Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Borgerhout (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Borgerhout (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Borgerhout (Antwerpen) of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor gelijkaardige projecten:
totale verbouwing van open bebouwing, totaal renoveren van rijwoning, woning deels renoveren, extra verdieping bijbouwen voor badkamer, uitbouw realiseren, appartementen renoveren, benedenverdieping renoveren, achterbouw afbreken en nieuwe plaatsen, renovatie rijwoning, uitbouw in houtskeletbouw, garage bouwen, veranda renoveren, muur dichtmetselen en beton storten, mantelzorgwoning bouwen in tuin, mantelzorgwoning bouwen in tuin

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, restauratie verandabouw in Borgerhout (Antwerpen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Borgerhout (Antwerpen):

Opening maken in niet dragende muur

Voor het plaatsen van een raam, moet een opening gemaakt worden in een niet dragende muur. Het raam moet niet opendraaien. Wit PVC afwerking. Afmetingen nemen ter plaatse, te Borgerhout

Poutrel vervangen

Vervangen van bestaande steunbalk die niet diep genoeg geplaatst is. Nieuwe balk dachten we aan IPE 160 om en beide 3 m + 25 cm overslag qua afmetingen.

Kelder herstellen na waterschade

Graag zou ik mijn kelder willen laten herstellen na waterschade. De kelder heeft veel waterschade , dus veel vocht en er staat ook nog water in de kelder. Dat water staat nog in de kelder , maar gaan zelf wegdoen. De andere herstellingen voor de vakman. De vloer is 73 m², en de muren 211 m².

Herstelling waterinsijpeling onder glazen verandadak

Wij hebben 2 plaatsen op dezelfde muur onder een glazen verandadak waar water binnensijpelt, relatief dicht tegen de aansluiting met het verandadak. (Op foto: 1 punt is waar de gordijnrail in de muur is bevestigd) Diezelfde muur werd vorig jaar aan de buitenzijde op het stuk boven de koepel bezet, net om alles meer weerbestendig te maken. Niet veel later zijn de problemen beginnen optreden. Enkele potentiële oorzaken werden reeds ontdekt en verder opgelost, maar het probleem blijft alsnog aanslepen.

Dichtmaken aarden put

Ik woon in een gelijkvloers appartement van een oud herenhuis. De slaapkamer heeft enorm veel last van opstijgend vocht, koude, schimmel en geurhinder. Ik heb de muren al 2 keer laten injecteren, een ventilatiesysteem geïnstalleerd maar allemaal zonder resultaat. Ondertussen is bevestigd dat de parketvloer op een open, aarden put (kelder? ) ligt, die niet werd gedicht. Dit is dus de oorzaak van het probleem. Wie kan mij helpen met het dichten van deze put? Mijn voorkeur gaat uit naar een 'droog' systeem (zonder cement) zoals de toepassing van reno duro (-duro-422. Htm). Dit om een snelle oplossing te garanderen.

Elektriciteit en leidingen voorzien voor nieuwe keuken

Renoveren van een keuken. De werken gaan over de afbraak van de oude keuken, afbreken wandtegels en uitbreken vloer, verwijderen van 1 radiator. Plaatsen nieuwe vloer/wandtegels. Aanpassen elektriciteit en indien nodig leidingen.

Renovatie authentiek herenhuis

Renovatie: Authentiek herenhuis, ongeveer 270 meter groot terrein te worden gerenoveerd. Het volgende moet worden gedaan: muur, plafond, keuken, toilet, verwarming, ventilatie, elektriciteit sanitair, trap, raam, deur en Teras Ben je een goede vaardigheidsvagman met alle kennis en ervaring om een huis van A-Z volledig te renoveren met goed materiaal voor een goede vakmanschap? Aantal kamers 8, aantal bad en toilet 3, aantal keuken 3, aantal teras 3 Renovatie moet beginnen op 20 november.

Herstellen waterschade appartement

Op 17 de verdieping water laten lopen en in een schacht waterschade tot 14 de verdieping. De schacht is een ingebouwde kast en wanden en schappen door water overspoeld. De muren en schappen dienen behandeld/vernieuwd te worden. Aan de andere zijde van de schacht (in de gang) water afloop en blazen, papier komt los. Zou ook mogelijk zijn dat in de keuken, water achter de steentjes is gelopen, dus controle hiervan en eventueel vervangen steentjes in heel de keuken.

Aanbouw renoveren

Ik heb een aanbouw die volgens mij dateert uit de jaren 70 en is aan vervanging toe. Het is een oppervlakte van 2,5 meter bij 2,3 meter. Het dak lekt en de schuifdeur is aan het wegrotten. Verder wil ik de aanbouw ook iets verhogen en wat meer licht toelaten. De aanbouw bevindt zich op de zuidkant en kijkt uit op op mijn tuintje. Goede isolatie voor de warme zomermaanden en koude winter is belangrijk.

Zolder renoveren

Zolder (25 m²) renoveren: - afbreken en weghalen oude houte wanden en vervangen met nieuwe wanden - Plafond tot in de nok openen als dag mogelijk is. Deur plaatsen - Verwijderen van een rolluikdeur - Installatie van een normaal buitendeur naar de achterteras

Totaalrenovatie van appartement

Appartement van 75 m² op eerste verdieping moet volledig gerenoveerd worden: elektriciteit, keuken, badkamer, vloeren, bezetting. Deels nieuwe ramen en deuren.

Uitbreken muur en andere kleine klussen uit te voeren

Potentiële aannemer: Iemand kandidaat voor uitbreken muur + kleine klusjes? Gegevens: appartement, verdieping +1, blok van 3 appartementen, bouwjaar 1951, betonconstructie (vermoedelijk holle brikken). Uit te voeren werken: (1)uitbreken binnenmuur, 11 cm dik, vermoedelijk geen steunmuur (wordt berekend door ingenieur), bovenbuur plaatste op die plek een keukeneiland; (2)indien ondersteuning nodig blijkt na berekeningen ingenieur, dan is poutrel plaatsen deel van de opdracht; (3)afwerking pleister van plek waar muur uitgebroken wordt; (4)muren van nieuwe keuken vlak maken (pleister? Vliesbehang? Keuken wordt in najaar 2017 geïnstalleerd); (4)dichtmaken binnendeur (metsen? Gyproc? ). Timing: JUNI / JULI 2017.

Renovatiewerken uitvoeren aan stadskoer

Ik wil kleine renovatiewerken laten uitvoeren aan mijn stadskoer: 1) weghalen van kleine bakstenen tussenmuur, 2) 'plafond' van overdekt deel van de koer weghalen , 3) beschutting plaatsen voor boiler/wasmachine (deze staan nu in het overdekte deel van de koer en moeten beschermd worden met nieuw muurtje/plafond/deur).

Plaatsen van een nieuwe brandwerende deur

Verwijderen van oude deur met oude metalen lijst. Het plaatsen van een nieuwe voordeur met een brandwerende eigenschappen (1/2u brandweerstand)

Woonkamer en keuken renoveren

Muur keuken uitbreken nieuwe keuken plaatsen + toog maken +nieuwe vloer aangepast aan de woonkamer hier schouw afbreken nieuwe deur woonkamer tv wand installeren

Renovatie hall en houten vloeren

De traphal van gelijkvloers tot en met de tweede verdieping moet gerenoveerd worden. Op de trap hangen verschillende lagen verf die gedeeltelijk er af zijn, al de verf moet er af en het hout moet vernist worden. De onderkant van de trap moet bijgewerkt worden en de muren moeten geschilderd worden. De houten vloeren op gelijkvloers, eerste en tweede moeten wat bijgewerkt worden, opgeschuurd en opnieuw vernist worden.

Poutrel plaatsen

Het gaat over het plaatsen van poutrels. Dit met zelfde constructie op 3 bouwlagen. Met telkens een HEM 240 als moederbalk en daar dan nog vier HEA 140 balkjes op laten rusten.

Betonrot voorgevel herstellen

Op enkele plaatsen betonrot. Is het mogelijk dat er iemand kan komen kijken voor een prijsofferte?

Garage opknappen en vloer gieten

In de garage van ons huis moet het volgende gebeuren; vloer uitbreken, de riolering eronder vervangen, een verluchting voor de kelder installeren, een nieuwe betonnen vloer gieten en polieren.

2 muren plaatsen + poutrel 8,30m

2 muren plaatsen + poutrel 8,30m

Renovatie in appartement

Keuken en badkamer en WC dienen gerenoveerd te worden / loodgieterij aan te passen alsook bezettingswerken, electriciteit, en vloerverwarming. Maatwerk, zoals keuken en materiaal badkamer niet nodig.Voorbereidingswerken tot plaatsen van keuken en badkamermeubelen. Moet zo snel mogelijk.

Nieuwe binnendeuren + renovatie keuken en badkamer

We zoeken een vakman voor het plaatsen van 8 nieuwe binnendeuren (7 standaarddeuren en een grotere livingdeur in ons appartement + ook prijsofferte voor renovatie van de keuken en de badkamer (meer dan 30 jaar oud). Renovatie keuken : zijn nu witte kasten te moderniseren , vloern betegeling. Badkamer idem violledig vernieuwen. Zal allemaal afhanden van prijsofferte wat er dient gedaan te worden. Wenst algemene aannemer voor het geheel op zich te nemen

Ombouwen magazijn tot kantoorruimtes

Niet geïsoleerd magazijn ombouwen tot kantoorruimtes (764 m2). We denken eraan om een combinatie van buiten en binnen isolatie te doen als dit mogelijk is. Omdat de buur ernaast er rechtstreeks op aansluit (zie snede in bijlage) Is dit mogelijk? We moeten sowieso een nieuw puntdak in het midden steken omdat dit niet geïsoleerd is.

Renovatie huis

Prijsindicatie: Wij hadden graag onze woning laten moderniseren. Voorbereiding voor de plaatsing van een keuken. Aanpassing hydraulisch systeem van de cv en plaatsing van vloerverwarming in de keuken. Uitbreken draagmuur en plaatsen van steunbalk, lengte +-2600mm. Isoleren van de achtergevel en bekleden. Algemene afwerking. Totale oppervlakte van de keuken +- 28 m².

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen voorgevel

De garagepoort dient verhoogd te worden. Onderkant poutrel komt aan de bovenkant van de ramen. Garage is 2750mm breed.