Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Antwerpen of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor gelijkaardige projecten:
aannemer voor ruwbouwwerken 4 gevelwoning, bouwen van een woning volgens opgemaakt plan, afwerken van casco woning, woning renoveren, renovatie woning, ruwbouwwerken en metselwerken voor een totale verbouwing, nieuwe gevel en nieuw dak plaatsen, appartement volledig renoveren na een brand, totalerenovatie opstarten, bijgebouw in ytong zetten, acherbouw bijbouwen, woning renoveren, renoveren woning, herenhuis renoveren, houten bijbouw plaatsen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie aan-, uit en opbouw in Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Antwerpen:

Balkonnen aanbouwen met gemeenschappelijk draaitrap naar tuin

Ik woon in een appartement van 3 verdiepen hoog. Het zou gaan om drie balkonnen aan te maken. Gevel breedte 7 meter. Ongeveer 2 a 3 meter diepte. Ook een (draai)trap die toegang tot de tuin op de begane vloer verleend. De poten voor het terras kunnen steunen op het gelijkvloer (de gemeenschappelijke tuin)

Verbouwingen uitvoeren

Graag wil ik het volgende laten uitvoeren: Keukenvloer betegelen voor een totale oppervlakte van 12m² De huidige 2 ramen in de keuken verkleinen en nieuwe plaatsen . 2 verwarmingselementen verplaatsen en vernieuwen . De gevel van 100m² zandstralen .

Poutrel plaatsen

We hebben een draagmuur van 240 cm op 14 cm waar we een poutrelle in willen laten plaatsen. Stabiliteitsingenieur komt eerst ter plaatse.

Renoveren woning

Verscheidene renovatiewerken in herenwoning (circa 1920-230m²). Onder meer schuifdeur plaatsen in achtergevel, twee draagmuren uitbreken en vervangen door poutrel, vloer gieten in keuken(40m²) , electriciteit vervangen en plaatsen van de keuken, WC en badkamer ook volledig renovere ( 30m²)

Renovatiewerken aan woning uitvoeren

Ik wil mijn woning laten verbouwen. Het gaat over het uitbreken van de muur aan de achterzijde van het huis en het plaatsen van een groot raam/deur naar de tuin toe. Het gaat ook over een boiler verplaatsen en nieuwe ventilatie plaatsen. Tussen de twee ruimtes op de begane grond willen wij een muur openbreken - deze is geen draagmuur.

Herstellen van vochtige muur

In onze slaapkamer heb ik onlangs ontdekt dat een deel van de muur aangetast is door vocht. Graag herstellen/renoveren van de vochtige muur. Dit is ongeveer 2 tot 4 m².

Stallen voor hoefdieren op maat maken

Stallen voor hoefdieren. Er zou 120 m² op maat moeten worden geplaatst. Het zijn 7 kleine stallen en een dienstgang.

Gemetst tuinhuis aansluitend overdekt terras

We willen ons bestaande tuinhuis vervangen, door een gemetst tuinhuis met oversteek eraan. Maximale oppervlakte 40m². We wonen in een rijhuis, dus moeilijk toegang.

Renoveren van studio door waterschade

Renoveren van een studio door waterschade. De badkamer, de keuken en woonkamer moeten hersteld worden. Schade aan vloer en plafond.

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Het betreft een doorgang die breder gemaakt dient te worden. Het stuk muur (40 cm) die afgebroken moet worden is een draagmuur. Er moeten 1 à 2 pourrellen geplaatst te worden. De afwerking kan uitgevoerd worden met een gyproc constructie en plaasterwerk. Indien gewenst zijn er nog tal van andere minder dringende werken (chappe, schrijnwerk, schilderwerk,...)

Plaatsen van nieuwe ramen in pvc

Wij zijn bezig met een verbouwing en wensen de ramen te vernieuwen. Het gaat over 6 ramen in totaal. 4 Gewone en 2 lage (soort deur). Wij kiezen qua materiaal voor pvc.

Plaatsen van een balkon

Graag had ik een balkon van 3,85 m breed en 0,85 m diep op het eerste verdiep geplaatst. Deze afmetingen zijn afkomstig van de architect.

Deurgat vergroten en harmonicadeur plaatsen

Totaalrenovatie met later te plaatsen harmonicadeur. Opties aan het bekijken wat de beste oplossing is. Deurgat moet groter gemaakt worden + een nieuwe omkasting .

Muur uitbreken en steunbalk plaatsen

Wij wensen een oude steunmuur uit te breken tussen de woonkamer en de keuken. Deze dient vervangen te worden door een steunbalk. Details en berekening van ingenieur in bijlage. Onze keuken wordt binnen vier weken geleverd.

Schade in appartement door lekkage

Renovatie van badkamer na schade lekkage. Lekkage in gebouw, heeft hij in zijn appartement schade opgelopen. Renovatie Badkamer.

Herstelling van balkon herenhuis

Herstelling balkon (ongeveer 6 meter lengte op 1 meter breedte ) vooraan oud herenhuis. Onderaan houtconstructie en bovenop ligt er Trocal die slecht gelegd is geweest vroeger ; heel oneffen met als gevolg veel plassen na regen en lekkend balkon waardoor houtconstructie aan het rotten is. Ook achteraan huis is er een dakgoot waarvan het hout aan het rotten is wegens lek.

Opening maken in muur om raam te plaatsen

Opening maken in een niet dragende muur om hier een raam te plaatsen van minimaal 0.7 m², exacte afmetingen te bepalen met vakman. Het moet dubbele beglazing zijn.

Muur uitbreken en poutrel plaatsen

Keukenmuur met lengte van 3,50 meter moet uitgebroken worden en vervolgens moet er poutrel geplaatst worden.

Ruwbouwwerken woning

Metselwerken, afbraakwerken en riolering. 2 woningen. Plannen ter beschikking.

Herstellen betonrot appartementsgebouw

Appartement 3 verdiepingen : 9 appartementen met balkon. Herstellen van betonrot.

Steken van een poutrel in een draagmuur en enkele verbouwingswerken uitvoeren

Hiervoor moet er in een steunmuur een poutrel gestoken worden (ongeveer 3 meter), moet er gewerkt worden aan de loodgieterij en elektriciteit en zou ik graag de kelder gebruiksklaar maken (inclusief eventueel vervangen van enkele I-profielen in de kelder). De oppervlakte van mijn zaak is 30 vierkante meter.

Terras aanbouwen bel etage met trap

Aanbouw van een terras met trap op de 1e verdieping van onze belle-etage woning. Liefst in een metalen constructie. Ong. 2,5 m x 4,5 meter.

Houten balk vervangen door poutrel

In de kelder een houten balk van 17 x 80 cm vervangen door poutrel. Houten balk bevindt zich boven opening in bakstenen muur. In het midden ondersteunt de balk links en rechts een stalen ligger met gemetseld gewelf. Balk zakt momenteel een cm door.

Garage bouwen

Ik ben op zoek naar een aannemer die een bakstenen garage kan aanbouwen aan een bestaande woning. Het gaat om een garage met plat dak. Buitenmaten van de garage: 394 cm X 650 cm en totale oppervlakte buitenmaat is 23,44 m². Er dient een verbindingsdeur gemaakt te worden tussen de garage en de achterkeuken. Verder wordt er zowel vooraan als in de zijmuur een dubbele garagedeur voorzien.

Appartementen renoveren

Op zoek naar een aannemer voor renovatie enkele appartementen. Ter plaatse de verschillende werken bespreken.