Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
450 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie aan-, uit en opbouw in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Antwerpen:

vrijdag 24 mei 2019

Herstellen barst scheur in gevel

Na de plaatsing van een nieuwe schuifraam is er boven deze raam een horizontale barst ontstaan van ongeveer 4 meter. Deze moet hersteld worden.
donderdag 23 mei 2019

Garage ombouwen naar overdekt terras

Ik wil men losstaande garage ombouwen naar overdekt terras. Dus kantelpoort eruit, dichtmetsen. Zijkant eruit, balk steken, afwerken met hout, dan plafond (welfsels) afslagen met houten planken(mag robuust zijn) + vloeren (op bestaande vloer). Daarna bestaand terras(20m²) aan huis verplaatsen (5m verder verleggen) naar het overdekt terras + patje ernaartoe aanleggen. Bestaande klinkers hergebruiken (uitbreek werken doe ik zelf wel, bestaande stabilisé uitbreken en nieuwe kappen doe ik niet)
dinsdag 21 mei 2019

Magazijn ombouwen tot dansstudio

Voor de inrichting van een magazijn naar grote dansstudio Aanleggen van een sanitair gedeelte (plaatsen van 2 wc's met lavabo's en toebehoren). 307m² delen in 2 ruimtes van 120m² elk rest van de oppervlakte moet dienen als onthaal , wc's, edm....
maandag 20 mei 2019

Poutrellen plaatsen

Aanleveren en plaatsen van poutrellen: 1x HEA140 280cm + opleg -> Plaatsing op 1e verdiep 1x HEA140 310cm + opleg -> Plaatsing op 1e verdiep 1x HEA140 250cm + opleg -> Plaatsing op 1e verdiep 1x HEB200 390cm -> Plaatsing op gelijkvloers Aanleveren van steunkolommen, de architect heeft voor de HEA140 poutrellen steunkolommen voorzien van 80x80x6, maar we zouden deze graag in 140x140 willen uitvoeren zodat ze dezelfde dikte hebben als de muur / HEA140 . (gecontroleerd met architect en de dikte van de profielen mag dan i.p.v. 6mm naar 4mm dik gaan) en zichtbaar laten: 2x (140x140x4-6) +/- 250cm Voor de HEB200 poutrel: 2x (80x80x6) Plaatsen van betonsloffen (aselet op bijgevoegde afbeeldingen) voor de HEA140 poutrellen
vrijdag 17 mei 2019

Draagmuur vervangen door een poutrel

Wij zouden onze keuken willen uitbreiden. Hiervoor moet echter een stuk muur afgebroken worden waar onze veranda op leunt. Deze muur moet men na afbraak vervangen door een poutrel.
dinsdag 14 mei 2019

Aanbouw plaatsen

Aanbouw aan huidige woning met verdieping op plaatsen. Het gaat om een badkameruitbreiding, de aanbouw is 5 op 4 meter. Tekeningen reeds aanwezig.
dinsdag 14 mei 2019

Extra verdieping plaatsen en plat dak renoveren

Wij willen graag een prefab verdieping van ongeveer 30 m² laten zetten op ons plat dak. Deze verdieping moet men volledig afwerken, ook elektriciteit voorzien enkel geen loodgieterij. Ook moet er een trap komen naar deze nieuwe verdieping. Hiernaast moet men ook het resterende deel van het platte dak opnieuw bezetten met roofing of soortgelijke. Dit zal na plaatsen van het verdiep nog een 20-30 m² zijn.
maandag 13 mei 2019

Verzakking in houten huis oplossen

Wij hebben een verzakking in ons huis. We hebben dit pas gekocht. We hebben onder het huis gaan kijken en zien daar geen schade. we denken dat er een balk is gebroken aan een steunpunt.
zaterdag 11 mei 2019

Pergola plaatsen en bedekking afdakje afbreken

Ik wil volgende opdrachten laten uitvoeren: Pergola in hout plaatsen Afdak tuinhuis verstevigen Watertanks plaatsen
donderdag 9 mei 2019

Betontrap naar garage plaatsen en inrit toemaken

Vakman voor werken in 4 delen. Graag hadden wij voor deze 4 delen een aparte kostenraming gehad: 1. Wegbreken van de huidige inrit naar onze ondergrondse garage en plaatsen van betonnen trap met keermuur om garage toch nog bereikbaar te houden. Wegnemen van de naast en achter de garage gelegen kasseien (86m2). 2. Vergroten van ons huidig terras (45m2 ipv 28m2) en het geheel afwerken in gepolierd beton. (Inclusief 1 grote trede om van het terras naar de aanliggende carport/tuin af te dalen). 3. Gieten van een extra gepolierde betonnen plaat (8 x 5m) achteraan in de tuin. 4. Verplaatsen van kasseien uit rechter oprit naar het linkergedeelte van de voortuin (105m2 kasseien te leggen).