Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Berchem (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Berchem (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Berchem (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing zolderverbouwing in Berchem (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Berchem (Antwerpen):

Plafond, muren en kasten te herstellen na waterschade

Door een lek bij de buren hebben we waterschade aan plafond en bovenkant muur op de eerste verdieping. Mogelijks is er ook een probleem op de 2 de verdieping (achter keukenkast en balken onder douche). Pfafond: pleisterwerken, 2 ruimtes.

Plaatsen stalen ligger in de leefruimte van appartement

Plaatsen stalen ligger / draagbalk / poutrel appartement 2de verdieping. Plaatsing van een stalen ligger in de leefruimte L1-opvang leefruimte . Overspanning circa 3.60m . IPN220 (B98mmxH220mm) Opleg 2x betonslof. Totale lengte circa 3.80m - 120 kg Opm.: ligger is te plaatsen onder huidig betonbalkje en eventuele voeg tussen beiden volledig op te vullen met krimpvrije mortel. Langs gevelraam naar binnen.

Muren weghalen en gyproc plaatsen

Weghalen van binnenmuren +- 20m² en aanwerken van plafond met gyproc +-70m²

Kelder renoveren

Op zoek naar een vakman voor volledige kelderrenovatie van een kelder ongeveer 8 x 4 meter. Kelder met gang en twee kamers,muren, vloer en gewelfd plafond dat men allemaal moet opknappen. Ook een klein vochtprobleem te behandelen.

Bezetten tuinmuur en badkamer en terras vernieuwen

Ik wil mijn buitenmuur in de tuin laten bezetten, het gaat over een oppervlakte van 12 m², 4 m lengte op 3 meter hoogte. Ook het terras wil ik laten vernieuwen en uitbreiden. Oude tegels moeten eruit, een chape leggen en de riolering aanpassen. Nieuw materiaal terras te bespreken met vakman, gaat om een terras van ongeveer 6 x 4 meter. Ook een kleine badkamer te bezetten, deze is maximaal 3x3 meter.

Zoldergat dichtmaken en nieuw trapgat op andere plek maken

Zoldergat dichtmaken en nieuw trapgat op andere plek maken Ik wil het zoldergat met uitklapbare trap verwijderen en het gat laten toemaken. Op een andere plek wil ik echter een nieuw trapgat laten maken in een betonnen ondergrond. Afmetingen van nieuw trapgat zijn te bespreken met vakman.

Zolder volledig inrichten en mogelijkheden voor dakkapel bekijken

Zolder is een lege ruimte en zou graag een slaapkamer erin willen maken. Hoogte midden 2.5m en breedte 4m. Er dient isolatie aangebracht te worden. Uitbreiden, vergroten van ruimte door een dakkapel erin te maken. Ook nu een schuiftrap te vervangen door een vaste trap en opening aan te passen.

Extra verdieping opbouw 60 m² plus afwerken

Extra verdieping met plat dak te laten plaatsen op ons plat dak (+- 60 m²), voor de creatie van 2 tot 3 extra kamers plus een badkamer. Dit is voor de totaal pakket , afwerking , plaatsen badkamer, vloeren, enkel het schilderen gaan we zelf doen.

Renovatie na waterschade

Wij hebben waterschade aan het plafond in onze keuken. Deze hebben wij vermoedelijk opgelopen door een verkeerde afwerking van de zijgevel van onze buren. Dat heeft een dakwerker ons toch vertelt. Ondertussen zitten wij met een enorme lek wanneer het regent en onze plafond en afwerking van onze koepel ziet er ook niet meer zo goed uit.

Draagmuur uitbreken en I profiel plaatsen

Ik wil een dragende muur (zie rood/groen vierkant in bijgevoegde foto's) tussen de keuken en de woonkamer laten uitbreken en een poutrel laten plaatsen. De oppervlakte van de uit te breken muur bedraagt zo'n 4 m². (1,7 m breedte x 2,5 m lengte).