Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
450 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie aan-, uit en opbouw in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Antwerpen:

zaterdag 22 september 2018

Herstellen van barst in gevel en funderingsprobleem oplossen

Er is een scheur onstaan op de hoek van het huis aan de voorgevel en zijgevel. Oorzaak is nog niet gekend. We zouden graag de oorzaak laten achterhalen en deze laten oplossen en de gevel laten herstellen.
woensdag 19 september 2018

Renoveren van hal en trappen herenhuis

Renoveren van de trappen en hal in herenhuis. Dit zijn trappen van gelijkvloers naar eerste en van eerste naar tweede verdieping. Het betreft de hal van een oud herenhuis met een authentieke houten trap met ornamenten. De trap werd in het verleden geschilderd. De trap hadden we graag terug gezien in het originele hout. De muren van de hal zullen vermoedelijk gedeeltelijk opnieuw bezet moeten worden en vervolgens geschilderd.
dinsdag 18 september 2018

Renovatiewerken in een HOB uitvoeren

Renovatie uitvoeren in een huis HOB. 3 muren uitbreken, in 1 muur moet een deur komen, tegelvloer uitbreken, vals plafond plus licht punten, laminaat leggen , 2 radiatoren plaatsen.
dinsdag 18 september 2018

Ombouwen van garage tot repititieruimte

Bestaande garage ongeveer 32 m² volledig ombouwen naar ruimte zonder ramen en poort. De geluidsisolatie kunnen we zelf doen, enkel buitenmuren vernieuwen. Ook het plat dak moet men waarschijnlijk vernieuwen. Verdelen in 2 ruimten, een om te repeteren en andere als berging. Volledig nieuwe elektriciteit, verwarming en verluchting voorzien.
maandag 17 september 2018

Schouwen afbreken en andere renovatiewerken

Afbraak van 7 schouwen. Incl. afbraak van de schouwmantels tot tegen plafond. Afsluiten gasleidingen met beveiligde stop , enkele gasleiding volledig verwijderen. Plaatsen van stelling op achterdak voor afbraak kanalen. Dubbele Eternit /asbest kanalen buiten op dak verwijderen, eveneens gemetste stenen schouw. Dichtmaken opening dan en roofing rondom branden.
zondag 16 september 2018

Uitbreiding van de bestaande eengezinswoning in ruwbouw

Achteraan de bestaande eengezinswoning wordt een beperkte uitbreiding op volle grond voorzien. Hierin wordt de studeerkamer ondergebracht. Hiervoor op zoek naar een aannemer voor winddichte ruwbouw te plaatsen, niet voor afwerking. De buitenafmetingen van de uitbreiding: - Breedte: 4,25 m - diepte: 4,68 m - hoogte van plat dak: 3 m
donderdag 13 september 2018

Volledige renovatie woning 88 m²

Ik wil graag mijn woning renoveren 88 m². Het gaat om structurele werken (ramen en deuren toevoegen en dichtmaken, scheur in mijn gevel repareren, trap toevoegen van gelijkvloers naar de eerste verdieping , stuk verdieping bijbouwen dit is een stuk dat moet verlengd worden ), leidingen leggen, elektriciteit leggen, vloer leggen enkel beneden op de gelijkvloers , badkamerrenovatie met een inloopdouche met badkamermeubel.
donderdag 13 september 2018

Kelder renoveren

Op zoek naar een vakman voor volledige kelderrenovatie van een kelder ongeveer 8 x 4 meter. Kelder met gang en twee kamers,muren, vloer en gewelfd plafond dat men allemaal moet opknappen. Ook een klein vochtprobleem te behandelen.
woensdag 12 september 2018

Bungalow gedeeltelijk renoveren

Bungalow van 60 m² gedeeltelijk renoveren. Volledige hernieuwing elektriciteit, plaatsen van milieuvriendelijke en zuinige verwarming, weghalen oude plafondpanelen, isolatie en afwerking van plafond. Maken en plaatsen van dubbele deur met glaspartijen en plaatsen van een enkel raam in bijgebouw. Eventuele verwarmingsbron en elektriciteit in bijgebouw ook aanpassen. Ook vijver opnieuw aan te leggen, ongeveer 20 m². Plaatsen van nieuwe rubber en eventuele houten afwerking aan de buitenkant.
dinsdag 11 september 2018

Afwerken van nieuwbouw

Ik heb een nieuwbouwwoning die nog gedeeltelijk moet afgewerkt worden. Badkamer afwerken , nog een deel te betegelen aan de zijde van de inloopdouche , ook installeren van inloopdouche. Zolder afwerken dit is een zolderkamer, plafond inkomen, vloeren, schilderen is ongeveer 16 m². Afwerking aan kamers en schilderwerken. De deuren ook nog schilderen, dit zijn 5 deuren en 1 schuifdeur moet ook nog geplaatst worden. Zelf al sommige materialen aangekocht.
maandag 10 september 2018

Draagmuur opnieuw opbouwen

Het gaat om het wegbreken van een draagmuur die ons niet voldoende draagkrachtig lijkt. Serieuze barsten in muur en plafond als gevolg van 3 draagpunten die op 1 muurtje van 1 m breed komen. Het gaat om een muur van 1 meter breed.
donderdag 6 september 2018

Snelbouw en façade metselen

Nieuwbouwwoning vorm rechthoek 8,5m op 12m op een hoogt van 6m, met een glv en 1ste verdiep voorzien van plat dak. Vrijstaande woning. De bouwplateau en funderingen zijn reeds al uitgevoerd het gaat enkel over snelbouw en façade stenen. Metselwerk uitvoeren
dinsdag 4 september 2018

Deurgat maken in binnenmuur

Deurgat maken / afwerking in binnenmuur die nu 2 slaapkamers scheidt. Vermoedelijk geen steunmuur maar niet zeker.
maandag 3 september 2018

Deuropening maken door verwijderen van draagmuur

Momenteel is bureauruimte echter enkel te bereiken via een ander bureau en we willen een extra doorgang maken? Hiervoor moet men een draagmuur verwijderen en een poutrel in de plaats steken. Afmetingen van het te verwijderen stuk moet groot genoeg zijn om een doorsnee deuropening te plaatsen.
zondag 2 september 2018

Bezetten tuinmuur en badkamer en terras vernieuwen

Ik wil mijn buitenmuur in de tuin laten bezetten, het gaat over een oppervlakte van 12 m², 4 m lengte op 3 meter hoogte. Ook het terras wil ik laten vernieuwen en uitbreiden. Oude tegels moeten eruit, een chape leggen en de riolering aanpassen. Nieuw materiaal terras te bespreken met vakman, gaat om een terras van ongeveer 6 x 4 meter. Ook een kleine badkamer te bezetten, deze is maximaal 3x3 meter.
vrijdag 31 augustus 2018

Muur en houten deurlijst herstellen

Er is schade aan de muur en de houten deurlijst herstellen.
dinsdag 28 augustus 2018

Chalet renoveren

Mijn chalet is aan renovatie toe. Ik wil graag het zadeldak laten verhogen en ook laten renoveren. Onder het dak wil ik nieuwe kamers maken en dus ook de indeling van de chalet veranderen. Hiernaast moet men ook de badkamer vernieuwen.
dinsdag 28 augustus 2018

Ruwbouwwerken uitvoeren voor verbouwing

We hebben nu een achterbouw met verschillende plaatsen. Achterbouw zal worden afgebroken en enkel de buitenmuren blijven staan. We willen daar een nieuwe open bouw tussen de bestaande muren zetten en een badkamer er bovenop.
maandag 27 augustus 2018

Totaalrenovatie bovenverdieping uitvoeren

Wij willen de bovenverdieping verbouwen. Huidig 1 bdk, 4 slpk. Het moeten 3 slpk en bdks + apart toilet worden. Hebben al plannen; Parket, 2 nieuwe badk, maatwerk wat kasten betreft, vloeren enz. Woning is 15 jaar oud, we wonen er zelf 6 jaar in.
zaterdag 25 augustus 2018

Gedeeltelijke fundering versteviging van woning

Over een 7 tal meter heb ik verschillende scheuren in de buitenmuur (en ook binnenmuur) alsook een raam die zich "verplaatst" heeft (dit alles de laatste 2 maanden gemanifesterd); eventueel onder dat stuk fundering een betonlaag aanwerken (eventueel met hydraulische lift trachten enkele mm te verhogen)
vrijdag 24 augustus 2018

Nieuwe garage in houtskelet bouwen

Wij zouden een houtskeletbouw garage willen zetten. De voorbereidingswerken zoals ondergrond. Wat we zouden willen zetten is een garage in de "rij" van ongeveer 5m breed, 8m diep een 3m hoog. Met langs de straat kant een poort van 3m breed op 2m50 hoog. Langs de achterzijde een deur van 1m breed en een lange smal raam zo hoog mogelijk in de gevel om de licht inval te voorzien. Het moet voorzien worden van een plat dak.
donderdag 23 augustus 2018

Slaapkamer en badkamer renoveren

Project afzonderlijk of gezamenlijk uit te voeren: Project 1) Badkamer installatie: plaatsen van een volledige badkamer. Leidingen liggen reeds klaar en voorbereidingen reeds getroffen. Installatie bad + douche + lavabo + toilet + radiator. Plaatsen verlichting aan spiegel alsook afzuiging. Betegelen vloer en wanden. Afwerken (niet schilderen). Project 2) Deel slaapkamer (aansluitend): reeds geïsoleerd en gyproc geplaatst alsook leidingen naar boven getrokken. Afbreken niet-structurele wand + opbouwen nieuwe gyproc wand + verplaatsing deur. Plaatsing vloeren en plinten (vermoedelijk type quickstep). Voorzien 2 verlichtingspunten. Afwerken (niet schilderen).
dinsdag 21 augustus 2018

Lichtkoepel plaatsen en gyproc plafond bezetten

Ik wil een lichtkoepel of -straat laten plaatsen in een plat dak met gyproc plafond en houtconstructie. En een plafond van 40m² bijsmeren/bezetten om de voegen weg te werken
maandag 20 augustus 2018

Aanbouw in houtskeletbouw plaatsen en afwerken

We zouden graag onze woning willen uitbreiden met een aanbouw. Deze aanbouw moet dienen als garage, tuinhuis en extra woonruimte. Het gaat om een aanbouw van 3 x 11 meter. Voor onze aanbouw te kunnen uitvoeren moet er opnieuw een fundering gestoken worden, zelfde wijze als onze woning van 5 jaar oud. De aanbouw moet komen in houtskelet met langs de buitenkant afwerking in wildverband. Hiernaast ook het dak is deels plat en deels schuin, waar we enerzijds roofing en anderzijds dakpannen op willen plaatsen. Op zoek naar een specialist die dit hele project onder handen kan nemen van grondwerken tot eindafwerking. Ook al het materiaal is te voorzien door de vakman.
maandag 20 augustus 2018

Herstelling verzakking huis

Ons huis ligt hoger dan de buren en is momenteel aan het wegzakken. Het is begonnen bij de bouw van een huis dichtbij (maar volgens de verzekering is er geen bewijs dus trekken zich terug). Er is reeds een gat in de keukenvloer en op andere plaatsen is de vloer reeds oneffen. Tevens is de buitenmuur gescheurd waardoor het momenteel kan binnen regenen. De verzakking verloopt aan een vrij snel tempo en zouden dan ook graag zo snel mogelijk dit laten verhelpen voordat het huis zou instorten.

Partners

Partners van Casius