Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Antwerpen.

334 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: extra verdieping bijbouwen, aannemer voor ruwbouwwerken uit te voeren, verbouwing woonhuis, bouw privéwoning - ruwbouwaannemer gezocht, mantelzorgwoning bouwen, ombouwen woning tot appartementen, gemetselde aanbouw plaatsen, benedenverdieping renoveren, handelspand renoveren, huis renoveren, renovatie authentiek herenhuis, ruwbouwwerken uitvoeren, dak optrekken en elektriciteit vernieuwen, renovatie van oud huis met handelsruimte, achterbouw vergroten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie zolderverbouwing in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Antwerpen:

donderdag 16 november 2017

Voegwerk

Meer dan 145 m² voegen.
donderdag 16 november 2017

Plaatsen draagbalk op muur tussen keuken en living

Ik wil de muur tussen keuken en living weghalen en een steunbalk in de plaats steken. Uitbreken 3 meter muur (enkel waar de poutrel komt), plaatsen 2 betonsloffen, plaatsen van een poutrel (HEB 240). Afvoeren van het puin is niet nodig. Eens de poutrel geplaatst is breken we de rest van de muur zelf af.
woensdag 15 november 2017

Betonrot aan balkon herstellen

Betonrot aan balkon (straatkant) aan gevel aanpakken,herstellen.Huis nog niet aangekocht.
woensdag 15 november 2017

Verbouwing woonhuis

De volledige verbouwing van ons woonhuis +/- 250m².. Boven 3 slaapkamers en badkamer, dak dient ook gedaan te worden, 1 schouw afbreken op de bovenverdieping. Beneden 2 leefruimtes, grote keuken , badkamer , berging/waskot en veranda. De veranda dient afgebroken te worden, maar de ruimte willen we opnieuw aanbouwen aan de keuken en leefruimte, dus er dient ook een grote poutrel gestoken te worden. Nieuwe ramen en deuren etc. Aldus een volledige verbouwing.
dinsdag 14 november 2017

Herstelling na waterschade

Ik zou graag contact willen opnemen met een vakman voor een bestek op te maken voor waterschade bij ons in het huis. Muur is beschadigd. Dit moet dan ook hersteld worden na goedkeuring.
dinsdag 14 november 2017

Herstelling van plafond en herschilderen kamer

Herstelling van plafond na waterschade. Ook herschilderen van de kamer. Oppervlakte max 4 m op 4 m.
dinsdag 14 november 2017

Muur en parket herstellen na waterschade

Wij hebben in de zomer een lek gehad in het dak , waardoor de muur met velux raam en het parket van die kamer ( 4 op 3m) vervangen moet worden.
maandag 13 november 2017

Steunbalken plaatsen

Alleen steunbalken plaatsen zie bijlage foto's.
maandag 13 november 2017

Dichtmaken aarden put

Ik woon in een gelijkvloers appartement van een oud herenhuis. De slaapkamer heeft enorm veel last van opstijgend vocht, koude, schimmel en geurhinder. Ik heb de muren al 2 keer laten injecteren, een ventilatiesysteem geïnstalleerd maar allemaal zonder resultaat. Ondertussen is bevestigd dat de parketvloer op een open, aarden put (kelder? ) ligt, die niet werd gedicht. Dit is dus de oorzaak van het probleem. Wie kan mij helpen met het dichten van deze put? Mijn voorkeur gaat uit naar een 'droog' systeem (zonder cement) zoals de toepassing van reno duro (-duro-422. Htm). Dit om een snelle oplossing te garanderen.
maandag 13 november 2017

Muur uitbreken en steunbalken plaatsen

We hebben een huis gekocht (1920) dat momenteel volledig gestript is. Voor we diverse werkzaamheden willen starten, moeten er enkele steunbalken vervangen worden.
maandag 13 november 2017

Nieuwe zoldervloer leggen en trapgat maken

De zolderverdieping van ons huis is niet stevig genoeg. De huidige steunbalken zijn niet voldoende om de zolder als volwaardig verdiep te kunnen gebruiken. Nieuwe zoldervloer leggen. Bedoeling is om van onze zolder de slaapkamer te maken. Er moet ook een trapgat voorzien worden om naar zolder te gaan via een vaste trap.
maandag 13 november 2017

Bijgebouw als mulifunctionele opslagruimte

Wij willen gelijkvloers een uitbouw realiseren tot aan de maximaal toegelaten diepte van 13 meter. Er zou ongeveer 3 meter bijgebouwd moeten worden. Zou dienen voor professionele opslagruimte.
maandag 13 november 2017

Voorgevel afwerken

Aannemer: Door de vorige aannemer in de steek gelaten , zoek ik iemand die de voorgevel wil afwerken. De ruwbouw van de verandering is gebeurd , nog nodig zijn ramen en deur, plaatsen van arduin, isolatie en bepleistering enzoverder.
zondag 12 november 2017

Muur uitbreken en steunbalk plaatsen

Een steunbalk plaatsen van 4 m 70. Muur uitbreken.
woensdag 8 november 2017

Poutrel laten plaatsen

We willen van 2 aparte ruimtes 1 grote maken. De lengte van de muur is volgens plan ongeveer 4. 60 m. De dikte van de muur is 25 cm.
woensdag 8 november 2017

Herstellingen na waterschade

Na waterschade moeten er 2 muren afgekapt worden en terug bezetten en schilderen. Ook opspuiten van douchekraan en tegels.
dinsdag 7 november 2017

Keuken en laminaat herstellen na waterschade

We hebben waterschade in onze keuken dit is geen privé woning maar een vzw. Via plafond is er water gekomen en heeft een deel van de keuken beschadigd, ook laminaat is beschadigd.
dinsdag 7 november 2017

Garage ombouwen

Ik wil mijn garage ombouwen tot woonst. Deze sluit aan met een carport/tuinhuis. In beide stukken is nog geen isolatie, water en afvoer. Ook moet het tuinhuis voorzien worden van bijkomende ramen en deuren. Er moet een deuropening gemaakt worden van de garage naar het tuinhuis. De afmetingen van de garage zijn +- 4 op 6 en het tuinhuis 4 op 8 meter.
dinsdag 7 november 2017

Muur uitbreken tussen keuken en living en afwerken

Om van onze keuken een open keuken te maken, willen we graag de muur tussen living en keuken laten weghalen. Ook wensen we een volledige afwerking.
dinsdag 7 november 2017

Fundering nieuwbouw HOB

Wij zijn op zoek naar iemand voor het leggen van de fundering van onze nieuwbouw. Wij willen graag samenwerken met een iemand die ervoor openstaat dat wij zelf ook de handen uit de mouwen steken waar mogelijk (om de kosten ook een beetje te drukken). Het gaat om een houtskeletbouw op een betonnen bouwplaat.
zondag 5 november 2017

Betonrot herstellen

Betonrot vastgesteld in de kelder. Beton brokkelt af. En de constructie van de buizen is verroest. Woning van 1934. Oppervlakte kelder ongeveer 30m².
zondag 5 november 2017

Keukenmuur gedeeltelijk uitbreken

In de keuken muur wil ik een opening maken naar de living, een soort raam van 130 breed en 140 cm hoog . Er moet ook een verwarmings element verzet worden, dat staat nu op een rare plaats midden in de muur op +- 160m hoogte. De opening opnieuw bezetten. Onderaan geen verstertablet maar een stuk werkblad plaatsen van +70 of -80 cm breed met een steun zodat het als ontbijt tablet kan dienen. Harmonica deur naar de keuken eruit halen.
vrijdag 3 november 2017

Keukenblad plaatsen

Vervangen van keukenwerkblad op nieuwe kasten in laminaat ongeveer 2 x 250mm
vrijdag 3 november 2017

Herstelling douche en binnenmuren herstellen

We hebben een douchelek gehad (denken nu opgelost door voegen opnieuw te kitten, maar niet zeker) Wensen een lekkage opsporing, alsook herstelling van de binnenmuren (behang, schilderen)...
donderdag 2 november 2017

Ombouwen van garage tot veranda

Wij willen een deel van onze garage ombouwen tot veranda. Lange garage over gans de lengte van de woning. De helft daarvan ombouwen tot veranda. Er moeten ramen erin komen en een schuifdeur. Ook eventueel aanpassing van dak.

Partners

Partners van Casius