Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor renovatie huis :

Renovatie huis

Prijsindicatie: Wij hadden graag onze woning laten moderniseren. Voorbereiding voor de plaatsing van een keuken. Aanpassing hydraulisch systeem van de cv en plaatsing van vloerverwarming in de keuken. Uitbreken draagmuur en plaatsen van steunbalk, lengte +-2600mm. Isoleren van de achtergevel en bekleden. Algemene afwerking. Totale oppervlakte van de keuken +- 28 m².
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Borgerhout (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor renovatie huis uit heel België:

Renovatie woning tot 2 wooneenheden

Huis uit de jaren '50 te renoveren tot 1 appartement + zolder (ongeveer 100 m²) en 1 dokterspraktijk. Uit te voeren werken: nieuwe verwarmingsinstallatie, nieuwe vloer (tegels voor praktijk), nieuwe keuken in appartement, nieuw sanitair in beide, nieuwe verlichting, extra Gyproc scheidingswanden, dakisolatie, nieuwe ramen en dubbel glas (ongeveer 40 m²)

Groot zadeldak vervangen en isoleren

Ons dak is onveranderd gebleven sinds de bouw in 1964. Er is niets van isolatie: op zolder zie je op de onderkant van de dakpannen. De constructie is nog degelijk: nergens vocht of beschadigd hout. Hier en daar zijn wat barsten in enkele dakpannen. De dakgoten moeten vervangen worden. Het zadeldak is ongeveer 4m hoog en bedekt het volledige huis van 8,7m x 6,8m. Ongeveer 80m² (2 keer 6m hellend vlak x 6,8m = 40,8 m²) dak. Ik ontvang graag offerte voor aanbrengen van onderdak + isolatie + eventueel afwerking langs binnenkant vervangen van enkele dakpannen / alle dakpannen vervangen dakgoten + afvoerbuizen vervangen pvc / zink andere werken voor de volledige renovatie van een oud dak, waarvan de houten constructie nog degelijk is

Tekeningen voor renovatie van woning

We willen ons huis renoveren en hadden graag een ontwerp gehad over de indeling van het huis. Vooral de keuken en de badkamer moeten herbekeken worden. Dit zijn relatief kleine ruimtes die we willen groter maken (doen lijken). Ook de ligging van de trap en indeling van de bovenste verdieping hadden we graag herbekeken.

Complete tuin renovatie

Ik wil onze tuin laten heraanleggen: momenteel ligt er 4m x 6m klinkers en daarachter 13m x 6m grond met wat onkruid tussen (is een nieuw huis van 2014). Werken: verwijderen beukenhaag lengte 14 m, plaatsen draadafsluiting met betonnen onderplaat en bovenbuis lengte 17 m x 180 cm, egaliseren grond stabilisé 100 m2 x 10 cm en verhogen 2 waterputdeksels, heraanleggen terras met bestaande klinkers 4m x 6m, kunstgras aanleggen 13m x 6m. Ik kan eventueel helpen of mensen vragen om de stabilisé aan te rijden om de kosten te drukken.

Renovatie huis

- Installeren douche - inloopdouche. - Buitendeur plaatsen. - Verwarming verplaatsen (1 radiator) - Muurtje afbreken (binnen in keuken) - Nieuwe vloer leggen ongeveer een 8 m². - Gasleiding verleggen.

Aanleggen terras en oprit in kasseien

Na renovatie huis willen we een terras aanleggen. Een deel overdekt, een deel niet. Terras mag aansluiten op de oprit. Deze moet ook opnieuw aangelegd worden ( +- 80 m²kasseien, aanwezig). Doen jullie dit ook? Kunnen wij een opgesplitste factuur ontvangen voor beide werken. Adres zal meegegeven worden aan de vakman die ter plaatse komt kijken om een prijs op te maken.

Gevel isoleren en met steenstrips bekleden

Wij zijn bezig met de renovatie van onze woning. In eerste fase hebben we de binnenkant gestript en opnieuw opgebouwd. Dit is bijna afgewerkt. In tweede fase wensen we de gevel aan te pakken. Er zijn reeds nieuwe ramen in de woning geplaatst en de spouwmuur was reeds opgevuld (vorige eigenaar). Nu zou ik graag te weten komen of we de gevel extra kunnen isoleren en met steenstrips bekleden. Het gaat om een losstaand huis, enkel achteraan is een nieuwe aanbouw (ipv de vorige veranda), deze zal niet gerenoveerd worden.

Renovatie dakkapellen

Een renovatie van twee dakkapellen met EPDM. Plus de afwerking van de dakkapel en zijkant van het huis.

Partners

Partners van Casius