Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Borgerhout (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Borgerhout (Antwerpen) heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Borgerhout (Antwerpen) u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Borgerhout (Antwerpen) of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Borgerhout (Antwerpen) bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen van appartementen, volledige verbouwing en bijbouw plaatsen, rénovation façade + terrasse + balustrade, bouwen van eengezinswoning met carport, totale verbouwing van rijhuis, een aannemer voor afbraak en nieuwbouw, achterbouw vergroten, aannemer voor ruwbouw en dakwerken, woning renoveren, aanbouw renovatiewoning, renovatie kleine studio, totaalverbouwing studentenkamers, renovatie alleenstaande woning, renoveren van woning, gevel volledig renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing zolderverbouwing in Borgerhout (Antwerpen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Borgerhout (Antwerpen):

Herstellen waterschade appartement

Op 17 de verdieping water laten lopen en in een schacht waterschade tot 14 de verdieping. De schacht is een ingebouwde kast en wanden en schappen door water overspoeld. De muren en schappen dienen behandeld/vernieuwd te worden. Aan de andere zijde van de schacht (in de gang) water afloop en blazen, papier komt los. Zou ook mogelijk zijn dat in de keuken, water achter de steentjes is gelopen, dus controle hiervan en eventueel vervangen steentjes in heel de keuken.

Aanbouw renoveren

Ik heb een aanbouw die volgens mij dateert uit de jaren 70 en is aan vervanging toe. Het is een oppervlakte van 2,5 meter bij 2,3 meter. Het dak lekt en de schuifdeur is aan het wegrotten. Verder wil ik de aanbouw ook iets verhogen en wat meer licht toelaten. De aanbouw bevindt zich op de zuidkant en kijkt uit op op mijn tuintje. Goede isolatie voor de warme zomermaanden en koude winter is belangrijk.

Zolder renoveren

Zolder (25 m²) renoveren: - afbreken en weghalen oude houte wanden en vervangen met nieuwe wanden - Plafond tot in de nok openen als dag mogelijk is. Deur plaatsen - Verwijderen van een rolluikdeur - Installatie van een normaal buitendeur naar de achterteras

Totaalrenovatie van appartement

Appartement van 75 m² op eerste verdieping moet volledig gerenoveerd worden: elektriciteit, keuken, badkamer, vloeren, bezetting. Deels nieuwe ramen en deuren.

Uitbreken muur en andere kleine klussen uit te voeren

Potentiële aannemer: Iemand kandidaat voor uitbreken muur + kleine klusjes? Gegevens: appartement, verdieping +1, blok van 3 appartementen, bouwjaar 1951, betonconstructie (vermoedelijk holle brikken). Uit te voeren werken: (1)uitbreken binnenmuur, 11 cm dik, vermoedelijk geen steunmuur (wordt berekend door ingenieur), bovenbuur plaatste op die plek een keukeneiland; (2)indien ondersteuning nodig blijkt na berekeningen ingenieur, dan is poutrel plaatsen deel van de opdracht; (3)afwerking pleister van plek waar muur uitgebroken wordt; (4)muren van nieuwe keuken vlak maken (pleister? Vliesbehang? Keuken wordt in najaar 2017 geïnstalleerd); (4)dichtmaken binnendeur (metsen? Gyproc? ). Timing: JUNI / JULI 2017.

Renovatiewerken uitvoeren aan stadskoer

Ik wil kleine renovatiewerken laten uitvoeren aan mijn stadskoer: 1) weghalen van kleine bakstenen tussenmuur, 2) 'plafond' van overdekt deel van de koer weghalen , 3) beschutting plaatsen voor boiler/wasmachine (deze staan nu in het overdekte deel van de koer en moeten beschermd worden met nieuw muurtje/plafond/deur).

Plaatsen van een nieuwe brandwerende deur

Verwijderen van oude deur met oude metalen lijst. Het plaatsen van een nieuwe voordeur met een brandwerende eigenschappen (1/2u brandweerstand)

Woonkamer en keuken renoveren

Muur keuken uitbreken nieuwe keuken plaatsen + toog maken +nieuwe vloer aangepast aan de woonkamer hier schouw afbreken nieuwe deur woonkamer tv wand installeren

Renovatie hall en houten vloeren

De traphal van gelijkvloers tot en met de tweede verdieping moet gerenoveerd worden. Op de trap hangen verschillende lagen verf die gedeeltelijk er af zijn, al de verf moet er af en het hout moet vernist worden. De onderkant van de trap moet bijgewerkt worden en de muren moeten geschilderd worden. De houten vloeren op gelijkvloers, eerste en tweede moeten wat bijgewerkt worden, opgeschuurd en opnieuw vernist worden.

Poutrel plaatsen

Het gaat over het plaatsen van poutrels. Dit met zelfde constructie op 3 bouwlagen. Met telkens een HEM 240 als moederbalk en daar dan nog vier HEA 140 balkjes op laten rusten.

Betonrot voorgevel herstellen

Op enkele plaatsen betonrot. Is het mogelijk dat er iemand kan komen kijken voor een prijsofferte?

Garage opknappen en vloer gieten

In de garage van ons huis moet het volgende gebeuren; vloer uitbreken, de riolering eronder vervangen, een verluchting voor de kelder installeren, een nieuwe betonnen vloer gieten en polieren.

2 muren plaatsen + poutrel 8,30m

2 muren plaatsen + poutrel 8,30m

Renovatie in appartement

Keuken en badkamer en WC dienen gerenoveerd te worden / loodgieterij aan te passen alsook bezettingswerken, electriciteit, en vloerverwarming. Maatwerk, zoals keuken en materiaal badkamer niet nodig.Voorbereidingswerken tot plaatsen van keuken en badkamermeubelen. Moet zo snel mogelijk.

Nieuwe binnendeuren + renovatie keuken en badkamer

We zoeken een vakman voor het plaatsen van 8 nieuwe binnendeuren (7 standaarddeuren en een grotere livingdeur in ons appartement + ook prijsofferte voor renovatie van de keuken en de badkamer (meer dan 30 jaar oud). Renovatie keuken : zijn nu witte kasten te moderniseren , vloern betegeling. Badkamer idem violledig vernieuwen. Zal allemaal afhanden van prijsofferte wat er dient gedaan te worden. Wenst algemene aannemer voor het geheel op zich te nemen

Ombouwen magazijn tot kantoorruimtes

Niet geïsoleerd magazijn ombouwen tot kantoorruimtes (764 m2). We denken eraan om een combinatie van buiten en binnen isolatie te doen als dit mogelijk is. Omdat de buur ernaast er rechtstreeks op aansluit (zie snede in bijlage) Is dit mogelijk? We moeten sowieso een nieuw puntdak in het midden steken omdat dit niet geïsoleerd is.

Renovatie huis

Prijsindicatie: Wij hadden graag onze woning laten moderniseren. Voorbereiding voor de plaatsing van een keuken. Aanpassing hydraulisch systeem van de cv en plaatsing van vloerverwarming in de keuken. Uitbreken draagmuur en plaatsen van steunbalk, lengte +-2600mm. Isoleren van de achtergevel en bekleden. Algemene afwerking. Totale oppervlakte van de keuken +- 28 m².

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen voorgevel

De garagepoort dient verhoogd te worden. Onderkant poutrel komt aan de bovenkant van de ramen. Garage is 2750mm breed.

Fietsenstalling maken

Ik had graag een offerte gehad voor een gesloten overdekte fietsenstalling voor +/- 30 fietsen en 10 bromfietsen Fietsenstalling staat buiten en moet stevig zijn zodat diefstal uitgesloten wordt. Graag offerte voor 14 oktober.

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Ik wil een deurgat vergroten tot 2,70 m in een dragende muur in een appartementsgebouw. (4de verdiep gebouw 6 verd. ) Wat kost dit? Werken uit te voeren in Borgerhout

Schouw afbreken

Schouw over 3 verdiepingen afbreken en muren bezetten.

Keukendraagmuur uit te breken

In de keuken staat een draagmuur van de aanbouw. Deze willen we over een stuk van 2 meter een muur van 30cm dik uitbreken op deurhoogte. Vervolgens moet er een balk geplaatst worden en die balk moet rusten op een kolom (metalen koker). Op de fundering en op de overgebleven muur moeten twee betonsloffen geplaatst worden. Bijgevoegd tekening en berekening archtitect+ingenieur.

Een muur plakken na waterschade

Ik wil graag een offerte voor de verzekering om een muur te bepleisteren na waterschade door de buren. het gaat om -/+ 12 m², ook leggen van nieuwe vloer -/+ 14 me en herstelling van rolluik. Foto's ter beschikking.

Opbouw kamer op plat dak

Ik zou graag weten of het al dan niet mogelijk is om onze bestaande kamer uit te bouwen naar achter toe. Alsook graag hiervoor een offerte. De opbouw zou moeten gebeuren op het plat dak van onze keuken. Dit dak is ongeveer 4 à 6 m².

Volledige renovatie

Ik wil een volledige renovatie laten uitvoeren. Gaande van elektriciteitswerken, bezetten, nieuwe keuken, badkamer tot isolatie plafonds+ gyproc, ramen en deuren,... Adresgegevens bij afspraak.