Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
367 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie verbouwing in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Antwerpen:

woensdag 3 januari 2018

Betonrot te herstellen

Betonrot aan balkon zou moeten hersteld worden . Balkon : Br 2 m en 1 ,5 diep.
dinsdag 2 januari 2018

Bouw van garage en lichtkoepl plat dak vernieuwen

Bouwen van een garage tussen 2 muren , is een half open bewouwing. Ook lichtkoepel in plat dak van keuken vernieuwen alsook dak isoleren
dinsdag 2 januari 2018

Garagebox uit betonplaten vergroten

Ik heb een bestaande garagebox uit betonplaten. Nu wil ik die voor een gedeelte afbreken en vergroten. De garage is nu momenteel 6,40 m op 3,25 m en ik zou ze graag vergroten tot 7.50 m op 4.25 m.
dinsdag 2 januari 2018

Plaatsen van drie dakkapellen prefab

Dakkapel bouwen in prefab. Afmetingen: 4 meter breedte. Het zou voor drie dakkapellen zijn.
dinsdag 2 januari 2018

Plaatsen van balken en uitbreken muren

Wij willen onze woonkamer vergroten door onze achtergevel uit te slaan en de keuken te integreren in de woonkamer. Hiervoor zouden verschillende steunbalken gestoken moeten worden. In bijlage enkel ideeën die we reeds zelf aan dachten.
dinsdag 2 januari 2018

Houten steunbalk vervangen door poutrel

Sinds zeer kort lijkt het of de houten steunbalk tussen de keuken / veranda een beetje verzakt is. Omdat ik niet meer zeker ben van de stabiliteit hiervan, zou ik dit graag zeer dringend aanpakken. De buitenmuur van de badkamer erboven rust erop. Het betreft een steunbalk van om en bij de 2 meter.
zondag 31 december 2017

Parkeerplaatsen vernieuwen

Ik wil parkeerplaatsen op openbaar domein laten herinrichten. De vergunning om dit te doen is uitgereikt. De huidige klinkers moeten worden uitgebroken en vervangen worden door nieuwe. Het gaat om een lengte van een 40 tal meter.
zondag 31 december 2017

Afvoerleiding en natte muren herstellen

We zouden graag de breuk in de afvoerleiding (buis) herstellen en de natte muren herstellen van veranda tot garage beneden.
donderdag 28 december 2017

Renoveren elektriciteit

Keuringsklaar maken van installatie van 1980 , nieuwe kasten hangen alsook 300 m amp zekering voorzien.
donderdag 28 december 2017

Totaalrenovatie uitvoeren van bijgebouw

Het gaat over een bijbouw , deze bijbouw van ong 4 M bij 10M met plat dak staat gebouwd tegen een woning van 200 jaar oud die valt onder beschermd dorpszicht . De achterbouw valt niet onder deze regel en is van ergens jaren eind 80 /begin 90 neergezet en door de jaren door verschillende hier en daar wat opgelapt . Wij willen deze achterbouw niet afbreken maar volledig strippen en voorzien van een degelijke isolatie nieuwe chape en vloeren nieuwe ramen (stalen ramen ,moeten niet in de prijs maak ik zelf en plaats ikzelf wel alle voorbereidingen en afwerking nadien voor aannemer) nieuwe gevelsteen , nieuw dak in epdm , nieuwe leidingen en afvoeren toilet badkamer en derg. ,nieuwe septische put naar buiten trekken zit nu onder aanbouw. Nieuwe verwarmingsketel voor mazout.
woensdag 27 december 2017

Totaalrenovatie uitvoeren

Plat dak leggen: 100 -120 m² Schuifraamin aluminium plaatsen: 8 m lengte op 2m20 hoogte. Vloerisolatie aanleggen. Vernieuwen van verwarming er moet gasverwarming komen.Vernieuwen van alle sanitair en electriciteit.
dinsdag 26 december 2017

Kelder storten nieuwbouwwoning

Wij starten met het opbouwen van onze nieuwbouwwoning. We zouden graag de fundering, de muren en platen van de kelder laten storten in beton.
dinsdag 26 december 2017

Draagmuren uitbreken en poutrels plaatsen

Ik wil 2 a 3 steunmuren afbreken en poutrels plaatsen. In het plan kan je zien wat er moet gebeuren
vrijdag 22 december 2017

Poutrellen steken

Mijn achtergevel van mijn alleenstaande woning moet er uit omdat ik een stuk wil bijbouwen. Gevelbreedte, 9. 18m, Poutrelle +- 7m, Steunpunt in het midden. Het zou voor begin maart, eind februari zijn.
vrijdag 22 december 2017

Vergroten van bestaand balkon

Wij willen graag ons bestaand balkon van onze woning uitbreiden zodat we dit als terras kunnen gebruiken. Er is momenteel een smal balkon aanwezig met doorgang naar de keuken op het verdiep alsook een trap die naar de tuin onderaan gaat. Het balkon zou groot genoeg moeten worden om er comfortabel op te zitten. Het aanwezige balkon en trap zijn nog in zeer goede staat en hoeven dan waarschijnlijk ook niet afgebroken te worden. het zou met ongeveer 1.5 m moeten worden uitgebreid.
donderdag 21 december 2017

Renovatiewerken

Ik wil enkele ramen laten vernieuwen, mijn dak laten isoleren, herstelling aan de dakgoot, zonnepanelen en gevelisolatie. Ramen : 5 tal Dak : 5 m op 7 m
donderdag 21 december 2017

Trapgat op zolder uitbreken en poutrellen plaatsen volgens plan

Er moet een trapgat gemaakt worden naar zolder toe. De stabiliteit moet gegarandeerd en uitgevoerd worden zoals op het plan van de ingenieur. Hiernaast moeten er ook nog poutrellen worden geplaatst. De afmetingen van het trapgat zijn bij benadering 2.5 x 1 m.
maandag 18 december 2017

Gang bezetten en houten deuren plaatsen

Ik ben bezig met een renovatie en schik enkele werken te laten uitvoeren. Ik wil graag mijn gang laten bezetten, spotjes in het plafond plaatsen. Hiernaast wil ik ook graag drie houten binnendeuren plaatsen.
maandag 18 december 2017

Huis renoveren

Ik wil ons huis laten renoveren. Het gaat om een totaalrenovatie waarbij dus het dak, de elektriciteit, de badkamer, vloeren, isolatie en dergelijke aan bod komen.
zaterdag 16 december 2017

Zolder volledig opknappen en dak garage afwerken

Ik zou graag mijn zolder volledig laten afwerken om om te vormen tot een volwaardige kamer. Er zou afwerking plafond en zijwanden in een lichte en houten structuur moeten gebeuren. De isolatie is het enige dat reeds gedaan is. Hiernaast moet er ook een plat dak van een garage afgewerkt worden. De afmetingen van deze garage zijn 8 x 3.5 m. Hier komt mogelijks nog wat nieuw metselwerk en dergelijke bij kijken.
donderdag 14 december 2017

Fundering herstellen woning

Een bestaande woning heeft verzakking van 3 cm aan een kant van het huis. We zouden graag de fundering van de woning laten herstellen.
donderdag 14 december 2017

Betonnen sokkels vervangen

Voor een project zouden wij een betonnen sokkel moeten laten wegnemen, om vervolgens deze te vervangen door een nieuwe sokkel. De betonnen sokkel heeft een afmeting van 2 m x 2 m x 1 m. Dit zou 6 keer in totaal moeten gebeuren.
woensdag 13 december 2017

Betonnen vloer herstellen

Scheuren in betonnen vloer kelder wegens lek in waterleiding en afvoer.
dinsdag 12 december 2017

Verbouwen van woning

Ik zou graag volledig m'n woning verbouwen. Nieuwe elektriciteit, water en CV. Radiatoren plaatsen, dakgoot vervangen, gevel renoveren en dakpannen vervangen, isoleren dak, pleisteren muren waar nodig, keuken plaatsklaar maken, badkamer plaatsklaar maken, kleine uitbouw.
maandag 11 december 2017

Waterschade herstellen

Ik heb waterschade geleden door de bovenbuur en moet hiervoor een bestek laten opmaken voor de verzekering. De schade dateert van bijna een jaar geleden maar is nu ik geschilderd heb blijkbaar nog steeds niet in orde. Het gaat om een badkamer van 3 op 2.5 m en het deel waar het lekt is 1 à 2 m².

Partners

Partners van Casius