Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Antwerpen.

280 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: verbouwen garages tot 2 studio's, werken aan ruwbouw uitvoeren, volledige renovatie van woning, totale renovatie van éénwoonst tot 3 appartementen, complete renovatie appartement, aanbouw plaatsen voor kangeroewoning, totaalrenovatie appartement, mobiele zorgwoning plaatsen in de tuin, volledige renovatie woning, deels renoveren van bestaande woning en aanbouw plaatsen, afwerking binnen casco woning, totaalrenovatie van appartement, houten aanbouw zetten, totaalrenovatie rijwoning, renoveren van appartement en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing zolderverbouwing in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Antwerpen:

maandag 26 juni 2017

Betonrot herstellen

De betondelen van onze 2 appartementenblokken vertonen schuurtjes e.a. en dienen dringend behandeld te worden. Ik kan een paar foto's doorsturen indien gewenst. Ik zoek hiervoor dringend een oplossing!
zondag 25 juni 2017

Verbreden balkon

Wij hebben een balkon op de 1e verdieping de tuin is op een half verdiep onder het gelijkvloers dus het terras is op 1,5 verdieping hoog. De gevel is 6m breed. Bestaand huis van 1974. Platen in beton. Plannen aanwezig.
donderdag 22 juni 2017

Totaalrenovatie appartement

Ik wil een appartement 60 m renoveren. Alles moet vernieuwd worden. Ramen, vloerverwarming, badkamer (moet verplaatst worden), keuken, elektriciteit en water inleiding. De badkamer moet naar de slaapkamer verplaatst worden.
woensdag 21 juni 2017

Houten vloer verwijderen en beton gieten in woonkamer

Het gaat over de living (ongeveer 4*7 m). Ik wil de vloer helemaal verwijderen. Ik heb nu houten vloer met tegels erbovenop. Ik wil die weg en in de plaats wil ik beton vloer met vloer warming en tegels.
woensdag 21 juni 2017

Dakkapel in kunststof plaatsen

Dakkapel plaatsen. Graag in kunststof dak. Dit is een hellend dak.
dinsdag 20 juni 2017

Poutrel plaatsen in kelder

Ik wens een poutrel te plaatsen in kelder. In de ruimte boven de kelder is er een open ruimte boven de muur die door poutrel vervangen wordt. Lengte poutrel = +/- 4,5 meter. Ruimte is makkelijk bereikbaar via garagepoort.
dinsdag 20 juni 2017

Dakkapel plaatsen op hellend dak

Dakkapel plaatsen op een hellend dak waar een velux staat , de velux moet weg en op die plaats komt een dakkapel. Graag ter plaatse komen kijken voor advies van de vakman. Het dak bestaat uit leien.
zaterdag 17 juni 2017

Zolder in kamer oprichten en dakkapel plaatsen

Wij willen onze zolder in een mooi kamer maken met uitbreiding (dakkapel).
vrijdag 16 juni 2017

Beton uitbreken en wegvoeren

Wij willen een nieuw terras aanleggen in de tuin en daarom moeten we de bestaande betonnen fundering die er ligt uitbreken. Het beton dat er nu ligt is ongeveer 8 m² en 25 cm dik.
donderdag 15 juni 2017

Nieuwe garage bouwen

Plaatsen van nieuwe garage bestaande uit betonplaten. Afmeting 10 m op 11 m .Aanbouw achteraan in de tuin.
woensdag 14 juni 2017

Afbreken schouwen

Wij gaan een overzetdak over ons bestaand dak laten zetten maar daarvoor zouden eerst 3 bestaande schouwen moeten afgebroken worden, waarvan slechts 1 schouw moet vervangen worden door een buis.
dinsdag 13 juni 2017

Plaatsen van binnendeur op maat of schuifdeur

Ik had graag 1 binnendeur gehad op het gelijkvloers. Graag op maat laten maken of wel optie schuifdeur
maandag 12 juni 2017

Deel van de woning verbouwen

Ik wil een deel van mijn woning verbouwen en heb een aannemer nodig voor: De 2 oude kamers moeten vernieuwd worden (oppervlakte 25,5 m², muren 27 m³) en 1 bureau (oppervlakte 26 m² ,muren 27 m²) worden ( volledig vernieuwd) De traphal moet ook bepleisterd (26 m² ) worden en volledig vernieuwd. 1 trap moet ook minder steil gemaakt worden aanpassen of vervangen worden.
zondag 11 juni 2017

Totaalrenovatie van appartement

Appartement van 75 m² op eerste verdieping moet volledig gerenoveerd worden: elektriciteit, keuken, badkamer, vloeren, bezetting. Deels nieuwe ramen en deuren.
zondag 11 juni 2017

Plafond - muur en keukenkasten herstellen en vervangen

Door lekkage herstellen van de plafond en keukenkasten vervangen. Graag in de maand september laten uitvoeren.
vrijdag 9 juni 2017

Uitbreiding van de woning met opbouw op het dakterras

Gemetselde aanbouw bedoeld als slaapkamer. 15 m². Op dakterras.
donderdag 8 juni 2017

Betonnen omheining herstellen

Er is tegen onze betonnen omheining gereden. Nu staat deze krom en vertonen scheuren. Lengte 2 meter.
donderdag 8 juni 2017

Aanbouw aan woning met plat dak en koepels met schuifraam

We hebben een woning aangekocht en zouden de veranda willen ombouwen tot aanbouw (in houtskelet) met plat dak en koepels met schuifraam. De veranda meet 6 m x 2 m 50. Indien mogelijk zouden we deze werken willen laten uitvoeren in augustus.
woensdag 7 juni 2017

Zolderruimte maken onder het dak met uitschuifbare trap

Wij willen graag onder het puntdak een zolderruimte met uitschuifbare trap maken. De ruimte is hoog en groot genoeg voor een zolderruimte maar is nu niet toegankelijk en niet uitgekleed/geïsoleerd. Eventueel opteren we ook voor een klein velux. Het gaat om een basisaankleding van een ruimte die enkel dienst moet doen als zolder/opbergruimte. Aangezien de ruimte nu niet toegankelijk is, weten we niet wat de actuele toestand is van deze dakruimte.
woensdag 7 juni 2017

Dakkapel plaatsen

Dakkapel plaatsen met lengte 3 meter. Dit mag in PVC zijn.
dinsdag 6 juni 2017

Vervangen gyproc plafond

Ik heb een lek gehad en mijn gyproc plafond is beschadigd op het gelijkvloers waar een uitbating als winkel is. Ik denk dat het ongeveer 20 vierkante meter brandbestendige gyproc is. Het is dringend te vernieuwen !
zaterdag 3 juni 2017

Poutrel plaatsen

Wij willen onze keukenmuur wegdoen en een poutrel laten steken. Boven de keukenmuur is ook de badkamermuur. Tevens willen we de poutrel verwerkt in het plafond. Het gaat om ongeveer 4 m lengte (zodat deze iets uitsteekt naar buiten om in de toekomst nog een uitbouw te kunnen doen).
vrijdag 2 juni 2017

Totaalrenovatie rijwoning

Een woning die ik recent kocht moet volledig gerenoveerd worden. Voornaamste werken zijn - plaatsen nieuwe centrale verwarming - nieuw dak (30 m² oppervlakte zolder) - nieuwe vloeren (48 m²+30 m²) - nieuw terras (inegrepen in 48 m²)
vrijdag 2 juni 2017

Renoveren van schoorstenen

2 schoorstenen aan het huis hebben een versleten 'bovenstuk' waarvan stenen loskomen en zou gerenoveerd moeten worden. Dit zou moeten vervangen worden in dezelfde stijl (of alternatief passend bij de villa). Ook zouden de schoorstenen moeten nagekeken worden op scheuren, versleten voegen, ... en zo nodig hersteld worden (zie foto's: 1 & 2 van de eerste schoorsteen, 3 & 4 van de tweede) Graag ook te voorzien van inox 'kooien' tegen vogels.
dinsdag 30 mei 2017

Terras in metaal bouwen

Bouwen van een metaalterras en trap van bel-étage naar tuin. Oppervlakte terras: ongeveer 300x600 / hoogte: 300

Partners

Partners van Casius