Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor draagmuur verwijderen en poutrel steken:

Draagmuur verwijderen en poutrel steken

Draagmuur verwijderen en een poutrel steken.Draagmuur tss keuken en woonkamer. Max 2 m , 1m60.
Offertes van aannemers voor renovatie uit Boom (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor draagmuur verwijderen en poutrel steken uit heel België:

Draagmuur verwijderen en poutrel plaatsen-betegelen benedenverdieping

Ik wens de muur tussen mijn keuken en de eetkamer te laten verwijderen en een poutrel te plaatsen. De muur is ongeveer 2 meter lang en 2. 4 meter hoog. Tegels plaatsen op ganse beneden verdieping ongeveer 50 m².

Complete badkamer renoveren en draagmuur verwijderen

Ik zou graag een nieuwe badkamer installeren en een draagmuur laten verwijderen en een poutrel plaatse. Badkamer volledig renoveren een oppervlakte van 3 op 2 meter. Graag een inloopdouche.

Verwijderen draagmuur en poutrel steken

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen. De draagmuur is van een hal. Lengte van 3. 5 meter lang en de hoogte van de muur 2.7 meter.

Berekening draagmuur verwijderen

Een binnenmuur (prefab. Beton) zo weg moeten, en een steunbalk in de plaats. Ook het kleine raam van de achtergevel wil ik een uiteindelijk vervangen door een groot schuifraam. Voor deze werken is er een vergunning nodig en moet een deskundige de nodige zaken controleren en berekenen. Deze werken wil ik ook niet zelf uitvoeren, maar laten uitvoeren. Waar die steunbalken staan getekend, is nu nog een prefab. Betonnen (steun? ) muur met deur. (zie foto's/tekening)

Draagmuur verwijderen en poutrel plaatsen

Wij willen een opening maken tussen woonkamer en keuken en hiervoor moet een muur van max 2m50 lengte en 12cm dikte afgebroken worden. 2de werk is achtergevel waar nu een grote raam(1m80 breed en 2m breed) is en verbonden met achterbouw een opening maken om leefruimte groter te maken. Deze muur is 20cm dik. Eventueel ook afwerken maar moet niet. Belangrijkste is correcte afbraak en ondersteuning met poutrel indien nodig.

Berekening draagmuur verwijderen

Wij hebben een klein project voor ons huis in Oostakker. We zouden graag de muur tussen eetplaats en keuken verwijderen, dit is wel een draagmuur.

Stabiliteitsberekening verwijderen draagmuur

Graag zouden wij de muur tussen de living en de keuken openmaken. Aangezien dit een draagmuur is zou hier een stabiliteitsberekening moeten worden gemaakt voor we de werken uitvoeren.

Draagmuur verwijderen en poutrel plaatsen

Graag zouden wij de muur tussen de living en de keuken openmaken. Aangezien dit een draagmuur is zou hier een poutrel geplaatst moeten worden. Poutrel moet zo een 3. 5 meter zijn.

Partners

Partners van Casius