Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor gewapende vloerplaat + gepolierd gedeelte leggen:

Gewapende vloerplaat + gepolierd gedeelte leggen

Graag hadden we op het gelijkvloer een gewapende betonnen vloerplaat laten leggen, liefst met muurverankering. Het gaat maximaal over 40m² met een kleine dikte rond de 7cm. Tenslotte, zouden we graag het keukengedeelte (12m²) voorzien van gepolierde beton. Deze bevindt zich op de voormalige koer waardoor de dikte hier wel groter mag zijn dan 7 cm. Hier moet ook vloerverwarming voorzien worden obv een nat systeem, wat eventueel ook zou mogen voor de hal (9m²).
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor gewapende vloerplaat + gepolierd gedeelte leggen uit heel België:

Graven en gieten fundering voor tuinhuis

Graven,en gieten fundering/gewapende vloerplaat (20cm) voor plaatsing van stevig tuinhuis. (3×) Het betreft 3 mx 80 m².

Beton gieten

Wij zijn bezig ons nieuw huis aan het verbouwen en nu we gedaan hebben met de rioleringswerken, kunnen we overgaan naar het gieten van beton, om daarna elektriciteit, water voor radiator en keuken te leggen en daarna isolatie te spuiten. De totale oppervlakte voor beton te gieten zal tussen de 90m² en 95m² zijn( grootste ruimte is +/- 45m², dan nog 2 ruimtes van +/- 20m² en nog een toiletruimte en een waskotruimte van een kleine 10m². Uitgerekend kom ik dan op 14. 5m³ gewapende vloerplaat, waarin 250 kg cement per m³ ingaat( dit volgens mijn vrouw haar peter, die zelfstandig aannemer is). Graag zou ik deze geleverd krijgen op Vrijdag 7 April, indien mogelijk rond 7 uur 's morgens. Er kan geleverd worden onder het BTW stelsel van 6% BTW( renovatie aan een oude woning).

Vloerplaat beton gieten voor houten bijgebouw

Graag offerte voor het gieten van gewapende en vlakke betonplaat (15cm) + glad afwerken zodoende deze dienst kan doen als vloer. Afmetingen: 8. 00m op 3. 35m. Terrein goed toegankelijk voor betonmixer. Ondergrond = solide kleigrond. Volgens verkoper bijgebouw geen vorstrand nodig.

Vloerplaat laten gieten voor zwembad

Gewapende vloerplaat van 25 cm dik. Afmetingen 4m x 8m Rolluikput 0,8m x 0,8m Sterkteklasse C30/37 Consistentie S3 Omgevingsklasse EE3

Plaatsen blokhut Modern

Dringend offerte voor plaatsen blokhut Modern 415 (L) op 295 cm (B) inclusief dakgoot. Graag aparte gedetailleerde prijs voor plaatsen van betonnen vloerplaat. Inclusief materialen en gewapende beton. Is het ook mogelijk om een prijs voor het plaatsen van een tegelvloer in het tuinhuis direct na de plaatsing tuinhuis? Is er 6% BTW mogelijk?

Beton gieten voor tuinhuis

Ik wil een gewapende betonnen vloerplaat voor tuinhuis laten plaatsen op een plaats waar eerder een kleiner tuinhuis stond. Hierdoor moet de oude fundering dus eerst weggehaald worden. Eventuele grondwerken (uitgraven extra grond). Folie tegen opstijgend vocht. Afmeting is 5m x 4m.

Betonnen vloer gieten voor atelier

Ik wil een betonnen vloerplaat laten gieten (in de tuin) van ongeveer 65m² om een atelier in hout op te plaatsen. Rondom de vloerplaat is een muurtje nodig van 50cm hoogte, 20cm dikte verankerd in de grondplaat. De vloerplaat moet vlak worden afgewerkt (polieren?). Tuin langs achter te bereiken met machines. Sterke gewapende constructie is nodig

Vloerplaat te leggen

Gewapende vloerplaat bij renovatie van woning. Ongeveer 100 vierkante meter