Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Antwerpen.

251 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: opbouw van een extra verdieping, vierkantshoeve bouwen (fase 1) welness, renoveren en verbouwen woning, bovenverdieping bijbouwen, extra verdieping bouwen op bungalow, houtskeletbouw zetten, renovatie woning tot 2 wooneenheden, renoveren en verbouwen woning, waterdichte kelder bouwen, woning laten verbouwen, bestaande woning slopen en bouwrijp maken, uitbouwen en renoveren van de living, totaal renovatie van een bestaande woning, renovatie appartement, balkons renoveren in appartementsgebouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, verandabouw renovatie in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Antwerpen:

woensdag 1 maart 2017

Draagmuur afbreken en poutrel plaatsen

Wij willen graag de draagmuur tussen keuken en living afbreken en een poutrel plaatsen. De muur is ongeveer 4m lang 2,55m hoog . Hoeveel zou dit in totaal kosten?
woensdag 1 maart 2017

Veranda afkitten

Heb lek in veranda en zou langs de buitenkant opnieuw moeten afgekit worden
dinsdag 28 februari 2017

Betonrot aan corniche van appartement herstellen

Betonrot aan corniche van appartement met 2 verdiepingen voorkant links en rechts herstellen.
dinsdag 28 februari 2017

Dak van veranda vervangen

Gebarsten glazen dak van veranda volledig vernieuwen.Veranda 3 m.
maandag 27 februari 2017

Balkons renoveren in appartementsgebouw

Het gaat om 4 of 6 terrassen van gebouw gezet in 1980, die volledig vernieuwd moeten worden.
maandag 27 februari 2017

Uitbouwen en renoveren van de living

Wij willen graag onze woonkamer uitbreiden om een extra multifunctionele ruimte te krijgen. Deze kan gebruikt worden als een logeerkamer voor onze gasten of muziekkamer. Wij zouden graag bij voorkeur veel licht hebben in de kamer (glaswand met bijvoorbeeld een schuifdeur). Daarnaast willen wij ook een oplossing vinden voor de verwarming van ons huis die nu met gaskachels verwarmd is. Graag ter plaatse komen kijken voor de werken die moeten worden gedaan, en prijsofferte kan geven. Dan zo snel mogelijk de werken kan uitvoeren.
zondag 26 februari 2017

Betonrot luifel herstellen

Een grote luifel voor de voordeur vertoont eerste begin van betonrot. Moet met spoed behandeld worden.
zaterdag 25 februari 2017

Zoldergat vergroten in beton

Ik wil mijn zoldergat graag laten vergroten. Het gaat om betonnen gewelven.
zaterdag 25 februari 2017

Plaatsen draagbalk op muur tussen keuken en living

Leveren en plaatsen van draagbalk tussen draagmuur van living en keuken. Type draagbalk (berekend door stabiliteitsingenieur): HEB 260. Te plaatsen op 2 sloffen. Lengte tussen de 2 sloffen/muren: 2.45 meter.
zaterdag 25 februari 2017

Renoveren van een balkon wegens betonrot

Het balkon aan de achterzijde van het appartementsgebouw vertoont tekenen van betonrot. Dit zou moeten hersteld worden, alsook wil ik een nieuwe balustrade laten plaatsen.
zaterdag 25 februari 2017

Balk met betonrot herstellen

Balk vertoont betonrot en moet hersteld worden.
vrijdag 24 februari 2017

Uitbreken steunmuur tussen keuken en eetkamer

De steunmuur tussen de keuken en de eetkamer bevat momenteel enkel een opening waar de deur zich bevindt. Deze doorgang willen we groter maken en verder de steunmuur deels verwijderen. Het onderste deel van de muur willen we behouden om een toog van te maken en aan de andere kant een keukenblok te kunnen plaatsen. Verder moet er ook nog elektriciteit verplaatst worden.
vrijdag 24 februari 2017

Bovenverdieping bijbouwen

Momenteel een laagbouwwoning met een breedte van 13.19 m en een lengte van 12.22 m aan de linkerzijde en 9.15 m aan de rechterzijde. Er is een schuin dak aanwezig. Dit creërt een zolder ruimte waar je enkel in het midden kan rechtstaan. Er is geen vaste trap (buitenzijde huis via een raam toegankelijk). Graag een aannemer die ter plaatse komt voor prijs op te maken.
donderdag 23 februari 2017

Garage opknappen en vloer gieten

In de garage van ons huis moet het volgende gebeuren; vloer uitbreken, de riolering eronder vervangen, een verluchting voor de kelder installeren, een nieuwe betonnen vloer gieten en polieren.
donderdag 23 februari 2017

Poutrel steken en draagmuur uitbreken

Graag zouden wij muur tussen living en keuken laten uitbreken. Dit gaat om een draagmuur van 2,5 m.
donderdag 23 februari 2017

Kruipkelder ombouwen naar volwaardige kelder

Wij hebben een aantal jaar geleden gebouwd en hebben een kruipkelder over de volledige oppervlakte laten plaatsen. Ik zou graag eens informeren wat de kost zou zijn om hiervan een volwaardige kelder te maken? We zouden dit als winkelruimte willen gebruiken. Gegoten betonvloer als afwerking en lichtinval zijn de enige afwerkingen die we zouden doen.
woensdag 22 februari 2017

Extra verdieping bouwen op bungalow

Bestaande woning, type bungalow, ophogen en daardoor extra verdieping maken. Een architect gaan wij ook zelf aanbrengen. De woning is 10 op 11 meter met aan de zijkant een stuk plat dak van 4,50 op 14 meter woning is in kruis vorm dus. Wij willen graag weten of het mogelijk is 1; deze verschillende delen ook echt appartement te verbouwen en 2; het wel mogelijk is om in de woning te blijven wonen tijdens de werken.
woensdag 22 februari 2017

Extra verdieping bijbouwen op bestaande woning

Ik zou graag een offerte aanvragen voor het bijbouwen van een extra verdieping op de bestaande woning. Het huidige dak (twee platte daken, één schuin dak) is in slechte staat en moet volledig vervangen worden. Graag willen we bekijken wat het kost om een volledige verdieping bij te bouwen inclusief nieuw dak. Zo kunnen we bekijken wat het prijsverschil is met het vernieuwen van het dak, om een goed besluit te kunnen maken.
maandag 20 februari 2017

Totaal renovatie van een bestaande woning

Het betreft een totaal renovatie. Badkamer naar boven, nieuwe vloerplaat en aanverwanten , nieuwe verwarming, nieuwe elektriciteit, bepleistering, isolatie gevels, nieuwe riolering, zit nu met een beerput.
maandag 20 februari 2017

Plaatsing lichtstraat

Plaatsing lichtstraat. Lengte 4m en breedte 3m. Op het einde van de lichtstraat moet een schuifraam van 3m voorzien zijn in drie dubbel gelaagd glas.
maandag 20 februari 2017

Hangterras plaatsen

Ik woon in Wommelgem in een appartement op het 2de verdiep. Graag zou ik mijn huidig terras (in beton) laten afbreken en een nieuw terras (stalen) plaatsen.
zaterdag 18 februari 2017

Nieuwe woning bouwen

Hulp bij vergunningsaanvraag, tekenwerk.
vrijdag 17 februari 2017

Rubbers van veranda vervangen

Mijn rubbers van het dak van de veranda zijn versleten en laten dikwijls regen door. Ik zou ze graag vervangen.
vrijdag 17 februari 2017

Herinrichten van een kantoorverdieping

In ons kantoor willen we een verdieping opnieuw inrichten. Het gaat over vloerbekleding (van tapijt naar laminaat), schilderen, verlichting moderniseren en airconditioning toevoegen. Het kantoor is ongeveer 200 m².
vrijdag 17 februari 2017

Betonrot herstellen aan balkons

Herstellen van betonrot aan de 4 balkons voorzijde gebouw. Vervangen betegeling van de balkons.

Partners

Partners van Casius