Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor vernieuwen van plat dak en uitbreiding met dakvolume in houtskeletbouw.:

Vernieuwen van plat dak en uitbreiding met dakvolume in houtskeletbouw.

Het plat dak moet worden vernieuwd en uitgebreid met een dakvolume. De dakuitbreiding bestaat uit een houtskeletconstructie met scheimuur in metselwerk, andere wanden worden volledig beglaasd. Het gaat dus om een half bestaand dak. Als variante zou ik graag ook prijsverschil bekomen om het ganse dak te vernieuwen. In dit geval hoeft het brandmuurtje (dat in de plannen het oude en het nieuwe dak van elkaar scheiden) niet gerealiseerd te worden. De dakrandhoogte van het huidige dak bedraagt 19m45 (mbt kraan) Indien U nog bijkomende vragen heeft aarzel dan niet om me te contacteren. Graag ontving ik uw offerte voor de dakwerken en de realisatie van de open ruwbouw. Schetsen in bijlage
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vernieuwen van plat dak en uitbreiding met dakvolume in houtskeletbouw. uit heel België:

Vernieuwen plat dak

Plat dak lekt en is aan vernieuwing toe. Ongeveer 45m²

Vernieuwen van verwarmingsketel

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een nieuw verwarmingstoestel - combi boiler voor sanitair warm water. Mag met zonneboiler want we hebben een stuk plat dak waar een zonnepaneel op kan geplaatst worden. Ketel is 26 jaar oud.

Klusjesman nodig voor diverse werkjes

Cyprus scheidingswand inkom met verfdeur, plus verven. Aansluiting wasmachine. Deurtje maken in keukenkastje. Nieuwe wc plaatsen. Plafond berging en badkamer vernieuwen met pvc planchetten plus mouluren. Waterdichte vezelsterke coating plaatsen op plat dak.

Vernieuwen van plat dak in EPDM en herstelling kroonlijst

Een plat dak van 15 op 8 m te vernieuwen. In EPDM En herstelling kroonlijst.

Vernieuwen en isoleren van plat dak en pannendak

Vernieuwen en isoleren. Dit is een stuk hellend en plat dak.

Isoleren en vernieuwen dakbedekking plat dak

Isolatie en vernieuwen van dakbedekking. Dit is een plat dak, en er dient een nieuwe roofing op te komen of rubberen dakbedekking.

Leien vernieuwen aan zijkant 2e verdiep

Doordat de leien verouderd zijn dienen deze vernieuwd te worden. Ze bevinden zich ter hoogte van het 2e verdiep (met plat dak) van ons huis aan 1 kant van het huis (zowel vooraan als achteraan weliswaar) om de slagregen tegen te houden. Naast deze kant van onze 2e verdieping bevindt zich het zadeldak van onze buren. Het gaat in totaal over een 12 m2 leien... Weet niet of u met deze gegevens al een offerte kunnen maken? Bijgevoegd doe ik ook een foto. Deze is getrokken vanuit de tuin van onze buren, omdat wijzelf er geen zicht op hebben vanuit onze tuin.

Plat dak zonder koepels vernieuwen en isoleren

Plat dak van 90 vierkante meter vernieuwen en isoleren naar wettelijke normen. Hoekhuis met 3 overstekende delen. 2 schouwen aanwezig. Geen koepels.

Partners

Partners van Casius