Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Antwerpen.

317 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: uitbreiding in houtskeletbouw, nieuw sanitair, elektriciteit en verwarming aanleggen in appartementen, extra slaapkamer en badkamer bijbouwen, grote verbouwingswerken uitvoeren, woning uitbreiden en kamers vernieuwen, verbouwen oude boerderij, garage met bovenverdiep bouwen, bouw van een aanbouw en betonplaat/riolering bestaande woning, diverse renovatiewerken uit te voeren, garage aanbouwen met zadeldak en zolder, betonrot herstellen in appartementsgebouw, optrekken achtergevel en dakhelling wijzigen bijgevolg, nokverhoging van de woning, renovatie gelijkvloers woning en afwerking zolder, aanbouw renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, verandabouw renovatie in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Antwerpen:

vrijdag 22 september 2017

Renoveren

15 beschadigde stenen laten vervangen Zie de foto's
donderdag 21 september 2017

Lek in veranda herstellen

Het water sijpelt langs het dak via de muur binnen. Graag zoek ik een vakman om dit te komen herstellen.
dinsdag 19 september 2017

Trapgat maken voor plaatsen trap

Wij willen een trapgat laten maken naar de zolder toe.Nakijken als het constructief wel mogelijk is.
dinsdag 19 september 2017

Buitentoegang tot kelder maken

Ik wil een buitentoegang (bv voor fietsen) laten aanleggen tot onze kelder langs de voorgevel van het huis. De toegang moet ca. 1. 2m breed zijn met een helling van 4. 5m lang en 2m hoog. De Zijmuren moeten stevig zijn (naast een oprit). Er moet ook een waterafvoersysteem voor regenwater voorzien worden. Er is al een bestaande opening in de kelder langs voorgevel (raam, 1m breed). Deze moet tot een deuropening uitgebreid worden.
dinsdag 19 september 2017

Veranda onderkelderen

Ik wil onze veranda laten onderkelderen om warmteverlies tegen te gaan. De bestaande kelder (die stopt aan de buitenmuur) zou 2,5m langer gemaakt moeten worden over een breedte van 5,5m. Grondwater is hier geen probleem.
maandag 18 september 2017

Plaatsen van brandwerende deur en raam uitbreken

Ik wil de voordeur laten vervangen door een brandwerende deur. Naast de deur is een raam dat moet worden uitgebroken (+/-50 cm breed), deze zou vervangen moeten worden door muur.
maandag 18 september 2017

Afbreken van schouw in woonkamer en afwerken

Afbreken schouw en terug bepleisteren.
zondag 17 september 2017

Herstellen of vervangen van een inkomdeur appartement

Na inbraak in appartement, dient deur hersteld of vervangen te worden.
vrijdag 15 september 2017

Betonrot aan terras herstellen

Ons terras heeft last van betonrot op beide hoeken. De totale opp met betonrot zal ongeveer 1,5 tot 2m² zijn. Het terras is goed bereikbaar via de onderkant.
vrijdag 15 september 2017

Open haard afbreken en opening dichten

We zouden onze openhaard willen laten afbreken deze loopt door op het eerste verdiep en de zolder. Schoorsteen verwijderen en het dak dichten. Ook zou het roet moeten worden opgekuisd.
donderdag 14 september 2017

Aanbouw renoveren

Ik heb een aanbouw die volgens mij dateert uit de jaren 70 en is aan vervanging toe. Het is een oppervlakte van 2,5 meter bij 2,3 meter. Het dak lekt en de schuifdeur is aan het wegrotten. Verder wil ik de aanbouw ook iets verhogen en wat meer licht toelaten. De aanbouw bevindt zich op de zuidkant en kijkt uit op op mijn tuintje. Goede isolatie voor de warme zomermaanden en koude winter is belangrijk.
donderdag 14 september 2017

Poutrels steken

Ecologisch gebouwd spanwijdte. Balk 7 M x 3,5cm dik x 20 cm hoogte en gelegd op een afstand van 60 cm . Slaapkamer boven is ongeveer 12 m2 en als men over de vloer loopt voelen we de vloer bewegen. Nochtans beneden in de living reeds eiken balk gestoken omwille van beweging.
woensdag 13 september 2017

Plaatsen van 5 binnendeuren

Deuren en deur kassementen kit gamma reeds aanwezig. Betreft 5 deuren te plaatsen. Plaatsen van 5 deuren.
dinsdag 12 september 2017

Herstellen kleine schade in keuken en verven

Er moeten wat kleine putjes gevuld worden in de keuken. Er moet ook geverfd worden. Een muur van 3. 5 m² en plafond van 20 m² geverfd worden .
dinsdag 12 september 2017

Terrassen aanleggen in gepolierd beton

Ik wil 2 terrassen aanleggen in gepolierd beton. deel 1 : +/- 17 m² deel 2 : +/- 15 m² 1 van de 2 terrassen moet ook gepolierd worden (tweede mag zo blijven)
dinsdag 12 september 2017

Tussenstuk in keuken op maat maken

Wij zijn sinds kort verhuisd naar een handelspand in het centrum. Achter onze microgolfoven schuilt echter een lek. Dit komt bijna tegen de elektriciteitskabels terecht. Daarom zou er een tussenstuk geplaatst moeten worden indien mogelijk.
maandag 11 september 2017

Nieuw sanitair, elektriciteit en verwarming aanleggen in appartementen

Het betreft 2 appartementen(geen nieuwbouw) alle sanitair, verwarming en elektriciteit moet vanaf 0 terug opnieuw worden gedaan. Alle werken kunnen uitvoeren en opleveren met keuring is een pluspunt.
maandag 11 september 2017

Betonplaat gieten voor tuinhuis

Ik wil beton laten gieten in de tuin, egaal en waterpas. Om een tuinhuis op te zetten. Drie op drie meter
zondag 10 september 2017

Aanbouw aan villa

Grote villa met ingebouwd zwemkom en wintertuin. aan zijde van de keuken een bijgebouw , sas plaatsen voor jassen, berging. In feite doorgang te maken. gemetselde bouw met grote dubbel deurt in dezelfde stijl als de villa ook in dezelfde kleuren.
zondag 10 september 2017

Zolder afwerken

Plaatsen van een vaste houten trap. Bestaande gat dichten. Zoldervloer isoleren (geluid) egaliseren en laminaat plaatsen. Wanden in gyproc afwerken. Plaatsen van een valse wand met daarin deur verwerkt. Kleine electriciteitswerken. Plaatsen van 1 verwarming.
donderdag 7 september 2017

Luiken in kunststof voorzien

Hoogte raam : 1,60 M Breedte : 1 M Luiken voorzien voor 8 ramen, met bovenstaande afmeting Hoogt : 0,8 M Breedte : 1,34 M luik voorzien 1 raam, met bovenstaande afmeting . Kunststofluiken.
donderdag 7 september 2017

Extra slaapkamer en badkamer bijbouwen

Aannemer voor opbouw: Wij willen een extra kleine slaapkamer + badkamer achteraan bijbouwen op het 1 s te verdiep boven de keuken. Dak keuken is plat met roofing en werd recent geïsoleerd, met koepel(zie bijlage foto). Ik had graag een idee van wat dit mij ongeveer gaat kosten. Winddicht en geïsoleerd. Nu is achtergevel van 1 s te verdiep ongeveer 8 à 9 m diep en mag vergund bijgebouwd worden tot 13 m diep. Gevel is 5 m breed. Dus totaal dat bijgebouwd moet worden is (als ik goed reken) 20 à 25 m².
dinsdag 5 september 2017

Woning uitbreiden en kamers vernieuwen

Graag een aannemer voor volgende werken - verbouwingen: Ik wil mijn woning laten uitbreiden met een extra kamer alsook mijn dak volledig vernieuwen. Dit moet verstevigd worden met het oog op een dakterras. Badkamer en keuken zouden ook vernieuwd moeten worden.
maandag 4 september 2017

Nieuwe plafonds op benedenverdieping plaatsen

Een bestaande woning (uit 1978) met houtskelet. We zouden de plafonds in de slaapkamers (eerste verdieping) graag recht en strak hebben. Deze bestaan echter enkel uit oude gipsplaten dewelke waarschijnlijk moeten vervangen worden. Het stuccen zal waarschijnlijk niet gaan, nieuwe plafonds zullen de optie zijn op ganse beneden verdieping.
maandag 4 september 2017

Balkon renoveren

Balkon watert af naar binnen, slecht gemaakt, waardoor binnen de parket vochtig is geworden. Is een balkon van een bel-étage woning.

Partners

Partners van Casius