Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Bonheiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Bonheiden.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Bonheiden of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, zolderverbouwing renovatie in Bonheiden die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Bonheiden:

Bouwen van een tuinhuis

Aannemer voor bouwen van gemetseld tuinhuis (40 m²) met zadeldak (met grondwerken, poort en leidingen).

Uitbreken chape in woonkamer

Ik wil de chape in mijn living (32m²) laten uitbreken om enerzijds extra bekabeling te leggen en anderzijds om parket te kunnen leggen (de huidige chape is te hoog). Het betreft een appartement op de 1ste verdieping. Puin afvoeren kan langs de achterzijde met behulp van een trechter/buis.

Zolder renoveren

Hout/Laminaat Zolder van 8 meter op 5,7 meter. Betonnen vloer. Leidingen lopen erin. Chappe leggen van 4 cm. Daar moet opkomen: ondermatje (groen) voor laminaat op te plaatsen. In die vloer: elektriciteitsbekabeling voor zes stekkers en de trapleuning moet vervangen worden. Twee schuine daken afwerken met gyproc (62 m²).

Schoorsteen inkorten en inox buis installeren

Graag zou ik mijn oude schoorsteen renoveren. De bedoeling is om ongeveer 1 meter van de top weg te nemen en het overige te renoveren. Ook zou een 12 meter inox buis geinstalleerd moeten worden vanuit de centrale verwarming en zo ongeveer 1.5 meter over de gerenoveerde schoorsteen komen.

Betonrot herstellen

Betonrot vastgesteld in de kelder. Beton brokkelt af. En de constructie van de buizen is verroest. Woning van 1934. Oppervlakte kelder ongeveer 30m².

Maken dakuitbouw

Wij willen onze kamers uitbreiden en willen graag in ons hellend dak een 2de dakuitbouw plaatsen in paddock, dakbedekking in roofing. Afmetingen: 4m lengte op +- 2m diepte en +-1,3m hoogte. In uitbouw dient een houten raam geplaatst te worden. Uitbouw dient geïsoleerd te worden met glaswol/rotswol en aan binnenzijde osb en gyproc geplaatst te worden.

Maken van nieuw trapgat en dichtmaken oud trapgat

Wij kochten een vrijstaande bungalow uit '69 en willen deze moderniseren voor verhuur. Geen dure verbouwing dus. We willen een aantal deurgaten bijmaken en dichtmaken, nieuwe raamopening, nieuw trapgat en het oude dichtmaken.

Woning verbouwen

Nieuw dak (verhoging van de nok nodig, dus nieuwe draagstructuur), aanpalende garage ombouwen tot keuken en verbinden met de woning, nieuwe badkamer, nieuwe ramen, vergroten woonruimte door uitbreken muur, nieuwe inrichting bovenverdieping. Bouwaanvraag is ingediend.

Aanbouw garage

Vergroting van een bestaande garage . Zijwand in snelbouwmetselwerk gecementeerd 21,5 vierkante meter ,voorbouw in gevelsteen, met plinten in witte gevelsteen ( zandsteen ) Dak met houten gebinte en sandwichpanelen en 1 lichtstraat in polycarbonaat. DE garagepoort zelf is in eigen regie. ( het dak mag eventueel ook met EPDM rubberdichting ) Een regenwaterafloop langs de kant van de buren moet ook voorzien worden . Ook afbraak van bestaande garage en wegvoeren afbraak. De vloer in betondallen ,en er moet ook een toegansput voor het toekomen van de waterteller vrijgehouden worden en de oude smeerput voor het onderhoud van de wagen mag terug opgevuld worden.

Renovatie hangar

Ik heb een hangar - opgetrokken in betonplaten - van 60m2 en wens deze uit te breiden met 40m² en daarbij volledig te renoveren naar een seminarieruimte. Het dak moet vervangen worden, het gebouw moet geisoleerd worden en ramen moeten gestoken worden. Totaal ruwbouwproject. Binnenkant en afwerking wordt door onszelf gedaan.