Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor draagmuur verwijderen en poutrel steken:

Draagmuur verwijderen en poutrel steken

Draagmuur verwijderen en een poutrel steken.Draagmuur tss keuken en woonkamer. Max 2 m , 1m60.
Offertes van aannemers voor renovatie uit Boom (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor draagmuur verwijderen en poutrel steken uit heel België:

Deuropening maken door verwijderen van draagmuur

Momenteel is bureauruimte echter enkel te bereiken via een ander bureau en we willen een extra doorgang maken? Hiervoor moet men een draagmuur verwijderen en een poutrel in de plaats steken. Afmetingen van het te verwijderen stuk moet groot genoeg zijn om een doorsnee deuropening te plaatsen.

Draagmuur uitbreken en plaatsen steunbalk

Graag zou ik de muur tussen de keuken en de woonkamer willen verwijderen. Dit is een draagmuur van 18breed en 163 lang. Het plaatsen van een steunbalk en afwerken van de afgebroken muur.

Binnenmuren verwijderen

Twee binnen muren verwijderen:Ik zou graag op korte termijn een niet dragende binnenmuur op de 1 1 steste verdieping weghalen (badkamer uitbreiding). Een muur is niet dragend op eerste verdieping, en de tweede muur van de keuken op de beneden verdieping is een draagmuur. Lengte van muur op eerste verdieping is 3 meter. Op tweede verdieping is de muur 4 meter.

Draagmuur keuken verwijderen en steunbalk plaatsen

Wij zouden graag de muur tussen de keuken en de woonkamer laten verwijderen en een poutrel plaatsen. In de muur zijn al 2 deuropeningen dus er moet niet veel meer gesloopt worden. Maar omdat het een ouder huis is zouden we graag een ervaren kijk en informatie Het huis zijn we nu aan het kopen en binnen de 3 a 4 maanden. (na enkele andere werken) zouden we graag eventueel deze werken laten doorgaan.

Draagmuur verwijderen en draagbalk steken

-Muur tussen keuken en living afbreken (3. 10meter lang) -Poutrel IPE 160 steken (plan stabiliteitsingenieur in bezit)

Draagmuur verwijderen en poutrel plaatsen-betegelen benedenverdieping

Ik wens de muur tussen mijn keuken en de eetkamer te laten verwijderen en een poutrel te plaatsen. De muur is ongeveer 2 meter lang en 2. 4 meter hoog. Tegels plaatsen op ganse beneden verdieping ongeveer 50 m².

Complete badkamer renoveren en draagmuur verwijderen

Ik zou graag een nieuwe badkamer installeren en een draagmuur laten verwijderen en een poutrel plaatse. Badkamer volledig renoveren een oppervlakte van 3 op 2 meter. Graag een inloopdouche.

Verwijderen draagmuur en poutrel steken

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen. De draagmuur is van een hal. Lengte van 3. 5 meter lang en de hoogte van de muur 2.7 meter.

Partners

Partners van Casius