Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Antwerpen of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor gelijkaardige projecten:
ruwbouw en dakwerken uitvoeren, nieuwe woning bouwen, volledige bovenverdieping renoveren, losstaande garage bouwen 80 m², totaalrenovatie uitvoeren van bijgebouw, totaalrenovatie uitvoeren, onderkelderen van woning, aanleg van buitenpiste, bouw van garage en lichtkoepl plat dak vernieuwen, kelder bouwen, aanbouw plaatsen, herstellen na waterschade Oostende Appartement 3 kamers, muur openbreken en poutrel plaatsen, plaatsen van drie dakkapellen prefab, plaatsen van balken en uitbreken muren

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing aan-, uit en opbouw in Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Antwerpen:

Betonrot te herstellen

Betonrot aan balkon zou moeten hersteld worden . Balkon : Br 2 m en 1 ,5 diep.

Garagebox uit betonplaten vergroten

Ik heb een bestaande garagebox uit betonplaten. Nu wil ik die voor een gedeelte afbreken en vergroten. De garage is nu momenteel 6,40 m op 3,25 m en ik zou ze graag vergroten tot 7.50 m op 4.25 m.

Plaatsen van drie dakkapellen prefab

Dakkapel bouwen in prefab. Afmetingen: 4 meter breedte. Het zou voor drie dakkapellen zijn.

Draagmuren uitbreken en poutrels plaatsen

Ik wil 2 a 3 steunmuren afbreken en poutrels plaatsen. In het plan kan je zien wat er moet gebeuren

Gang bezetten en houten deuren plaatsen

Ik ben bezig met een renovatie en schik enkele werken te laten uitvoeren. Ik wil graag mijn gang laten bezetten, spotjes in het plafond plaatsen. Hiernaast wil ik ook graag drie houten binnendeuren plaatsen.

Verbouwen van woning

Ik zou graag volledig m'n woning verbouwen. Nieuwe elektriciteit, water en CV. Radiatoren plaatsen, dakgoot vervangen, gevel renoveren en dakpannen vervangen, isoleren dak, pleisteren muren waar nodig, keuken plaatsklaar maken, badkamer plaatsklaar maken, kleine uitbouw.

Waterschade herstellen

Ik heb waterschade geleden door de bovenbuur en moet hiervoor een bestek laten opmaken voor de verzekering. De schade dateert van bijna een jaar geleden maar is nu ik geschilderd heb blijkbaar nog steeds niet in orde. Het gaat om een badkamer van 3 op 2.5 m en het deel waar het lekt is 1 à 2 m².

Hangterras plaatsen

Ik zoek een vakman voor het maken van een hangterras. Nu is er geen terras maar zouden aan de achtergevel van het eerste verdiep 1 willen hangen.

Extra kamer in appartement maken

Wij zouden graag een extra kamer in ons appartement laten bijmaken die kan dienen als slaapkamer of bureau. De oppervlakte bedraagt ongeveer 3. 2m x 3. 2m = 10. 24 m². Wij dachten aan een zeer goed isolerende gyproc muur met een deur die naar binnen draait of een schuifdeur. De bestaande verlichting kan behouden blijven, maar een extra lichtknop dient geïnstalleerd te worden in de nieuwe ruimte en te bekabeling dient aangepast te worden (alle spots staan in serie op dit ogenblik).

Kelder herstellen na waterschade

Graag zou ik mijn kelder willen laten herstellen na waterschade. De kelder heeft veel waterschade , dus veel vocht en er staat ook nog water in de kelder. Dat water staat nog in de kelder , maar gaan zelf wegdoen. De andere herstellingen voor de vakman. De vloer is 73 m², en de muren 211 m².

Herstelling waterinsijpeling onder glazen verandadak

Wij hebben 2 plaatsen op dezelfde muur onder een glazen verandadak waar water binnensijpelt, relatief dicht tegen de aansluiting met het verandadak. (Op foto: 1 punt is waar de gordijnrail in de muur is bevestigd) Diezelfde muur werd vorig jaar aan de buitenzijde op het stuk boven de koepel bezet, net om alles meer weerbestendig te maken. Niet veel later zijn de problemen beginnen optreden. Enkele potentiële oorzaken werden reeds ontdekt en verder opgelost, maar het probleem blijft alsnog aanslepen.

Dakkapel maken in huis

Rijhuis met daarover een dakkapel uitbouwen .Schuin dak. 5 meter

Fundering herstellen

Herstellen van fundering: 94-jarig rijhuis. Verzakking van achterste (? Later aangebouwde? ) uitbouw met invloed op de rest van het huis (scheuren) Zeker één hoek die gestut (gelift? ) moet worden Moeilijk bereikbaar (geen parkeerplaats voor de deur, trapjes op, door smalle gang).

Herstellen lek glazen dak

Waterinfiltratie door glazen dak gebouwd boven binnenkoer. Graag advies en dichten van het lek. Belangrijk dat vaklui gespecialiseerd in glas (veranda etc) worden gecontacteerd.

Plaatsen draagbalk op muur tussen keuken en living

Ik wil de muur tussen keuken en living weghalen en een steunbalk in de plaats steken. Uitbreken 3 meter muur (enkel waar de poutrel komt), plaatsen 2 betonsloffen, plaatsen van een poutrel (HEB 240). Afvoeren van het puin is niet nodig. Eens de poutrel geplaatst is breken we de rest van de muur zelf af.

Betonrot aan balkon herstellen

Betonrot aan balkon (straatkant) aan gevel aanpakken,herstellen.Huis nog niet aangekocht.

Herstelling na waterschade

Ik zou graag contact willen opnemen met een vakman voor een bestek op te maken voor waterschade bij ons in het huis. Muur is beschadigd. Dit moet dan ook hersteld worden na goedkeuring.

Dichtmaken aarden put

Ik woon in een gelijkvloers appartement van een oud herenhuis. De slaapkamer heeft enorm veel last van opstijgend vocht, koude, schimmel en geurhinder. Ik heb de muren al 2 keer laten injecteren, een ventilatiesysteem geïnstalleerd maar allemaal zonder resultaat. Ondertussen is bevestigd dat de parketvloer op een open, aarden put (kelder? ) ligt, die niet werd gedicht. Dit is dus de oorzaak van het probleem. Wie kan mij helpen met het dichten van deze put? Mijn voorkeur gaat uit naar een 'droog' systeem (zonder cement) zoals de toepassing van reno duro (-duro-422. Htm). Dit om een snelle oplossing te garanderen.

Voorgevel afwerken

Aannemer: Door de vorige aannemer in de steek gelaten , zoek ik iemand die de voorgevel wil afwerken. De ruwbouw van de verandering is gebeurd , nog nodig zijn ramen en deur, plaatsen van arduin, isolatie en bepleistering enzoverder.

Keuken en laminaat herstellen na waterschade

We hebben waterschade in onze keuken dit is geen privé woning maar een vzw. Via plafond is er water gekomen en heeft een deel van de keuken beschadigd, ook laminaat is beschadigd.

Herstelling douche en binnenmuren herstellen

We hebben een douchelek gehad (denken nu opgelost door voegen opnieuw te kitten, maar niet zeker) Wensen een lekkage opsporing, alsook herstelling van de binnenmuren (behang, schilderen)...

Extra verdieping bijbouwen

Wij willen graag een extra verdieping met 2 slaapkamers bijbouwen. Totale oppervlakte van het plat dak is 40m². Plannen volgen door architect. Totaal uitbreiding. We hebben een gedetailleerde offerte nodig alvorens we kunnen starten.

Elektriciteit en leidingen voorzien voor nieuwe keuken

Renoveren van een keuken. De werken gaan over de afbraak van de oude keuken, afbreken wandtegels en uitbreken vloer, verwijderen van 1 radiator. Plaatsen nieuwe vloer/wandtegels. Aanpassen elektriciteit en indien nodig leidingen.

Volledige trappen hal renoveren

Vernieuwen van trappenhal: Nieuwe trap plaatsen van gelijkvloers naar eerste verdieping en van eerste verdieping naar de tweede verdieping. Nieuwe muur optrekken (gyproc) met schuifdeur in trappenhal, draagmuur uitbreken, elektriciteit plaatsen.

Appartement vernieuwen

Muren bijwerken, herstellingen keukenkasten, badkamermeubel vernieuwen , nieuwe laminaat leggen, muren te schilderen , chauffages, plafond, deuren schilderen. appartement voor verkoop.