Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Antwerpen.

251 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: garage aan huis bouwen in betonsteen, nieuwe woning, uitbreiding in ruwbouw, afwerken nieuwbouwwoning reeds winddicht, totaalverbouwing rijwoning, aanbouw met veel glas, renovatie appartement bestaande uit 2 verdiepingen, renovatie achterbouw en optrekken garage, totale renovatie huis, renovatie rijhuis, uibreiding van de woning - badkamer en living, huis onderkelderen, renovatie woning, waterdicht maken renovatie balkon appartement, aanbouw te plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor aan-, uit en opbouw, renovatie zolderverbouwing in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Antwerpen:

zaterdag 21 januari 2017

Aanbouw

Gemetselde aanbouw met veel glas
vrijdag 20 januari 2017

Renovatie zolder

Renovatie van huidige zolder; openening maken, trap aanmaken en dakramen plaatsen.
vrijdag 20 januari 2017

Trap naar zolder (incl maken trapgat)

Momenteel is de zolder enkel te betreden via een luik, echter willen we de volledige zolder ombouwen tot een extra verdiep (twee slaapkamers). Hiervoor dient een trap geplaatst te worden. Extra vraag: wat doe je eerst? Trap laten plaatsen of eerst alle werken (incl chape) laten uitvoeren via het luik en later pas de trap plaatsen?
donderdag 19 januari 2017

2 muren plaatsen + poutrel 8,30m

2 muren plaatsen + poutrel 8,30m
dinsdag 17 januari 2017

Douche herstellen - plafond en tegels door waterschade

Door een waterschade (afkomstig van het dak) in mijn douche wil ik deze laten herstellen . Er is schade aan plafond en tegels.
dinsdag 17 januari 2017

Renovatie in appartement

Keuken en badkamer en WC dienen gerenoveerd te worden / loodgieterij aan te passen alsook bezettingswerken, electriciteit, en vloerverwarming. Maatwerk, zoals keuken en materiaal badkamer niet nodig.Voorbereidingswerken tot plaatsen van keuken en badkamermeubelen. Moet zo snel mogelijk.
dinsdag 17 januari 2017

Toilet verplaatsen naar andere zijde van het appartement

Ik woon op de dak verdieping van een nieuwbouwappartement. Het toilet was echter totaal verkeerd ingetekend nl naast de keuken. Ik zou deze graag willen verplaatsen. Is dit mogelijk ? Ter plaatse komen kijken door een vakman. Indien mogelijk het toilet tussen de 2 slaapkamers.
dinsdag 17 januari 2017

Waterdicht maken renovatie balkon appartement

Betreft 6 balkons van een appartement die moeten waterdicht gemaakt worden: moet een prijsofferte hebben om voor te leggen algemeen vergaderin: Wij sukkelen al jaren met water insijpeling aan de voegen op onze buitenbalkons. Het betreft 6 balkons van een klein appartementsblok. Om dit eindelijk eens definitief op te lossen (zonder eigen oplapwerk) moet het m.i. professioneel aangepakt worden. In bijlage enkele foto’s van de te kitten voegen. IMG_0690 toont het dak van het terras van het appartement van onze buurman.
dinsdag 17 januari 2017

Nieuw dak plaatsen op achterbouw

Een dak van ongeveer 4 op 5 m Vervangen van een dak. Nieuw dak leggen op achterbouw. Dit betreft een zadeldak. Liefs zo snel mogelijk de werken kunnen uitvoeren.
maandag 16 januari 2017

Renovatie achterbouw en optrekken garage

We zijn bezig met een grondige renovatie. Een deel van de renovatie betreft de vernieuwing van de achterbouw (35m²) en het optrekken van een garage (24m²). In bijlage de plannen met huidige en toekomstige situatie. De bouwaanvraag voor deze werken is rond op 1/02/2017. Opleverdatum indien mogelijk 01/05/2017. Afwerking: wind en waterdicht. Binneninrichting (bezetting, schilderen, electriciteit, vloeren, installatie keuken) zouden we zelf doen. De meetstaat zoals opgesteld door de architect. In het groen aangeduid als werken die uitbesteed worden aan de aannemer. In het geel werken die zelf uitgevoerd zullen worden. Hieronder een overzicht; Uitbesteed aan aannemer: - Uitgraven regenwaterput - Funderingsstroken keuken + carport
maandag 16 januari 2017

Poutrel plaatsen

Ik zou graag een poutrel laten plaatsen op de gelijkvloers voor een muur te vervangen van +/-3. 5m. Muur afbreken zou ik graag zelf doen + eventuele afwerking kan ook zelf met gyproc.
maandag 16 januari 2017

Plan architect Houtskeletbouw gelijkvloerse aanbouw woonkamer

Gelijkvloerse aanbouw met plat dak van maximum 7,5 m bij 4 meter. Dit aan de achterzijde van het huis. Dit betreft een uitbreiding van woonkamer , baksteen of hout nog niet zeker van graag advies. Met veel glas, openklappende deuren.
maandag 16 januari 2017

Herstellen van betonrot aan balkon

Met garantie repareren van betonrot. Op de tweede verdieping aan het balkon jaren 50 gebouwd. Graag ter plaatse komen kijken, ook veel vochtschade en schimmel. Liefst zo snel mogelijk.
zondag 15 januari 2017

Vergroten van keuken met aanbouw

Bestaande keuken vergroten met een nieuwe aanbouw van ongeveer 3 x 5 m.Gelijkaardig aan veranda.
zondag 15 januari 2017

Afwerking van een zolder aanbrengen constructie mezzanine

Aanbrengen van constructie voor mezzanine zolder en afwerken met vloerplaten bovenaan en gyproc wanden. Later ook ingemaakte kasten, kasten op maat. Oppervlakte moet nog worden opgemeten.
zaterdag 14 januari 2017

Aanbouw terras op eerste verdieping

Wij zijn bezig met de aankoop van een woning. Eventueel willen wij een terras aan deze bel etage laten leggen op de eerste verdieping. Dit zou dan een terras zijn van ongeveer 6 op 2 meter. Met zijwanden (geen inkijk buren) en een trap naar de tuin toe. Ik ga ervanuit dat de prijzen verschillen per gekozen materiaal. Maar is het toch mogelijk om al een schatting te geven op wat wij ons mogen verwachten?
dinsdag 10 januari 2017

Poutrel steken

Ik wil een poutrel laten steken in een draagmuur. Het betreft een muur in een appartement met nog 2 verdiepingen boven. Het appartement zelf bevindt zich op de eerste verdieping. De overspanning is 4 meter.
maandag 9 januari 2017

Uitbreken muren en poutrellen plaatsen

De 2 garages groter maken : uitbreken muren en poutrellen plaatsen , binnen muur en buiten muur. Woning van de jaren 70.
maandag 9 januari 2017

Zolderrenovatie

Zolderrenovatie, gyproc, electriciteit, badkamer, eventueel ingemaakte kasten
maandag 9 januari 2017

Aanbouw 1e verdieping rijwoning

Aanbouw 1e verdieping rijwoning, bouwtoelating bekomen, onder toezicht van architect.Uitbouw op dak = 24 m².uitbouw diende voor kamer geen leidingwerk buiten chauffage.
maandag 9 januari 2017

Renovatie kleine zolderkamer

Kleine zolderkamer van 4 op 5 meter waar geen verwarming is ombouwen tot kamer die als bureau kan dienen. Werken uit te voeren zijn: verwarming doortrekken en plaatsen, onder dak extra isoleren, mogelijk lek in dak detecteren en herstellen, tussen houten vloer isoleren, gyproc tegen muren plaatsen, nieuwe laminaat leggen... (eventueel extra raam plaatsen).
zaterdag 7 januari 2017

Kelder vol water

Kelder vol water door rioolbuis en verzakking van grond. Herstelling buizen , grondverzakking en gevolgschade; bestek voor de verzekering.
zaterdag 7 januari 2017

Lichte verbouwing / klussen in huis

Reorganiseren van badkamer-Instapdouche plaatsen Reorganiseren deel keuken en vloer egaliseren voor pur vloer Wand tussen twee ruimten verwijderen
zaterdag 7 januari 2017

Renovatie rijhuis

Totaal renovatie : platdak vervangen + isoleren+ koepels, nieuwe vloeren, nieuwe keuken, nieuwe verwarmingsinstallatie, nieuwe badkamer op 1ste verdiep. Nog geen plannen opgemaakt in beginfase.
vrijdag 6 januari 2017

Uibreiding van de woning - badkamer en living

Badkamer op gelijkvloers aanbouwen en living op plat dak bouwen met alle nutsvoorziening. Bouwvergunning hangt uit.

Partners

Partners van Casius