Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor renovatie huis :

Renovatie huis

Prijsindicatie: Wij hadden graag onze woning laten moderniseren. Voorbereiding voor de plaatsing van een keuken. Aanpassing hydraulisch systeem van de cv en plaatsing van vloerverwarming in de keuken. Uitbreken draagmuur en plaatsen van steunbalk, lengte +-2600mm. Isoleren van de achtergevel en bekleden. Algemene afwerking. Totale oppervlakte van de keuken +- 28 m².
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Borgerhout (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor renovatie huis uit heel België:

Trap vervangen

Wij zijn bezig met een totaal renovatie van ons huis en daar hoort ook een trap bij. Het gaat hier om de vervanging van een bestaande steektrap. De huidige trap kan opgevraagd worden.

Kleine renovatie werken in huis

We plaatsten nieuwe ramen en de nieuwe bekisting van deze ramen zou moeten geschilderd worden; het gaat om negen ramen. Er zouden ook een paar plinten moeten geplaatst worden, de keukenkasten zouden op sommige plaatsen moeten opnieuw geschilderd worden. De deuren boven zouden geschilderd moeten worden. De trap en de plafond zouden geschilderd moeten worden. Er zou nog wat moeten behangen worden. Verder moet er een kamer in de zolder gebouwd worden met Gyproc. Deze kamer zou ook geïsoleerd moeten worden, een vloer krijgen en nadien beschilderd worden.

Renovatie houten chalet

Ik wil graag een offerte laten maken voor enkele renovatiewerken aan mijn chalet. Zo wil ik ook de staat van het hout weten, en of dit kan hersteld worden indien nodig. Er moet verwarming voorzien worden en het huis moet geïsoleerd worden. Belangrijk is dat u een vakman bent op vlak van houten chalets.

Renovatie van herenhuis open bebouwing

Wij staan op het punt een herenhuis open bebouwing te kopen, grondig gerenoveerd in 1990 en origineel gebouwd in 1890. We plannen een uitbreiding en renovatie van bestaande kamers. We beschikken over gedetailleerde grond- en gevelplannen van de bestaande toestand; en gedetailleerde grondplannen van de uitbreidingen en renovatie, die voldoen aan de bouwvoorschriften. Wij dienen de verkoopprijs overeen te komen met de huidige eigenaar, waarvoor wij zouden de expertise van een architect willen inschakelen (die daarna ook het verdere project kan begeleiden). De informatie waarnaar wij op zoek zijn is (1) Wat is de geschatte kost van de uitbreiding/renovatie, en (2) Wat is de waarde van het huis gegeven dat de 1990 renovatie > 25 jaar geleden is ondertussen? (bvb. Dak vervangen kortelings?)

Parket opfrissen

Ik heb net een huis aangekocht en de parket is toe aan een renovatie. De parket ligt in de woonkamer en de keuken, dus ik zou na het schuren een lak willen aanbrengen als beschermlaag. Er zitten geen krassen in, enkel een kleurverschil. Ik weet niet wat er op dit moment als beschermlaag ligt. 40m²

Aannemer nodig bij de renovatie van het huis

We zijn momenteel ons huis aan het renoveren. We hebben hulp nodig voor volgende zaken: badkamer afwerken, laminaat leggen, een muur uitbreken, schoorsteen uitbreken, living afwerken. Adresgegevens bij afspraak.

Renovatie en uitbreiding van de woning

Wij hebben plannen nodig om het huis te renoveren en een extra kamer te creëren en ruimtes te vergroten aan de hand van een bijbouw

Isoleren en vernieuwen van bestaand dak

Prijs offere voor renovatie lening aan te gaan: Vernieuwing van bestaand dak inclusief isolatie , dit is een zadeldak zonder veluxen. Bovenste verdieping is ongeveer 6×10 m. Rustige straat. Huis het oprit. Stelling mogelijk.

Partners

Partners van Casius