Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Antwerpen of directe omgeving.

402 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: extra verdieping bijbouwen op bestaande woning, vierkantshoeve bouwen (fase 1) welness, houtskeletbouw, rijwoning volledig renoveren, extra verdieping bouwen op bungalow, extra verdieping bouwen op bungalow, houtskeletbouw zetten, renovatie woning tot 2 wooneenheden, renoveren en verbouwen woning, bouwen houtskeletbouw, totaal renovatie van een bestaande woning, renovatie appartement, terrassen van een appartementsgebouw renoveren, renoveren van een oude schuur, creeren duplex ruimte in dakappartement en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie restauratie in Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Antwerpen:

Extra verdieping bijbouwen op bestaande woning

Ik zou graag een offerte aanvragen voor het bijbouwen van een extra verdieping op de bestaande woning. Het huidige dak (twee platte daken, één schuin dak) is in slechte staat en moet volledig vervangen worden. Graag willen we bekijken wat het kost om een volledige verdieping bij te bouwen inclusief nieuw dak. Zo kunnen we bekijken wat het prijsverschil is met het vernieuwen van het dak, om een goed besluit te kunnen maken.

Zoldertrap maken en opening aanpassen

Voor de veiligheid van onze kinderen hebben we een dichte vaste trap naar de zolder nodig. Nieuw gat maken en ander gat dichtmaken, zal een stuk muur moeten afgebroken worden waar de trap zou moeten starten.

Betonrot herstellen aan balkons

Herstellen van betonrot aan de 4 balkons voorzijde gebouw. Vervangen betegeling van de balkons.

Bouwvallige tuinmuur afbreken

De scheidingsmuur met de buren is bouwvallig en (dus gevaarlijk) omdat hij weggeduwd wordt door een boom naast de muur. Afbraak is noodzakelijk. Hoogte muur: 2 meter, lengte +/- 10 meter. Dikte muur: 1,5 steen.

Benedenverdieping renoveren

Vernieuwing pleisterwerk hal en aansluitende wasplaats. Vervangen huidige tegelvloer door nieuwe over heel de lengte. Kleine sanitaire aanpassingen. Plaatsing verlaagd plafond wasplaats. Vervanging 3 binnendeuren en omkasting door nieuwe.

Waterdicht maken van balkon

De voeg van mijn terras lekt waardoor de onderbuurvrouw schade heeft op haar raam en vensterbank. Hierdoor zou ik graag een vakman zoeken om mijn terras terug waterdicht te laten maken.

Muur afbreken en poutrel plaatsen

Muur keuken/living afbreken (we willen een open keuken met keukenblok kunnen zetten) en dan poutrel (+-3m) plaatsen en bezetten.

Renovatie vloer eerste verdiep en badkamer, 2 toiletten.

Ik wil een aantal werken laten uitvoeren en ontvang hiervoor graag vrijblijvend offertes zodat wij deze kunnen uitbesteden aan een bekwaam en betaalbare firma. Offerte graag inclusief materiaal. Werkzaamheden betreffen; * de houten ondervloer op het eerste verdiep (3 kamers + badkamer) vervangen door beton/cement * toilet op begane grond + badkamer vervangen + leiding vervangen ivm lekkage * Eventueel meer werkzaamheden in de toekomst bij goed resultaat.

Creeren duplex ruimte in dakappartement

Gedeeltelijk verwijderen steunmuur, aanbrengen van spant, creëren van houten vloer (balken en massief hout)

Scheurherstel in het appartement

Ik weet de oppervlakte niet. Scheurherstel in de nieuwbouw woning. 1 lange dwarse scheur over ganse lengte van appartement

Trap naar zolder (incl maken trapgat)

Momenteel is de zolder enkel te betreden via een luik, echter willen we de volledige zolder ombouwen tot een extra verdiep (twee slaapkamers). Hiervoor dient een trap geplaatst te worden. Extra vraag: wat doe je eerst? Trap laten plaatsen of eerst alle werken (incl chape) laten uitvoeren via het luik en later pas de trap plaatsen?

2 muren plaatsen + poutrel 8,30m

2 muren plaatsen + poutrel 8,30m

Douche herstellen - plafond en tegels door waterschade

Door een waterschade (afkomstig van het dak) in mijn douche wil ik deze laten herstellen . Er is schade aan plafond en tegels.

Renovatie in appartement

Keuken en badkamer en WC dienen gerenoveerd te worden / loodgieterij aan te passen alsook bezettingswerken, electriciteit, en vloerverwarming. Maatwerk, zoals keuken en materiaal badkamer niet nodig.Voorbereidingswerken tot plaatsen van keuken en badkamermeubelen. Moet zo snel mogelijk.

Herstellen van betonrot aan balkon

Met garantie repareren van betonrot. Op de tweede verdieping aan het balkon jaren 50 gebouwd. Graag ter plaatse komen kijken, ook veel vochtschade en schimmel. Liefst zo snel mogelijk.

Afwerking van een zolder aanbrengen constructie mezzanine

Aanbrengen van constructie voor mezzanine zolder en afwerken met vloerplaten bovenaan en gyproc wanden. Later ook ingemaakte kasten, kasten op maat. Oppervlakte moet nog worden opgemeten.

Poutrel steken

Ik wil een poutrel laten steken in een draagmuur. Het betreft een muur in een appartement met nog 2 verdiepingen boven. Het appartement zelf bevindt zich op de eerste verdieping. De overspanning is 4 meter.

Kelder vol water

Kelder vol water door rioolbuis en verzakking van grond. Herstelling buizen , grondverzakking en gevolgschade; bestek voor de verzekering.

Renovatie appartement

Voor ons appartement hebben we een aannemer nodig om enkele renovatiewerken uit te voeren. De badkamer dient volledig vernieuwd te worden. Een muur tussen WC e badkamer dient uitgebroken te worden om een grotere ruimte te maken. Een van de binnendeuren dichtmetselen. Laminaat in de woonkamer op de bestaande tegelvloer plaatsen. Muren die op glasvezel is, eerst bepleisteren met een gladmakend materiaal en daarna schilderen. De werken dienen in april te gebeuren.

Nieuwe binnendeuren + renovatie keuken en badkamer

We zoeken een vakman voor het plaatsen van 8 nieuwe binnendeuren (7 standaarddeuren en een grotere livingdeur in ons appartement + ook prijsofferte voor renovatie van de keuken en de badkamer (meer dan 30 jaar oud). Renovatie keuken : zijn nu witte kasten te moderniseren , vloern betegeling. Badkamer idem violledig vernieuwen. Zal allemaal afhanden van prijsofferte wat er dient gedaan te worden. Wenst algemene aannemer voor het geheel op zich te nemen

Herstellen na waterschade

Herstellen van waterschade in een eetzaal van een bedrijf. Muren en plafonds dienen hersteld te worden.

Poutrels plaatsen

Wij hebben een woning gekocht en willen graag de grootste verbouwingen uit handen geven. We hebben het plan van de woning voorhanden maar aangezien de akte maar pas binnen 4 maanden verlijdt, zijn we nu reeds op zoek naar een vakman voor het plaatsen van poutrellen zodanig dat vanaf dat we verhuizen kunnen beginnen met de werken. Wij willen graag een poutrel plaatsen tussen de living en de keuken en ook tussen de keuken en de berging. Moeten we hiervoor een bouwaanvraag indienen? Een architect inschakelen? Ik kan zelf ook wel wat werk doen, maar zie het niet zitten om zelf een poutrel te steken.In bijlage vindt u het plan van de woning.

Werken dakterras vochtprobleem

In een appartement op de voorlaatste verdiep is er vocht op het plafond. Het dakterras en voordak moet waarschijnlijk gerenoveerd worden omdat het daar vochtig is. Er is ook een spleet in de voorgevel boven die appartement waarschijnlijk is er een verband met het vochtig plafond in het appartement. -Opvolging van de werken op het dakterras en voordak. -Gevelstudie uitvoeren om te weten wat er exact gerenoveerd moet worden om het vochtprobleem op te lossen. En indien nodig opvolging van de werken voor de gevel. -Veiligheidscoördinatie

Allerlei werkzaamheden appartement

Er dient een beetje vanalles te gebeuren, waaronder plinten plaatsen, algemene afwerking, keuken afwerking/ repareren, 2 ruimtes schilderen, rekken voorzien, kader rond chauffage afwerken, deuren en deurkozijnen verven, 2 deuren plaatsen, wc bril bekijken, vliegraam installeren/ vliegendeur, etc. Eventueel chauffages verven indien mogelijk. Het betreft een appartement van 55 m² oppervlakte waarin allerlei kleine klusjes dienen te gebeuren. Indien de klussen vlot verlopen zou ik graag op dezelfde persoon willen beroep doen voor in de toekomst de badkamer te renoveren.

Ombouwen magazijn tot kantoorruimtes

Niet geïsoleerd magazijn ombouwen tot kantoorruimtes (764 m2). We denken eraan om een combinatie van buiten en binnen isolatie te doen als dit mogelijk is. Omdat de buur ernaast er rechtstreeks op aansluit (zie snede in bijlage) Is dit mogelijk? We moeten sowieso een nieuw puntdak in het midden steken omdat dit niet geïsoleerd is.