Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor elektriciteit en schrijnwerkerij:

Elektriciteit en schrijnwerkerij

Het verwijderen/verplaatsen van semi-verplaatsbare wanden en deuren, het tijdelijk en definitief verwijderen van een gedeelte van een zwevende vloer, het tijdelijk en definitief verwijderen van een verlaagd plafond, het verleggen en bijplaatsen van elektrische bekabeling, het plaatsen van verlichting, het (terug)plaatsen van de semi-verplaatsbare wanden, het plaatsen van beveiligde deuren met een antipaniek functie. Kantoorgebouw.
Offertes van aannemers voor renovatie uit Borgerhout (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor elektriciteit en schrijnwerkerij uit heel België:

Renoveren van appartement

Voor ons appartement in Leuven zoeken we een aannemer die alle of gedeeltelijke renovatiewerken uitvoert. Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van +/- 50 m² en is bestemd voor verhuur. De afwerking moet degelijk en duurzaam zijn, niet luxueus. Uitvoeringsperiode: juli-september 2017 De renovatiewerken betreffen in grote lijnen: • Afbraak van houten wand, keuken (+ vloer), badkamer (+ vloer/wand). Afvoeren van afbraakmateriaal. • Openwerken en vernieuwen van keuken volgens eigen ontwerp of met door ons aangekochte keuken • Vernieuwen badkamer volgens eigen ontwerp of met door ons aangekocht sanitair • Vernieuwen vloerbedekking + schrijnwerkerij (ingebouwde kasten, deur verplaatsen) • Elektriciteit conform maken.

Zolderafwerking schrijnwerkerij

• De zolder is geïsoleerd, en veluxen gestoken. Er werd reeds 1 slaapkamer gemaakt. ¾ van de zolder moet nog afgewerkt worden met bekleding, inmaakkasten onder de schuine kant, osb vloer en elektriciteit (die klaar ligt). • Vast trap van 1e verdieping naar zolder. • De hal op de eerste verdieping dient eveneens afgewerkt te worden met gyproc, laminaat en plafond. (en dan voorzien van vaste trap naar zolder) • We hebben zelf een dressing gemaakt (IKEA), maar de laminaat moet nog gelegd worden + steken van verfdeur. • Gevelbekleding vooraan en zijmuur. ( in hout of geïsoleerde platen) • Terrasraam keuken (facultatief)

Algemene renovatiewerken

Schrijnwerkerij: binnenschrijnwerkerij Betegeling: oprit , terras . Elektriciteit goedkeuring?. Dakwerken: stuk roofing en afvoer te herstellen.

Totaalrenovatie van aannemers

Totaalrenovatie van een appartement regio Leuven. Oppervlakte :70m2 Heeft al een keuze gemaakt van materialen is voor de plaatsing. Nodig prijs voor elektriciteit, sanitair, stukadoorswerken eventueel, schrijnwerkerij.

De bedoeling is om de nodige details af ...

De bedoeling is om de nodige details af te werken. Onder andere, vloeren,gyprocplaaten verder afwerken, elektriciteit nakijken en aanpassen,mazoutbrander in elkaar steken aansluiten op de verwarmingscircuit en en nog wat kleine schrijnwerkerij.

Renovatie van een café. Gelijkvloers: ...

Renovatie van een café. Gelijkvloers: nieuwe vinyl op de grond. Wat schrijnwerkerij (kasten om sterke drank flessen op te bergen e.d.) WC's uibreken: nieuwe buizen en nieuw sanitair. Podium: alle verlichting vervangen. 1e verdiep: elektriciteit nazien 2e verdiep: schilderen, vloering (laminaat) en chauffage installeren. Algemeen: gaten in gyproc dichten en alle waterleidingen nazien.

Afwerken (elektriciteit, valse plafonds, ...

Afwerken (elektriciteit, valse plafonds, isolatie en schrijnwerkerij inkassen radiatoren) bovenverdieping (3 slaapkamers en grote overloop) Renoveren gelijkvloerse verdieping (nieuwe kueken, openbreken muur (aanbouw achterbouw) ombouwen garage tot salon, verwarming, loodgieterij, elektriciteit, valse plafonds, vloeren), schrijnwerkerij (muurkast, inkassen radiatoren), gevelwerken (voor- en achteraan), ...

Verbouwen van garage, berging en ...

Verbouwen van garage, berging en stookruimte tot 2 slaapkamers met uitbouw en dakterras. Vernieuwen riolering, elektriciteit, aanpassen cv en schrijnwerkerij