Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Antwerpen of directe omgeving.

424 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: appartement bouwen op bestand gebouw, afwerking van 5 ruwbouwen reeds winddicht, renoveren bijgebouw, meergezinswoning bouwen, gemetselde aanbouw plaatsen, mantelzorgwoning in de tuin plaatsen, afbreken en heropbouwen bestaande achterbouw, renovatie halfopenbebouwing, verbouwing uitvoeren, ruwbouwwerken uit te voeren, bijgebouw ombouwen naar Poolhouse, renoveren huis, gemetste bijbouw plaatsen, garage in L-vorm bouwen, aanbouwen slaapkamer en badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, verandabouw renovatie in Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Antwerpen:

Garage bouwen

Afbraak garage en bouwen van nieuwe losstaande garage 38 m². Met een sectionaal poort.

Vergroten raamopeningen in voorgevel

Ik wil in de voorgevel van een appartement op de 3e (bovenste) verdieping van een herenhuis 2 ramen laten vergroten. Momenteel is er 1 raam van 1. 80m hoog en 1m breed met aan weerszijden ronde ramen met diameter 30cm. Deze 2 ronde ramen zou ik graag laten verwijderen, de raamopeningen vergroten en nieuwe ramen laten plaatsen met dezelfde afmetingen als het middelste raam.

Uitbreken muur en andere kleine klussen uit te voeren

Potentiële aannemer: Iemand kandidaat voor uitbreken muur + kleine klusjes? Gegevens: appartement, verdieping +1, blok van 3 appartementen, bouwjaar 1951, betonconstructie (vermoedelijk holle brikken). Uit te voeren werken: (1)uitbreken binnenmuur, 11 cm dik, vermoedelijk geen steunmuur (wordt berekend door ingenieur), bovenbuur plaatste op die plek een keukeneiland; (2)indien ondersteuning nodig blijkt na berekeningen ingenieur, dan is poutrel plaatsen deel van de opdracht; (3)afwerking pleister van plek waar muur uitgebroken wordt; (4)muren van nieuwe keuken vlak maken (pleister? Vliesbehang? Keuken wordt in najaar 2017 geïnstalleerd); (4)dichtmaken binnendeur (metsen? Gyproc? ). Timing: JUNI / JULI 2017.

Zolder renoveren

- trapleuning plaatsen - ommuren trapopening - plaatsen dakvenster 2x - afwerken met gyproc - valse plafond steken - muur in gyproc of snelbouwsteen - radiator plaatsen - afmetingen 6m op 8,4m

Scheidingswanden maken in kantoorruimte

Het gaat om een open kantoorruimte van 150 m ², waar we wellicht twee scheidingswanden in willen aanbrengen.

Serre plaatsen

Serre plaatsen op een plat dak.

Vervangen van houten balken

Twee balken zijn rot. Deze dienen vervangen te worden.

Verbreden opening in muur - poutrel plaatsen

Momenteel is er een deuropening van 80 cm in een niet dragende muur. Deze opening moet dubbel zo groot worden (160 cm ipv 80 cm). Normaliter moet er aldus een poutrel van 2m geplaatst worden. Liefst prefab poutrel zodat het overeenkomt met type muur en minder afwerking vereist achteraf. Dikte muur: 90 cm steen, langs beide kanten 1,5 cm bepleistering Uit te voeren: week 3 - 9 juli

Renovatiewerken uitvoeren aan stadskoer

Ik wil kleine renovatiewerken laten uitvoeren aan mijn stadskoer: 1) weghalen van kleine bakstenen tussenmuur, 2) 'plafond' van overdekt deel van de koer weghalen , 3) beschutting plaatsen voor boiler/wasmachine (deze staan nu in het overdekte deel van de koer en moeten beschermd worden met nieuw muurtje/plafond/deur).

Beton gieten

Ik wil een vloerplaat gieten buiten in de tuin van 3. 5 op 6 meter 10 cm dik . Dit bevindt zich 34 meter van de straatkant en men moet door het huis ofwel met kruiwagen ofwel met pomp.

Plaatsen van een nieuwe brandwerende deur

Verwijderen van oude deur met oude metalen lijst. Het plaatsen van een nieuwe voordeur met een brandwerende eigenschappen (1/2u brandweerstand)

Scheuren in buitenmuur opvoegen

Minder dan 15 m². Scheurherstel. Buitengevel.

Woonkamer en keuken renoveren

Muur keuken uitbreken nieuwe keuken plaatsen + toog maken +nieuwe vloer aangepast aan de woonkamer hier schouw afbreken nieuwe deur woonkamer tv wand installeren

Renovatie hall en houten vloeren

De traphal van gelijkvloers tot en met de tweede verdieping moet gerenoveerd worden. Op de trap hangen verschillende lagen verf die gedeeltelijk er af zijn, al de verf moet er af en het hout moet vernist worden. De onderkant van de trap moet bijgewerkt worden en de muren moeten geschilderd worden. De houten vloeren op gelijkvloers, eerste en tweede moeten wat bijgewerkt worden, opgeschuurd en opnieuw vernist worden.

Poutrel plaatsen

Het gaat over het plaatsen van poutrels. Dit met zelfde constructie op 3 bouwlagen. Met telkens een HEM 240 als moederbalk en daar dan nog vier HEA 140 balkjes op laten rusten.

Openbreken plafond en nakijken eventuele lekkage

We hebben een vochtprobleem in de keukenvloer (gietvloer) op de eerste verdieping. Op het gelijkvloers zien we nu ook vochtplekken verschijnen. Aangezien we met een gietvloer zitten heeft een lekdetectie niets uitgehaald en raden ze ons aan via het plafond te zien van waar het water zou komen. In principe zoeken we dus iemand die het plafond komt openbreken en zien wat de mogelijke oorzaak kan zijn.

Renoveren klein appartementsgebouw

Vernieuwen/herstellen dakrand +/- 13m aan achterzijde. Schilderen voordeur aan buiten en binnenzijde + 2de deur. Plaatsen tussenmeters water in 5 appartementen. Zijgevel bekleding mogelijk ook nodig te vernieuwen +/- 30m² als apart project.

Afwerking van dakterras

Dakterras op eerste verdiep van ongeveer 25m² heeft recent nieuwe roofing gekregen. Ik zoek een vakman voor: - verwijderen en afvoeren huidige balustrade en plaatsen nieuwe balustrade. - plaatsing tegels op tegeldragers.

Aannemer nodig

Afbreken van bijgebouwde muur aan voorgevel, plaatsen voordeur op andere plaats en renovatie gang. Huis met 2 verdiepen.

Betonrot terras herstellen

Ik wil iets doen tegen het afbrokkelende beton aan mijn terrassen van mijn huis. Betreft onderkant balkon eerste verdieping waar verschillende stukken zijn afgebrokkeld en aanhechting trap op gelijkvloers. Te behandelen delen zijn dus in open lucht en makkelijk te bereiken zonder stelling.

Betonrot balkon herstellen aan herenhuis

Ik wil iets laten doen aan balkonrot van ons balkon. Buren hebben ons hierop gewezen (gezien van in hun tuin, aan de onderkant van ons balkonnetje. Oud herenhuis. (bouwjaar: beginjaren 1900) .

Mezzanine in slaapkamer te bouwen

Huidige slaapkamer heeft een hoog plafond met steunbalk die door de kamer loopt. Hoogste punt is 3m60. We willen een mezzanine bouwen waarbij het bed boven staat. Onderaan wordt een dressing. Kamer is 3m50 op 3m50. Trap naar mezzanine moet kindvriendelijk zijn.

Uitslijpen van trapgat

Groter maken trapgat :uitslijpen trapgat in beton en plaatsen van stalen kolom.

Zoldergat verplaatsen en vaste trap installeren

Zoldergat verplaatsen en vaste trap installeren

Betonrot voorgevel herstellen

Op enkele plaatsen betonrot. Is het mogelijk dat er iemand kan komen kijken voor een prijsofferte?