Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor draagmuur verwijderen en poutrel steken:

Draagmuur verwijderen en poutrel steken

Draagmuur verwijderen en een poutrel steken.Draagmuur tss keuken en woonkamer. Max 2 m , 1m60.
Offertes van aannemers voor renovatie uit Boom (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor draagmuur verwijderen en poutrel steken uit heel België:

Muur uitbreken en steunbalk plaatsen

Het verwijderen van een draagmuur van +/- 4 meter tussen de woonkamer en een slaapkamer. Ook rekening te houden met schouw in de muur. Na verwijderen van muur, plaatsen van een steunbalk ter versteviging.

Veranda aanpassen naar aanbouw

Ik zou graag de veranda bij de keuken nemen. Daar zou ik een stuk draagmuur voor moeten verwijderen, pannendak leggen, vals plafond steken en een nieuw raam steken.

Verwijderen deel draagmuur en plaatsen poutrel

Er zou een deel van de draagmuur moeten worden uitgebroken en een poutrel gestoken worden. Er zou rechts van de linkerdeur op de foto +- 60cm blijven staan en dan indien mogelijk helemaal open tot aan de rechterkant. De afstand bedraagt zo snel gemeten +-3,2 meter. Rechts van de deur aan de linkerkant zou 57cm blijven staan en zou ik alles weg willen tot helemaal rechts. Das een afstand van +-3,2 meter dus ik veronderstel een poutrel van 3,5?

Schouw verwijderen en diverse renovatiewerken

Graag hadden we de schouw verwijderd uit onze living en de kamer erboven. Op het dak moet die blijven staan. Daarnaast willen we de doorgang verbreden van living naar keuken (3 meter) in een steunmuur. Als laatst willen we ook een nieuwe deur stoppen in een kleine draagmuur. (keuken naar gang) Eventueel ook poutrel plaatsen onder steunmuur en nieuwe deur in steunmuur.

Plaatsen stalen balk

Het plaatsen van een stalen balk om een draagmuur te verwijderen. De berekening is reeds gebeurd door een ingenieur. Verwijderen van muur tss 2 slaapkamers op verdieping.

Draagmuur verwijderen en poutrel plaatsen

Ik zou graag een draagmuur laten verwijderen en een poutrel laten plaatsen. De muur bevindt zich tussen de keuken en de eetkamer en is ongeveer 2,5meter breed. In de muur zit al een gat voor een deur. De muur bevindt zich op het gelijkvloers. Het huis is van 1902.

Stabiliteit berekenen voor verbouwingswerken

Draagmuur berekenen Schouw verwijderen berekenen Muur (geen draagmuur) berekenen.

Draagmuur uitbreken poutrel plaatsen

Ik ben mijn huis aan het verbouwen en wil een draagmuur verwijderen om zo een open ruimte te creëren, Ook zocht ik nog iemand voor mijn huis te strippen. Moesten jullie dit toevallig ook doen zou dit handig zijn. Het gaat om een draagmuur van 5 meter breed.