Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Borgerhout (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Borgerhout (Antwerpen) heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Borgerhout (Antwerpen) u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Borgerhout (Antwerpen) of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Borgerhout (Antwerpen) bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: opbouw van een extra verdieping, mantelzorgwoning tuin, nieuwbouw met Cellumat Ytong plaatsen, totaalrenovatie van een gelijkvloerswoning, woning renoveren, verbouwen ruwbouw, tweede bouwlaag bijplaatsen, goede aannemer nodig voor renovatie afgebrande HOB, woning renoveren, renoveren en verbouwen woning, bovenverdieping bijbouwen, extra verdieping bouwen op bungalow, houtskeletbouw zetten, aanbouw met glas, totaalrenovatie uit te voeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, aan-, uit en opbouw verbouwing in Borgerhout (Antwerpen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Borgerhout (Antwerpen):

Betonrot voorgevel herstellen

Op enkele plaatsen betonrot. Is het mogelijk dat er iemand kan komen kijken voor een prijsofferte?

Garage opknappen en vloer gieten

In de garage van ons huis moet het volgende gebeuren; vloer uitbreken, de riolering eronder vervangen, een verluchting voor de kelder installeren, een nieuwe betonnen vloer gieten en polieren.

2 muren plaatsen + poutrel 8,30m

2 muren plaatsen + poutrel 8,30m

Renovatie in appartement

Keuken en badkamer en WC dienen gerenoveerd te worden / loodgieterij aan te passen alsook bezettingswerken, electriciteit, en vloerverwarming. Maatwerk, zoals keuken en materiaal badkamer niet nodig.Voorbereidingswerken tot plaatsen van keuken en badkamermeubelen. Moet zo snel mogelijk.

Nieuwe binnendeuren + renovatie keuken en badkamer

We zoeken een vakman voor het plaatsen van 8 nieuwe binnendeuren (7 standaarddeuren en een grotere livingdeur in ons appartement + ook prijsofferte voor renovatie van de keuken en de badkamer (meer dan 30 jaar oud). Renovatie keuken : zijn nu witte kasten te moderniseren , vloern betegeling. Badkamer idem violledig vernieuwen. Zal allemaal afhanden van prijsofferte wat er dient gedaan te worden. Wenst algemene aannemer voor het geheel op zich te nemen

Ombouwen magazijn tot kantoorruimtes

Niet geïsoleerd magazijn ombouwen tot kantoorruimtes (764 m2). We denken eraan om een combinatie van buiten en binnen isolatie te doen als dit mogelijk is. Omdat de buur ernaast er rechtstreeks op aansluit (zie snede in bijlage) Is dit mogelijk? We moeten sowieso een nieuw puntdak in het midden steken omdat dit niet geïsoleerd is.

Renovatie huis

Prijsindicatie: Wij hadden graag onze woning laten moderniseren. Voorbereiding voor de plaatsing van een keuken. Aanpassing hydraulisch systeem van de cv en plaatsing van vloerverwarming in de keuken. Uitbreken draagmuur en plaatsen van steunbalk, lengte +-2600mm. Isoleren van de achtergevel en bekleden. Algemene afwerking. Totale oppervlakte van de keuken +- 28 m².

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen voorgevel

De garagepoort dient verhoogd te worden. Onderkant poutrel komt aan de bovenkant van de ramen. Garage is 2750mm breed.

Fietsenstalling maken

Ik had graag een offerte gehad voor een gesloten overdekte fietsenstalling voor +/- 30 fietsen en 10 bromfietsen Fietsenstalling staat buiten en moet stevig zijn zodat diefstal uitgesloten wordt. Graag offerte voor 14 oktober.

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Ik wil een deurgat vergroten tot 2,70 m in een dragende muur in een appartementsgebouw. (4de verdiep gebouw 6 verd. ) Wat kost dit? Werken uit te voeren in Borgerhout

Schouw afbreken

Schouw over 3 verdiepingen afbreken en muren bezetten.

Keukendraagmuur uit te breken

In de keuken staat een draagmuur van de aanbouw. Deze willen we over een stuk van 2 meter een muur van 30cm dik uitbreken op deurhoogte. Vervolgens moet er een balk geplaatst worden en die balk moet rusten op een kolom (metalen koker). Op de fundering en op de overgebleven muur moeten twee betonsloffen geplaatst worden. Bijgevoegd tekening en berekening archtitect+ingenieur.

Een muur plakken na waterschade

Ik wil graag een offerte voor de verzekering om een muur te bepleisteren na waterschade door de buren. het gaat om -/+ 12 m², ook leggen van nieuwe vloer -/+ 14 me en herstelling van rolluik. Foto's ter beschikking.

Opbouw kamer op plat dak

Ik zou graag weten of het al dan niet mogelijk is om onze bestaande kamer uit te bouwen naar achter toe. Alsook graag hiervoor een offerte. De opbouw zou moeten gebeuren op het plat dak van onze keuken. Dit dak is ongeveer 4 à 6 m².

Volledige renovatie

Ik wil een volledige renovatie laten uitvoeren. Gaande van elektriciteitswerken, bezetten, nieuwe keuken, badkamer tot isolatie plafonds+ gyproc, ramen en deuren,... Adresgegevens bij afspraak.

Herstelling dak en gevolgschade

Wij hebben een lekkende dak na de recente regen. Nu zijn wij op zoek naar iemand die voor ons en voor onze verzekering een offerte wil opstellen. Ik verzeker je dat deze persoon het werk ook mag uitvoeren! Het betreft een lekkende, plat dak op de tussenverdieping. De roofing moet waarschijnlijk hersteld worden, de isolatie terug aangebracht worden, de gyprocplaat vervangen. Daarna ook de gyprocplaat bezetten met gips en schilderen. Wij zoeken dus een vakman die al deze werken kan uitvoeren.

Verzakking tegelvloer in keuken

Een offerte voor de verzekering om de verzakking eventueel op te liften.Verzakking tegelvloer in keuken.

Schouw afbreken

Ik woon in een appartement. Ons appartement heeft vijf verdiepingen en ik woon op de 5de. Ik wil enkel de schouw in mijn woonkamer laten afbreken om wat meer ruimte te creëren in de woonkamer. Ik zou graag geïnformeerd worden over wat er precies gedaan moet worden. En is het wettelijk toegestaan om alleen de schouw van één bewoner in een appartement af te breken? En wat gebeurt er met de schoorsteen op het dak? Want die is gemeenschappelijk voor het heel het gebouw. Foto's ter beschikking.

Renovatie van dakterras

Dakterras van 20m2, de hele constructie moet vervangen worden ( balken, platen, dakbedekking afwerking) met installatie van beloopbaar glas (42m²) in de plaats van een koepel, en een daktoegang met trap.

Poutrel plaatsen

Wij willen in onze atelier een muur uitslaan en een poutrel laten plaatsen. Het zou om een poutrel van 5 m gaan. Kan u hiervan een offerte opmaken zodat we een idee hebben wat de kosten zijn?

Terras bijwerken 1ste verdieping

De onderkant van het terras moet bijgewerkt worden. Losse stukken weghalen en terug afwerken.

Herstelingswerken na waterschade

Door een lek bij mijn bovenbuur heb waterschade opgelopen. Plafond, schilderwerken , lekherstelling. Graag bestek voor herstelling van de opgelopen waterschade.

Herstellen lekkage dakterras

Herstellen en opzoeken van lekkage dakterras ( in natuursteen) alsook herstelling van de gevolgschade. Gevolgschade:binnenkant (plafond + muren).

Poutrels plaatsen

Aanvraag offerte voor verbouwing Beste, Graag hadden wij een offerte aangevraagd voor het verbouwen van de benedenverdieping. Wij zouden graag een deel van de achtergevel afbreken en vervangen door een groot raam. Binnenin willen we een grote open ruimte waardoor er draagmuren moeten uitgebroken worden, en steunbalken worden geplaatst. Ook zouden we een bestaande steunbalk willen vervangen door een kleinere versie. U kan alle info in de bijlagen terug vinden. De eerste bijlage zijn de plannen van de architect, op pagina 5 staat het plan van wat het moet worden. De tweede zijn de stabiliteitsstudies gemaakt door de ingenieur.

Complete house renovation

We have a plan to renovate our house. All the requirements are listed in the attachment.