Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Antwerpen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing renovatie in Antwerpen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Antwerpen:

Afbreken en afvoeren van muren en aanverwanten

2 Gyproc muren van samen ong. 42m² uitbreken. 1 Binnendeur uitbreken. 1 Sectionaalpoort met rails en ijzerwerk uitbreken. Motor van poort losmaken maar gaat men wel bijhouden. Afval afvoeren. Het betreft een magazijn.

Vochtschade herstellen in muren en vloer

Vochtschade herstellen. Door een onzichtbare lek aan collector dat reeds hersteld is is er waterschade. Schilderwerk in 2 verschillende ruimtes over een lengte van 8m herstellen. Lek heeft zich via verwarmingsbuizen onder de vloer verspreid met als gevolg schade aan schilderwerk. Carraravloer herstellen. Mogelijk ook schade onder de vloer waardoor de vloer bruin is uitgeslagen. Onderste rij stenen in muur gemeenschappelijke hal herstellen. Momenteel witte aanslag.

Schoorsteen renoveren

2 Schouwen hermetsen.

Uitbreiden en vernieuwen badkamer

Kleine badkamer van ongeveer 3,5 m² uitbreiden met 2,5m². Hiervoor dient een stuk muur naar de gang weg genomen te worden. Daarnaast wens ik de huidige badkamer meubels te vernieuwen. Dit gaat op een nieuw toilet, lavabo en een inloopdouche.

Renoveren woning

Op het plat dak moet bijgebouwd worden namelijk 1 slaapkamer en badkamer. In de beneden verdieping moet een nieuw toilet en een keuken gestoken worden. Oppervlakte plat dak: Onbekend In de badkamer moet een inloopdouche en bad geplaatst worden. Eerste verdieping: Een nieuw toilet moet gestoken worden, de oude keuken moet weggehaald worden en daarvan en wasplaats maken. Alsook moeten nieuwe leidingen gestoken worden om de bovenverdieping van water te voorzien.

Uitbouw en opbouw aan huis

Een uitbouw achter aan de woning. Eveneens een verdiep optrekken op een gelijkvloers woning en verbreden van het huis.

Herstellen schade waterschade in de kelder

We hebben waterschade geleden in onze kelder door een lek in een waterleiding. Muren, vloer hebben schade geleden. Kelder van 50 m².

Muur uitbreken, elektriciteit verleggen en muur schilderklaar maken

We willen de prijs laten berekenen voor het gedeeltelijk uitbreken van een steunmuur (+- 2m) tussen de keuken en woonkamer. De opdracht bestaat uit constructieberekening, uitbraak muur, verleggen elektriciteit (thermostaat) en radiator, afwerken tot schilderklare oppervlakte. Het gaat om een gelijkvloers appartement in een kleinschalig gebouw met drie verdiepingen. Foto's en plan in bijlage.

Strippen van gebouw

Gelijksvloers: -Valse wanden verwijderen. -Binnendeuren en ramen verwijderen. -Plafond tot op draagstructuur verwijderen. -Vloer tot op betonplaat verwijderen. -Leidingen verwijderen. -Achterkamer volledig strippen tot op baksteen of beton. 1ste Verdiep: -Vloer verwijderen. -Valse wanden verwijderen. -Bezetting rond ramen waar nodig verwijderen. -Achterkamer volledig strippen tot op baksteen of beton 2de Verdiep: -Valse wand verwijderen. -Achterkamer strippen tot op baksteen of beton. Gelijkvloers + twee verdiepingen van elk 15.3m x 3.7m. De hoogte tot aan het plafond van het 2de verdiep bedraagt ong 10m. Onder het dak is er nog een kleine kamer die uitgeeft op een dakterras.

Draagmuur verwijderen en poutrel steken

Ik wil mijn beneden verdieping vernieuwen. Hiervoor zouden 2 muren grotendeels moeten 'verdwijnen' en zou de draagkracht moeten worden overgebracht op poutrels. 1 dragende muur ligt in het midden van het huis (lengte +- 4m,) en 1 is een vroegere buitenmuur, waar nu mijn keuken is, (lengte +- 5m)