Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor vernieuwen van plat dak en uitbreiding met dakvolume in houtskeletbouw.:

Vernieuwen van plat dak en uitbreiding met dakvolume in houtskeletbouw.

Het plat dak moet worden vernieuwd en uitgebreid met een dakvolume. De dakuitbreiding bestaat uit een houtskeletconstructie met scheimuur in metselwerk, andere wanden worden volledig beglaasd. Het gaat dus om een half bestaand dak. Als variante zou ik graag ook prijsverschil bekomen om het ganse dak te vernieuwen. In dit geval hoeft het brandmuurtje (dat in de plannen het oude en het nieuwe dak van elkaar scheiden) niet gerealiseerd te worden. De dakrandhoogte van het huidige dak bedraagt 19m45 (mbt kraan) Indien U nog bijkomende vragen heeft aarzel dan niet om me te contacteren. Graag ontving ik uw offerte voor de dakwerken en de realisatie van de open ruwbouw. Schetsen in bijlage
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vernieuwen van plat dak en uitbreiding met dakvolume in houtskeletbouw. uit heel België:

Keuken en badkamer renoveren

Onze keuken-uitbouw is aan vernieuwing toe en we willen deze graag helemaal renoveren. De schuine hoek van de uitbouw moet men recht maken, het plat dak vervangen en uitbreiden, washok uitbreken, nieuwe keuken plaatsen, glazen schuifdeur voorzien, de vloeren opnieuw leggen. Ook moet men een terras met afdak bijzetten. Deze ruimte is ongeveer 4 x 5.5 meter. Ook de badkamer van 2.5 x 2.5 meter moet men helemaal afbreken en vernieuwen.

Dakbedekking en bijhorende koepel vernieuwen

Het betreft een ingesloten plat dak van 5 m lang en 2. 20 m breed met een vlakke, licht hellende koepel (ongeveer 2 m x 3 m) van dubbelwandige polycarbonaatplaten (16 mm). De koepel vertoont verschillende lekken. De koepel en de dakbedekking er rond moeten vernieuwd worden. Ook de afvoerpijp van dit dak vertoont lekken en moet hersteld worden.

Bouw van garage en lichtkoepl plat dak vernieuwen

Bouwen van een garage tussen 2 muren , is een half open bewouwing. Ook lichtkoepel in plat dak van keuken vernieuwen alsook dak isoleren

Totaalrenovatie uitvoeren

Plat dak leggen: 100 -120 m² Schuifraamin aluminium plaatsen: 8 m lengte op 2m20 hoogte. Vloerisolatie aanleggen. Vernieuwen van verwarming er moet gasverwarming komen.Vernieuwen van alle sanitair en electriciteit.

Plat dak renoveren

Vervangen van OSB-platen en vernieuwen van de roofing. Oppervlakte is 10 m². Bijgebouw met berging functie. Wellicht geen extra isolatie te plaatsen. Geen dakramen of koepels.

Plat dak renoveren

Plat dak vernieuwen. Volledig dak van het huis. Materiaal dat er op moet is te bespreken. Moet ook geïsoleerd worden. Twee dakkoepels. Verluchtingsbuis en dergelijke.

Dak optrekken en elektriciteit vernieuwen

Ik ben op zoek naar een aanemer om een plat dak op te trekken tot plat, hier een kamer bij aanbouwen en een platdak te vernieuwen. Een ander puntdak zou deels afgebroken moeten worden en vervangen worden door een plat dak. Binnenshuis zou ook nieuwe elektriciteit moeten worden getrokken en liefst gelijk bezetten... gezien er veel wetgevingen mee gepaard gaan verkies is een aannemer met eigen architect.

Bestaand houten dakterras volledig uitbreken en vernieuwen met lichtstraat

Op het plat dak is nu een voorlopig terras in hout. Dit is er maar voor de helft van de volledige oppervlakte. Het terras is nu pas bereikbaar door een venster. Graag hadden we hier een deur en er moet ook een oplossing voorzien worden voor het lichtkoepeltje dat nu voor die venster ligt . Omrastering moet voorzien worden over 10 meter en ook 3 meter voor de lichtstraat. Bestaand terras uitbreken, drainage plaatsen, het terras is ongeveer 25 m².

Partners

Partners van Casius