Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Antwerpen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie aan-, uit en opbouw in Antwerpen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Antwerpen:

Dakterras heraanleggen

Dakterras opnieuw aanleggen: Buitenmuur bezetten in hout Zijmuren afbreken en nieuwe bouwen in steen of glas Houten vloer uitbreken en nieuwe leggen in natuurtegels Omheining is er maar advies van aannemer is welkom Oppervlakte 35m² op hoogste verdiep appartementsgebouw (5 verdiepingen)

Herstellen grondverzakking buitenkoer

Bij een klein werkje aan de dakgoot van onze badkamer, constateerde de aannemer dat er een (of meerdere zelfs) kleine grondverzakkingen waren op onze koer. er is een vierkante zuil met draagmuur vlakbij deze verzakkingen. Voorlopig zien de de verzakking bij enkele tegels, maar we vrezen uiteraard dat het probleem groter kan worden. Er staat ook een zuil vlakbij de verzakking die een deel van de verdieping erboven draagt.

Draagbalk plaatsen in living

Ik wil een draagbalk onder een andere draagbalk plaatsen. Vroeger stond daar een schouw en er zijn nog oude betonbalken zichtbaar. De oude balken dienden om het plafond op te houden. De schouw moet eruit, dus willen we een nieuwe draagbalk. Lengte is ongeveer 4 meter en de draagbalk moet door de muur heen.

Volledige traphal te renoveren

Uitbreken en afvoeren van tegels tegen de muren, bezetten van muren in de traphal met 2 verdiepingen. Raam uitbreken, opening vergroten en nieuw raam plaatsen. Afwerken van raam, schilderen van traphal. Extra muur te bezetten in slaapkamer.

Aanbouwen van keuken ruwbouw

Aanbouw van een keuken. Ruwbouw (fundering, ruwbouw) keuken meter diep op 4 meter breed.

Appartement renoveren

Appartement van 84 m² moet nodige renovatiewerken ondergaan: aanpassen elektriciteit, nieuwe vloeren, afbraak en afwerking schoorsteenmantel, vernieuwen keuken, vernieuwen badkamer, vernieuwen toilet. Materialen zijn nog niet aangeschaft. Project te realiseren in verschillende fases.

Lek herstellen en plafond vernieuwen in de badkamer

We hebben een lek in de badkamer die op het moment uitmondt naar de gang beneden. De muren zijn daardoor beschadigd. We zouden daarom het probleem van het lek willen oplossen en onze badkamer en het plafond in de gang willen herstellen. De badkamer heeft een oppervlakte van 6m². Het plafond is het ergste getroffen in de gang en dat is de oppervlakte onder de badkamer.

Polycarbonaat platen vervangen op veranda

Ik wil 3 polycarbonaatplaten van mijn veranda laten vervangen. Lengte paneel 3m20 lang en 3m50 breed.

Bezettingswerken en schilderwerken van zolderruimte

Renovatie van een zolderkamer onder schuin dak met balkenstructuur. De muur moet glad bezet en geschilderd worden. De kamer heeft een grondoppervlak van rond de 25m². En ook de balken moeten behandeld worden.

Vervangen van rubbers aan het verandadakl

Ik heb insijpeling van water onder vals plafond onder veranda op de plaats waar de veranda is gehecht aan bestaande muur. Wellicht moeten de rubbers worden vervangen.