Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
541 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie verbouwing in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Antwerpen:

donderdag 9 juli 2020

Verwijderen van een niet dragende binnenmuur en andere werken

-Verplaatsen radiator naar de zijmuur. -Verleggen leidingen in de verluchting, behoud kraan radiator. -Verplaatsen van de kamerthermostaat naar de muur tegen de stookplaats. -Verplaatsen van de lichtschakelaar van de keuken naar een nog te bepalen plaats. -Uitbreken van de muur tussen keuken en woonplaats tot op een hoogte van +/- 80cm. -Uitbreken van de muur naast de keukenkasten zodat deze niet moeten worden aangepast. -Uitbreken van de deur en deuromkasting. -Herstellen/aanwerken van de bepleistering aan de deuromkasting en rond de uitgebroken muur. - Plaatsen van een tablet op de resterende muur. Reinigen van de
donderdag 9 juli 2020

Kelder onder bestaande woning uitbreiden en verdiepen

Woning uitbreiden door kelder te vergroten en te verdiepen. Advies geven over wat mogelijk is.
woensdag 8 juli 2020

Betonnen terras uitbreken

Betonnen terras van ong. 40m² uitbreken.
maandag 6 juli 2020

Kelder verdiepen

Wij willen onze kelder verdiepen en graag weten wat de opties zijn. Hij is ongeveer 22 vierkante meter en 1,95 m hoog. We willen zo diep mogelijk gaan om er zo een hobbyruimte van te kunnen maken. Er ligt geen betonplaat in het deel dat we dieper willen maken. Diepte afhankelijk van de fundering en plannen. Dus 30 cm a 50 cm dieper.
woensdag 1 juli 2020

Afbreken en afvoeren van muren en aanverwanten

2 Gyproc muren van samen ong. 42m² uitbreken. 1 Binnendeur uitbreken. 1 Sectionaalpoort met rails en ijzerwerk uitbreken. Motor van poort losmaken maar gaat men wel bijhouden. Afval afvoeren. Het betreft een magazijn.
maandag 29 juni 2020

Vochtschade herstellen in muren en vloer

Vochtschade herstellen. Door een onzichtbare lek aan collector dat reeds hersteld is is er waterschade. Schilderwerk in 2 verschillende ruimtes over een lengte van 8m herstellen. Lek heeft zich via verwarmingsbuizen onder de vloer verspreid met als gevolg schade aan schilderwerk. Carraravloer herstellen. Mogelijk ook schade onder de vloer waardoor de vloer bruin is uitgeslagen. Onderste rij stenen in muur gemeenschappelijke hal herstellen. Momenteel witte aanslag.
zondag 28 juni 2020

Balkonrenovatie (voorgevel)1ste en 2de verdiep

Betreft: balkonrenovatie(voorgevel) - VME Oversneslaan 37, Wilrijk 4 Balkons renoveren: - stelling plaatsen met bescherming van doorgang - bestaande ballustrades en tussenschotten verwijderen - bestaande vloertegels uitbreken tot op betonplaat - balkons voorzien van nieuwe onderlaag - balkons voorzien van gegoten waterdichte toplaag - nieuwe ballustrades en tussenschotten plaatsen - betonrot onderkant balkons herstellen - onderkant balkons bijwerken en herschilderen - eventueel ook bijwerken en herschilderen kroonlijst
zaterdag 27 juni 2020

Herstellen scheur in binnenmuur

Muur met schuinlopende scheuren langs beide kanten herstellen.
donderdag 25 juni 2020

Renovatiewerken uitvoeren

Keuken, badkamer, wc en veranda van samen 4m x 8m volledig afbreken. Boven een kamer bouwen en daarboven nog een zolder.
woensdag 24 juni 2020

Badkamer bijbouwen op 2de verdieping

Badkamer bijbouwen op plat dak. Momenteel is badkamer beneden achter de keuken, die badkamer mag weggebroken worden. Op de plaats van de oude badkamer een schuifraam plaatsen.