Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
439 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing nieuwbouw in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Antwerpen:

woensdag 14 november 2018

Opening in dragende muur uitbreiden

Momenteel bevat de muur een deur een raam. Ik zou deze willen vervangen door een toog/boog ofwel één heel grote deuropening
dinsdag 13 november 2018

Steken van draagbalk HEB 160

Door betonrot en aantasting van de bewapening dient een draagbalk HEB 160 van ca 3m gestoken te worden, nadat de dakplaat met luchtdichte mortel is hersteld (ca 5m²);
dinsdag 13 november 2018

Renovatiewerken van 3 appartementen

Ik zoek een aannemer voor een volledige renovatie. Appartemensgebouw met 3 appartementen. Alles moet vernieuwd worden : betegeling, elektriciteit, strippen en leegmaken, bezetting, bevloering, pleisterwerken.
maandag 12 november 2018

Fundering aanbouw+fundering achterzijde woning

Een fundering voor een aanbouw met een oppervlakte van 40 m². Tegelijkertijd de fundering van de achterzijde van het huis verstevigen indien nodig. Puin moet terug meegenomen worden.
maandag 12 november 2018

Draagmuur uitbreken poutrel plaatsen

Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor het uitbreken van een muur en het plaatsen van een poutrel. Te overbruggen ruimte = +/- 3m , uit te breken muur = 2,25 x 2,52 Geen afwerking nodig Volgens ons zouden er geen stabiliteitsproblemen mogen zijn maar graag uw expertise/bevestiging.
zondag 11 november 2018

Herstellen van fundering veranda

Veranda zakt weg is intussen 5 cm van gevel. Ofwel afbreken van de veranda of wel herstellen van de fundering. Het is een gesloten bebouwing. De veranda is gemakkelijk toegankelijk via de gang.
zondag 11 november 2018

Oorzaak verzakking slaapkamer (aangebouwd aan tuinkant)

Ik wil een analyse van de oorzaak van de verzakking en een prijsofferte om de problemen op te lossen.
zondag 11 november 2018

Trapgat maken in beton

Ik wil graag een vakman voor het maken van een trapgat in beton. Grootte van het gat: 80x150cm Op die manier is het gat af voordat we verhuizen.
zaterdag 10 november 2018

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Plaatsen van een poutrel HEA 180 3. 80meter in een bestaande dragende muur. Het uitbreken van de opening volgende de opgegeven maten. Ongeveer 2 meter afbraak van bestaande muur.
vrijdag 9 november 2018

2 doorgangen toemaken met gyproc

2 doorgangen van pand A naar pand B toemaken. Gelijksvloers in winkel (1. 56m breed 76. 5cm diep 2,37m hoog)+ 1ste verdiep in stockruimte (79. 5cm breed 51 cm diep 2. 5m hoog) Gyprocplaten en isolatie plaatsen. Zo snel mogelijk starten!
dinsdag 6 november 2018

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Onze verbouwingen zijn net begonnen. Verwijderen van 1 draagmuur van 5.21 meter en een poutrel plaatsen. De draagmuur bevindt zich achteraan het huis , dit is een achterbouw.
dinsdag 6 november 2018

Terras aanbouwen bel etage 35 m² met schuifraam

Ik zou graag een terras aanbouwen aan mijn bel-etage op het eerste verdieping. Afmetingen 7 m breed en 5 meter diep. Momenteel staat er een glazen veranda op het gelijkvloers maar deze zal afgebroken worden dan. Het betreft een gesloten bebouwing waarbij er scheidingswanden tussen de huizen staan.
maandag 5 november 2018

Moderne nieuwbouwwoning plaatsen

Een moderen nieuwbouwwoning voor volgend jaar te beginnen. Plannen zijn in orde. En er kan zeker begonnen worden volgend jaar.
maandag 5 november 2018

Achtergevel uitbreken om schuifraam en poutrel te plaatsen

Achteraan onze woning zouden wij graag een groot schuifraam op bijna de gehele breedte willen installeren. Over de gehele lengte van de huidige ramen en deuren moeten we dan een steunbalk voorzien. De breedte van de achtergevel is 6 m en de schuifraam zouden we toch zeker 5 m breed willen maken. De hoogte van de huidige ramen en deur is 2,28 meter.
maandag 5 november 2018

Kruipkelder renoveren

Wij hebben al verschillende jaren last van water in de kruipkelder, en gingen er van uit dat het om grondwater ging. De kruipkelder is ongeveer 100 m² die zou volledig moeten gerenoveerd worden. Stuccen, vloeren,.. Hoogte kruipkelder ongeveer 80 cm.
woensdag 31 oktober 2018

Betonrot herstellen aan appartementsgebouw

Aan ons appartementsgebouw is op sommige plaatsen het beton aangetast. Dit is betonrot. Zowel aan de terrassen, als aan de uitstekende ramen.
maandag 29 oktober 2018

Restauratie houten balken

Renovatie van oude hoeve, hier moeten enkele moerbalken vervangen worden. aantal te vervangen balken = 2
zondag 28 oktober 2018

Aannemer schilderwerken en herstellingen

Serieuze waterlekkage in ons kinderdagverblijf.Herstellignen nodig en bestek voor verzekering. Muren beschadigd, schilderwerken. Grote ruimte.
zondag 28 oktober 2018

Afwerken van veranda

Wij lieten vorige winter onze veranda vervangen, de afwerking aan de buitenkant dient echter nog te gebeuren. Nog geen materiaal aangekocht. Was oorspronkelijk een houten veranda op steen. Nu hebben ze de nieuwe veranda op dezelfde fundering gezet, maar er is nu een spleet dus.... Ook een trapje verwijderen.
vrijdag 26 oktober 2018

Plafond en muur herstellen na waterschade

Door een water infiltratie is er een waterschade ontstaan aan het plafond, hierdoor zijn er bruine kringen ontstaan op de plafondplaten. Op 1 muur is er een vochtplek ontstaan. De tussendeur is door de waterschade aan de onderkant afgebrokkeld . Op de koof boven de tussendeur is blaasvorming ontstaan. De vloer is beschadigd door waterschade.
donderdag 25 oktober 2018

Steken van poutrel in draagmuur

Verbouwing waarbij een poutrel moet worden gestoken in een draagmuur. Atelier met garage ernaast en achteraan 3à 4 m een opening maken.
dinsdag 23 oktober 2018

Werken aan ondergrondse garage

Ik wil mijn garage verhogen, de werken die moeten gebeuren is het ondergrondse garage uitgraven en tot een bepaalde hoogte brengen. Nog verder uitgraven van verdieping en versteviging van de muren om garage verder uit te bouwen.
maandag 22 oktober 2018

Bijbouw met veel glas bouwen

Bijbouw aan bestaande woning van 51 m² met veel glas bouwen. Er is reeds een bouwvergunning volgens plan architect. Oplevering wind & water dicht.
donderdag 18 oktober 2018

Garagepoort verwijderen en vervangen door raam + achteraan deuropening vergroten en deur plaatsen

we willen de garagepoort/deur er uit en een raam plaatsen met muurtje eronder want dat zou de slaapkamer worden. Een deur achteraan plaatsen, er zou een opening achteraan moeten worden gemaakt.
woensdag 17 oktober 2018

Balkon egaliseren en opnieuw voorzien van tegels/bekleding

Het terras/balkon van ongeveer 6 vierkante meter (appartement) opnieuw voorzien van chape en tegels. Bestaande tegels zijn verouderd en gebarsten dit moet gemoderniseerd worden. (eventueel gietvloer? ) Meeste tegels zijn al verwijderd maar is nog heel oneffen. Ook mag er een bekleding worden voorzien op bestaande balustrade (beton). Zodat dit ook moderner oogt. 7e verdieping.

Partners

Partners van Casius