Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Antwerpen of directe omgeving.

412 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: aannemer nodig voor nieuwbouwwoning, totaal renovatie meerdere hotelkamers, afwerken nieuwbouwwoning, opbouw verdieping, aanbouwen in hout, woning volledig te renoveren, renovatie rijwoning, 3 Ruimtes renoveren, verbouwen van de woning, renovatie rijwoning, renoveren kruipkelder, aanbouw in metselwerk, balkons herstellen van betonrot, aanbouw garage, herinrichten zolder in 3 kinderkamers en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing verandabouw in Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Antwerpen:

Renovatie hall en houten vloeren

De traphal van gelijkvloers tot en met de tweede verdieping moet gerenoveerd worden. Op de trap hangen verschillende lagen verf die gedeeltelijk er af zijn, al de verf moet er af en het hout moet vernist worden. De onderkant van de trap moet bijgewerkt worden en de muren moeten geschilderd worden. De houten vloeren op gelijkvloers, eerste en tweede moeten wat bijgewerkt worden, opgeschuurd en opnieuw vernist worden.

Poutrel plaatsen

Het gaat over het plaatsen van poutrels. Dit met zelfde constructie op 3 bouwlagen. Met telkens een HEM 240 als moederbalk en daar dan nog vier HEA 140 balkjes op laten rusten.

Openbreken plafond en nakijken eventuele lekkage

We hebben een vochtprobleem in de keukenvloer (gietvloer) op de eerste verdieping. Op het gelijkvloers zien we nu ook vochtplekken verschijnen. Aangezien we met een gietvloer zitten heeft een lekdetectie niets uitgehaald en raden ze ons aan via het plafond te zien van waar het water zou komen. In principe zoeken we dus iemand die het plafond komt openbreken en zien wat de mogelijke oorzaak kan zijn.

Renoveren klein appartementsgebouw

Vernieuwen/herstellen dakrand +/- 13m aan achterzijde. Schilderen voordeur aan buiten en binnenzijde + 2de deur. Plaatsen tussenmeters water in 5 appartementen. Zijgevel bekleding mogelijk ook nodig te vernieuwen +/- 30m² als apart project.

Afwerking van dakterras

Dakterras op eerste verdiep van ongeveer 25m² heeft recent nieuwe roofing gekregen. Ik zoek een vakman voor: - verwijderen en afvoeren huidige balustrade en plaatsen nieuwe balustrade. - plaatsing tegels op tegeldragers.

Aannemer nodig

Afbreken van bijgebouwde muur aan voorgevel, plaatsen voordeur op andere plaats en renovatie gang. Huis met 2 verdiepen.

Betonrot terras herstellen

Ik wil iets doen tegen het afbrokkelende beton aan mijn terrassen van mijn huis. Betreft onderkant balkon eerste verdieping waar verschillende stukken zijn afgebrokkeld en aanhechting trap op gelijkvloers. Te behandelen delen zijn dus in open lucht en makkelijk te bereiken zonder stelling.

Betonrot balkon herstellen aan herenhuis

Ik wil iets laten doen aan balkonrot van ons balkon. Buren hebben ons hierop gewezen (gezien van in hun tuin, aan de onderkant van ons balkonnetje. Oud herenhuis. (bouwjaar: beginjaren 1900) .

Mezzanine in slaapkamer te bouwen

Huidige slaapkamer heeft een hoog plafond met steunbalk die door de kamer loopt. Hoogste punt is 3m60. We willen een mezzanine bouwen waarbij het bed boven staat. Onderaan wordt een dressing. Kamer is 3m50 op 3m50. Trap naar mezzanine moet kindvriendelijk zijn.

Uitslijpen van trapgat

Groter maken trapgat :uitslijpen trapgat in beton en plaatsen van stalen kolom.

Zoldergat verplaatsen en vaste trap installeren

Zoldergat verplaatsen en vaste trap installeren

Betonrot voorgevel herstellen

Op enkele plaatsen betonrot. Is het mogelijk dat er iemand kan komen kijken voor een prijsofferte?

Keuken uitbreken en voorbereiding maken voor nieuwe keuken

Plaatsing keuken is voorzien week. Huidige keuken moet uitgebroken worden + tussenwand in Gyproc gesloopt + afkoppelen radiator in die wand. Verder moet muur opnieuw bezet worden en bestaand regelwerk afgebroken. Tenslotte ook doortrekken nieuwe waterleiding vanuit kelder.

Vervangen schrotenplafond door Gyproc plafond

We willen een schrootjesplafond (op houten draagstructuur) laten vervangen voor een schilderklaar Gyproc plafond. Dit dient te gebeuren in een bewoond huis. Betrokken kamers : woonkamer + hal beneden + hal boven. Gezamenlijke oppervlakte +/- 55 m². Ook de hiermee gepaard gaande elektriciteitswerken dienen uitgevoerd te worden (lichtpunten-spots, e.d.).

Kelder renovatie

65m2 muur afkappen 50m2 muur waterdichte bezetting 20m3 uitdiepen vloer 40m2 gewapende betonplaat (@15cm) 4m3 onderschoeiing plaatsen poutrel HEAcm) incl. 2 kolommen plaatsen poutrel HEBcm) incl. 2 kolommen afvoer puin plan architect bestaande toestand beschikbaar foto's op aanvraag

Uitbreken steunmuur en plaatsen steunbalk

Ik wil een steunmuur laten uitbreken in mijn woning, en een steunbalk met steunpaal laten plaatsen. Totale overspanning is +/- 9 meter.

Veranda afkitten

Heb lek in veranda en zou langs de buitenkant opnieuw moeten afgekit worden

Betonrot luifel herstellen

Een grote luifel voor de voordeur vertoont eerste begin van betonrot. Moet met spoed behandeld worden.

Plaatsen draagbalk op muur tussen keuken en living

Leveren en plaatsen van draagbalk tussen draagmuur van living en keuken. Type draagbalk (berekend door stabiliteitsingenieur): HEB 260. Te plaatsen op 2 sloffen. Lengte tussen de 2 sloffen/muren: 2.45 meter.

Renoveren van een balkon wegens betonrot

Het balkon aan de achterzijde van het appartementsgebouw vertoont tekenen van betonrot. Dit zou moeten hersteld worden, alsook wil ik een nieuwe balustrade laten plaatsen.

Uitbreken steunmuur tussen keuken en eetkamer

De steunmuur tussen de keuken en de eetkamer bevat momenteel enkel een opening waar de deur zich bevindt. Deze doorgang willen we groter maken en verder de steunmuur deels verwijderen. Het onderste deel van de muur willen we behouden om een toog van te maken en aan de andere kant een keukenblok te kunnen plaatsen. Verder moet er ook nog elektriciteit verplaatst worden.

Garage opknappen en vloer gieten

In de garage van ons huis moet het volgende gebeuren; vloer uitbreken, de riolering eronder vervangen, een verluchting voor de kelder installeren, een nieuwe betonnen vloer gieten en polieren.

Extra verdieping bijbouwen op bestaande woning

Ik zou graag een offerte aanvragen voor het bijbouwen van een extra verdieping op de bestaande woning. Het huidige dak (twee platte daken, één schuin dak) is in slechte staat en moet volledig vervangen worden. Graag willen we bekijken wat het kost om een volledige verdieping bij te bouwen inclusief nieuw dak. Zo kunnen we bekijken wat het prijsverschil is met het vernieuwen van het dak, om een goed besluit te kunnen maken.

Betonrot herstellen aan balkons

Herstellen van betonrot aan de 4 balkons voorzijde gebouw. Vervangen betegeling van de balkons.

Bouwvallige tuinmuur afbreken

De scheidingsmuur met de buren is bouwvallig en (dus gevaarlijk) omdat hij weggeduwd wordt door een boom naast de muur. Afbraak is noodzakelijk. Hoogte muur: 2 meter, lengte +/- 10 meter. Dikte muur: 1,5 steen.