Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Booischot te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Booischot.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Booischot of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie aan-, uit en opbouw in Booischot die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Booischot:

Plaatsen van keerwanden

Keerwand voor niveauverschil met buren, voor een verhoog voor carport en tuinhuis: Graafwerken voor installatie Betonwand Hoogteboven maaiveld Lengte: 25 meter + 2meter (1 of 2 hoeken) Optioneel: voorbereiding voor carport, tuinhuis, terras en oprit Optioneeel: uitvoering vloerplaat, oprit en terras in beton

Bouwen van een achterbouw achter keuken

Zou een achterbouw willen zetten van steen achter de keuken, stuk muur zou eruit moeten. Afmetingen : van 5 op 3 meter met twee ramen en deur dak er op met ijzeren panelen met isolatie. Dakgoten en waterafvoer aanpassen.

Polycarbonaat platen vervangen

Dak van veranda in polycarbonaat beschadigd na hagel. Begint te lekken vandaar graag zo snel mogelijk herstellen. Veranda is 5 m breed en 6 m lang. 6 platen van 98 cm - 3 dubbel.

Gescheiden afvoer afval/regenwater

Als gevolg van rioleringswerken in de straat dient alle bestaande afvoer van afval/regenwater gescheiden aangeboden te worden. Afkoppelingsdeskundige is komen kijken, plan beschikbaar en nu dienen de werken te gebeuren. Voorstel is om de afvoer door de kruipkelder te leiden. Maar misschien is afvoer via oprit ook een optie. Graag prijsindicatie voor beide scenario's. Werken dienen klaar te zijn voordat de straat opnieuw geasfalteerd wordt. Vermoedelijk september/oktober

Vervanging door waterschade

In enkele ruimtes dienen het plafond, muurbekleding en eventueel zelfs vloerbekleding vervangen te worden. De verzekering vraagt ons om al offerte te laten opmaken door vakmensen, van zodra ze dat in hun bezit hebben zal er een expert worden aangesteld om na te gaan wat er door de verzekeringen wordt vergoed. De werken kunnen wel pas uitgevoerd worden nadat het dak vervangen is.

Dakkapel maken op zolder

Creatie van extra slaapkamer(s) op zolder mits dakkapel en/of op het plat dak van de keuken.

Architect voor renovatie en herinrichting garage tot hobbyruimte

Renovatie van huidige garage tot leefruimte/studieruimte voor kinderen. Opstellen interieurplan en mogelijk plan nutsvoorzieningen. Incalculeren van mogelijkheden naar toekomst toe. totale oppervlakte garage: 44 m² Stijl: pastorijstijl

Ik wens een tuinhuis te zetten maar deze ...

Ik wens een tuinhuis te zetten maar deze had ik graag onderkelderd. Oppervlakte max 24m2. Hiervoor zoek ik een architect die mij advies kan geven en een plan tekenen voor een bouwaanvraag te doen bij de gemeente.

Pyramide woning Gelijkvloer: wasplaats ...

Pyramide woning Gelijkvloer: wasplaats garag, hall, met woonkamer en keuken in een l vorm lags de achterkant eerste verdiep: 3 slaapkamers + badkamermet dakterras tweede verdiep: bureau

- Uitslijpen en invoegen voorgevel / ...

- Uitslijpen en invoegen voorgevel / Cementeren zijgevel - Plaatsen van nieuwe dakpannen en vervangen deel van gebinte voorste stuk (kepers/stoflatt/onderd.) - Aanbouwen nieuwbouw - +-80 m2 (fundering/metselw/plat dak/schrijnw. - winddicht)