Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Boechout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Boechout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Boechout of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor gelijkaardige projecten:
totale verbouwing van open bebouwing, woning deels renoveren, extra verdieping bijbouwen voor badkamer, uitbouw realiseren, appartementen renoveren, benedenverdieping renoveren, achterbouw afbreken en nieuwe plaatsen, renovatiewerken uitvoeren, uitbouw in houtskeletbouw, garage bouwen, veranda renoveren, elektriciteit en badkamer plaatsen met zorg voor vloeren, muur dichtmetselen en beton storten, mantelzorgwoning bouwen in tuin, mantelzorgwoning bouwen in tuin

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing aan-, uit en opbouw in Boechout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Boechout:

Betonrot balkonnen herstellen

De terrassen/balkons aan ons appartementsgebouw zijn aan een grondige herstelling/renovatie toe. We hebben last van insijpelend water dus het zou helemaal terug waterdicht gemaakt moeten worden. Er zijn langs onder ook heel wat barsten te zien en de randen brokkelen al lichtjes af. Op het terras van de eerste verdieping liggen er momenteel nog de originele tegels en daarover zijn er houten planken gelegd. De tegels/stenen van het terras op de tweede verdieping zijn wel ooit al vernieuwd geweest, maar de structuur van het balkon zit met dezelfde problemen (weliswaar in mindere mate). De afmetingen van de terrassen zijn 1m op 2,4m. Het zou de bedoeling zijn dat de werken aanvangen zo kort mogelijk na de zomervakantie (september 2018).

Bijgebouw als mulifunctionele opslagruimte

Wij willen gelijkvloers een uitbouw realiseren tot aan de maximaal toegelaten diepte van 13 meter. Er zou ongeveer 3 meter bijgebouwd moeten worden. Zou dienen voor professionele opslagruimte.

Nieuwe indeling maken in appartement

Nieuwe indeling maken in 2 bestaande appartementen.

Plaatsen achterbouw

Burgerwoning, bouwjaar 1931 Achterbouw -gelijkvloers: 7,65m diep en 6,10m breed. -1e verdiep: 4m diep en 6,10m breed. Alle nodige fundamentele werken uitvoeren. (Zelf zullen we alles afwerken. Voorzie dus geen ramen, bezetting, loodgieterij, elektriciteit, vloeren. We breken zelf alles af en voorzien de oppervlakte klaar om op te bouwen.

Rubbers van veranda vervangen

Mijn rubbers van het dak van de veranda zijn versleten en laten dikwijls regen door. Ik zou ze graag vervangen.

Offerte na waterschade

Vocht op 1ste verdieping door heel slecht dak van de buurman dat er niet woont! Behang komt los en veel schimmelvorming!!! Ik zou graag een bestek laten maken op aanvraag van de verzekering.

Balkon te renoveren

Willen balkonterras op 1ste verdieping renoveren : waterdicht maken, nieuwe vloer, nieuwe leuning en nieuwe buitentrap.

Beton gieten in garage en klein gebouw

Beton gieten in garage en klein gebouw ernaast rond 65 m². Ik ben mijn garage aan het voorbereiden om een betonnen vloer te leggen. De vloer moet 25 cm dik zijn + fundering. De oppervlakte is 10 m x 4 m. De garage bevindt zich op 15 m van de rijweg. Er is op een oprit (breedte 2,1 m) Graag een idee van de prijs.

Verbouwing magazijn naar grootkeuken

We hebben een magazijn (1000 m²) aangekocht,waarin we de keukens, afwas en magazijnen van ons cateringbedrijf willen vestigen. Daar het gebouw redelijk oud is, zal ook de vloer, de dakbekleding, de elektriciteit en de riolering onder handen moeten genomen worden. Tevens moet een 250 m² aangekleed worden volgens de HACCP normen met afwasbare wanden en vloeren en plafond. Is dit een project naar uw hand, aarzel dan niet om me te contacteren.

Inrichting van zolder tot hobbyruimte

Zolder 20m2 omvormen tot hobbyruimte + berging. Plaatsen vaste trap in slaapkamer + kastruimte onder trap + dressing. Vloer zolder: beton

Zolder afwerken

Zolder is gechapt en geïsoleerd Zou met gyproc afgewerkt moeten worden en en een hal gemaakt worden rond trap met deur en een volwaardige trap geplaatst worden Er is al een trap gat nu dicht gemaakt met hout en zoldertrap Deze zou dan boven geplaatst worden om in de punt van het dak te kunnen komen en daar - vezelplaten plaatsen op de balken - de zijmuren bezetten - en een velux plaatsen - en ingemaakte kasten in de lage stukken - en iets van vloer bekleding heb alles nu genoemd maar moet zien wat het kost of dat allemaal ineens kan

Uitgraven en gieten van kelder

Zoek een vakman voor het uitgraven en gieten van de kelder . Plan beschikbaar.

Plaatsen van poutrel

Ik ga mijn veranda renoveren, de muur die momenteel tussen living en veranda staat moet eruit, hiervoor zou een poutrel geplaatst moeten worden van 4m, deze zou kunnen rusten op de buitenmuren. Het vals plafond is op 2,8m en het werkelijk plafond op 3m. Graag zou ik de veranda winddicht maken alvorens de binnenmuur te verwijderen. Er is naast het huis een gangetje langs waar de poutrel kan aangevoerd worden. Is het mogelijk me een offerte en verwachte uitvoeringsdatum hiervoor te bezorgen ?

Draagmuur te verwijderen

(Vermoedelijk) draagmuur tussen keuken en living verwijderen. Lengte ongeveer 3,5 meter op 2,5 meter hoog. Dikte muur ongeveer 10cm en bepleisterd .

Poutrel te plaatsen

Ik zou graag een poutrel plaatsen tussen mijn living en de keuken, de beoogde opening zou om en bij de 280cm moeten worden, er staat wel reeds een deur maar die opening zou dus drastisch vergroot moeten worden. De muur was voorheen een buitenmuur van 30cm dik. Bijkomstig moeilijkheid is dat er reeds in achterbouw een poutrel van 5m is geplaatst, niet erg ver (20cm a 25cm) van de plaats waar die nieuw poutrel zou moeten komen.

Uitbreiding eensgezins rijwoning

Rijwoning 7 m gevel breedte. Afbraak achtergevel + Terras + binnenmuur op 1V Verplaatsing sterfput en rioolafvoer Ruwbouw uitbreiding aan achtergevel met 7*2,7 m GLV + 1V Gevelsteen 55 €/m2 Plan in bijlage

Renovatie en opfrissing van woning

Open bebouwing +- 280 m2 , opfrissen woning, vernieuwen vloeren, schilderwerken binnen, vernieuwen keuken, badkamer, valse plafonds, ramen. Kleine elektriciteitswerken.

Vrijstaande Garage 50m2

Ik ga binnenkort mijn bestaande garage (zelf) afbreken en wil een nieuwe even grote (8,6x 6m) terugzetten Gemetseld, dun geïsoleerd, betonnen welfsels, gepolierd beton, plat dak met lichtkoepel, Gevel kepie of façadesteen, garagepoort en deur. Mag direct beginnen van de gemeente want betreft instandhoudingswerken omdat bestaande façadesteen loskomt.

Schade aan plafond door waterschade

In 1 hoek van de slaapkamer was een lek. De oude bezetting is gebarsten en komt los. Deze dient te worden afgeschraapt en opnieuw te worden bezet en geschilderd.

Wij zoeken een aannemer voor een totaal ...

Wij zoeken een aannemer voor een totaal renovatie. Dak, loodgieterij, fundering, electriciteit, ramen...

ruwbouw

ruwbouw

heraanleg oprit bezetten ...

heraanleg oprit bezetten achtergevel vals plafond in keuken

installeren van vaste trap naar zolder ...

installeren van vaste trap naar zolder en aanpassing van het trapgat.

een totale renovatie van een ...

een totale renovatie van een bel-etagewoning in de rij waarbij er een gedeelte moet bijgebouwd worden zodat we de beneden als leefkeuken en woonkamer kunnen gebruiken

Verbouwing van veranda en op de garage ...

Verbouwing van veranda en op de garage komt een extra verdieping met zolder