Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Antwerpen of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor gelijkaardige projecten:
totale verbouwing van open bebouwing, woning verder afwerken + volledige inrichting zolder, woning deels renoveren, extra verdieping bijbouwen voor badkamer, uitbouw realiseren, appartementen renoveren, benedenverdieping renoveren, renovatiewerken uitvoeren, uitbouw in houtskeletbouw, garage bouwen, veranda renoveren, elektriciteit en badkamer plaatsen met zorg voor vloeren, muur dichtmetselen en beton storten, mantelzorgwoning bouwen in tuin, mantelzorgwoning bouwen in tuin

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie zolderverbouwing in Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Antwerpen:

Steken van een poutrel in een draagmuur en enkele verbouwingswerken uitvoeren

Hiervoor moet er in een steunmuur een poutrel gestoken worden (ongeveer 3 meter), moet er gewerkt worden aan de loodgieterij en elektriciteit en zou ik graag de kelder gebruiksklaar maken (inclusief eventueel vervangen van enkele I-profielen in de kelder). De oppervlakte van mijn zaak is 30 vierkante meter.

Terras aanbouwen bel etage met trap

Aanbouw van een terras met trap op de 1e verdieping van onze belle-etage woning. Liefst in een metalen constructie. Ong. 2,5 m x 4,5 meter.

Houten balk vervangen door poutrel

In de kelder een houten balk van 17 x 80 cm vervangen door poutrel. Houten balk bevindt zich boven opening in bakstenen muur. In het midden ondersteunt de balk links en rechts een stalen ligger met gemetseld gewelf. Balk zakt momenteel een cm door.

Garage bouwen

Ik ben op zoek naar een aannemer die een bakstenen garage kan aanbouwen aan een bestaande woning. Het gaat om een garage met plat dak. Buitenmaten van de garage: 394 cm X 650 cm en totale oppervlakte buitenmaat is 23,44 m². Er dient een verbindingsdeur gemaakt te worden tussen de garage en de achterkeuken. Verder wordt er zowel vooraan als in de zijmuur een dubbele garagedeur voorzien.

Appartementen renoveren

Op zoek naar een aannemer voor renovatie enkele appartementen. Ter plaatse de verschillende werken bespreken.

Opening maken in niet dragende muur

Voor het plaatsen van een raam, moet een opening gemaakt worden in een niet dragende muur. Het raam moet niet opendraaien. Wit PVC afwerking. Afmetingen nemen ter plaatse, te Borgerhout

Muur openbreken om keuken groter te maken

Ik wens de keuken te vergroten door een muurdoorbraak. Bedoeling is dus om een groter geheel te krijgen. Muur tussen keuken en woonkamer.

Renovatiewerken uitvoeren

Doorgang maken in gemetselde muren tussen 2 huizen, enkele wanden in Ytong afbreken + PVC afvoerbuizen aanpassen en verleggen.

Herstellen waterschade in huis

Herstellen van een waterschade op gelijkvloers, muren zijn volledig beschadigd. Boven ook beschadiging. Van de muur valt kalk uit, stenen zijn te zien van de bouw.

Mantelzorgwoning bouwen in tuin

Mantelzorgwoning in de tuin voor oma gewenst. Afmetingen: 40 m² 5 op 8 m² living 5 op 5 slaapkamer 3 op 3 badkamer 2 op 3. Liefst in houtskeletbouw.

Keuken en badkamer renoveren

Tegelvloer leggen in badkamer en keuken. Ook de muur van de badkamer moet men renoveren omwille van een vochtprobleem. Er moet ook een nieuw bad komen en in de keuken moet men het werkblad vervangen.

Renovatie rijwoning

De beoogde werken zijn de volgende : o wegbreken van een muur tussen het salon en woonplaats en plaatsing van een steunbalk zodat er een grotere ling ontstaat; o wegbreken van een sierschouw in de woonplaats; o wegbreken bestaande keuken; o wegbreken van een schouw in de keuken; o verlagen van een raam in de keuken; o vernieuwing van de keukeninrichting; o vernieuwing water- en afvoerleidingen o nieuwe ramen in pvc o nieuwe vloeren: in de gang, living en keuken; o vernieuwing van het toilet; o mogelijke incorporatie van de thans overdekte veranda in de living; in dat geval dient het raam in de achtergevel te worden vergroot, een steunbalk te worden geplaatst en de septische put te worden verplaatst naar de tuin;

Vloerbalken zolder vervangen en vaste trap naar zolder plaatsen

De vloerbalken van onze zolder dienen vervangen/verstevigd te worden + aanleg van nieuwe zoldertrap. Vaste trap naar de zolder plaatsen.

Renoveren van 6 balkons v/e appartementsgebouw

Terrasherstelling van onze gemeenschappelijk terrassen. Betreft een appartementsgebouw. Betreffen 3 verdiepingen (+ gelijkvloers ), waarvan de terrassen last hebben van betonrot. Deze zouden vernieuwd moeten worden en mogelijks ook voorzien dienen te worden van een nieuwe afsluiting.

Muur uitbreken en schuifdeur installeren

Er moet een stenen muur worden uitgebroken van 2 meter, in de plaats moet er een steunbalk komen. Ook moet men dan de reeds aangekochte schuifdeur in deze muur installeren.

Muur uitbreken en steunbalk plaatsen

Voor binnenhuis renovatiewerken zoek ik een vakman die 1 dragende binnenmuur op gelijkvloers, keuken, kan wegnemen en steunbalk in de plaats kan zetten. Lengte van de balk moet ongeveer 3.5 meter zjin. Alsook kleine gyproc werken voor afwerking en omkastingen.

Poutrel vervangen

Vervangen van bestaande steunbalk die niet diep genoeg geplaatst is. Nieuwe balk dachten we aan IPE 160 om en beide 3 m + 25 cm overslag qua afmetingen.

Herstellen van betonrot aan terras

Ik zou het betonrot aan mijn terras willen laten herstellen.

Dak en plafond herstellen en schilderwerken kamers

We moeten het dak van ons gebouw laten renoveren. We hebben veel schade als gevolg van het dak. Dus ook het plafond binnenin herstellen in verschillende kamers. Alsook schilderwerken.

Dakkoepel en verluchting plaatsen

Naar aanleiding van een verkoop van een appartement, zouden wij in de slaapkamer een extra lichtkoepel en verluchting willen plaatsen.

Zolder en hall renoveren

Ik wil de indeling van 2 slaapkamers op zolder veranderen door plaatsen van een dakkapel en een kleine zolderruimte extra. Hierbij liefst extra isolatie. Er moet een muur weggehaald worden en twee nieuwe geplaatst worden, waarvan 1 met geluidsdichte isolatie. Ik schat de oppervlakte op 30 vierkante meter. De inkomhal moet verder afgewerkt worden; plafond, vaste trap en muur achter trap.

Plaatsen van ondersteuning aan schouw voor afbraak onderste gedeelte

Ik wil graag de schouw zelf afbreken om meer plaats te creëren op het gelijkvloers. Ter hoogte van het plafond op het gelijkvloers wil ik laten bekijken hoe ik de schouw het best kan laten ondersteunen aangezien ik het bovenste gedeelte van de schouw wil behouden. Hiervoor zou ik graag een offerte laten opmaken.Plaatsen van ondersteuning aan schouw voor afbraak onderste gedeelte

Poutrel plaatsen

Wij zoeken iemand die een poutrel kan plaatsen over een overbrugging 3,70 m. Er bevindt zich nu een muur met boven een betonbalk van ongeveer 40 cm hoogte, deze zou men ook moeten verwijderen. Het gaat om een appartement op de tweede verdieping.

Totaalrenovatie uitvoeren

Renovatie. Vloerverwarming indien mogelijk, er is geen gas aansluiting, alles is op elektriciteit. Muren opnieuw bezetten living. Nieuwe keuken en badkamer. Zonnepanelen indien mogelijk en betaalbaar. Nieuwe veranda plaatsen van ongeveer 25m².

Renovatie gelijkvloers appartement

Ik zoek dringend een aannemer om de volgende werken uit te voeren in mijn gelijkvloers appartement te Berchem; Verwijderen van gyprocplafonds te badkamer / berging en keuken Verwijderen van eventueel beschadigde isolatie te badkamer / berging en keuken Plaatsen van nieuwe isolatie boven badkamer / berging en keuken plafond (Min. Dikte isolatie 14cm) Plaatsen en bepleisteren van nieuwe gyprocplafonds Plaatsen van vliesbehang (zonder structuur) in de badkamer Badkamer behandelen tegen vocht (via speciale verf) Herschilderen (witte kleur) van badkamer / berging en keuken muren en plafonds Plaatsen van 5 spots en bepleisteren van deze 5 spots (badkamer / berging) Schuren en vernissen van eiken parket 44m