Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
499 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, zolderverbouwing renovatie in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Antwerpen:

donderdag 2 april 2020

Muur laten verwijderen

Ik wil een muur tussen keuken en living laten verwijderen. Het gaat om een niet draagmuur met ongeveer 360 cm lengte en 270 cm hoogte, met een deur ertussen. De dikte van de muur is 9 cm.
woensdag 1 april 2020

Schouw inkorten

Wij willen onze schouw laten inkorten met ongeveer 1 meter vanwege het plaatsen van palletkachel. De schouw is nog redelijk lang en begint stilaan open te scheuren en dit vinden wij te gevaarlijk. wij willen naar een zo kort mogelijke schouw(schuin dak)
woensdag 1 april 2020

Schouw afbreken en dak herstellen

We willen onze zolder renoveren en daarbij een schouw afbreken tot onder het dak, op deze plek moet het dak hersteld worden, en zijn nogmaal gezien pannen beschikbaar van het steken van dakramen. Een andere kleine schouw willen we even laten controleren op afwerking van het dak, of mogelijks ook wegdoen.
maandag 30 maart 2020

Terras aanbouwen bel etage

Wij willen graag een terras aanbouwen voor onze bel-etage. Ons balkon is nu 1 op 5 meter. Wij zouden een terras willen van 3.5m op 5m. Er is reeds een klein balkon aanwezig met trap. We zouden graag een hout look willen mocht er beter en ander materiaal zijn horen wij het graag. Wat we niet willen is een metalen uitstraling/ terras.
zaterdag 28 maart 2020

Trap verplaatsen en fietsgoot plaatsen op keldertrap

Momenteel hebben we een simpele keldertrap met een houten plank ernaast in de gemeenschappelijke fietsenberging. De trap met houten afglij plaat is zeer gevaarlijk en niet praktische geplaatst. Tijdens het afdalen botst het stuur van de fiets tegen het plafond. De trap zou naar achter geplaatst moeten worden zodat er voldoende ruimte is om met de fiets te kunnen afdalen en niet tegen het plafond te komen. Mocht het mogelijk zijn zouden we dit zo dicht mogelijk naar de deur toe willen verschuiven. Eronder zit ook een metalen constructie dus het zou wel nodig zijn dat iemand komt kijken wat de mogelijkheden zijn. Graag zouden we ook een oprij en afrijgoot laten platen voor de fietsen zodat dit handiger is dan die gladde plank.
zaterdag 28 maart 2020

Bestaand terras vernieuwen

We hebben een bel-etage met terras van bankirai planken (7 meter breed en 3 meter lang) graag zouden we het veranderen zodat het ook waterdicht is. Daarnaast zouden we ook onze trap naar de andere kant willen brengen.
vrijdag 27 maart 2020

Egaliseren vloer en leggen OSB platen

Daar we momenteel niet verder kunnen met afbreken dak zou ik de vloer willen uitbreken en er OSB platen leggen, mist ik mee kan helpen en bestel zelf materiaal, als afstand gerespecteerd wordt. In totaal gaat het ongeveer over een oppervlakte van 30m². De vloer moet als eerst geëgaliseerd worden aangezien die niet waterpas ligt. Om nadien met OSB platen te werken. In de kleinste ruimte van 11,35 m² is er een schouw aanwezig waarbij onderste stenen afgebroken kunnen worden om de werken uit te voeren. Bij de grootste oppervlakte van 18, 64 m² is er ook een schouw aanwezig, maar daar zit de stoof nog in.
vrijdag 27 maart 2020

Zolder afwerken met gyproc en deur plaatsen

Ik wil mijn zolder afwerken met in totaal 175m² extra valse wand van 3m10 hoog. Graag inclusief deur. De zolder is leeg en moet dus schilderklaar gemaakt worden.
donderdag 26 maart 2020

Herstellen gevolgschade waterschade

Herstelling badkamer door waterlek 2e verdieping. Plaatsen van gyprocplaten (ca.1,70x1,80m), enkele natte muren herbepleisteren en behangen. Verder moet een luchtkoker worden afgedekt (ca. 1,15x0,9m). De kast van de boiler was doorweekt, waardoor de boiler volledig buiten gebruik is. (+ luchtafvoer), koppelingen waterleiding geoxideerd + (mog. leidingen); doorsijpeling water naar gelijkvloers.
woensdag 25 maart 2020

Plaatsen van keerwanden

Plaatsen van betonnen L-profielen over een afstand van 46 meter. Profielen van 2 meter breed, dus in totaal 23 stuks. Plus op het einde van de tuin in de spits nog een stuk van 2m en 1m. Profielen moeten op stabilisé komen. Er moet een hoogteverschil van een 40tal cm overbrugd worden. Ik dacht aan profielen van 50 cm hoog of eventueel 70 cm.