Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Berendrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Berendrecht.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Berendrecht of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, nieuwbouw aan-, uit en opbouw in Berendrecht die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Berendrecht:

Renovatie en aanbouw

Renovatie van de woning, aanbouw skeletbouw van 40m². bovenverdieping 15 m². Renovatiewerken binnen. Plan architect beschikbaar.

Ruwbouw woning

Plaatsen ruwbouwwoning. Grond is reeds aangekocht. Vergunningen zo goed als in orde. Plannen beschikbaar

Bijbouwen achteraan de woning

Wij willen graag onze bestaande rijwoning vergroten door middel van achteraan uit te bouwen. De bedoeling is over de gehele breedte van de woning circa 8 meter, en dit 2,5 a 3 meter diep, en dit 2 verdiepingen hoog, gelijkvloers en een verdiep er op. Het gaat hier enkel om de fundering, metselwerk en het dak. De ramen en binnenafwerking wil ik zelf doen.

Plan architect Houtskeletbouw gelijkvloerse aanbouw woonkamer

Gelijkvloerse aanbouw met plat dak van maximum 7,5 m bij 4 meter. Dit aan de achterzijde van het huis. Dit betreft een uitbreiding van woonkamer , baksteen of hout nog niet zeker van graag advies. Met veel glas, openklappende deuren.

Optrekken van binnenmuren uit Ytong

Wij wensen onze huidige (enkelsteense) binnenmuren te vervangen door nieuw opgetrokken muren uit Ytong. Betreft in totaal zo'n 20m bij 3m.

Plaatsen van een poutrel.

Verbouwing: Plaatsen van poutrel lengte 4 meter. Momenteel staat er nog een schoorsteen. Schoorsteen op 1ste verdieping blijft staan.

Afbreken van schoorsteen

Schoorsteen afbreken tot aan de dakpannen, weer opbouwen, voegen, roosters tegen vogels en loodslabben plaatsen

Ombouwen van garage tot slaapkamer

Aannemer nodig voor omvorming garage naar slaapkamer. Afmeting 4 m op 7m. er staat ook een verwarmingsketel in de garage die moet een afzonderlijk plaats krijgen , afgeschermd worden met gyprocplaten, muur.Alles te voorzien, bevloering, elektriciteit etc

Aanbouw van keuken + verdiep

Het aanbouwen van een keuken met daar boven een slaapkamer

Fundering/versteviging van woning

Aannemer voor funderingsherstel/versteviging. Op enkele plaatsen ....of het geheel.