Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
449 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, zolderverbouwing verandabouw in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Antwerpen:

donderdag 19 juli 2018

Houten balk door betonnen balk vervangen

In de kelder een houten balk van 17 x 90 cm vervangen door betonnen balk. Houten balk bevindt zich boven opening in bakstenen muur. In het midden ondersteunt de balk links en rechts een stalen ligger met gemetseld gewelf. Balk zakt momenteel een cm door.
woensdag 18 juli 2018

Buitenmuur afbreken & schuifraam plaatsen

Ik zou graag een schuifraam plaatsen alvorens dat kan gebeuren moet er nog een op de maat gat gemaakt worden in de buitenmuur. De schuifraam heb ik al en de afmetingen zijn H210&B178. Het project (een opening) in de buitenmuur maken & schuifraam plaatsen.
maandag 16 juli 2018

Osb platen leggen op zoldervloer en afwerken met plinten en trap plaatsen

Ik zou graag een zolderruimte laten voorzien van OSB vloerbedekking. Momenteel ligt er reeds OSB en er zou een tweede laag op moeten komen. Ook zou deze moeten vernist worden en afgewerkt worden met plinten. De oppervlakte van de zolder is ongeveer 50 m². Ook een trap die naar de zolder loopt, trapgat is aanwezig.
maandag 16 juli 2018

Afbraak veranda 1e verdiep Bel-Etage woning

Afbraak bestaande veranda 32m² - schuiframen - dak - vloer
zaterdag 14 juli 2018

Verbouwingen gelijkvloers

Uitbreken deuropening in draagmuur. Keukendeur uithalen en dichtmetselen. Grotere opening maken voor doorgaan van leefruimte naar keuken in draagmuur. Twee verwarmingen uitbreken en nieuwe plaatsen op andere plaats. Lichtschakelaar en stopcontact verplaatsen. Bijleggen elektriciteit. Plaatsen scheidingswand in de woonruimte.
donderdag 12 juli 2018

Constructiewerken uit te voeren

Graag zou ik vakman aanvragen voor het steken van 3 poutrellen. Het zou nu gaan over : P1 : HEB 220 1570mm P2 : HEB 220 4120mm P3 : HEB 220 5400mm + K1 & K2 zoals op schets in bijlage plafondhoogte 250cm DAKAPPARTEMENT 5e verdiep Poutrellen en kolommen blijven in ’t zicht. Afbraakwerken en afvoer puin worden volledig door ons gedaan.
dinsdag 10 juli 2018

Studio renoveren

Wij zouden onze studio volledig willen laten renoveren. Staat leeg en kan direct gerenoveerd worden. Valse muur van 4 m plaatsen Vloeren bekleden met laminaat. 68m² Elektriciteit vernieuwen. Sanitair vernieuwen in de badkamer, en leidingen leggen. De keuken is al besteld en moet enkel geplaatst worden. De badkamer eventueel via de vakman aankomen. Muren moeten schilder klaar gemaakt worden.
dinsdag 10 juli 2018

Draagmuur verwijderen en poutrel steken

Draagmuur verwijderen en een poutrel steken.Draagmuur tss keuken en woonkamer. Max 2 m , 1m60.
zondag 8 juli 2018

Beton gieten voor zwembad

Beton storten voor opbouw zwembad van 11 x 6 meter op te zetten.
zaterdag 7 juli 2018

Binnenmuren uitbreken

Wij hebben juist een huis gekocht, En moeten dringende verbouwingen doen, Er zouden 3 binnenmuren uit moeten,1 van 3 meter, 1 van 2,5 meter en 1 van 6 meter,evenals een poutrel steken. Architect aangesproken voor de werken.
vrijdag 6 juli 2018

Verbouwingen aan appartement uitvoeren

Rechttrekken van houten vloer en uitbreken van muur om een groot raam te plaatsen. Uitbreken van badkamer en nieuwe plaatsen. Appartement op eerste verdieping
vrijdag 6 juli 2018

Ruwbouwwerken van nieuwbouw uitvoeren

Nieuwbouwwoning bouwen 11m x 12m; vierkanten huis in witte baksteen met zwarte ramen, veel openheid, veel glas, moderne strakke bouw. Aannemer voor ruwbouwwerken.
woensdag 4 juli 2018

Binnenmuren verwijderen en poutrels plaatsen

2 Binnenmuren verwijderen, zijn draagmuren. Verwijderen en poutrels plaatsen.
dinsdag 3 juli 2018

Steile trap vervangen door houten eenvoudige trap met hoek

We zouden een steile trap richting bovenverdieping willen vervangen voor een andere trap die gemakkelijker is en eenvoudiger is. Voorkeur gaat naar een houten trap. Dit zou een hoektrap worden, met een zijde tegen de muur.
maandag 2 juli 2018

Hangende balkons plaatsen

Wij (eigenaars van herenhuis) zijn op zoek naar hangend balkon met brandladder gecombineerd voor achterbouw voor 1e 2e en 3e verdieping. Bedoeling is om 3 terrassen te hebben van +- 80cm x 200cm per terras (schatting, in functie van uw mogelijkheden), waarbij de functie van brandladder aan de terrassen gekoppeld is. Op dit ogenblik is er niets voorzien. Op die manier willen we veiligheid koppelen aan de optie van een terrasje per niveau.
vrijdag 29 juni 2018

Inrichting zolder uitvoeren

De zolder is al deels voorbereid om hier een volwaardige slaapkamer met dressing van te maken. Dit zou nu volledig afgewerkt moeten worden. Wat is al aanwezig? - Afgewerkte trap naar zolder - Dakisolatie - Raam - Chape voor vloer met ingelegde houten balken voor muur/scheidingswand - Centrale verwarming - Elektrische bekabeling aanwezig (incl. Internet en tv aansluiting) Wat moet er gebeuren? - Afwerking schuine muren met gyproc ed. (dus tegen de isolatie) - Plaatsen van muur (en deur) tussen trap en in te richten kamer (houten balken reeds in chape om muur op te bevestigen) - Plaatsen van muur/scheidingswand in ruimte voor dressing (houten balken reeds in chape om muur op te bevestigen) - Plaatsen van inbouwkasten aan en tegenover scheidingswand - Plaatsen van inbouwkast teg
donderdag 28 juni 2018

Complete badkamer renoveren en draagmuur verwijderen

Ik zou graag een nieuwe badkamer installeren en een draagmuur laten verwijderen en een poutrel plaatse. Badkamer volledig renoveren een oppervlakte van 3 op 2 meter. Graag een inloopdouche.
woensdag 27 juni 2018

Vloerplaat gieten voor living, keuken en wasplaats

Vloerplaat gieten 15 cm ongeveer 50 vierkante meter. Dit is voor binnen te gieten.
woensdag 27 juni 2018

Deuropening in dragende muur maken

We willen de woonkamer met de keuken verbinden door de twee muren van de tussenliggende badkamer weg te halen of door een opening in de muren te maken - Het toilet in de badkamer willen we behouden en met een nieuwe muur afscheiden van de verbouwde woonkamer. - We willen een deuropening maken van toilet naar de gang (zie tekening). - De nieuwe 'overloop' die door deze verbouwing ontstaat heeft ook een houten vloer nodig net als de rest van de woonkamer - In één van de te verwijderen muren zit al een deur, die kan worden gebruikt voor het toilet, dit is dus niet nodig. - Of de te verwijderen muren draagmuren zijn, weten we niet.
maandag 25 juni 2018

Herstellen betonrot overhellend dak

Ons appartementsgebouw is gelegen vlak aan een bushalte. Zaterdagochtend kregen we te horen dat er een stukje 'dak' naar beneden was gekomen het is betonrot dat zou moeten worden hersteld. Betonrot is aan het dak.
maandag 25 juni 2018

Beton gieten voor gelijkvloers

Ik ben mijn beneden verdieping aan het vernieuwen en de vloer is al uitgebroken en riolering is vernieuwd. Nu zou ik graag beton laten gieten en nadien de vloer laten egaliseren voor de kleine oppervlakte van 18 m².
maandag 25 juni 2018

Zandstralen en vernissen van traptreden

Zandstralen en vernissen van de traptreden. Het zijn ongeveer 20 treden , het is een trap met een bocht in.
woensdag 20 juni 2018

Zolderverbouwing afwerken

Zoldergat vergroten en zolder isoleren en MDF vloer leggen. Oppervlakte van 25 m² max. Opening aanwezig met luikje en deze dient vergroot te worden.
woensdag 13 juni 2018

Balkonnen aanbouwen met gemeenschappelijk draaitrap naar tuin

Ik woon in een appartement van 3 verdiepen hoog. Het zou gaan om drie balkonnen aan te maken. Gevel breedte 7 meter. Ongeveer 2 a 3 meter diepte. Ook een (draai)trap die toegang tot de tuin op de begane vloer verleend. De poten voor het terras kunnen steunen op het gelijkvloer (de gemeenschappelijke tuin)
woensdag 13 juni 2018

Draagmuur vervangen door poutrel

Draagmuur vervangen door poutrel te plaatsen. Een draagmuur van living naar keuken met een lengte van 5 meter.

Partners

Partners van Casius