Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Antwerpen.

298 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: houtskeletbouw plaatsen, verbouwen garages tot 2 studio's, verbouwing van garage en maken badkamer, gelijkvloersappartement volledig renoveren, complete renovatie appartement, aanbouw plaatsen voor kangeroewoning, totaalrenovatie appartement, glazen aanbouw plaatsen, studentenwoning renoveren, gevel kaleien van nieuwbouw, muur en dak verkleinen en muur stuccen, dak vernieuwen en isoleren en zonnepanelen plaatsen, achterbouw afbreken en opnieuw opbouwen, uitbreiding inpandige garage met aanbouw, overkapping terras plaatsen met zonnepanelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, verandabouw renovatie in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Antwerpen:

donderdag 20 juli 2017

Toilet renoveren

Wij willen graag een staand toilet vervangen door een hangtoilet. Een bestaand fonteintje vervangen door een nieuw exemplaar. De bestaande muurbetegeling vervangen. (+/- 10 m²) De bestaande vloerbetegeling blijft behouden.
donderdag 20 juli 2017

Polycarbonaatplaten van verandadak vernieuwen

Ik zou graag een vakman hebben voor het plaatsen van ongeveer 18 vierkante meter dak in carbonaat platten 16 mm.
donderdag 20 juli 2017

Betonrot herstellen in kelder

Herstellen van de betonrot in onze kelder.
dinsdag 18 juli 2017

Uitbreiding inpandige garage met aanbouw

Uitbreiding inpandige garage met aanbouw. In achtergevel opening maken en poutrel steken, nieuwe betonvloer met vloerverwarming in garage leggen die doorloopt tot de oppervlakte van de aanbouw.
vrijdag 14 juli 2017

Draagmuur vervangen door steunbalk

We hebben net een bel-etage gekocht graag willen we de scheiding tussen de keuken en de living verwijderen.
donderdag 13 juli 2017

Muur uitbreken en poutrel plaatsen

Achtergevel (ongeveer 7 m breed, 3 m hoog) en binnenmuur (ongeveer 4 m breed op 3 m hoog) uitbreken en voorzien van poutrel(len) op basis van plan ingenieur. Achtergevel wordt nadien voorzien van een grote glaspartij. Werken te starten tijdens de maand augustus.
woensdag 12 juli 2017

Polycarbonaat platen vervangen op veranda

Vervangen van polycarbonaat dakpanelen in veranda 16mm naar 32mm het liefst zonnewerend.
dinsdag 11 juli 2017

Volledige traphal te renoveren

Wij willen graag onze traphal (het huis telt 2 verdiepen met tussenverdiep) renoveren. Hieronder verstaan wij: de houten lambrisering schilderen in wit, alsook de houten trap (ca. 30 trappen, cfr. Foto's in bijlage). Verder hadden wij de trap ook graag bedekt gezien met een zwart tapijt om een traploper effect te creëren.
dinsdag 11 juli 2017

Renoveren afgekeurde schouw

De schouw is in slechte staat en afgekeurd. Deze moet gerenoveerd worden.
maandag 10 juli 2017

Dak vernieuwen en isoleren en zonnepanelen plaatsen

Dak volledig vernieuwen en isoleren. Misschien graag ook zonepanelen opzetten indien mogelijk. Dit is een zadeldak met twee kleine veluxen.
zondag 9 juli 2017

Buitenluiken aanbrengen

Buitenluiken aanbrengen : 4 houten luiken 1 raam van 155 hoogte op 102.5 b 1 raam van 155. 5 h op 105 b. Deze worden door ons geschilderd.
woensdag 5 juli 2017

Ijzeren poutrel plaatsen

Houten draagbalk in voorgevel ( 5,5 m ) vervangen door ijzeren poutrel.
woensdag 5 juli 2017

Muur uitbreken en poutrel plaatsen

Graag zou ik een muur willen uitbreken en een poutrel laten plaatsen. Ik heb reeds contact gehad met een architect. Betreft een steunmuur in een appartement op de eerste verdieping, met nog één appartement erbovenop gelegen. Zou gaan om een HEB 200 met een lengte van 3,77 m, op een kolom van 2,50 meter lengte (120 X 120 cm). Kan ik meer informatie krijgen wat betreft de uitvoering/kosten?
woensdag 5 juli 2017

Achterbouw afbreken en opnieuw opbouwen

Onze achterbouw bestaat nu uit een gelijkvloers die niet echt handig is ingedeeld en met verschillende poutrels waarvan 1 onder de andere zit en al redelijk laag komt. Er is ook een verdiep op ongeveer de halve breedte van het perceel waar we nu een badkamer en waskamer in hebben onder gebracht. Ik zou deze achterbouw willen afbreken en opnieuw opbouwen met een open gelijkvloers. Dit met houtskeletbouw.
dinsdag 4 juli 2017

Kruipkelder ombouwen tot muziekstudio

Ik zou graag van de kruipkelder een ruimte maken om mijn muziekstudio te bouwen. In deze kruipkelder lopen buizen voor water. Kruipkelder was voorzien voor leidingen. Hier moet rekening mee worden gehouden bij het uitkappen. Het zand zou weg moeten.
maandag 3 juli 2017

Vervangen platen van veranda

De platen van mijn verandadak zijn aan vervanging toe. Plaatsing van halfdoorzichtige polycarbonaatplaten met een tamelijk goede isolatiewaarde. Het gaat om vier platen, elk minder dan een meter breed en ongeveer vier meter lang. De platen zelf moeten worden vernieuwd, en waarschijnlijk ook de afdeklatten tussenin de platen.
maandag 3 juli 2017

Onderparket en parket leggen

We hebben een tweededehands visgraat parket gekocht. Nageltjes zijn verwijderd en we gaan de lijmresten nog zelf verwijderen. -onderparket te komen plaatsen -de visgraat parket te plaatsen en afwerken - plintjes plaatsen Het gaat om een ruimte van 35 vierkante meter.
zondag 2 juli 2017

Afbraak berghok en inkorten roofing dak

Afbreken van oud berghok 1927 (2 muren/houten plafond gebinte) - rekening houdend met de muur van de buren. Roofing dak inkorten.
zondag 2 juli 2017

Deuropening 50 cm verplaatsen

In onze woning willen we de deur van de hal naar de woonkamer verplaatsen naar links en het huidige deurgat dichten en deurgat verplaatsen. Het gaat om een bakstenen steunmuur.
zaterdag 1 juli 2017

Gevelrenovatie en kleine herstelling balkon

Gevelwerken: ongeveer een 50 m². Opfrissen voorgevel huis. Reinigen van voorgevel ,bijwerken,grondlaag aanbrengen,schilderen. Balkon herstellen.
zaterdag 1 juli 2017

Laminaat vervangen door parket

Laminaat op eerste verdiep vervangen door parket. Vloer is niet egaal en hangt beetje door, vermoedelijk doordat de draagbalken doorhangen.
vrijdag 30 juni 2017

Betonrot herstellen

Herstelling betonrot boven ramen appartement 4de verdieping. Links en rechts begint de beton af te brokkelen. Dit moet dus dringend hersteld worden
donderdag 29 juni 2017

Achterbouw renoveren

Ik zou de achterbouw van mijn huis opnieuw willen zetten met een groter volume. Momenteel is de achterbouw 8m op 3,5m (zie bijlage 'huidig plan huis'), dit zou ik willen uitbreiden met een extra zitruimte (zij bijlage 'plan huis'). De volledige buitenmuren, ramen, dorpels en betonplaat (plat dak) zouden opnieuw geplaatst moeten worden inclusief nieuwe fundering.
donderdag 29 juni 2017

Zolder verbouwen tot slaapkamer

Ik zoek een vakman om de zolder af te werken. Bedoeling is hier een slaapkamer van te maken. Er moeten gyproc platen worden geplaatst, elektriciteit doortrekken en een vloer gelegd worden.
donderdag 29 juni 2017

Scheiden hemel- en rioolwater

Om tot een gescheiden stelsel te komen, word regenwaterafvoer RW2 afgekoppeld en vervolgens aangesloten op een regenton. De overloop van regenton RW2 krijgt een vrije uitloop en de overloop van regenton en RW1 wordt met een flexibel aangesloten op de achterliggende gracht. De bestaande aansluiting van regenwaterafvoer RW1 op de septische put blijft behouden als verluchting, hierbij dient men er wel voor te zorgen dat er geen regenwater in de septische put terechtkomt.

Partners

Partners van Casius