Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Boom te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Boom.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Boom of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor nieuwbouw, zolderverbouwing verbouwing in Boom die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Boom:

Ruwbouw voor rijwoningen zetten

Op zoek naar een aannemer om de ruwbouw voor 2 rijwoningen te zetten. Vergunning en plannen zijn aanwezig.

Zolder isoleren, vloer leggen en trap plaatsen

Op dit moment kan er niet gelopen worden op de zolder, we willen dit graag beloopbaar hebben. Men moet de vloer isoleren er daarna ook een vloer op plaatsen. Dit is zo een 80 - 100 m². Hiernaast moet men ook een houten trap naar de zolder plaatsen. Het trapgat is reeds in orde.

Aanbouwen 2 verdiepingen

Aanbouw van keuken, woonkamer en badkamer (3 verdiepingen), aanvraag ingediend bij gemeente, en plannen architect beschikbaar. Werken kunnen worden uitgevoerd vanaf augustus. Gelijkvloers en eerste verdieping aanbouw +5,70m Tweede verdieping: + 3,82m

Trapgat maken in beton

Ik wil graag een vakman voor het maken van een trapgat in beton. Grootte van het gat: 80x150cm Op die manier is het gat af voordat we verhuizen.

Muur uitbreken en steunbalk plaatsen

Stuk muur tussen woonkamer en keuken verwijderen en ondersteunen met een balk in de plaats.

Draagmuur verwijderen en poutrel steken

Draagmuur verwijderen en een poutrel steken.Draagmuur tss keuken en woonkamer. Max 2 m , 1m60.

Deuropening in dragende muur maken

Wij hebben een buiten muur waar we een deur willen laten in maken zodat we op onze garage kunnen, waar we dan een dakterras kunnen maken.

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Ik wil graag de living met de toekomstige keuken verbinden door een draagmuur uit te breken en een poutrel te plaatsen. De draagmuur heeft een totale lengte van 4 meter en ondersteund de vloer van het eerste verdiep. De muur staat tussen 2 andere muren waarop de poutrel kan komen te liggen.

Plaatsen van een nieuwe brandwerende deur in appartement

Vervangen van de huidige deur van mijn appartement. Betreft een standaard deur van 73 cm breed en 2,05 m hoog. g

Steunmuur afbreken en poutrel plaatsen

Steunmuur van 3,6 m tussen keuken en living afbreken en vervangen door poutrel + afwerking.