Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor muren weghalen en gyproc plaatsen:

Muren weghalen en gyproc plaatsen

Weghalen van binnenmuren +- 20m² en aanwerken van plafond met gyproc +-70m²
Offertes van aannemers voor renovatie uit Berchem (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor muren weghalen en gyproc plaatsen uit heel België:

Stabiliteitsstudie uitvoeren voor renovatie

Stabiliteitsberekening uitvoeren voor het weghalen van enkele muren. Berekening stalen poutrel na weghalen steunmuur. Ook na kijken welke muren juist steunmuren zijn en welke niet.

Open bebouwing compleet renoveren

Totaalrenovatie van een open bebouwing. Gaat om een woning van 210 m² met een verdieping. Werken uit te voeren op begane grond: gast slaap/bad- kamer, keuken, wc, vloer isoleren en nieuwe vloer met vloerverwarming leggen, nieuwe keuken plaatsen, muren weghalen. Eerste verdieping: totaal nieuwe indeling voorzien en een nieuwe badkamer plaatsen. Dakisolatie, vloerisolatie, accoustische isolatie, uitbreiding via dakkapel. Algemeen: nieuwe dubbel (3-dubbele) beglazing incl. schrijnwerk en vensterbanken en een nieuw verwarmingssysteem.

Binnenmuren verwijderen

Twee binnen muren verwijderen:Ik zou graag op korte termijn een niet dragende binnenmuur op de 1 1 steste verdieping weghalen (badkamer uitbreiding). Een muur is niet dragend op eerste verdieping, en de tweede muur van de keuken op de beneden verdieping is een draagmuur. Lengte van muur op eerste verdieping is 3 meter. Op tweede verdieping is de muur 4 meter.

Architect voor verbouwing

- Elektriciteit vernieuwen - Verwarmingen en leidingen vernieuwen (verwerken in muur) - Uitbreken muren gelijkvloers, creëren van grote leefruimte - Ramen allemaal vernieuwen en grote ramen tot op plafond op gelijkvloers - Eerste verdiep (behang weghalen) elektriciteit verwerken in muur. - Zwevend terras zetten met trap naar tuin - Open haard uitbreken. - Vloer vernieuwen - Keuken vernieuwen - Badkamer tweede verdiep vernieuwen - Muur uitbreken (met poutrel) en dan kleine kamer verdelen in nieuwe badkamer links en dressing rechts

Weghalen van buiten gebruik gestelde regenpijp + deksel plaatsen op vrijgekomen holte in de vloer

In de veranda werd onlangs een loden regenpijp buiten gebruik gesteld. De oude regenpijp moet van de muur gehaald worden. De vrijgekomen holte in de vloer moet uitgekapt worden en er moet een deksel op komen in de plaats. Links van de regenpijp bevindt zich reeds een afvoerputje met een oud deksel. Dit deksel mag vervangen worden, zodat er 2 dezelfde deksels naast elkaar liggen. Zie foto's ter verduidelijking. Graag zo snel mogelijk, want wij willen graag gauw van start kunnen gaan met het herschilderen van de muren in de veranda. Maar dit is niet mogelijk zolang deze regenpijp niet weggehaald is.

Houten trap plaatsen van gelijkvloers naar eerste verdieping

Gesloten trap in massief hout, tussen twee muren te plaatsen basisuitvoering , 16 treden in totaal, 6 schuine links naar boven draaiend en 10 rechte treden, geen leuning. Bestaande trap weghalen en plaatsen nieuwe.

Poutrel plaatsen en betonplaat uitbreken en opnieuw gieten

Ik wil graag 2 muren laten weghalen en 2 poutrels steken in de plaats. Ook moet men een bestaande betonplaat weghalen en een nieuwe gieten.

Tuinhuis helpen plaatsen + konijnenhok

Tuinhuis : 3 op 4m2 , beton is reeds gegoten, mee plaatsen van muren, dak en afwerken. Konijnenhok : weghalen van puin, plaatsen van draad, Bij deze klussen zal er steeds iemand met kennis van zaken mee helpen.