Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor plaat veranda vervangen:

Plaat veranda vervangen

Er zou een plastieken plaat van de koepel moeten vervangen worden.
Offertes van aannemers voor verandabouw uit Berchem (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaat veranda vervangen uit heel België:

Herstellen dak veranda in polycarbonaatplaten

Vervangen van 8 plexiglasplaten door andere goed isolerende kunststofplaten. Elke plaat is ca. 110cm x 260 cm. Balkenstructuur is in goede staat. Mogelijks moet bestaande zonnewering worden verwijderd en teruggeplaatst na werken.

Polyethereen platen vervangen van veranda

Vervangen van de dakplaten die beschadigd zijn na onweer en storm. D Het gaat om 4 standaard- en 1 uitgesneden plaat.

Dak van de veranda herstellen

Dak van de veranda herstellen Herstelling dak veranda. Veranda in polycarbonaatplaten, 2 panelen weggewaaid met storm,1 plaat nog op het dak ,maar in slechte staat. Veranda is oud. De balkenstructuur bestaat al en ligt op een stenen muur, delen van het hout zijn in mindere staat. betreffen 3 platen van 3.5 meter op 1.05 meter .

Herstellen dak veranda

Wegens de storm van gisteren 10 maart , moeten er verandaplaten en rubber en dakgoten vervangen worden. 4 Platen zijn er weggewaaiid en 1 plaat gescheurd. Polycaronaatplaten. 3,5 m L .

Plat dak van de veranda vervangen

Een plastieken paneel weggevlogen van de veranda door storm. Dient volledig vervangen te worden. Wel schouw in de hoek bovenaan, dus plaat moet daaraan aangepast worden. Dekt ook de verwarmingsketen af als dakbedekking. Heeft op die plaats ook extra isolatie nodig.

Daklekkage oplossen

Plat dak tussen 2 puntdaken. Veranda tussen puntdaken. Lek door gyproc plaat van plafond veranda.

Deuropening maken in betonnen plaat en gemetste muur

Ik heb een garage van ongeveer 32 vierkante meter met betonnen platen en daar is een muur voor gemetseld , aan de voorkant zou ik graag een deur laten in plaatsen omdat wij een veranda tegen de garage gaan laten plaatsen. Men moet dus een deuropening maken in de betonnen plaat en de gemetste muur. Gaat om een opening met standaardafmetingen voor een deur. Muur is ongeveer 14 cm dik.

Herstellen dak veranda in polycarbonaatplaten

De dakplaten van onze veranda zijn aan vervanging toe (gescheurd en of beschadigd). Het betreft hier om 9 platen : opaal van 16 mm dikte en 3m lang breedte gemeten tussen de spanten : 2 x 107 (plaat 105 ? ) 1 x 112 (plaat 110 ? ) 6 x 122 (plaat 120 ? ) In een van de platen moet een doorvoer van de dampkap voorzien worden