Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor renovatie huis :

Renovatie huis

Prijsindicatie: Wij hadden graag onze woning laten moderniseren. Voorbereiding voor de plaatsing van een keuken. Aanpassing hydraulisch systeem van de cv en plaatsing van vloerverwarming in de keuken. Uitbreken draagmuur en plaatsen van steunbalk, lengte +-2600mm. Isoleren van de achtergevel en bekleden. Algemene afwerking. Totale oppervlakte van de keuken +- 28 m².
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Borgerhout (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor renovatie huis uit heel België:

Plannen tekenen en kostenschatting voor renovatie

Mijn huis is een hob, zonder spouwmuur en de isolatie in het dak is onvoldoende , het dak boven de slaapkamers en carport zouden moeten opgetrokken worden het liefst in hout . ( zie foto's ) Ook zouden er 4 radiatoren bijgeplaatst moeten worden en het plafond verlaagd . Nu is er overal dubbel glas , maar geen hoogrendement glas , ook is de electricieteit niet volgens de normen . En de buiten muren zou ik graag geisoleerd hebben . Ps EPC is 456 kw/U

HR ketel of warmtepomp plaatsen

HR ketel of Warmtepomp plaatsen. Dit is voor een renovatie. Ik wil m'n elektrische convectoren vervangen door aan gasinstallatie, eventueel een warmtepomp lucht-lucht. Er is een kelder onder het ganse huis en een dubbele schouw is ook aanwezig, vertrekkende uit de kelder. Ter plaatse komen kijken.

Bouwontwerp maken voor verbouwing en aanbouw

Wij starten binnenkort met een renovatie van een ouder huis, de mogelijkheden hadden we graag doorgenomen met een architect. Ook verwachten wij een bouwplan voor een aansluitend bijgebouw die in de nabije toekomst zal worden gerealiseerd. De renovatieplannen zullen dus moeten aansluiten op de plannen van een nieuwe bijbouw. Een vernieuwing van een van de bestaande gevels zal ook moeten gebeuren. Het stukgrond is noordelijk gelegen maar er is voldoende ruimte in het noorden, zuiden en westen.

Grond - Water warmtepomp plaatsen in bestaande huis

Momenteel een HR ketel op gas. Op convectoren. Van plan vloerverwarming te leggen en warmtepomp op aan te sluiten bij renovatie.

Verwijderen van asbestleien van schilddak

Ik wil graag de asbestleien van mijn schilddak laten verwijderen. Het gaat om zo een 266 m² , de leien zijn nog in vrij deftige staat maar het gaat om een volledige renovatie van het huis.

Vloer en muur betegelen van kelder

Renovatie kelder huis jaren 60, vloer en muren betegelen. 4 ruimtes, circa 70 vierkante meter in totaal.

Complete CV installatie plaatsen

Met stookolie of mazout. Renovatie. Met HR ketel. Huis van 1970 met oude gaskachels. Graag vervangen door centrale verwarming.

Waterinsijpeling via schouw + herstellen dakgoot

Bij de renovatie van mijn huis is de schouw binnen in de woonkamer weggehaald. Bij regenweer sijpelt er water binnen in de woonkamer langsheen de schoorsteen + Lekkende dakgoot herstellen.

Partners

Partners van Casius