Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor vernieuwen van plat dak en uitbreiding met dakvolume in houtskeletbouw.:

Vernieuwen van plat dak en uitbreiding met dakvolume in houtskeletbouw.

Het plat dak moet worden vernieuwd en uitgebreid met een dakvolume. De dakuitbreiding bestaat uit een houtskeletconstructie met scheimuur in metselwerk, andere wanden worden volledig beglaasd. Het gaat dus om een half bestaand dak. Als variante zou ik graag ook prijsverschil bekomen om het ganse dak te vernieuwen. In dit geval hoeft het brandmuurtje (dat in de plannen het oude en het nieuwe dak van elkaar scheiden) niet gerealiseerd te worden. De dakrandhoogte van het huidige dak bedraagt 19m45 (mbt kraan) Indien U nog bijkomende vragen heeft aarzel dan niet om me te contacteren. Graag ontving ik uw offerte voor de dakwerken en de realisatie van de open ruwbouw. Schetsen in bijlage
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vernieuwen van plat dak en uitbreiding met dakvolume in houtskeletbouw. uit heel België:

Aannemer voor renovatie van dak en elektriciteit

Graag zoek ik een dakwerker en elektricien voor de verbouwingswerken aan de woning die ik net aangekocht heb. Dak: Verbouwen van het dak om van een dak, zowel stuk zadeldak als plat dak, naar een volledig zadeldak te gaan. Elektriciteit: Vernieuwen van een verouderde installatie.

Dakrand vernieuwen op bestaand plat dak

Dakrand in aluminium boord vernieuwen op bestand plat dak.

Vernieuwen balustrade rondom plat dak

Vernieuwen balustrade rond plat dak appartementsgebouw. Momenteel is deze in ijzer.

Vernieuwen van plat dak

Het plat dak van het appartementsgebouw moet vernieuwd worden. Dit is ongeveer 36m² groot.

Plat dak isoleren en vernieuwen

Huis van 1965 met plat dak, ongeveer een 120 m². Op een paar plekken na lekkage en dak dient echt vervangen te worden, als het kan ook met isolatie.

Dak vernieuwen plat dak maken

Ik heb 2 heling daken moet platte dak van maken,

Dakwerken bestaande woning

Isoleren bestaand plat dak (in goede staat), er dus gewoon boven te plaatsen Ook vernieuwen bestaand zadeldak met herbruik van pottelberg dakpannen, houtwerk is in prima staat maar er bevindt zich momenteel een onderdak die niet meer voldoet (terrepapier). platdak: 6m * 4m zadeldak: 6m * 10m

Bestaande dakkapel vernieuwen

De bestaande dakkapel met plat dak, in een met leien bedekt dak is aan vervanging toe. Zijwanden zijn nu met leien uitgevoerd. Het platte dak met roefing. Op de overgang van schuin naar plat dak staat er een schouw. Deze dient ook terug bezet te worden en een van een regenkap op aan te brengen. Plat dak heeft ongeveer volgende maten :3 x 2,5m ; raamkant 3 x 1,4 m. Uitvoering mag volgend jaar, maar contract en voorschot dit jaar nog, voor subsidie redenen.

Partners

Partners van Casius