Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor uitbreken chape in woonkamer:

Uitbreken chape in woonkamer

Ik wil de chape in mijn living (32m²) laten uitbreken om enerzijds extra bekabeling te leggen en anderzijds om parket te kunnen leggen (de huidige chape is te hoog). Het betreft een appartement op de 1ste verdieping. Puin afvoeren kan langs de achterzijde met behulp van een trechter/buis.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Bonheiden (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbreken chape in woonkamer uit heel België:

Heraanleggen van terras in betonnen tegels

Bestaand betonnen terras van 85 m² in twee niveaus aanleggen. In betonnen tegels of andere tegels. Uitbreken van de bestaande tegels + mortel. Mogelijk nieuwe chape + drainage mat. Plaatsen nieuwe tegels (keramisch 2 cm) en voegen, mogelijk ook nog enkele wachtbuizen en afvoergoten.

Uitbreken van vloer living, chappen en laminaat leggen in living 40 m²

We zijn van plan om een laminaatvloer te plaatsen. De tegels in de living moeten uitgebroken worden, en dan chape en dan laminaat leggen. Ongeveer een oppervlakte van 40 m².

Chape en tegels plaatsen inkomhal

Wij hebben reeds tegels aangekocht en zijn nu op zoek naar iemand die de chape kan leggen en nadien de tegels plaatsen. Tegels zijn 60 x 60. Op de gang komen 4 enkele deuren en 1 dubbele deur uit. Het uitbreken van de vloer doen we zelf. Bij de aankoop van de tegels hebben wij ook reeds voegsel en tegellijm, deze dienen dus niet meer voorzien te worden.

Nieuwe vloer leggen in keuken

Keukenvloer uitbreken en nieuwe chape en vloer plaatsen. Alle afbraak afvoeren. Oppervlakte : 4m op 4m. Vloer is nog niet aangekocht.

Terras uitbreken en betegelen

Het huidige terras moet vervangen worden. Huidige stenen zijn gemakkelijk weg te nemen (Deel ligt los) Er zal wel nieuwe chape moeten worden gelegd. Tegels mogen een grote hebben van 60 cm of groter. De totale oppervlakte is ongeveer 45 m². Er ligt nu een 3 trapjes van de oprit.

Open bebouwing renoveren

Bestaande vloer uitbreken en nieuwe leggen, ook chape moet opnieuw. Elektriciteit moet men ook vernieuwen. Gevel en badkamer zijn ook toe aan renovatie. Gaat om een open bebouwing.

Vloer uitbreken en betonplaat gieten

Bestaande tegelvloer in living (35m²) en speelkamer (16m²) uit te breken + uit te graven om dan betonplaat te gieten. Ook isolatie en chape plaatsen indien mogelijk. Is om uiteindelijk parketvloer erop te plaatsen.

Uitbouw zetten

Uitbreken achtergevel en plaatsen van potrel, slopen van betonnen binnenmuur voor het maken van een deurgat, dichtmetsen van drie deuropeningen, metsen van twee wanden in snelbouwsteen, verwijderen van een klein deel betonnen chape.

Partners

Partners van Casius