Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Antwerpen of directe omgeving.

529 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen van appartementen, volledige verbouwing en bijbouw plaatsen, rénovation façade + terrasse + balustrade, bouwen van eengezinswoning met carport, totale verbouwing van rijhuis, een aannemer voor afbraak en nieuwbouw, achterbouw vergroten, aannemer voor ruwbouw en dakwerken, woning renoveren, aanbouw renovatiewoning, renovatie kleine studio, totaalverbouwing studentenkamers, renovatie alleenstaande woning, renoveren van woning, gevel volledig renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie zolderverbouwing in Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Antwerpen:

Schouw afbreken

Ik heb een appartement. Het gebouw heeft 3 verdiepingen en ik woon op de eerste. Ik wil de schouw in de living en in de keuken afbreken.

Egaliseren van vloer en klikparket plaatsen

Ik wil een vloer laten egaliseren. Ongeveer 25-30 m². Er zit nu een tegelvloer op die bol staat, de tegels zou ik er uit willen om erna de vloer te egaliseren. (ik las dat gewapend beton beste oplossing was voor mijn situatie). Erna zou ik er graag een soort klikparket op willen zetten.

Draagmuur uitbreken poutrel plaatsen

Ik woon op het eerste verdiep van een appartement. Zou voor een open keuken een draagmuur moeten weghalen en poutrel steken. De poutrel voorzie ik zelf.

Dakkapel in kunststof plaatsen

Dakkapel plaatsen: in kunststof. Op een zadeldak plaatsen. Afmetingen lengte 4 meter.

Gelijksvloer verbouwen

De rijwoning bestaat nu uit de klassieke indeling. Living vooraan, eetkamer, keuken en veranda. De veranda zou moeten afgebroken worden. De keuken naar de straatkant en waar de muur tussen keuken en veranda nu zit willen we een groot schruifraam om naar de tuin te gaan. Er zullen hier en daar poutrels gestoken moeten worden. Er is een kruipkelder aanwezig voor de leidingen en aansluitingen te verleggen. Er dient ook terug bezet te worden en nieuwe plafonds gestoken worden.

Afbreken schouw en keuken+ afbreek 1,5 meter muur en plaatsen poutrel + valse plafonds

Ik wens een bestaande schouw te laten afbreken en een deel van een scheidingsmuur (naast een bestaande deuropening) te laten weghalen voor het plaatsen van een deels open keuken. Het weg te halen deel is 1,5 meter, in totaal zal de opening dan 2,5 meter zijn. Afbreken van de keuken. Hier dient een poutrel geplaatst te worden. Verder had ik ook graag een vals plafond geplaatst 38 meter.

Schouw afbreken

Ik zoek een vakman voor een afbraak van een schouw op glv 1 mantel op 1ste 2 mantels op 2 de 2 smalle stroken en op dak uitstekend stuk .

Trapgat maken voor plaatsen trap

Wij willen een trapgat laten maken naar de zolder toe.Nakijken als het constructief wel mogelijk is.

Veranda onderkelderen

Ik wil onze veranda laten onderkelderen om warmteverlies tegen te gaan. De bestaande kelder (die stopt aan de buitenmuur) zou 2,5m langer gemaakt moeten worden over een breedte van 5,5m. Grondwater is hier geen probleem.

Plaatsen van brandwerende deur en raam uitbreken

Ik wil de voordeur laten vervangen door een brandwerende deur. Naast de deur is een raam dat moet worden uitgebroken (+/-50 cm breed), deze zou vervangen moeten worden door muur.

Herstellen waterschade appartement

Op 17 de verdieping water laten lopen en in een schacht waterschade tot 14 de verdieping. De schacht is een ingebouwde kast en wanden en schappen door water overspoeld. De muren en schappen dienen behandeld/vernieuwd te worden. Aan de andere zijde van de schacht (in de gang) water afloop en blazen, papier komt los. Zou ook mogelijk zijn dat in de keuken, water achter de steentjes is gelopen, dus controle hiervan en eventueel vervangen steentjes in heel de keuken.

Aanbouw renoveren

Ik heb een aanbouw die volgens mij dateert uit de jaren 70 en is aan vervanging toe. Het is een oppervlakte van 2,5 meter bij 2,3 meter. Het dak lekt en de schuifdeur is aan het wegrotten. Verder wil ik de aanbouw ook iets verhogen en wat meer licht toelaten. De aanbouw bevindt zich op de zuidkant en kijkt uit op op mijn tuintje. Goede isolatie voor de warme zomermaanden en koude winter is belangrijk.

Herstellen kleine schade in keuken en verven

Er moeten wat kleine putjes gevuld worden in de keuken. Er moet ook geverfd worden. Een muur van 3. 5 m² en plafond van 20 m² geverfd worden .

Tussenstuk in keuken op maat maken

Wij zijn sinds kort verhuisd naar een handelspand in het centrum. Achter onze microgolfoven schuilt echter een lek. Dit komt bijna tegen de elektriciteitskabels terecht. Daarom zou er een tussenstuk geplaatst moeten worden indien mogelijk.

Nieuw sanitair, elektriciteit en verwarming aanleggen in appartementen

Het betreft 2 appartementen(geen nieuwbouw) alle sanitair, verwarming en elektriciteit moet vanaf 0 terug opnieuw worden gedaan. Alle werken kunnen uitvoeren en opleveren met keuring is een pluspunt.

Betonplaat gieten voor tuinhuis

Ik wil beton laten gieten in de tuin, egaal en waterpas. Om een tuinhuis op te zetten. Drie op drie meter

Kelder renovatie

We willen onze kelder (+/- 8 m²) die gebruikt wordt als waskot renoveren. Momenteel is er geen lucht circulatie waardoor onze muren vochtig worden. Ook het keldergat naar de straatkant moet bekeken worden. We willen deze kelder blijven gebruiken als wasruimte (wasmachine en droogkast) maar zonder de vochtproblemen de we nu ervaren.

Renovatie van duplex appartement en schilderwerken

Ik heb een groot duplex appartement gekocht. Het parket in living en 2 slaapkamers moet opgeschuurd worden en opnieuw behandeld. In de 3 e slaapkamer moet vast tapijt verwijderd worden en parket geplaatst worden. Gans het appartement moet geschilderd worden. Graag eind november , begin december aan de werken kunnen starten.

Zolder renoveren

Zolder (25 m²) renoveren: - afbreken en weghalen oude houte wanden en vervangen met nieuwe wanden - Plafond tot in de nok openen als dag mogelijk is. Deur plaatsen - Verwijderen van een rolluikdeur - Installatie van een normaal buitendeur naar de achterteras

Dakkapel plaatsen op zadeldak

Dakkapel plaatsen op een schuin dak, zadeldak.

Reparatie of vervanging van houten verandadeur

De deur van de houten veranda sluit niet meer herstellen of vervangen. Zeer waarschijnlijk ten gevolge van vochtschade door voormalige huurders.

Betonnen garagebox vergroten

De bestaande garagebox is 6. 40 m lang op 3. 25 m breed. Wil de garage verlengen tot 8. 00 m lang op 4. 25 m breed. De muren bestaan allemaal uit betonplaat en het dak golvende platen uit vermoedelijk beton, 1 muur wil ik behouden .

Plan en vergunning om verdieping bij te bouwen

Ik wil een verdieping op mijn huis laten bouwen. Het is een rijwoning de huizen links en rechts van mij zijn al hoger gebouwd. Ik zou er graag 2 slaapkamers willen laten bij bouwen. Wij zouden graag willen weten wat dit ons ongeveer zou gaan kosten.

Uitbreiding met veel glas

Gemetselde aanbouw met veel glas te laten bouwen. Uitbreiding achter het huis. Moderne look. Met schuiframen, veel glaswerk. Oppervlakte valt te zien, te bespreken.

Uitbreken van muur en steken van poutrel

Muur uitbreken op gelijkvloer. Dikte van muur is 30 cm , lengte 2.8m.