Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtprobleem in muur oplossen Genk

Herstellingswerken waterschade - Vochtbestrijding - Genk

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Herstellingswerken waterschade

Ik heb Waterschade aan het plafond van de badkamer (5-6m2) en wc (2m2) Lekkage kwam van de verdieping boven ons en is inmiddels herstel enkele dagen terug. Het plafond is redelijk beschadigd, lijkt op popcorn en verf bladert af. Gele kleur en vieze geur. Kan ik een bestek krijgen voor de herstelligswerken hier van. Eventueel ook betere verf methode of voorbereiding voor antischimmel aangezien het een om kleine ruimtes gaat. Eventueel advies hoor ik ook graag


Vochtexpert Genk

Offertes voor vochtbestrijding in Genk aanvragen

Recente aanvragen uit Genk

donderdag 03 augustus 2023

Renovatie van verdieping

Ik zoek iemand boven verdiep kan renoveren. Gaat om een totaalrenovatie met plaatsen van muren (gyproc), vloeren leggen, elektriciteit doortrekken en het voorzien van alle leidingen en sanitair.


Renovatie Houthalen
maandag 23 januari 2023

Herstellen van scheuren in plafond en muren in mijn woning

Er zijn scheuren in het plafond en in de binnenmuren van mijn woning op de eerste verdieping in twee slaapkamers (zie foto's) en op de vloer op zolder.


Renovatie Genk
donderdag 20 januari 2022

Grote renovatiewerken uitvoeren

Wij willen graag een renovatie doen van de waterleiding, badkamer, het toilet, de keuken, verwarming. We willen graag vloerverwarming. En zouden ook een ventilatiesysteem en nieuwe ramen willen plaatsen.


Renovatie Genk
zondag 28 november 2021

Totale renovatie van een halfopen bebouwing

Ik wil mijn aangekochte huis volledig renoveren. Het betreft een halfopen bebouwing. We willen zowel een aanbouw achteraan creëeren als een nieuwe badkamer. Boven zijn momenteel 3 slpk waar we graag 1 grote en 1 kleine van zouden willen maken.


Renovatie Genk
woensdag 18 augustus 2021

Slaapkamers, hal en badkamer renoveren

Voor verschillende kamers en de hal moet men schilder- en behangwerken uitvoeren. Ook laminaat te leggen, een deur te plaatsen. Vals plafond steken in de badkamer.


Renovatie Helchteren
dinsdag 12 januari 2021

Nieuwe aanbouw plaatsen voor keuken en badkamer

Er moet een keuken en badkamer aangebouwd worden. Het gaat over een 40-tal vierkante meter aan nieuwbouw. De graafwerken, fundering, keuken en badkamer moeten geplaatst worden. Er zijn al plannen van de architect en een bouwvergunning heb ik reeds al.


Renovatie Houthalen
vrijdag 04 december 2020

Oud huis renoveren

Dit zou volledig gerenoveerd moeten worden. De keuken kunnen we zelf maar de elektriciteit, verwarming, isolatie en het dak moet volledig gerenoveerd worden. Stopcontacten en schakelaars kan ik zelf vervangen maar de bedrading moet opnieuw worden aangelegd. Het huis is ong. 12x10m kelder, gelijkvloers, eerste verdieping


Renovatie Opglabbeek
woensdag 25 november 2020

Renovatiewerken uitvoeren

Bestaande houten trap vervangen door betonnen trap, electriciteitswerken, pleisterwerk, slaapkamer afwerken, tegelwerk rond het bad afwerken. Ik zou graag bespreken hoe we dit het best aanpakken.


Renovatie Genk
vrijdag 26 juni 2020

Renovatiewerken uitvoeren na brand

Pleisterwerken uitvoeren. Oude bepleistering afbreken. Electriciteitswerken uitvoeren. Keuken plaatsen. Afkasting keuken en dampkap plaatsen. Gyproc wanden plaatsen. Brandwerende binnendeur plaatsen. Ramen plaatsen.


Renovatie Genk
zaterdag 23 november 2019

Halfopen bebouwing renoveren

Het gaat om een half open bebouwing, huis is van de jaren 80 en in goede staat. Dit willen we graag laten renoveren.


Renovatie Genk
zondag 08 september 2019

Verschillende herstellingswerken na waterscahde

Ik heb enkele maanden geleden een lek gehad in de douche 1ste verdieping. Schade aan muur, plafond en vloer in verschillende kamers: badkamer,living van 2 ruimtes en slaapkamer. Tegels herleggen, muren bepleisteren, schilderen en plint herleggen.


Renovatie Genk
donderdag 28 maart 2019

Renovatiewerken uitvoeren

Renovatie vloeren en muren en trap. Vloeren : 190 m² op 1 ste en 2 de verdieping te vernieuwen . Nu ligt er parketvloer, kurk , tegels. Muren : Invoegen van barsten op de muren en bepleisteren van sierlijsten plafonds. Nieuwe trapleuning plaatsen over de verdiepingen.


Renovatie Genk
dinsdag 04 december 2018

Wegbreken muur en plaatsen steunbalk

Wegbreken steunmuur tussen keuken en woonkamer. steunbalk plaatsen.


Renovatie Genk
vrijdag 10 augustus 2018

Verbouwen van een ééngezinswoning

Ik zoek een aannemer voor:verbouwen van een bovenverdiep. Nieuw zadeldak + verhogen van de gevel met 1m façade. Plannen gemaakt en vergunning reeds doorgezonden.


Renovatie Houthalen
zaterdag 16 juni 2018

Nieuwe gevel en nieuw dak plaatsen

Nieuw dak en nieuwe gevels met isolatie in bouwstenen plaatsen.


Renovatie Houthalen
Offertes aanvragen