Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor vernieuwen van plat dak en uitbreiding met dakvolume in houtskeletbouw.:

Vernieuwen van plat dak en uitbreiding met dakvolume in houtskeletbouw.

Het plat dak moet worden vernieuwd en uitgebreid met een dakvolume. De dakuitbreiding bestaat uit een houtskeletconstructie met scheimuur in metselwerk, andere wanden worden volledig beglaasd. Het gaat dus om een half bestaand dak. Als variante zou ik graag ook prijsverschil bekomen om het ganse dak te vernieuwen. In dit geval hoeft het brandmuurtje (dat in de plannen het oude en het nieuwe dak van elkaar scheiden) niet gerealiseerd te worden. De dakrandhoogte van het huidige dak bedraagt 19m45 (mbt kraan) Indien U nog bijkomende vragen heeft aarzel dan niet om me te contacteren. Graag ontving ik uw offerte voor de dakwerken en de realisatie van de open ruwbouw. Schetsen in bijlage
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vernieuwen van plat dak en uitbreiding met dakvolume in houtskeletbouw. uit heel België:

Vernieuwen van een koepel

De koepel (ingang via ladder naar het plat dak) moet vervangen worden. Er werden reeds herstellingen aan gebeurd, maar dit hielp niet. Deze moet dus volledig vervangen worden door een nieuwe te plaatsten. De afmetingen zijn 1mx1m

Nieuw dak koepel plaatsen

Graag een nieuwe dak koepel plaatsen. In de woonkamer op een plat dak. Vernieuwen van bestaande, er zit een barst in.

Houten gevelbekleding plaatsen

We willen onze badkamer en een deeltje van onze achtergevel, gelegen op de eerste verdieping achteraan onze rijwoning, isoleren en voorzien van houten gevelbekleding ( we denken zelf aan thermowood) Het gaat over ongeveer 30 m² te isoleren en te bekleden oppervlakte. Er is rekening te houden met 2 ramen en we planden van de gelegenheid gebruik te maken om ineens het plat dak van de badkamer ook te vernieuwen ( wat dus netjes moet aansluiten op de bekleding).

Vernieuwen van plat dak met lichtstraat

Nieuw plat dak leggen , het is een plat dak met een lichtstraat. Wij hebben een plat dak van ongeveer 7 m op 4 m met een lichtstraat. Dakwerker die wij aangesproken hebben wil lichtstraat volledig afbreken en vervangen door een gewone koepel. Deze is volledig ingewerkt in het dak. Er is enkel barst in een glas. Bij felle regen hebben we wel een kleine lek maar ik weet niet of dit van de roofing dan wel van de lichtstraat komt. Wij zouden deze liever behouden, roofing vernieuwen en indien nodig de lichtstraat renoveren.

Vernieuwen en isoleren van plat dak woning

De woning is +- 46 jaar en heeft een plat dak met roofing en grind. Gewenste werken: Vernieuwen en isoleren van het dak 56 m². Opnieuw op metsen van de voorste schouw links en bij cementeren van de andere schouwen. Graag ter plaatse komen kijken.

Herstellingen in roofing dak uitvoeren

Daklekkage met doorsijpeling op één plaats in onderliggende slaapkamer. Reeds door loodgieter proberen te herstellen maar deze vind het lek niet. 1 lek in plat dak (12 jaar oud). Roofing. Mogelijkheden bekijken om plat dak ook ineens te vernieuwen.

Renovatie achterkant woning

Ik wil de achterkant van mijn woning laten vernieuwen en er een plat dak op hebben. De oppervlakte is ongeveer 76m2, momenteel liggen er schuine daken op, waar de keuken is willen we meer licht hebben dus daar best een combinatie met lichtkoepels. Ook zou ik van de gelegenheid gebruik maken om een nieuwe vloer te leggen op ongeveer 44m2 . Omdat het huis van 1936 is zal de afvoer onder de huidige keuken ook vervangen moeten worden. Ook zullen er enkele afbraak en metselwerken zijn.

Plat dak herstellen met koepel

Platformdak moet hersteld worden. Plat dak vernieuwen. Graag EPDM op leggen. Oppervlakte van 3 op 3 meter met een lichtkoepel.

Partners

Partners van Casius