Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor uitbreken chape in woonkamer:

Uitbreken chape in woonkamer

Ik wil de chape in mijn living (32m²) laten uitbreken om enerzijds extra bekabeling te leggen en anderzijds om parket te kunnen leggen (de huidige chape is te hoog). Het betreft een appartement op de 1ste verdieping. Puin afvoeren kan langs de achterzijde met behulp van een trechter/buis.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Bonheiden (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbreken chape in woonkamer uit heel België:

Betonplaat en chape gieten

Vloer uitbreken 25cm diep, 100 vierkante meter gelijkvloer. Betonplaat gieten, chape ervover. Geen vloerverwarming.

Gelijkvloers verbouwen inclusief het plaatsen van een achterbouw

Gelijkvloerse verdieping verbouwen. Achterbouw plaatsen van ongeveer 30 m², muur uitbreken tussen huidige keuken en living en een poutrel te plaatsen over de gehele benedenverdieping. Ook nieuwe chape leggen en als laatste nieuwe riolering plaatsen.

Vloer uitbreken

Bestaande woning waar de vloer op gelijkvloers volledig moet worden uitgebroken. Opbouw bestaande vloer is: betonplaat, leidingen en uitvullingchape blijven liggen. Isolatie, vloerverwarming, chape en tegel moeten verwijderd worden. Gaat om een oppervlakte van 120 m².

Heraanleggen van terras in betonnen tegels

Bestaand betonnen terras van 85 m² in twee niveaus aanleggen. In betonnen tegels of andere tegels. Uitbreken van de bestaande tegels + mortel. Mogelijk nieuwe chape + drainage mat. Plaatsen nieuwe tegels (keramisch 2 cm) en voegen, mogelijk ook nog enkele wachtbuizen en afvoergoten.

Uitbreken van vloer living, chappen en laminaat leggen in living 40 m²

We zijn van plan om een laminaatvloer te plaatsen. De tegels in de living moeten uitgebroken worden, en dan chape en dan laminaat leggen. Ongeveer een oppervlakte van 40 m².

Chape en tegels plaatsen inkomhal

Wij hebben reeds tegels aangekocht en zijn nu op zoek naar iemand die de chape kan leggen en nadien de tegels plaatsen. Tegels zijn 60 x 60. Op de gang komen 4 enkele deuren en 1 dubbele deur uit. Het uitbreken van de vloer doen we zelf. Bij de aankoop van de tegels hebben wij ook reeds voegsel en tegellijm, deze dienen dus niet meer voorzien te worden.

Nieuwe vloer leggen in keuken

Keukenvloer uitbreken en nieuwe chape en vloer plaatsen. Alle afbraak afvoeren. Oppervlakte : 4m op 4m. Vloer is nog niet aangekocht.

Terras uitbreken en betegelen

Het huidige terras moet vervangen worden. Huidige stenen zijn gemakkelijk weg te nemen (Deel ligt los) Er zal wel nieuwe chape moeten worden gelegd. Tegels mogen een grote hebben van 60 cm of groter. De totale oppervlakte is ongeveer 45 m². Er ligt nu een 3 trapjes van de oprit.