Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Antwerpen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie restauratie in Antwerpen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Antwerpen:

Muur laten verwijderen

Ik wil een muur tussen keuken en living laten verwijderen. Het gaat om een niet draagmuur met ongeveer 360 cm lengte en 270 cm hoogte, met een deur ertussen. De dikte van de muur is 9 cm.

Terras aanbouwen bel etage

Wij willen graag een terras aanbouwen voor onze bel-etage. Ons balkon is nu 1 op 5 meter. Wij zouden een terras willen van 3.5m op 5m. Er is reeds een klein balkon aanwezig met trap. We zouden graag een hout look willen mocht er beter en ander materiaal zijn horen wij het graag. Wat we niet willen is een metalen uitstraling/ terras.

Trap verplaatsen en fietsgoot plaatsen op keldertrap

Momenteel hebben we een simpele keldertrap met een houten plank ernaast in de gemeenschappelijke fietsenberging. De trap met houten afglij plaat is zeer gevaarlijk en niet praktische geplaatst. Tijdens het afdalen botst het stuur van de fiets tegen het plafond. De trap zou naar achter geplaatst moeten worden zodat er voldoende ruimte is om met de fiets te kunnen afdalen en niet tegen het plafond te komen. Mocht het mogelijk zijn zouden we dit zo dicht mogelijk naar de deur toe willen verschuiven. Eronder zit ook een metalen constructie dus het zou wel nodig zijn dat iemand komt kijken wat de mogelijkheden zijn. Graag zouden we ook een oprij en afrijgoot laten platen voor de fietsen zodat dit handiger is dan die gladde plank.

Egaliseren vloer en leggen OSB platen

Daar we momenteel niet verder kunnen met afbreken dak zou ik de vloer willen uitbreken en er OSB platen leggen, mist ik mee kan helpen en bestel zelf materiaal, als afstand gerespecteerd wordt. In totaal gaat het ongeveer over een oppervlakte van 30m². De vloer moet als eerst geëgaliseerd worden aangezien die niet waterpas ligt. Om nadien met OSB platen te werken. In de kleinste ruimte van 11,35 m² is er een schouw aanwezig waarbij onderste stenen afgebroken kunnen worden om de werken uit te voeren. Bij de grootste oppervlakte van 18, 64 m² is er ook een schouw aanwezig, maar daar zit de stoof nog in.

Herstellen gevolgschade waterschade

Herstelling badkamer door waterlek 2e verdieping. Plaatsen van gyprocplaten (ca.1,70x1,80m), enkele natte muren herbepleisteren en behangen. Verder moet een luchtkoker worden afgedekt (ca. 1,15x0,9m). De kast van de boiler was doorweekt, waardoor de boiler volledig buiten gebruik is. (+ luchtafvoer), koppelingen waterleiding geoxideerd + (mog. leidingen); doorsijpeling water naar gelijkvloers.

Opening verbreden in de muur en poutrel steken

Ik wil mijn opening in de niet-dragende muur verbreden en er een poutrel in steken. Alsook van deze rechthoek een boog laten maken. De opening is nu 1m25 en die moet vergroot worden naar 2m60.

Gewapende vloerplaat + gepolierd gedeelte leggen

Graag hadden we op het gelijkvloer een gewapende betonnen vloerplaat laten leggen, liefst met muurverankering. Het gaat maximaal over 40m² met een kleine dikte rond de 7cm. Tenslotte, zouden we graag het keukengedeelte (12m²) voorzien van gepolierde beton. Deze bevindt zich op de voormalige koer waardoor de dikte hier wel groter mag zijn dan 7 cm. Hier moet ook vloerverwarming voorzien worden obv een nat systeem, wat eventueel ook zou mogen voor de hal (9m²).

Vervangen van houten balk boven ramen

Ik wil de houten (sier)balken boven alle ramen en garagepoort willen vervangen door betonnen balken (of stalen?). Het gaat om balken boven 7 ramen en een garagepoort. De precieze afmetingen ken ik niet, maar ik kan die opmeten.

Beton gieten voor tuinhuis

Vakman gezocht om een betonnen vloer te gieten van 5m op 3m waarvan ongeveer 2m² reeds gegoten door vorige eigenaar. Einddoel is dus om een tuinhuis te kunnen bouwen.

Herstelling van een betonnen kelderplafond

Betonnen kelderplafond brokkelt af, betonijzer is verroest en hier en daar beschadigd. We zoeken iemand om dit te herstellen. Oppervlakte ongeveer 4.5m².