Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Borgerhout (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Borgerhout (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Borgerhout (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie restauratie in Borgerhout (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Borgerhout (Antwerpen):

Plaatsen raam in volle muur

Ik wil een raam plaatsen in mijn badkamer. Ik twijfel hierbij tussen een raam in de zijgevel of een dakraam.

Elektriciteit en schrijnwerkerij

Het verwijderen/verplaatsen van semi-verplaatsbare wanden en deuren, het tijdelijk en definitief verwijderen van een gedeelte van een zwevende vloer, het tijdelijk en definitief verwijderen van een verlaagd plafond, het verleggen en bijplaatsen van elektrische bekabeling, het plaatsen van verlichting, het (terug)plaatsen van de semi-verplaatsbare wanden, het plaatsen van beveiligde deuren met een antipaniek functie. Kantoorgebouw.

Gat voorzien van luikje op terras naar kelder

Op het houten terras bevindt zich een gat naar de kelder,/garage dit moet toegemaakt worden met een luikje die nog kan opengaan. Het gat is 2mx1m.

Poutrel plaatsen

Plaatsen poutrel tussen 2 ruimtes met een overspanning van 2,30m. (HEA 180) Gat is reeds gekapt, en stabiliteitsverslag voor poutrel is reeds aanwezig.

Rijwoning bestaande uit drie appartementen renoveren

Renoveren van een rijwoning bestaande uit drie appartementen. Ik zoek een vakman om deze totaalrenovatie uit te voeren. Het dak moet men isoleren, werken aan de gevel en ook binnenin moet men ook enkele werken uitvoeren. Aanpassen elektriciteit is hier één van.

Balkon laten aanbouwen

Graag had ik aan mijn app op 4° verdieping een balkon laten aanbouwen. bv 2 meter diep en 9meter breed.

Herstellen laminaat, plafonds en schuifraam

Ik heb waterschade door de bovenbuur. Eerste lat laminaat beschadigd, moet stukje boven de raam opnieuw geverfd worden. Stukadoorswerken, ....

Betegeling en sanitair vernieuwen voor badkamer en keuken

Installatie van het sanitair in de badkamer. Het gaat over een inloopdouche en enkele lavabo's. Ook nieuwe tegels te plaatsen in badkamer en keuken.

Schade in appartement door lekkage

Renovatie van badkamer na schade lekkage. Lekkage in gebouw, heeft hij in zijn appartement schade opgelopen. Renovatie Badkamer.

Opening maken in muur om raam te plaatsen

Opening maken in een niet dragende muur om hier een raam te plaatsen van minimaal 0.7 m², exacte afmetingen te bepalen met vakman. Het moet dubbele beglazing zijn.