Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Antwerpen of directe omgeving.

496 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouwwoning bouwen met cellumat, woning volledig renoveren, ruwbouw en gevelwerken voor nieuwbouw, staalbouwwoning, eerste verdieping uitbreiden, werkplaats bouwen, verbouwing woning en aanbouw, schuur te renoveren, hOB renoveren, renovatie van achterbouw, mantelzorgwoning in de tuin plaatsen, garage met puntdak bijbouwen, garage ombouwen naar leefruimte, mantelzorgwoning aanbouwen, gelijkvloers uitbreiden met gemetste aanbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie verandabouw in Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Antwerpen:

Draagmuur uitbreken poutrel plaatsen

Draagmuur uitbreken en poutrel van 6 m plaatsen in I vorm. Muur tegen de sofa en de andere foto volgt de rest van de muur.

Zitbank op maat maken

Wij willen graag een radiator-ombouw, die ook kan dienen als zitbank (zie foto). Deze zou ongeveer 4m breed moeten zijn. Naast deze zitbank willen wij in hetzelfde hout een schap dat dient als tv-meubel (ongeveer 2m breed). Hiernaast willen wij nog een normale vensterbank onder de raam (ong 1m) en twee legplanken tegen de muur ( allebei 1,5m). Indien mogelijk zouden wij dit allemaal in steigerhout willen.

Schoorsteenpijp slopen achteraan het huis

Wij willen graag een schoorsteen pijp aan de achterzijde van de woning laten verwijderen. Ik schat dat deze ronde buis ongeveer 12 meter lang is en een diameter heeft van 20cm.

Bouwvallige tuinmuur afbreken

We zitten met een gemeenschappelijk tuinmuur die we graag wilden afbreken en terug heropbouwen. Hierbij zouden we graag de oude stenen willen recupereren. We trachten zelf de muur af te breken. Het zou gaan over fundering leggen en muur opnieuw metsen. Lengte 10 meter, breedte is 1,5 steen en hoogte +/- 2 meter.

Houten gevelbekleding plaatsen

Het is de blote zijmuur van een halfopen bebouwing. Het stuk grond ernaast is ook bouwgrond Dus in de toekomst wordt er tegen die muur aangebouwd. Halfopen woning of rijhuis. Oppervlakte ongeveer 120.

Herstellen van betonrot aan balkon

Het balkon op de tweede verdieping begint onderaan af te brokkelen. We weten niet of de constructie op zich ook in gevaar is of enkel de bovenlaag. Deze resten vallen op het terras van het gelijkvloers waardoor er snel gehandeld zou moeten worden.

Renovatiewerken uitvoeren

gang 3e verdiep + appt 2e verdiep: herstellen van bezetting plafond dat deels naar beneden gekomen is door vochtinsijpeling (1 m² op 3e verdiep, 9 m² op 2e verdiep) Volledig nieuw plafond moet geplaatst worden. appartement 3e verdiep: - herstel lekkende douchekraan - wit schilderen badkamerdeur - plaatsen van een afloop voor wasmachine appartement 1e verdiep: - plaatsen van een afloop voor wasmachine - lek aan sifond in keuken gang gelijkvloers: - schilderen in originele kleur van voordeur (mag eventueel ook enkel retoucheren) - vervangen van lamp in de gang, beschadigd door waterinsijpeling

Polycarbonaat platen vervangen op veranda

Vervangen van polycarbonaat dakpanelen in veranda 16mm naar 32mm het liefst zonnewerend.

Ijzeren poutrel plaatsen

Houten draagbalk in voorgevel ( 5,5 m ) vervangen door ijzeren poutrel.

Deuropening 50 cm verplaatsen

In onze woning willen we de deur van de hal naar de woonkamer verplaatsen naar links en het huidige deurgat dichten en deurgat verplaatsen. Het gaat om een bakstenen steunmuur.

Gevelrenovatie en kleine herstelling balkon

Gevelwerken: ongeveer een 50 m². Opfrissen voorgevel huis. Reinigen van voorgevel ,bijwerken,grondlaag aanbrengen,schilderen. Balkon herstellen.

Zolder verbouwen tot slaapkamer

Ik zoek een vakman om de zolder af te werken. Bedoeling is hier een slaapkamer van te maken. Er moeten gyproc platen worden geplaatst, elektriciteit doortrekken en een vloer gelegd worden.

Plaatsen poutrel

Poutrel plaatsen om dragende muur te verwijderen.

Verbouwen studio

Ik wil de studioruimte in mijn bureau groter maken. Dit houdt in verplaatsen van keuken (in dezelfde ruimte) en kasten, breken van enkele muren (2). Verder ook isolatie (geluid), plaatsen van deur en stopcontacten. De ruimte zelf bedraagt ongeveer 15 m².

Totaalrenovatie appartement

Ik wil een appartement 60 m renoveren. Alles moet vernieuwd worden. Ramen, vloerverwarming, badkamer (moet verplaatst worden), keuken, elektriciteit en water inleiding. De badkamer moet naar de slaapkamer verplaatst worden.

Dakkapel in kunststof plaatsen

Dakkapel plaatsen. Graag in kunststof dak. Dit is een hellend dak.

Poutrel plaatsen in kelder

Ik wens een poutrel te plaatsen in kelder. In de ruimte boven de kelder is er een open ruimte boven de muur die door poutrel vervangen wordt. Lengte poutrel = +/- 4,5 meter. Ruimte is makkelijk bereikbaar via garagepoort.

Zolder in kamer oprichten en dakkapel plaatsen

Wij willen onze zolder in een mooi kamer maken met uitbreiding (dakkapel).

Afbreken schouwen

Wij gaan een overzetdak over ons bestaand dak laten zetten maar daarvoor zouden eerst 3 bestaande schouwen moeten afgebroken worden, waarvan slechts 1 schouw moet vervangen worden door een buis.

Totaalrenovatie van appartement

Appartement van 75 m² op eerste verdieping moet volledig gerenoveerd worden: elektriciteit, keuken, badkamer, vloeren, bezetting. Deels nieuwe ramen en deuren.

Plafond - muur en keukenkasten herstellen en vervangen

Door lekkage herstellen van de plafond en keukenkasten vervangen. Graag in de maand september laten uitvoeren.

Aanbouw aan woning met plat dak en koepels met schuifraam

We hebben een woning aangekocht en zouden de veranda willen ombouwen tot aanbouw (in houtskelet) met plat dak en koepels met schuifraam. De veranda meet 6 m x 2 m 50. Indien mogelijk zouden we deze werken willen laten uitvoeren in augustus.

Zolderruimte maken onder het dak met uitschuifbare trap

Wij willen graag onder het puntdak een zolderruimte met uitschuifbare trap maken. De ruimte is hoog en groot genoeg voor een zolderruimte maar is nu niet toegankelijk en niet uitgekleed/geïsoleerd. Eventueel opteren we ook voor een klein velux. Het gaat om een basisaankleding van een ruimte die enkel dienst moet doen als zolder/opbergruimte. Aangezien de ruimte nu niet toegankelijk is, weten we niet wat de actuele toestand is van deze dakruimte.

Dubbele kast op maat maken

Ik woon in een open loft en had graag mijn kamer toegemaakt door een dubbele kast te voorzien. Langs 1 kant moeten er jassen en schoenen opgeborgen worden en langs de andere kant alle overige kleren. Ik heb alles al eens los gemeten en de afmetingen bedragen: 3 meter hoog, 2 meter breed en 60 cm diep bij de 2 kanten (dus totaal van 120).

Garage bouwen

Afbraak garage en bouwen van nieuwe losstaande garage 38 m². Met een sectionaal poort.