Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor renovatie huis :

Renovatie huis

Prijsindicatie: Wij hadden graag onze woning laten moderniseren. Voorbereiding voor de plaatsing van een keuken. Aanpassing hydraulisch systeem van de cv en plaatsing van vloerverwarming in de keuken. Uitbreken draagmuur en plaatsen van steunbalk, lengte +-2600mm. Isoleren van de achtergevel en bekleden. Algemene afwerking. Totale oppervlakte van de keuken +- 28 m².
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Borgerhout (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor renovatie huis uit heel België:

Opvolging verbouwing halfopen bebouwing

We hebben recent een te renoveren huis gekocht te Hasselt. Het huis is gebouwd in 1963. Bijgevolg gaan we een bijna totaal-renovatie uitvoeren, waarbij we naar een energie duurzaam huis wensen te gaan. We zoeken een betaalbare architect die ons kan helpen met het coördineren en ontwerpen van de werken.

Tekeningen nodig voor renovatieproject

Wij zijn voor een renovatie project op zoek naar een architect die ons kan bij staan en tips kan geven over de aanpak en samen met ons naar oplossingen zoeken. Binnen in het huis willen we vanaf 0 starten. Het is de bedoeling dat wij zelf zoveel mogelijk gaan proberen uitvoeren maar willen iemand er bij die de werken wat kan mee opvolgen met ons en ons advies geeft.

Dakpannen vervangen

Wij starten met de renovatie van een huis uit de jaren '60. De dakconstructie is nog intact en stevig, maar de dakpannen moeten vernieuwd worden (zijn poreus en soms kapot, kleine openingen in dak op sommige plaatsen) en er moet een onderdak geplaatst worden (de isolatie plaatsen we achteraf zelf). Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 65 m2.

Renovatie zolderverdieping

Ik wil een zolder laten renoveren. Er zouden twee dakramen gestoken moeten worden, 1 raam vervangen (eventueel groter maken), dak isoleren, elektriciteit leggen, waterleidingen leggen, inmaakkasten maken, verlichting, ... Op de zolder zou dan een badkamer en een slaapkamer komen. De vloeroppervlakte bedraagt ongeveer 25 m². Op de eerste verdieping zou een keuken geïnstalleerd moeten worden. Dus ook waterleidingen, elektriciteit, ... . Een groot raam zou een grote schuifdeur moeten worden en een radiator zou verplaatst moeten worden. Wij kunnen 15 oktober definitief in ons huis en vanaf dan kunnen de werken starten.

Vervangen ramen en kozijnen in gehele huis

Voor een renovatie project zijn wij op zoek naar een bedrijf dat een 25 tal ramen/serre deuren en kozijnen met enkel glas kan vervangen door ofwel houten of aluminium kozijnen en dubbel glas. Geen PVC.

Houten trap vernieuwen

Huis werd helemaal verbouwd, we twijfelen tussen een renovatie van de trap met eventueel houten stukken erop geplaatst. Of een volledig nieuwe trap. Momenteel bezig met vloeren van de woning dus werken mogen vanaf september beginnen.

Complete CV installatie te plaatsen

Renovatie van een huis met petroleum verwarming, schakelen naar verwarming op aardgas Welke verwarmingselementen wenst u te gebruiken? : Radiatoren Welke brandstof wenst u te gebruiken? : Aardgas

Renoveren van hellend en plat dak

Renovatie werken: Hellend dak heeft één kapel aan voorkant die behouden blijft authenticiteit van het dak behouden. Hout (timmerwerk) volledig vervangen (vraag verschil tussen gordingen of spanten? ) Onderdak nieuw pannen en isolatie hellend dak heeft 3 kapellen aan achterzijde vh huis die vervangen worden door velux ramen plat dak afwerken met epdm en isoleren plat dak verwijderen van asbest golfplaten Oppervlakte van het hellend dak 100 m² plat dak 50 m² (5 x 10) Pannen - EPDM.

Partners

Partners van Casius