Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Antwerpen.

280 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: appartement bouwen op bestand gebouw, afwerking van 5 ruwbouwen reeds winddicht, renoveren bijgebouw, meergezinswoning bouwen, gemetselde aanbouw plaatsen, mantelzorgwoning in de tuin plaatsen, afbreken aanbouw en plaatsen nieuwe, afbreken en heropbouwen bestaande achterbouw, renovatie halfopenbebouwing, verbouwing uitvoeren, ruwbouwwerken uit te voeren, bijgebouw ombouwen naar Poolhouse, renoveren huis, gemetste bijbouw plaatsen, garage in L-vorm bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, aan-, uit en opbouw renovatie in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Antwerpen:

donderdag 25 mei 2017

Beton gieten

Ik wil een tuinhuis plaatsen van 9 m² ; hoeveel gaat dit kosten , tuinhuis enkel gebruikt om gerief en fietsen op te bergen , moeten er zelf voorbereidende werken gedaan worden
maandag 22 mei 2017

Plaatsen van poutrel

Afbraak van een aantal muren en steken van poutrel bij de renovatie van een woning.
maandag 22 mei 2017

Toilet venieuwen

Nieuw hangtoilet, vloer en betegelen van de muur.
maandag 22 mei 2017

Gemetselde aanbouw plaatsen

Aanbouw aan uw huis. Ongeveer een 40 m² aanbouw. Gemetselde aanbouw met schuifraam en deur.
zondag 21 mei 2017

Gemetselde aanbouw plaatsen

Gemetselde aanbouw met veel glas laten bouwen. Achter het huis.
zondag 21 mei 2017

Garage bouwen

Afbraak garage en bouwen van nieuwe losstaande garage 38 m². Met een sectionaal poort.
zaterdag 20 mei 2017

Afbreken aanbouw en plaatsen nieuwe

Beschik over een houten chalet met een kleine veranda aanbouw. Deze dient afgebroken (verrot) en een nieuwe geplaatst. Oppervlakte is 12 à 15 m². Zou ook in hout moeten zijn in de stijl van de chalet.
vrijdag 19 mei 2017

Vergroten raamopeningen in voorgevel

Ik wil in de voorgevel van een appartement op de 3e (bovenste) verdieping van een herenhuis 2 ramen laten vergroten. Momenteel is er 1 raam van 1. 80m hoog en 1m breed met aan weerszijden ronde ramen met diameter 30cm. Deze 2 ronde ramen zou ik graag laten verwijderen, de raamopeningen vergroten en nieuwe ramen laten plaatsen met dezelfde afmetingen als het middelste raam.
vrijdag 19 mei 2017

Maken van nieuw trapgat en dichtmaken oud trapgat

Wij kochten een vrijstaande bungalow uit '69 en willen deze moderniseren voor verhuur. Geen dure verbouwing dus. We willen een aantal deurgaten bijmaken en dichtmaken, nieuwe raamopening, nieuw trapgat en het oude dichtmaken.
donderdag 18 mei 2017

Uitbreken muur en andere kleine klussen uit te voeren

Potentiële aannemer: Iemand kandidaat voor uitbreken muur + kleine klusjes? Gegevens: appartement, verdieping +1, blok van 3 appartementen, bouwjaar 1951, betonconstructie (vermoedelijk holle brikken). Uit te voeren werken: (1)uitbreken binnenmuur, 11 cm dik, vermoedelijk geen steunmuur (wordt berekend door ingenieur), bovenbuur plaatste op die plek een keukeneiland; (2)indien ondersteuning nodig blijkt na berekeningen ingenieur, dan is poutrel plaatsen deel van de opdracht; (3)afwerking pleister van plek waar muur uitgebroken wordt; (4)muren van nieuwe keuken vlak maken (pleister? Vliesbehang? Keuken wordt in najaar 2017 geïnstalleerd); (4)dichtmaken binnendeur (metsen? Gyproc? ). Timing: JUNI / JULI 2017.
donderdag 18 mei 2017

Rijhuisje renoveren

Ik zoek een vakman voor volgende verbouwingswerken: vernieuwing electriciteit, muren uitbreken, sanitair vervangen, zolderisolatie... in een klein rijhuisje dat ik net gekocht heb.
dinsdag 16 mei 2017

Renovatie halfopenbebouwing

Installatie van nieuwe keuken en badkamer. Inclusief leidingen elektriciteit en tegels. Plaatsen van gepolijste beton/ tegels en parket. Plaatsen van een vaste zoldertrap. Tuinterras. Plaatsen van een niet dragende binnenmuur. Nieuwe deuropening in muur. Plannen en bezoek aan het huis zijn mogelijk.
dinsdag 16 mei 2017

Boerderij renoveren

Wij willen onze boerderij volledig laten renoveren. Volledige renovatie.
dinsdag 16 mei 2017

Poutrel plaatsen

Ik zou een vernieuwing en uitbreiding willen doen van de bestaande living en dak daarvoor moet een steunmuur weg en een poutrel geplaatst worden.
maandag 15 mei 2017

Zolder renoveren

- trapleuning plaatsen - ommuren trapopening - plaatsen dakvenster 2x - afwerken met gyproc - valse plafond steken - muur in gyproc of snelbouwsteen - radiator plaatsen - afmetingen 6m op 8,4m
maandag 15 mei 2017

Scheidingswanden maken in kantoorruimte

Het gaat om een open kantoorruimte van 150 m ², waar we wellicht twee scheidingswanden in willen aanbrengen.
zondag 14 mei 2017

Serre plaatsen

Serre plaatsen op een plat dak.
zaterdag 13 mei 2017

Bestaande trap naar tuin vervangen en balkon vergroten

Een bestaande trap (stenen gemetselde trap) naar de tuin vervangen en het bestaande balkon vergroten. ( bel-etage woning)
vrijdag 12 mei 2017

Vervangen van houten balken

Twee balken zijn rot. Deze dienen vervangen te worden.
donderdag 11 mei 2017

Uitbreken muur

Ik wil tussen de keuken en woonkamer een stuk muur laten weghalen. De muur heeft een dikte van 10 cm volgens het plan (ik vermoed dus geen steunmuur).
donderdag 11 mei 2017

Herstellen veranda en vloeren

Demonteren veranda/pergola en na vernieuwen van vloer terug opbouwen.
donderdag 11 mei 2017

Asbest verwijdering

Er staat een garage , stockage ruimte en afdak met asbest golfplaten als bedekking . Dit bedraagt +- 35 m². Wat is de kostprijs om dit te verwijderen ? De platen zijn makkelijk bereikbaar.
donderdag 11 mei 2017

Verbreden opening in muur - poutrel plaatsen

Momenteel is er een deuropening van 80 cm in een niet dragende muur. Deze opening moet dubbel zo groot worden (160 cm ipv 80 cm). Normaliter moet er aldus een poutrel van 2m geplaatst worden. Liefst prefab poutrel zodat het overeenkomt met type muur en minder afwerking vereist achteraf. Dikte muur: 90 cm steen, langs beide kanten 1,5 cm bepleistering Uit te voeren: week 3 - 9 juli
donderdag 11 mei 2017

Aanbouw plaatsen ter uitbreiding van keuken

Geheel glazen aanbouw: stijlen en regels te bespreken met vakman. 1.5m x 2.25m.
woensdag 10 mei 2017

Renovatiewerken uitvoeren aan stadskoer

Ik wil kleine renovatiewerken laten uitvoeren aan mijn stadskoer: 1) weghalen van kleine bakstenen tussenmuur, 2) 'plafond' van overdekt deel van de koer weghalen , 3) beschutting plaatsen voor boiler/wasmachine (deze staan nu in het overdekte deel van de koer en moeten beschermd worden met nieuw muurtje/plafond/deur).