Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor vernieuwen van plat dak en uitbreiding met dakvolume in houtskeletbouw.:

Vernieuwen van plat dak en uitbreiding met dakvolume in houtskeletbouw.

Het plat dak moet worden vernieuwd en uitgebreid met een dakvolume. De dakuitbreiding bestaat uit een houtskeletconstructie met scheimuur in metselwerk, andere wanden worden volledig beglaasd. Het gaat dus om een half bestaand dak. Als variante zou ik graag ook prijsverschil bekomen om het ganse dak te vernieuwen. In dit geval hoeft het brandmuurtje (dat in de plannen het oude en het nieuwe dak van elkaar scheiden) niet gerealiseerd te worden. De dakrandhoogte van het huidige dak bedraagt 19m45 (mbt kraan) Indien U nog bijkomende vragen heeft aarzel dan niet om me te contacteren. Graag ontving ik uw offerte voor de dakwerken en de realisatie van de open ruwbouw. Schetsen in bijlage
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vernieuwen van plat dak en uitbreiding met dakvolume in houtskeletbouw. uit heel België:

Dak vernieuwen plat dak maken

Ik heb 2 heling daken moet platte dak van maken,

Dakwerken bestaande woning

Isoleren bestaand plat dak (in goede staat), er dus gewoon boven te plaatsen Ook vernieuwen bestaand zadeldak met herbruik van pottelberg dakpannen, houtwerk is in prima staat maar er bevindt zich momenteel een onderdak die niet meer voldoet (terrepapier). platdak: 6m * 4m zadeldak: 6m * 10m

Bestaande dakkapel vernieuwen

De bestaande dakkapel met plat dak, in een met leien bedekt dak is aan vervanging toe. Zijwanden zijn nu met leien uitgevoerd. Het platte dak met roefing. Op de overgang van schuin naar plat dak staat er een schouw. Deze dient ook terug bezet te worden en een van een regenkap op aan te brengen. Plat dak heeft ongeveer volgende maten :3 x 2,5m ; raamkant 3 x 1,4 m. Uitvoering mag volgend jaar, maar contract en voorschot dit jaar nog, voor subsidie redenen.

Vernieuwen schoorsteen appartementsgebouw

Volledig vernieuwen van schoorsteen 6 kanalen van appartementsgebouw en luchtkanaal op plat dak 4 hoog

Isoleren plat dak

Plat dak vernieuwen en isoleren. appartementsgebouw 2 verdiepingen

Vernieuwen verandadak

Schuin dak afnemen en plat dak maken met dakvensters of eventueel volledig in glas.Oppervlakte 36 m².

Dak oversteken vernieuwen

Plaatsen van kunststof dakranden ( oversteken ) Is huis met plat dak en brede dak rand

Partners

Partners van Casius