Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Antwerpen of directe omgeving.

360 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: garage aan huis bouwen in betonsteen, nieuwe woning, uitbreiding in ruwbouw, afwerken nieuwbouwwoning reeds winddicht, totaalverbouwing rijwoning, aanbouw met veel glas, renovatie appartement bestaande uit 2 verdiepingen, renovatie achterbouw en optrekken garage, totale renovatie huis, renovatie rijhuis, uibreiding van de woning - badkamer en living, huis onderkelderen, renovatie woning, waterdicht maken renovatie balkon appartement, aanbouw te plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor zolderverbouwing, aan-, uit en opbouw renovatie in Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Antwerpen:

Trap naar zolder (incl maken trapgat)

Momenteel is de zolder enkel te betreden via een luik, echter willen we de volledige zolder ombouwen tot een extra verdiep (twee slaapkamers). Hiervoor dient een trap geplaatst te worden. Extra vraag: wat doe je eerst? Trap laten plaatsen of eerst alle werken (incl chape) laten uitvoeren via het luik en later pas de trap plaatsen?

2 muren plaatsen + poutrel 8,30m

2 muren plaatsen + poutrel 8,30m

Douche herstellen - plafond en tegels door waterschade

Door een waterschade (afkomstig van het dak) in mijn douche wil ik deze laten herstellen . Er is schade aan plafond en tegels.

Renovatie in appartement

Keuken en badkamer en WC dienen gerenoveerd te worden / loodgieterij aan te passen alsook bezettingswerken, electriciteit, en vloerverwarming. Maatwerk, zoals keuken en materiaal badkamer niet nodig.Voorbereidingswerken tot plaatsen van keuken en badkamermeubelen. Moet zo snel mogelijk.

Herstellen van betonrot aan balkon

Met garantie repareren van betonrot. Op de tweede verdieping aan het balkon jaren 50 gebouwd. Graag ter plaatse komen kijken, ook veel vochtschade en schimmel. Liefst zo snel mogelijk.

Afwerking van een zolder aanbrengen constructie mezzanine

Aanbrengen van constructie voor mezzanine zolder en afwerken met vloerplaten bovenaan en gyproc wanden. Later ook ingemaakte kasten, kasten op maat. Oppervlakte moet nog worden opgemeten.

Poutrel steken

Ik wil een poutrel laten steken in een draagmuur. Het betreft een muur in een appartement met nog 2 verdiepingen boven. Het appartement zelf bevindt zich op de eerste verdieping. De overspanning is 4 meter.

Kelder vol water

Kelder vol water door rioolbuis en verzakking van grond. Herstelling buizen , grondverzakking en gevolgschade; bestek voor de verzekering.

Renovatie appartement

Voor ons appartement hebben we een aannemer nodig om enkele renovatiewerken uit te voeren. De badkamer dient volledig vernieuwd te worden. Een muur tussen WC e badkamer dient uitgebroken te worden om een grotere ruimte te maken. Een van de binnendeuren dichtmetselen. Laminaat in de woonkamer op de bestaande tegelvloer plaatsen. Muren die op glasvezel is, eerst bepleisteren met een gladmakend materiaal en daarna schilderen. De werken dienen in april te gebeuren.

Nieuwe binnendeuren + renovatie keuken en badkamer

We zoeken een vakman voor het plaatsen van 8 nieuwe binnendeuren (7 standaarddeuren en een grotere livingdeur in ons appartement + ook prijsofferte voor renovatie van de keuken en de badkamer (meer dan 30 jaar oud). Renovatie keuken : zijn nu witte kasten te moderniseren , vloern betegeling. Badkamer idem violledig vernieuwen. Zal allemaal afhanden van prijsofferte wat er dient gedaan te worden. Wenst algemene aannemer voor het geheel op zich te nemen

Herstellen na waterschade

Herstellen van waterschade in een eetzaal van een bedrijf. Muren en plafonds dienen hersteld te worden.

Poutrels plaatsen

Wij hebben een woning gekocht en willen graag de grootste verbouwingen uit handen geven. We hebben het plan van de woning voorhanden maar aangezien de akte maar pas binnen 4 maanden verlijdt, zijn we nu reeds op zoek naar een vakman voor het plaatsen van poutrellen zodanig dat vanaf dat we verhuizen kunnen beginnen met de werken. Wij willen graag een poutrel plaatsen tussen de living en de keuken en ook tussen de keuken en de berging. Moeten we hiervoor een bouwaanvraag indienen? Een architect inschakelen? Ik kan zelf ook wel wat werk doen, maar zie het niet zitten om zelf een poutrel te steken.In bijlage vindt u het plan van de woning.

Werken dakterras vochtprobleem

In een appartement op de voorlaatste verdiep is er vocht op het plafond. Het dakterras en voordak moet waarschijnlijk gerenoveerd worden omdat het daar vochtig is. Er is ook een spleet in de voorgevel boven die appartement waarschijnlijk is er een verband met het vochtig plafond in het appartement. -Opvolging van de werken op het dakterras en voordak. -Gevelstudie uitvoeren om te weten wat er exact gerenoveerd moet worden om het vochtprobleem op te lossen. En indien nodig opvolging van de werken voor de gevel. -Veiligheidscoördinatie

Allerlei werkzaamheden appartement

Er dient een beetje vanalles te gebeuren, waaronder plinten plaatsen, algemene afwerking, keuken afwerking/ repareren, 2 ruimtes schilderen, rekken voorzien, kader rond chauffage afwerken, deuren en deurkozijnen verven, 2 deuren plaatsen, wc bril bekijken, vliegraam installeren/ vliegendeur, etc. Eventueel chauffages verven indien mogelijk. Het betreft een appartement van 55 m² oppervlakte waarin allerlei kleine klusjes dienen te gebeuren. Indien de klussen vlot verlopen zou ik graag op dezelfde persoon willen beroep doen voor in de toekomst de badkamer te renoveren.

Ombouwen magazijn tot kantoorruimtes

Niet geïsoleerd magazijn ombouwen tot kantoorruimtes (764 m2). We denken eraan om een combinatie van buiten en binnen isolatie te doen als dit mogelijk is. Omdat de buur ernaast er rechtstreeks op aansluit (zie snede in bijlage) Is dit mogelijk? We moeten sowieso een nieuw puntdak in het midden steken omdat dit niet geïsoleerd is.

Plaatsen hangend balkon

Ik wil een balkon laten plaatsen op de eerste verdieping van mijn rijtjeshuis. Ongeveer 2m breed bij 80cm diep. Hangende balkon plaatsen.

Kelder betegelen en schilderen

Kelder betegelen en verven. 3 kamers. Moet gerenoveerd worden na waterschade.Oppervlakte 80 m².

Semi-casco appartement afwerken / aankleden

Wij hebben een nieuw appartement gekocht, semi-casco. De volgende zaken zouden moeten worden aangepakt: deuren/lijsten, muren (spackspuiten/schilderen), vloeren (parket), badkamer, keuken (eventueel belichting). Er is enige haast emee gemoeid, maar kwaliteit staat voorop.

Renovatie binnenkoer

Is het mogelijk een vrijblijvende afspraak/consultatie en offerte aan te vragen voor de eventuele renovatie van een binnenkoer; 6x2à3m - binnenwanden te renoveren.

Sierschouw renoveren

Mijn living heeft twee voorzetschouwen (gebouw van 1900) en één daarvan hadden we graag vervangen wegens schade. Foto's kunnen op verzoek gestuurd worden en afspraak of bellen is 's avonds in de week mogelijk.

Plafond herstellen

Als gevolg van waterlekkage is het plafond in onze concessie beschadigd en dient hersteld te worden.

Plafond living vervangen

Ik zou het plafond in de living willen vervangen. Deze bestaat nu uit lange panelen en er zou gyproc voor in de plaats moeten komen. In de tussenliggende bestaande plafondruimte moet isolatie geplaatst worden. Na plaatsing dient de gyproc geschilderd te worden. Het betreft een ruimte van ongeveer 35m². Het materiaal moet aangevoerd worden.

Bijgebouw plaatsen

Bijgebouw plaatsen aan ons nieuw huis. Woning in bezit binnen afzienbare termijn. Enkel casco.

Renovatie huis

Prijsindicatie: Wij hadden graag onze woning laten moderniseren. Voorbereiding voor de plaatsing van een keuken. Aanpassing hydraulisch systeem van de cv en plaatsing van vloerverwarming in de keuken. Uitbreken draagmuur en plaatsen van steunbalk, lengte +-2600mm. Isoleren van de achtergevel en bekleden. Algemene afwerking. Totale oppervlakte van de keuken +- 28 m².

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen voorgevel

De garagepoort dient verhoogd te worden. Onderkant poutrel komt aan de bovenkant van de ramen. Garage is 2750mm breed.