Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor lekkage leidingen herstellen :

Lekkage leidingen herstellen

Als gevolg is er waterschade in mijn studio, en is er een tocht doorheen de muur. soms hoor ik ook de waterleiding functioneren. de muur is ook helemaal doordrenkt met sporen van water. Graag had ik de lekkage in de leidingen willen herstellen.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkage leidingen herstellen uit heel België:

Zeer oude leidingen vervangen in keukenvloer

Ik heb een vochtprobleem in de keuken, door warm water lekkage. Door lekdetectie, is de plaats van lekkage gevonden. Ik heb een deel van de vloer opgebroken en zie oude verroeste leidingen die kapot zijn. De leidingen zouden vervangen moeten worden.

Herstelling lekkage op basis van detectieverslag

Expert stelde lek vast ter hoogte van keuken en kelder. De leidingen moeten vervangen worden. Een deel van de vloer en achter de kasten in de keuken ook. Tussen de betonnenbalken in kelder is er ook aantasting.

Toiletruimte renoveren

Graag de toiletruimte betegelen vloer en wanden. Hef plaatsen van een toiletpot en een fonteintje. Na lekkage van de vorige is de ruimte al totaal leeg gemaakt. Alle leidingen zijn aanwezig.

Muren herstellen na lekkage

Er zit waarschijnlijk een lekkage ergens in de leidingen van het appartement. Hierdoor is er schade op meerdere muren in verschillende kamers. We zoeken een vakman om deze beschadigingen te herstellen.

Cv leidingen vervangen

Vanwege lekkage aan cv leiding in betonnen vloer, willen we de leidingen bovengronds laten vervangen. CV op aardgas.

Herstellen van sanitair

1. Mijn wastafel in de badkamer heeft lekkage, zodat de leidingen voor het wasbak onmiddellijk moeten worden vervangen. 2. Moet waterspoelen (waterstraal) in 3 (drie) toiletten hebben die via de inkomende waterinlaat moeten worden bevestigd, moet voor de inkomende waterlijn een tweewegs splitsing hebben om een andere te spoelen voor handbediende waterstralen. 3. Een nieuwe spoelinstallatie nodig voor een van de toiletten

Reparatie lekkage riolering

We hebben in een residentie een lek in de riolering in een leidingkoker. Het lek is gelokaliseerd. Reparatie bestaat uit openbreken koker in een toiletruimte, leidingen repareren, koker terug dichtmaken en herstellen betegeling en eventueel vloer in de toiletruimte.

Aanleg Gas Electriciteit en Afvoerleidingen

Voor een klant waarvan leidingen grotendeels aangepast moeten worden. Na aansluiting van nieuwe meters zal er voor 3 woningen in het pand ook nieuwe leidingen gelegd moeten worden. Afvoer: 2e verdieping: WC moet +/- 1 meter opzij, aansluitingen bij badkamer en keuken moeten getest en eventueel tewerkgesteld worden. Kranen en douchekoppen eventueel aansluiten. Tussenverdieping: De aansluiting voor WC en badkamer moeten vervangen worden en aangepast naar hedendaagse standaarden. Bij eventuele lekkage moet het systeem goed bereikbaar zijn. 1e verdieping: Systeem moet op functionaliteit getest worden en eventueel aanpassingen bij de aansluiting op het hoofdafvoer op de begane grond.