Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Berchem (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Berchem (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Berchem (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie verandabouw in Berchem (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Berchem (Antwerpen):

Afbreken en afvoeren van muren en aanverwanten

2 Gyproc muren van samen ong. 42m² uitbreken. 1 Binnendeur uitbreken. 1 Sectionaalpoort met rails en ijzerwerk uitbreken. Motor van poort losmaken maar gaat men wel bijhouden. Afval afvoeren. Het betreft een magazijn.

Home renovation

I want to have the following jobs done: - Change windows of both rooms and bathroom (for measures see plans attached), we don´t have new windows yet - Remove current floors in both bedrooms, both halls, and stairs hall (for measures refer to plans attached) - If original floor is good, then repair of old floor, if not, new wooden floor to install (we don´t have floor yet but we will buy it separately and provide to install) - Remove all current bathroom (bath, sinks, toilet, tiles, ceiling, door) see bathroom picture, heating and radiators work fine so no need to remove. Install all new bathroom (see plans for measures). We provide all new materials. - Renovate ceiling in rooms and hals.

Betonplaat gieten voor tuinhuis

We willen een betonnen plaat laten gieten in onze tuin als fundering voor een tuinhuisje van 5m². Onze tuin is afgesloten (rijhuis).

Vernieuwen van balkon, ramen/deur en dak

Momenteel heb ik een heel klein terasje op de 2e verdieping (appartement). 70 cm breed op 170 cm lang. Nu is het balkon met een betonnen muur en is het echt heel 'zwaar' en 'betonnig'. Graag wil ik misschien zwarte tralies of gewoon een raam voor, zodat je 'door' het balkon kan kijken en dit alles veel luchtiger is. Daarnaast zou ik van het raam zichtbaar op de foto graag een raam tot op de grond hebben, dat je kan open doen. De huidige afmetingen zijn 145 cm breed op 275 cm lang). De deur die zichtbaar is op de foto daar zou ik graag een raam van maken (afmeting deur: 78 cm op 238 cm). Als laatste zou mijn plat dak van een 100 m² opnieuw geïsoleerd moeten worden.

Gewelven kelder herstellen

De stalen i-profielen onder de gang bladeren volledig af. Zijn deze nog te herstellen? De volledige gang vernieuwen is ook een optie.

Muur laten verwijderen

Ik wil een muur tussen keuken en living laten verwijderen. Het gaat om een niet draagmuur met ongeveer 360 cm lengte en 270 cm hoogte, met een deur ertussen. De dikte van de muur is 9 cm.

Achterpand renoveren

Ik wil graag mijn achterpand renoveren naar woonruimte. Alles is gestript maar ik zou Gas-, waterleidingen en elektriciteit willen laten plaatsen voor woon-, badkamer en keuken. Ook, indien mogelijk, zou ik bepaalde muren willen uitbreken en laten plaatsen. evt. Ook vloeren isoleren en afwerken. 2 verdiepen 90/100m² +40 m²

Gevolgschade herstellen

Opkuis en afbreken van bestaande laminaat vloer, schilderen, nieuwe laminaat vloer leggen.. Lek van tak naar badkamer en keuken, door storm dat stalen plaat wegwaaide...

Herstellen grondverzakking buitenkoer

Bij een klein werkje aan de dakgoot van onze badkamer, constateerde de aannemer dat er een (of meerdere zelfs) kleine grondverzakkingen waren op onze koer. er is een vierkante zuil met draagmuur vlakbij deze verzakkingen. Voorlopig zien de de verzakking bij enkele tegels, maar we vrezen uiteraard dat het probleem groter kan worden. Er staat ook een zuil vlakbij de verzakking die een deel van de verdieping erboven draagt.

Vervangen van rubbers aan het verandadakl

Ik heb insijpeling van water onder vals plafond onder veranda op de plaats waar de veranda is gehecht aan bestaande muur. Wellicht moeten de rubbers worden vervangen.