Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor vernieuwen van plat dak en uitbreiding met dakvolume in houtskeletbouw.:

Vernieuwen van plat dak en uitbreiding met dakvolume in houtskeletbouw.

Het plat dak moet worden vernieuwd en uitgebreid met een dakvolume. De dakuitbreiding bestaat uit een houtskeletconstructie met scheimuur in metselwerk, andere wanden worden volledig beglaasd. Het gaat dus om een half bestaand dak. Als variante zou ik graag ook prijsverschil bekomen om het ganse dak te vernieuwen. In dit geval hoeft het brandmuurtje (dat in de plannen het oude en het nieuwe dak van elkaar scheiden) niet gerealiseerd te worden. De dakrandhoogte van het huidige dak bedraagt 19m45 (mbt kraan) Indien U nog bijkomende vragen heeft aarzel dan niet om me te contacteren. Graag ontving ik uw offerte voor de dakwerken en de realisatie van de open ruwbouw. Schetsen in bijlage
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vernieuwen van plat dak en uitbreiding met dakvolume in houtskeletbouw. uit heel België:

Plat dak zonder koepels vernieuwen en isoleren

Plat dak van 90 vierkante meter vernieuwen en isoleren naar wettelijke normen. Hoekhuis met 3 overstekende delen. 2 schouwen aanwezig. Geen koepels.

Plat dak garage vernieuwen

Garage is rond de 30 m² met in het midden een lichtkoepel. Dak zou volledig vernieuwd moeten worden.

Vervanging plat dak en vernieuwen lichtstraat

Vervanging plat dat 6m x 3m + vernieuwen van lichtstraat.

Dakconstructie maken

Aan de achterkant van de bestaande woning is er momenteel een veranda bestaande uit dunne plastic platen. Hiernaast bevindt zich een plat dak boven de keuken en een toilet. Ik zou graag het plat dak vernieuwen en doortrekken over de huidige veranda (dus veranda vervangen door plat dak en bestaand plat dak vernieuwen). In het plat dak worden 3 openingen voorzien: 1 voor een dakraam van 1 m x 1,5 m, 1 voor een dakraam van 1 m x 1 m en een laatste kleine opening voor de dampkap. Hierbij zou u enkel de constructie van het dak voorzien en ik de afwerking met epdm, nodige afvoeren, etc...

Vernieuwen koepel in plat dak

Wij hebben een glazen koepel op ons plat dak, die lekt wanneer het regent. Wij zouden die graag laten vervangen door een andere en stillere versie.

Uitbouw dakverdieping tot 1 extra kamer en dak vernieuwen

Uitbouw dakverdieping met 1 extra kamer, vernieuwen dak Uitbouw op verdieping (1 slaapkamer) in metselwerk + gevelsteen + plat dak Rest van het huis: zadeldak met dakpannen

Aannemer voor renovatie van dak en elektriciteit

Graag zoek ik een dakwerker en elektricien voor de verbouwingswerken aan de woning die ik net aangekocht heb. Dak: Verbouwen van het dak om van een dak, zowel stuk zadeldak als plat dak, naar een volledig zadeldak te gaan. Elektriciteit: Vernieuwen van een verouderde installatie.

Dakrand vernieuwen op bestaand plat dak

Dakrand in aluminium boord vernieuwen op bestand plat dak.

Partners

Partners van Casius