Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor opening verbreden in de muur en poutrel steken:

Opening verbreden in de muur en poutrel steken

Ik wil mijn opening in de niet-dragende muur verbreden en er een poutrel in steken. Alsook van deze rechthoek een boog laten maken. De opening is nu 1m25 en die moet vergroot worden naar 2m60.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor opening verbreden in de muur en poutrel steken uit heel België:

Stabiliteit berekenen en nota maken

Voor totaalrenovatie plannen we enkele aanpassingen die potentieel invloed hebben op de stabiliteit van de structuur: - op gelijkvloers van twee grote naastliggende raamopeningen één grote raamopening maken voor schuifraam; - op gelijkvloers twee openingen voor binnendeuren (breedte 90cm) maken; - op verdieping één vrije opening van een binnendeur (breedte 80cm) verbreden tot 150 cm; - tussen verdieping en zolder in de betonnen vloerplaat van 10 cm dikte een trapopening maken van 205 cm x 250 cm.

Plaatsen poutrels en lateien

Werken omvatten: - op gelijkvloers van twee grote naastliggende raamopeningen één grote raamopening maken voor schuifraam; - op gelijkvloers twee openingen voor binnendeuren (breedte 90cm) maken; - op verdieping één vrije opening van een binnendeur (breedte 80cm) verbreden tot 150 cm; - tussen verdieping en zolder in de betonnen vloerplaat van 10 cm dikte een trapopening maken van 205 cm x 250 cm.

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Plaatsen van een poutrel om de opening tussen keuken en leefkamer te verbreden. Muur is een draagmuur van het schuine dak Lengte +/- 4.5meter Vervangen van een poutrel van +/- 3.5 meter. Muur van halve steen die de vloer van de verdieping draagt. Afwerken van de vloer en de zijkanten van de muren. Vergroten van een keldergat (binnen) om tot ingang van de kelder te kunnen gebruiken

Houten trap plaatsen met afwerking trapgat

Plaatsen van een nieuwe trap naar een zolderverdieping. Deze moet minder steil zijn en makkelijk te betreden. We zoeken hiervoor een onderneming die ook de afscherming kan plaatsen rond het trapgat. Opening te verbreden indien nodig.

Deurgat verbreden en tot plafond uitbreken

Een deurgat zou 1m moeten groter gemaakt worden om een mooie opening te hebben tussen living en eetplaats. Er dient 3 a 4 m2 uitgebroken te worden.

Garage renoveren

Volgende werken uit te voeren voor de renovatie van een garage in baksteen (BXLXH):3. 20mx8mx2. 6m 1. Golfplaten dak (asbest) vervangen met staalplaten dak 2. Opening van een garagepoort verbreden tot 2. 5m en verhogen tot 2. 1250m 3. Bezetten van de muren van de garage aan de binnenzijde.

Verbreden opening in muur - poutrel plaatsen

Momenteel is er een deuropening van 80 cm in een niet dragende muur. Deze opening moet dubbel zo groot worden (160 cm ipv 80 cm). Normaliter moet er aldus een poutrel van 2m geplaatst worden. Liefst prefab poutrel zodat het overeenkomt met type muur en minder afwerking vereist achteraf. Dikte muur: 90 cm steen, langs beide kanten 1,5 cm bepleistering Uit te voeren: week 3 - 9 juli

Opening garagepoort verbreden

Ik wil een nieuwe wagen kopen, maar deze is 20 cm breder dan die ik nu heb en mijn huidige wagen gaat maar juist binnen. De gemetste zijkanten (gevel) zouden of 20 cm langs één kant, ingekort moeten worden. Kan u mij een offerte maken aub.