Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Antwerpen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor aan-, uit en opbouw, verbouwing renovatie in Antwerpen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Antwerpen:

Extra verdieping plaatsen en plat dak renoveren

Wij willen graag een prefab verdieping van ongeveer 30 m² laten zetten op ons plat dak. Deze verdieping moet men volledig afwerken, ook elektriciteit voorzien enkel geen loodgieterij. Ook moet er een trap komen naar deze nieuwe verdieping. Hiernaast moet men ook het resterende deel van het platte dak opnieuw bezetten met roofing of soortgelijke. Dit zal na plaatsen van het verdiep nog een 20-30 m² zijn.

Poutrel steken

Een poutrel steken van 3 meter om keuken open te maken.

Vocht in het plafond en muren nakijken en oplossen

Waterschade door vochtige buitenmuren en binnenmuren. Oorzaak achterhalen. Op verschillende plaatsen vocht. Geen opstijgend vocht dus geen echte vochtexpert nodig - wel iemand die lekken (?) kan herstellen.

Schouw en klein muurtje afbreken en opnieuw bezetten

Wij zijn begonnen aan de renovatie van een rijwoning met 2 verdiepingen. Op de eerste verdieping een schouw afbreken en opnieuw laten bezetten. Op de benedenverdieping van een venster en het daaronder staande muurtje een doorgang maken.

Veranda afbreken en hermonteren op een andere plaats

Ik heb een veranda gekocht in Kapellen en ik wil dit laten afbreken daar en laten monteren in Borgerhout. Afmeting is +/- B 4,75 en L 3,80.

Gat voorzien van luikje op terras naar kelder

Op het houten terras bevindt zich een gat naar de kelder,/garage dit moet toegemaakt worden met een luikje die nog kan opengaan. Het gat is 2mx1m.

Draagbalk beton vervangen in poutrel

Tussen de living en de keuken zou er een draagbalk uit beton van 5m vervangen moeten in poutrel.

Asbest verwijderen

Ik heb langs 1 zijkant van mijn woning asbestleien als gevelbekleding. De oppervlakte is ongeveer 55m² en is op het gelijkvloers en de eerste verdieping. Graag zou ik dit laten verwijderen.

Poutrel plaatsen

Plaatsen poutrel tussen 2 ruimtes met een overspanning van 2,30m. (HEA 180) Gat is reeds gekapt, en stabiliteitsverslag voor poutrel is reeds aanwezig.

Steunmuur weghalen en poutrel steken

Er moet een steunmuur worden weggehaald een poutrel geplaatst worden met betonnen kolommen en eventueel fundering