Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor renovatie huis :

Renovatie huis

Prijsindicatie: Wij hadden graag onze woning laten moderniseren. Voorbereiding voor de plaatsing van een keuken. Aanpassing hydraulisch systeem van de cv en plaatsing van vloerverwarming in de keuken. Uitbreken draagmuur en plaatsen van steunbalk, lengte +-2600mm. Isoleren van de achtergevel en bekleden. Algemene afwerking. Totale oppervlakte van de keuken +- 28 m².
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Borgerhout (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor renovatie huis uit heel België:

Buitenmuur nieuwe voeg vervangen wegens foute kleur

Bij de renovatie van ons huis werd een stuk muur opnieuw gemetst wegens plaatsen van raam. Het nieuwe voegwerk heeft een volledig foute kleur. Graag had ik de prijs geweten van het uitslijpen en opnieuw voegen. Oppervlakte 1 m². Het gaat om de zone boven het grijze schuifraam links in de achtergevel

Gepolierde betonvloer in huis

Volledige renovatie van bestaand gebouw. Gepolierde beton in huis leggen ongeveer een oppervlakte van 240 m².

Tekenen verbouwplan renovatie werken + herindeling van de ruimtes

Wij hadden graag tekeningen met een nieuwe indeling van de benedenverdieping (hal/garage/living/keuken en creëren van een berging) + bovenverdieping 2 ( à 3 ) slaapkamers + badkamer. Vanaf 1 januari hebben de sleutel van het huis.

Warmtepomp plaatsen

Renovatie: Bestaande situatie: verwarming via accumulator + elektrische kacheltjes. Gewenste werken: warmtepomp met verwarmingselementen voor living, keuken, badkamer, en drie slaapkamers. Eventueel berging die niet aan het huis grenst. Deze werken dienen te gebeuren in combinatie met meerdere renovatie werken. Momenteel met elektrische verwarming.

Elektriciteit vernieuwen in woning

Leggen nieuwe elektriciteit voor renovatie van het huis. Graag ter plaatse komen kijken.

Architect gezocht voor berekeningen en plannen kleine renovatie

Om de beschikbare ruimte in ons huis beter te benutten en om extra licht binnen te halen zouden we de draagmuur tussen de keuken en de glazen veranda gedeeltelijk willen weghalen. De glazen veranda zouden we willen vervangen door een dak met Velux en uiteraard een groot raam, op dezelfde oppervlakte. De muur is 260 cm De veranda is ca. 244 op 230 cm Voor het meldingsdossier bij de gemeente, zoeken we een architect die de berekeningen wil doen en de plannen wil uittekenen. Een aannemer hebben we al.

Architect voor renovatie

We zouden een woning volledig laten renoveren. We gaan het dak volledig vernieuwen en een bijbouw laten bouwen. Ook willen we advies naar een praktische indeling van het huis en de nodige materialen die we kunnen gebruiken.

Plaatsing dubbelwandige buis in schouw

Wij gaan binnenkort (hopelijk deze maand) beginnen aan de renovatie van ons huis. Gevel en dak worden hier aangepakt. Omdat bij de plaatsing van ons nieuwe dak de schouw zal worden toegemaakt, zoeken wij een plaatsen voor een inox buis langs buiten. Zo kunnen we blijven gebruik maken van onze kachel.

Partners

Partners van Casius