Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor vernieuwen van plat dak en uitbreiding met dakvolume in houtskeletbouw.:

Vernieuwen van plat dak en uitbreiding met dakvolume in houtskeletbouw.

Het plat dak moet worden vernieuwd en uitgebreid met een dakvolume. De dakuitbreiding bestaat uit een houtskeletconstructie met scheimuur in metselwerk, andere wanden worden volledig beglaasd. Het gaat dus om een half bestaand dak. Als variante zou ik graag ook prijsverschil bekomen om het ganse dak te vernieuwen. In dit geval hoeft het brandmuurtje (dat in de plannen het oude en het nieuwe dak van elkaar scheiden) niet gerealiseerd te worden. De dakrandhoogte van het huidige dak bedraagt 19m45 (mbt kraan) Indien U nog bijkomende vragen heeft aarzel dan niet om me te contacteren. Graag ontving ik uw offerte voor de dakwerken en de realisatie van de open ruwbouw. Schetsen in bijlage
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vernieuwen van plat dak en uitbreiding met dakvolume in houtskeletbouw. uit heel België:

Plat dak garage renoveren

Een dak van garage vernieuwen, linex is rot en dak lekt. Dus oud dakbedekking verwijderen, nieuwe platen en roofing aanbrengen. Oppervlakte van dak 24 m². Moet EPDM of roofing op komen.

Bestaand plat dak vernieuwen

Bestaand plat dak + constructie (balken en platen) vernieuwen. Basisofferte + variant met isolatie (8 cm + dampscherm) nieuwe afvoer te voorzien inclusief afbraak en meenemen afval. Mogelijke herstelling aan kopmuur garage kan noodzakelijk zijn. Oppervlakte van dak bij benadering : 33 m² Welke dakbedekking moet er geplaatst worden : EPDM

Plat dak renoveren en isoleren

Plat dak: Dak ligt al een 30 tal jaar op het dak en we willen graag vernieuwen/isoleren. Totale oppervlakte is 60 m².

Plat dak vernieuwen

Voor het vernieuwen en isoleren van plat dak. Circa 80 m²

Dak renoveren zonder isolatie en herstellingen in zink

Dak heeft een Franse uitkijk. Dak is zowel hellend als plat. Oppervlakte is ongeveer 75 m². Pannen/roofing moeten geplaatst worden. Werken aan de kapel, is momenteel in zink maar moet aangewerkt worden in lood of zink. Dakgoten in zink vernieuwen/herstellen.

Plat dak renoveren en isoleren

Ik zoek een vakman voor het vernieuwen van de dakbedekking in roofing. Mogelijk ook bij-isoleren. Graag met de vakman de mogelijkheden bekeken. Oppervlakte kan ik niet zo goed inschatten.

Structuur op dak vernieuwen

Op het oorspronkelijke platte dak (roofing) is drie jaar geleden een nieuwe constructie gemaakt - lattenstructuur + rotswol + osb + roofing/ epd. Slechte uitvoering. Doel = deze structuur afbreken en opnieuw correct opbouwen. Dak is plat dak, 250m2. Dakbedekking bij voorkeur EPDM of ander kunststof.

Plat dak renoveren

Kleine waterinsijpeling rond dakvenster en roofing losgekomen rond schouw (gevolg van storm maar later pas opgemerkt door lek rond dakvenster). Dak nakijken en herstellen als het verder nog in goede staat is of volledig vernieuwen indien nodig. Plat dak in roofing is van 1992 en er liggen keien bovenop. Volledig vernieuwen van het dak, in roofing met isolatie. En eventueel ook voor EPDM ? Wat is de oppervlakte van uw dak 55m² in Roofing, EPDM.

Partners

Partners van Casius