwerken beginnen barsten te verkrijgen, bepaalde glaswol isolatie is in aanraking geweest met het water, gyprocwerken hebben water binnengekregen, houten steunbalken hebben vocht opgenomen...


Renovatie Vilvoorde
zaterdag 15 augustus 2020

Zolder renoveren

Een volledige zolder zou opgeknapt moeten worden naar een kamer. Er zou gyproc tegen de muren moeten komen, kastjes moeten ingebouwd worden alsook een trap moet tegen de muur komen omdat dit een vals plafond is.


Renovatie Machelen (Vl-Br)
vrijdag 17 juli 2020

Renovatie van een volledige woning

Wij zijn op zoek naar een aannemer ruwbouw voor uitvoering van verbouwingswerken. Het betreft de verbouwing van een rijwoning ( gevelbreedte 9m, bouwdiepte 9 m, 3 bouwlagen en hellend dak), naar een meergezinswoning (5 bouwlagen met plat dak, bouwdiepte 12m)Bouwvergunning, uitvoeringsplannen, studie ingenieur en EPB zijn in ons bezit.


Renovatie Vilvoorde
maandag 08 juni 2020

Dakterras aanleggen, koepel vervangen door beloopbaar glas en scheidingsmuur metsen

Dakterras plaatsen van 1.6m x 4m plaatsen op een plat dak met roofing die 4j geleden vernieuwd is. Graag dakterras in hout of composiet. Er is ook een lichtkoepel van 1m x 1m die vervangen moet worden door beloopbaar glas. Scheidingsmuur van 4m x 1.8m metsen aan zijde van buur.


Renovatie Diegem
dinsdag 13 augustus 2019

Draagmuur verwijderen en draagbalk plaatsen

Ik wil een draagmuur verwijderen en hierbij dus ook een draagbalk laten plaatsen. Ik heb door een ingenieur reeds een stabiliteitsplan laten opstellen. Doordat het een brede muur is zouden er 2 balken naast elkaar moeten komen (type HEB160) van 363 cm waarbij de balken langs beide kanten 40 cm in de muur komen. Deze zou op een betonslof moeten komen. Het steenpuin zou ook moeten weggenomen worden. In bijlage het stabiliteitsplan. Het zou enkel gaan voor de draagbalken met het kenmerk LO.01.


Renovatie Vilvoorde
dinsdag 19 juni 2018

Renoveren van klein winkelpand

Mijn winkelpand (40m²) moet worden gerenoveerd: Herstellen en schilderen van plafond, schilderen/behangen van muren, installeren van blinde wandplanken, hangen van verlichting, opschuren en oliën van parket.


Renovatie Vilvoorde
zaterdag 12 mei 2018

Terras renoveren

Graag zou ik mijn terras die op het 1ste verdieping bevindt, willen laten renoveren. Opp. 77m² maar daar is wel een deur en raampje in. Het terras is in L vorm. Materiaal keuze staat nog niet vast , ik laat mij advieseren door de vakman


Renovatie Vilvoorde
Offertes aanvragen