Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Borgerhout (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Borgerhout (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Borgerhout (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing aan-, uit en opbouw in Borgerhout (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Borgerhout (Antwerpen):

Muur uitbreken, elektriciteit verleggen en muur schilderklaar maken

We willen de prijs laten berekenen voor het gedeeltelijk uitbreken van een steunmuur (+- 2m) tussen de keuken en woonkamer. De opdracht bestaat uit constructieberekening, uitbraak muur, verleggen elektriciteit (thermostaat) en radiator, afwerken tot schilderklare oppervlakte. Het gaat om een gelijkvloers appartement in een kleinschalig gebouw met drie verdiepingen. Foto's en plan in bijlage.

Poutrel plaatsen

Poutrel plaatsen L0.01-HEB200 van 3.12m op gelijkvloers appartement. Kleinschalig gebouw met gelijkvloers en 2 verdiepingen erop. Indien mogelijk enkel stutten en uitkappen en poutrel plaatsen.

Uitdiepen kelder

Ik wil mijn kelder/garage ongeveer 50m² laten uitdiepen tot het mate van het mogelijke en terug betonneren.

Volledige traphal te renoveren

Uitbreken en afvoeren van tegels tegen de muren, bezetten van muren in de traphal met 2 verdiepingen. Raam uitbreken, opening vergroten en nieuw raam plaatsen. Afwerken van raam, schilderen van traphal. Extra muur te bezetten in slaapkamer.

Aanbouwen van keuken ruwbouw

Aanbouw van een keuken. Ruwbouw (fundering, ruwbouw) keuken meter diep op 4 meter breed.

Appartement renoveren

Appartement van 84 m² moet nodige renovatiewerken ondergaan: aanpassen elektriciteit, nieuwe vloeren, afbraak en afwerking schoorsteenmantel, vernieuwen keuken, vernieuwen badkamer, vernieuwen toilet. Materialen zijn nog niet aangeschaft. Project te realiseren in verschillende fases.

Uitdiepen kelder

Een bestaande woning met een kleine kelder. Mogelijkheden om de kelder uit te graven en te verlengen zijn er.

Houten balken vervangen door potten en balken

4 kamers in totaal grootste kamer 25m en de rest is kleiner . Vervangen door potten en balken .

Plaatsen raam in volle muur

Ik wil een raam plaatsen in mijn badkamer. Ik twijfel hierbij tussen een raam in de zijgevel of een dakraam.

Elektriciteit en schrijnwerkerij

Het verwijderen/verplaatsen van semi-verplaatsbare wanden en deuren, het tijdelijk en definitief verwijderen van een gedeelte van een zwevende vloer, het tijdelijk en definitief verwijderen van een verlaagd plafond, het verleggen en bijplaatsen van elektrische bekabeling, het plaatsen van verlichting, het (terug)plaatsen van de semi-verplaatsbare wanden, het plaatsen van beveiligde deuren met een antipaniek functie. Kantoorgebouw.