Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor renovatie huis :

Renovatie huis

Prijsindicatie: Wij hadden graag onze woning laten moderniseren. Voorbereiding voor de plaatsing van een keuken. Aanpassing hydraulisch systeem van de cv en plaatsing van vloerverwarming in de keuken. Uitbreken draagmuur en plaatsen van steunbalk, lengte +-2600mm. Isoleren van de achtergevel en bekleden. Algemene afwerking. Totale oppervlakte van de keuken +- 28 m².
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Borgerhout (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor renovatie huis uit heel België:

Plannen tekenen totaal renovatie van huis

We zoeken een architect om een totaal renovatie te doen. Huis is gelegen in de Haantjesstraat 26 Aarsele

Warmtepomp plaatsen

Grondige renovatie bestaand huis. 13x6m (vanaf ruwbouw) met vloerverwarming. Aanleg nieuw zwembad 7x3x1,5 inox. Werken moeten dit jaar starten. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: : Een bestaand gebouw

Complete CV installatie op aardgas plaatsen met radiatoren

Renovatie van huis : Ik wil een complete cv laten aanleggen voor douche en keuken en 2 kamers. Er zouden 7 radiatoren moeten geplaatst worden. Nieuwe combi ketel plaatsen op aardgas.

Plannen maken voor renovatie

Wij zijn op zoek naar een architect voor de renovatie van de achterbouw van ons huis. Het betreft een ruimte van ongeveer 30 m² nu onderverdeeld in veranda, keuken, toilet en badkamer-wasplaats. We willen de ruimte volledig nieuw inrichten. D.w.z. Een nieuwe badkamer , de overblijvende ruimte wordt een combinatie van keuken - veranda. Het dak gedeeltekijk vernieuwen in EPDM met koepel in acrylaat en isoleren, enkele binnenmuren afbreken ,nieuwe afvoer alsook afvoer onder het huis, nieuwe water - en gasleiding, vernieuwen van vloeren en schrijnwerk, elektriciteit aanpassen. We houden van een moderne landelijke stijl met hout in de afwerking.

Pleister- en gyprocwerken voor renovatie

Renovatie huis: Pleister- en gyproc werken voor keuken en eethoek, gedeeltelijk eerste verdieping (badkamer, slaapkamer(s)), volledige zolderverdieping, bijwerken pleister waar nodig in rest van huis. Snel aan werken kunnen starten ruwbouw werkzaamheden naderen einde.

Renovatie alleenstaande woning

Aannemer voor renovatie huis: Er zullen nieuwe leidingen aangelegd moeten worden, Gas en electriciteitsnet, dak isoleren, nieuwe badkamer, en eventuele andere suggesties voor renovatie.

Linoleum vloer leggen

Volgend jaar in maart ga ik van start met de renovatie van mijn huis. Ik overweeg om linoleum te laten leggen al heb ik geen idee hoeveel dit ongeveer moet kosten. Het betreft de woonruimte (+- 70 m²) en misschien de slaapkamers ( +-40 m²).

Renovatie gelijkvloers woning en afwerking zolder

Materiaal hebben we niet: laminaat leggen in de keuken, living, hal en 3 slaapkamers. Zolder: isolatie + afwerking Kelder: volledig metsen Badkamer: nieuwe wc plaatsen, radiator verplaatsen + afwerken Hele huis metsen + verven

Partners

Partners van Casius