Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor vernieuwen van plat dak en uitbreiding met dakvolume in houtskeletbouw.:

Vernieuwen van plat dak en uitbreiding met dakvolume in houtskeletbouw.

Het plat dak moet worden vernieuwd en uitgebreid met een dakvolume. De dakuitbreiding bestaat uit een houtskeletconstructie met scheimuur in metselwerk, andere wanden worden volledig beglaasd. Het gaat dus om een half bestaand dak. Als variante zou ik graag ook prijsverschil bekomen om het ganse dak te vernieuwen. In dit geval hoeft het brandmuurtje (dat in de plannen het oude en het nieuwe dak van elkaar scheiden) niet gerealiseerd te worden. De dakrandhoogte van het huidige dak bedraagt 19m45 (mbt kraan) Indien U nog bijkomende vragen heeft aarzel dan niet om me te contacteren. Graag ontving ik uw offerte voor de dakwerken en de realisatie van de open ruwbouw. Schetsen in bijlage
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vernieuwen van plat dak en uitbreiding met dakvolume in houtskeletbouw. uit heel België:

Dak optrekken en elektriciteit vernieuwen

Ik ben op zoek naar een aanemer om een plat dak op te trekken tot plat, hier een kamer bij aanbouwen en een platdak te vernieuwen. Een ander puntdak zou deels afgebroken moeten worden en vervangen worden door een plat dak. Binnenshuis zou ook nieuwe elektriciteit moeten worden getrokken en liefst gelijk bezetten... gezien er veel wetgevingen mee gepaard gaan verkies is een aannemer met eigen architect.

Bestaand houten dakterras volledig uitbreken en vernieuwen met lichtstraat

Op het plat dak is nu een voorlopig terras in hout. Dit is er maar voor de helft van de volledige oppervlakte. Het terras is nu pas bereikbaar door een venster. Graag hadden we hier een deur en er moet ook een oplossing voorzien worden voor het lichtkoepeltje dat nu voor die venster ligt . Omrastering moet voorzien worden over 10 meter en ook 3 meter voor de lichtstraat. Bestaand terras uitbreken, drainage plaatsen, het terras is ongeveer 25 m².

Dakterras maken op roofing plat dak

We hadden een hard houten daktarras. Hebben we nu verwijderd omdat het begon te stinken en los kwam na aantal jaren . Nu willen we dat laten vernieuwen. Nieuwe roofing leggen en nieuwe bedekking. Materiaalkeuze te bespreken met vakman ter plaatse.

Pannendak vernieuwen en enkele veluxen plaatsen

We hebben een dak zonder onderdak en willen isoleren. De eenvoudigste oplossing lijkt ons een nieuw (sarking)dak. Qua isolatie willen we de norm ruim halen, het mag gerust wat meer zijn. Het gaat om een klassiek zadeldak van in totaal ongeveer 100 m2. Het heeft wel twee dakkapellen, die op hun beurt ook een zadeldak hebben. De dakgoten zijn zeer ruim bemeten, dus dat geeft geen probleem. Wel willen we aan de achterkant enkele veluxen plaatsen. Op de foto zie je nog een plat dak, maar dat hoeft niet vernieuwd te worden.

Vernieuwen plat dak

We zitten ergens met een lek op ons plat dat van +/- 20 m², we zouden dit graag meteen deftig herstellen en geen lapjes beginnen leggen. Ligt in asfalt momenteel.

Vernieuwen van zadeldak

Wij laten graag ons dak vernieuwen: zadel dak met gedeelte plat dak. Structuur is in onder maar we hebben een onderdak nodig over het ganse dak, daarnaast de kunstleien vernieuwen op het hellend vlak (130 m2) + het verhogen van het plat dak met 20 cm (oppervlakte = 41 m2 plat dak). Als laatste willen we 3 veluxen in het hellend dak integreren.

Vernieuwen dak met velux

Mijn hellend dak volledig vernieuwen: - Vervangen van bestaande pannen - Plaatsen van onderdak + isolatie - Plaatsen van 1 dakraam, type Velux model GGU 0060 afmetingen 114x140, aan tuinzijde. - Vervangen van dakgoten. ** Vervangen lichtkoepels plat dak keuken. Hier zitten 4 lichtkoepels van 1m2, deze zouden vervangen moeten worden door 2 koepels die niet geopend kunnen worden en twee die electrisch wel geopend kunnen worden.

Plat dak renoveren en isoleren

Vernieuwen roofing dak, met nieuwe afvoer. En isoleren van het dak. Oppervlakte is 12 m².

Partners

Partners van Casius