Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Antwerpen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing renovatie in Antwerpen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Antwerpen:

Garage renoveren

Garagevloer vernieuwen. Vloer in polybeton. Elektriciteit ( zekering + aarding ) vernieuwen. Garagepoort automatiseren.Sectionale poort. Huis van de jaren 60. Oppervlakte : 4 m L op 2 m Br

Herstellen laminaat, plafonds en schuifraam

Ik heb waterschade door de bovenbuur. Eerste lat laminaat beschadigd, moet stukje boven de raam opnieuw geverfd worden. Stukadoorswerken, ....

Roestende kelderpoutrels behandelen

Kelderpoutrels roesten en zetten uit, parket moet verwijderd worden tot op gewelven en poutrels behandeld zodat ze niet verder roesten

Herstel waterschade na infiltratie via dak buur

Gezocht vakman met deskundige ervaring voor herstellen van waterschade door infiltratie via dak. Water binnengedrongen via overvloedige via dankaansluiting met buur. Buur heeft geen opstanden waardoor water via zijn plat dak naar beneden stroomt en via zijn buitenmuur/dak . Schade aan plafond, isolatie, spots (watersijpeling), en muren. Zolder is 28m². Gemeenschappelijke muur is 7 meter langs en 2,3 hoog (laatste 1,5m helend). De buur heeft al zijn aannemer gecontacteerd zijn dak in orde te zetten. Herstelling nadien mij bij.

Draagmuur verwijderen en poutrel plaatsen

Ik zou graag een draagmuur laten verwijderen en een poutrel laten plaatsen. De muur bevindt zich tussen de keuken en de eetkamer en is ongeveer 2,5meter breed. In de muur zit al een gat voor een deur. De muur bevindt zich op het gelijkvloers. Het huis is van 1902.

Plaatsen van een poutrel inclusief sokkel

Poutrel buitenmuur 6.8 m overspanning, incl plaatsing. Renovatiewerken.

Plafond, muren en kasten te herstellen na waterschade

Door een lek bij de buren hebben we waterschade aan plafond en bovenkant muur op de eerste verdieping. Mogelijks is er ook een probleem op de 2 de verdieping (achter keukenkast en balken onder douche). Pfafond: pleisterwerken, 2 ruimtes.

Muren uitbreken en steunbalk plaatsen in garage/kelder

Uitbreken van 2 muren en plaatsen van 2 steunbalken in kelder/garage. Lengte ongeveer 4 meter. Makkelijk bereikbaar.

Bestaand terras van bel-etage op 1ste verdieping vergroten

Wij wonen in een bel-etage met achteraan een groot terras. Dit terras is nu geen mooie rechthoek, er is een hoek uit (1.20m x 1.20m). Graag zouden wij deze hoek mee willen integreren in ons terras. Men heeft ons gezegd dat dit zwevend zou dichtgemaakt kunnen worden met verankerd beton in de muren.

Lekkage vensters / pand oplossen

- Lekkage vensters: Eerste stap die U moet ondernemen is nakijken of de siliconage rondom de profielen nog intact is. Tweede stap is nagaan of de afwaterkanalen (onderaan raam in profiel) niet verstopt zitten. Derde stap is nagaan of de raamrubbers inderdaad (aan glas en profiel) niet versleten zijn. Een lekkage kan ook te wijten zijn aan waterinsijpeling via de buitenmuren. - Montage nieuw cilinderslot in houten binnen deur - Herstel aluminium kozijnen achterdeur + montage nieuw slot - Omzetten luxaflex kantoor BCT naar XPO (wordt ter plaatse geïnstrueerd) - Montage dakgoot / regenwater pijp loods + leegmaken sleuf - Montage nieuwe kranen in sanitaire bureau unit - Omheining richten + hekwerk nazien