Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Borgerhout (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Borgerhout (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Borgerhout (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing restauratie in Borgerhout (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Borgerhout (Antwerpen):

Herstellen laminaat, plafonds en schuifraam

Ik heb waterschade door de bovenbuur. Eerste lat laminaat beschadigd, moet stukje boven de raam opnieuw geverfd worden. Stukadoorswerken, ....

Betegeling en sanitair vernieuwen voor badkamer en keuken

Installatie van het sanitair in de badkamer. Het gaat over een inloopdouche en enkele lavabo's. Ook nieuwe tegels te plaatsen in badkamer en keuken.

Schade in appartement door lekkage

Renovatie van badkamer na schade lekkage. Lekkage in gebouw, heeft hij in zijn appartement schade opgelopen. Renovatie Badkamer.

Opening maken in muur om raam te plaatsen

Opening maken in een niet dragende muur om hier een raam te plaatsen van minimaal 0.7 m², exacte afmetingen te bepalen met vakman. Het moet dubbele beglazing zijn.

Opening maken in niet dragende muur

Voor het plaatsen van een raam, moet een opening gemaakt worden in een niet dragende muur. Het raam moet niet opendraaien. Wit PVC afwerking. Afmetingen nemen ter plaatse, te Borgerhout

Poutrel vervangen

Vervangen van bestaande steunbalk die niet diep genoeg geplaatst is. Nieuwe balk dachten we aan IPE 160 om en beide 3 m + 25 cm overslag qua afmetingen.

Kelder herstellen na waterschade

Graag zou ik mijn kelder willen laten herstellen na waterschade. De kelder heeft veel waterschade , dus veel vocht en er staat ook nog water in de kelder. Dat water staat nog in de kelder , maar gaan zelf wegdoen. De andere herstellingen voor de vakman. De vloer is 73 m², en de muren 211 m².

Herstelling waterinsijpeling onder glazen verandadak

Wij hebben 2 plaatsen op dezelfde muur onder een glazen verandadak waar water binnensijpelt, relatief dicht tegen de aansluiting met het verandadak. (Op foto: 1 punt is waar de gordijnrail in de muur is bevestigd) Diezelfde muur werd vorig jaar aan de buitenzijde op het stuk boven de koepel bezet, net om alles meer weerbestendig te maken. Niet veel later zijn de problemen beginnen optreden. Enkele potentiële oorzaken werden reeds ontdekt en verder opgelost, maar het probleem blijft alsnog aanslepen.

Dichtmaken aarden put

Ik woon in een gelijkvloers appartement van een oud herenhuis. De slaapkamer heeft enorm veel last van opstijgend vocht, koude, schimmel en geurhinder. Ik heb de muren al 2 keer laten injecteren, een ventilatiesysteem geïnstalleerd maar allemaal zonder resultaat. Ondertussen is bevestigd dat de parketvloer op een open, aarden put (kelder? ) ligt, die niet werd gedicht. Dit is dus de oorzaak van het probleem. Wie kan mij helpen met het dichten van deze put? Mijn voorkeur gaat uit naar een 'droog' systeem (zonder cement) zoals de toepassing van reno duro (-duro-422. Htm). Dit om een snelle oplossing te garanderen.

Elektriciteit en leidingen voorzien voor nieuwe keuken

Renoveren van een keuken. De werken gaan over de afbraak van de oude keuken, afbreken wandtegels en uitbreken vloer, verwijderen van 1 radiator. Plaatsen nieuwe vloer/wandtegels. Aanpassen elektriciteit en indien nodig leidingen.