Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Antwerpen.

308 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouwwoning bouwen met cellumat, ruwbouw en gevelwerken voor nieuwbouw, staalbouwwoning, eerste verdieping uitbreiden, muren optrekken en dak plaatsen, werkplaats bouwen, verbouwing woning en aanbouw, schuur te renoveren, hOB renoveren, renovatie van achterbouw, mantelzorgwoning in de tuin plaatsen, garage met puntdak bijbouwen, garage ombouwen naar leefruimte, mantelzorgwoning aanbouwen, zolderrenovatie uit te voeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie verandabouw in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Antwerpen:

zaterdag 12 augustus 2017

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Draagmuur weghalen en plaatsen balk
donderdag 10 augustus 2017

Reparatie lekkage riolering

We hebben in een residentie een lek in de riolering in een leidingkoker. Het lek is gelokaliseerd. Reparatie bestaat uit openbreken koker in een toiletruimte, leidingen repareren, koker terug dichtmaken en herstellen betegeling en eventueel vloer in de toiletruimte.
woensdag 9 augustus 2017

Veranda uitbouwen

Onze huidige veranda mag vergroot worden, zit tussen twee andere muren dus wat effectief nodig zal zijn is het bezetten van de binnenmuren, plaatsten van versteviging voor de nieuwe dakconstructie. Naar buiten toe mag aan de zijkanten een deel muur,zijn de rest glazen deur. Het dak willen we met lichtkoepels. De omvang van de nieuwe veranda zal ongeveer 7 op 8 meter worden. Er moet ook een deur weggehaald worden, het deurgat mag gedicht worden.
woensdag 9 augustus 2017

Schoorsteenpijp slopen achteraan het huis

Wij willen graag een schoorsteen pijp aan de achterzijde van de woning laten verwijderen. Ik schat dat deze ronde buis ongeveer 12 meter lang is en een diameter heeft van 20cm.
woensdag 9 augustus 2017

Dakkapel plaatsen in pannendak

Pannendak. Dakkapel van 5 meter breedte. Kan ook smaller of breder, afhankelijk van de mogelijkheden.
woensdag 9 augustus 2017

Ruwbouw en gevelwerken voor nieuwbouw

Het gaat om een nieuwbouw project (open bebouwing). In bijlage zitten de plannen, het zou gaan om een kelder, verdere ruwbouw en façadesteen. We hebben nog geen meetstaat ( architect loopt wat achter), maar volgens eigen berekeningen zou de totale oppervlakte rond de 280 vierkante meter zijn zonder kelder. We zouden beginnen rond juni 2018.
dinsdag 8 augustus 2017

Zolderrenovatie uit te voeren

Op zolder een slaapkamer/dressing/ wc en douche maken. Werken : trapgat - trap-elektriciteit- verwarming- sanitair-velux -gyproc- ingemaakte kasten
maandag 7 augustus 2017

Poutrel steken in een appartement

Draagmuur laten uitbreken en poutrel steken in een appartement op het eerste verdiep om keuken open te maken. Uitbraak muur is ogeveer 2,5meter . Afwerking zijkant muren voorzie ik zelf.
maandag 7 augustus 2017

Houten aanbouw plaatsen

Houten aanbouw aan de woning. Houtskeletbouw van 5 op 4 m. Geen plannen nodig voor de uitbreding. Afwerking doet de klant zelf. Moet een knutselkamer en bergruimte worden.
zondag 6 augustus 2017

Aanbouwen van nieuwe veranda

Wij willen een nieuwe veranda laten zetten. De plaats, binnenruimte dient afgebroken te worden Binnen gemeten maten zijn 2. 14 lengte 3. 04 breedte Moet gesloten zijn in verband met de buren naast/achter ons. Eventueel met een dak dat open/dicht kan??
zaterdag 5 augustus 2017

Bouwvallige tuinmuur afbreken

We zitten met een gemeenschappelijk tuinmuur die we graag wilden afbreken en terug heropbouwen. Hierbij zouden we graag de oude stenen willen recupereren. We trachten zelf de muur af te breken. Het zou gaan over fundering leggen en muur opnieuw metsen. Lengte 10 meter, breedte is 1,5 steen en hoogte +/- 2 meter.
vrijdag 4 augustus 2017

Eerste verdieping uitbreiden

Bijbouw eerste verdiep van 7m op 11,8 meter. Ruwbouw + afwerking + keuken en living. Bijbouw is 66 m². Plannen zijn reeds opgesteld door architect.
vrijdag 4 augustus 2017

Nieuwe ketel op aardgas plaatsen en leidingen aanleggen

Volledig vernieuwen ketel + nieuwe leidingen aanleggen. Momenteel stookolieketel van 1983.
vrijdag 4 augustus 2017

Plaatsen en vervangen poutrels

Plaatsen van 4 poutrels, 2 vervangen en 2 nieuwe plaatsen. Er moeten ook 2 muren doorbroken worden.
donderdag 3 augustus 2017

Steunmuur afbreken en poutrel plaatsen

Steunmuur van 3,6 m tussen keuken en living afbreken en vervangen door poutrel + afwerking.
dinsdag 1 augustus 2017

Renovatie zolder tot leefruimte

Isoleren dak en vloer. Bekabeling voor stopcontact en entertainment. Betonnen vloer te bekleden met houten planken. Wanden en dak bekleden met laminaat, hout. Inbouwkasten maken.. Omkasting maken aan trap met schuifdeur. Velux zijn reeds gestoken. verlichting en elektriciteit installeren.
maandag 31 juli 2017

Garage omvormen tot woonruimte

Garage omvormen tot woonruimte. Een nieuwe vloer in beton. Tegen het terras schuiframen. Keukenblokje, badkamer met inloopdouche. Ik had graag een wand tussen de badkamer en de rest in glastegels . Muren en plafond moeten worden bekleedt. En er moet goede elektriciteit en verwarming voorzien worden
maandag 31 juli 2017

Kleine afbraakwerken en repareren van muren

We zouden afbraakwerken willen laten doen en muren laten repareren na uitbreken of verwijderen behang: - Uitbreken keuken (7m²) - Uitbreken muur tussen keuken en woonkamer (6m²) - Uitbreken badkamer (9m²)
maandag 31 juli 2017

Maken dakuitbouw

Wij willen onze kamers uitbreiden en willen graag in ons hellend dak een 2de dakuitbouw plaatsen in paddock, dakbedekking in roofing. Afmetingen: 4m lengte op +- 2m diepte en +-1,3m hoogte. In uitbouw dient een houten raam geplaatst te worden. Uitbouw dient geïsoleerd te worden met glaswol/rotswol en aan binnenzijde osb en gyproc geplaatst te worden.
maandag 31 juli 2017

Opening naar zolder maken, plaatsen zoldertrap, vloerisolatie

Werken uit te voeren: -) Maken opening naar zolder + leveren en plaatsen zoldertrap (2 woningen) --> mogelijkheid te bezichtigen in onze woning hoe dakstrstructuur is opgebouwd -) Leveren en plaatsen zoldervloer isolatie (2 woningen) --> Zolder oppervlak ~46. 5m2 -) Enkel Leveren zoldervloer isolatie (1 extra woning) -) Aanpassen balk op zolder voor betere toegang reiniging type D ventilatiesysteem (1 woning) Beide woningen zijn volledig identiek qua indelingen (is in kader van buurtrenovatie) Voorbeeldwoning hoe de werken moeten uitgevoerd worden is beschikbaar Afspraak mogelijk overdag op 31/7 ; 1/8 en 2/8.
maandag 31 juli 2017

Betonrot herstellen aan terras

Onderkant van terras vertoont betonrot, waardoor kleine stukjes op terras benedenbuur vallen. Dit zou moeten hersteld worden.
zondag 30 juli 2017

Poutrel laten plaatsen

Ik wil de deur in mijn keuken verbreden en verhogen. Hiervoor zal een poutrel geplaatst moeten worden.
zaterdag 29 juli 2017

Vloeren betegelen

Tegel+zavel vloer vervangen door nieuwe tegelvloeren. 4 kamers opp, kamer 1 4x4, kamer 2 4x4, kamer 3 3x2 , kamer 4 3x2.
zaterdag 29 juli 2017

Dakkapel plaatsen

Schuin dak. Breedte moet ongeveer 5 meter zijn. Ter plekke komen om details te bekijken. Liefst vanaf oktober beginnen.
zaterdag 29 juli 2017

Betonrot analyseren en renoveren

Het huis dat ik wil kopen is van de jaren 70 laagbouw in beton het betreft het dak dat meer dan 45j heeft gelekt en schade aan de buitenmuren heeft veroorzaakt. Ik ben me ervan bewust dat de vakman een vergoeding kan vragen voor zijn deskundigheid.

Partners

Partners van Casius