Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
428 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, nieuwbouw renovatie in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Antwerpen:

donderdag 15 maart 2018

Renoveren van 6 balkons v/e appartementsgebouw

Terrasherstelling van onze gemeenschappelijk terrassen. Betreft een appartementsgebouw. Betreffen 3 verdiepingen (+ gelijkvloers ), waarvan de terrassen last hebben van betonrot. Deze zouden vernieuwd moeten worden en mogelijks ook voorzien dienen te worden van een nieuwe afsluiting.
woensdag 14 maart 2018

Draagmuur uitbreken + plaatsen poutrelle

We zijn op zoek naar iemand die de draagmuur tussen onze living en keuken kan afbreken en vervangen door 2 poutrelles. Onze architect heeft hier een stabiliteit studie voor gemaakt. De plannen van ons huis, de stabiliteitstudie en een foto van de muur kan je in bijlage terugvinden.
dinsdag 13 maart 2018

Ruwbouw woning

Plaatsen ruwbouwwoning. Grond is reeds aangekocht. Vergunningen zo goed als in orde. Plannen beschikbaar
zondag 11 maart 2018

Balkons appartementsgebouw renoveren

Voor een appartementsgebouw te Wilrijk met 2 verdiepen, 4 balkons voor 8 appartementen (+- 3 m2 per terras * 8) zijn wij op zoek naar een renovatie van onze terrassen met op heden tegelvloer. De randen van de terrassen lossen en de beton eronder is aan herstelling toe.
zondag 11 maart 2018

Muur uitbreken en schuifdeur installeren

Er moet een stenen muur worden uitgebroken van 2 meter, in de plaats moet er een steunbalk komen. Ook moet men dan de reeds aangekochte schuifdeur in deze muur installeren.
zondag 11 maart 2018

Totalerenovatie uitvoeren

Elektriciteit plaatsen ,bezetten ,ramen en deuren met rolluik verneiuwen, verwarming en ketel wervangen dus in het algemeen volledige renovatie nodig. Vervanging op gas. Ramen en deuren in PVC met dubbel glas.
vrijdag 9 maart 2018

Extra verdieping bijbouwen op bestaande woning

Ik wil graag een achterbouw te laten verhogen zodat er 1 badkamer kan in gebouwd worden en de houten barak in het midden van de keuken weg kan. Deze badkamer mag dan 4 x 4 m zijn met een trap die vertrekt uit de keuken. Graag indien mogelijk ook een schuifraam in de keuken nadien en nieuwe vloer leggen terug in de keuken.
vrijdag 9 maart 2018

Deurgaten maken in steunmuur

Ik zoek een vakman om 2 deurgaten te maken in een steunmuur van 10 meter. Het moeten standaardopeningen zijn van 83 x 200 cm.
vrijdag 9 maart 2018

Veranda dakplaten vervangen

Platen liggen op houten balken. De maten zijn ongeveer 2 platen van 70 cm breed en 3 platen van 1. 05 m en lengte is ongeveer 3. 20 m.
donderdag 8 maart 2018

Muur uitbreken en steunbalk plaatsen

Voor binnenhuis renovatiewerken zoek ik een vakman die 1 dragende binnenmuur op gelijkvloers, keuken, kan wegnemen en steunbalk in de plaats kan zetten. Lengte van de balk moet ongeveer 3.5 meter zjin. Alsook kleine gyproc werken voor afwerking en omkastingen.
woensdag 7 maart 2018

Poutrel vervangen

Vervangen van bestaande steunbalk die niet diep genoeg geplaatst is. Nieuwe balk dachten we aan IPE 160 om en beide 3 m + 25 cm overslag qua afmetingen.
woensdag 7 maart 2018

Poutrel plaatsen en betonplaat uitbreken en opnieuw gieten

Ik wil graag 2 muren laten weghalen en 2 poutrels steken in de plaats. Ook moet men een bestaande betonplaat weghalen en een nieuwe gieten.
dinsdag 6 maart 2018

Bijbouw plaatsen en deuropening maken

In een binnenmuur van onze slaapkamer hadden wij graag een deuropening laten maken met schuifdeur, om zo toegang tot een dressing te krijgen. Ik weet niet of het een dragende muur betreft. In de muur staat er 1 stopcontact, welke moet verplaats worden. + Graag willen wij een aanbouw voorzien aan onze rijwoning. De afmetingen zijn +/- 6m breed op 3 m diep. Samen met de aanbouw wensen we ook 1 binnenmuur te verwijderen om meer ruimte te creeëren. Deze aanbouw dient dan ook voorzien te worden van nieuwe vloer. Houten aanbouw met veel glas.
maandag 5 maart 2018

Een extra verdieping bouwen

Op een bestaand pand (bestaat uit 1 winkel en 2 appartementen) zouden wij graag nog 1 extra verdieping willen bijbouwen. Het totale oppervlakte is +/- 85m2 (living met open keuken) 2 slaapkamers, douche met wc samen en een klein ingang. Er moet nog een plaatdak komen. Zie in bijlage de huidige plan. Nieuwe verdieping moet identiek dezelfde zijn als de 2de verdieping.
maandag 5 maart 2018

Kelder renoveren

We hebben momenteel een vochtprobleem in de kelder, er begint schimmel op de muren te komen. Graag willen we dit laten herstellen en de kelder opknappen. Het is een kelder van 4 x 6.
zondag 4 maart 2018

Bestaande alu veranda afbreken

Afbraakwerken voor een aluminium veranda van 3 x 8 m. Bestaande uit dak, 1 vast raam, 2 schuiframen en 1 deur.
donderdag 1 maart 2018

Onderkappen muren

Ik heb een huisje gekocht van ouder dan 100 jaar. De buitenmuren van dit huisje bestaan uit slechts 1 volle muur. De meeste muren hebben last van opstijgend vocht. Momenteel ben ik bezig om de bezetting van alle muren te kappen (de buitengevel blijft in tact). Ik twijfel nog om mijn muren te laten injecteren of te laten onder kappen. Onder kappen heeft mijn voorkeur omdat dan de muren 100% waterdicht zijn en omdat ik hierbij ook kan helpen.
donderdag 1 maart 2018

Herindeling bel-etage woning

Woonkamer (1ste. Verdiep) worden slaapkamers en badkamer. Gelijkvloers wordt woonkamer. Groot renovatieproject.
donderdag 1 maart 2018

Garage bouwen

We willen graag een garage bouwen, bij onze voortuin. Met een droog kelder 6*6 en een verdieping (bureau). Er is geen bouwvergunning nodig, want het pand is exact 40 m² en binnen de toegelaten bouwhoogte. Het terrein is plat. En we hebben al voorzieningen voor water en elektriciteit. We hebben gekozen voor een wit geschilderde baksteen met eiken deuren en ramen. Oppervlakte 6,8 * 6 m, kroonlijsthoogte 3,5 m met een 45° dak. Bedoeling is dat er een tussen vloer komt op 2 m 40. Alles dient te worden geïsoleerd. Achter in de tuin komt nog een buitenkeuken die we in dezelfde stijl wensen. Graag een aannemer ter plaatse om te bespreken.
woensdag 28 februari 2018

Herstelingswerken na waterschade

Door een lek in de douche heb ik schade opgelopen in de aanliggende kamers. Ongeveer 10 vierkante meter tegel-parket, behang beschimmeld, dus vernieuwen, eventiel de giproc daarachter (dit weer ik niet), magneetband dat daar aan de muur hing. Isolatie van de plaats waar de boiler staat, ongeveer 6 vierkante meter. Vouw gordijnen in de keuken ( 3 stuks). Of er in de keuken nog schade is aan de muur achter de kastjes weet ik niet.
woensdag 28 februari 2018

Totaal renovatie woning

Wij willen gaan renoveren en het gaat om een bestaand huis van 210 m². Men moet de badkamer en keuken doen, een paar muren slopen om meer ruimte te maken. Beneden moet er een extra badkamer komen, ook moet er een heel nieuwe vloer met tegels komen van de living tot de hal.
dinsdag 27 februari 2018

Herstellen van betonrot aan terras

Ik zou het betonrot aan mijn terras willen laten herstellen.
dinsdag 27 februari 2018

Dak en plafond herstellen en schilderwerken kamers

We moeten het dak van ons gebouw laten renoveren. We hebben veel schade als gevolg van het dak. Dus ook het plafond binnenin herstellen in verschillende kamers. Alsook schilderwerken.
dinsdag 27 februari 2018

Harmonicadeuren plaatsen

Ik zou graag 2 harmonica deuren in hout (dat kan vergrijzen) willen laten plaatsen de openingen zijn +- 4. 7 op 2. 5 m en 3. 25 op 2. 5 meter.
maandag 26 februari 2018

Verwijderen en vervangen van tegelvloer op betonnen terrasbalkon

Het betegeld terras van ons balkon laat water door en dit zorgt voor kalkaflopen aan de ijkant en voor vochtindringing in de achtergevel. De vloer + chape dient volledig verwijderd te worden en opnieuw gelegd te worden (tegels) met voorziening van afwatering. Het balkon is 2,45 x 2,00 meter. Tegels bespreekbaar met de vakman.

Partners

Partners van Casius