Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Bornem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Bornem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Bornem of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor gelijkaardige projecten:
totale verbouwing van open bebouwing, totaal renoveren van rijwoning, aanbouw plaatsen en renovatie bestaande woning, woning deels renoveren, extra verdieping bijbouwen voor badkamer, uitbouw realiseren, appartementen renoveren, benedenverdieping renoveren, achterbouw afbreken en nieuwe plaatsen, renovatie rijwoning, woning verbouwen, uitbouw in houtskeletbouw, garage bouwen, veranda renoveren, muur dichtmetselen en beton storten

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie aan-, uit en opbouw in Bornem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Bornem:

Oude achterbouw vernieuwen

Afbreken / metsen muren achterbouw. Twee muren in totaal, enkele meters hoog. Opnieuw te metsen en deur plaatsen.

Diverse werken uitvoeren

Wasmachine en droogkast in tuinberging aansluiting op bestaande riolering. Isolatie, afwerking gyproc in kleine ruimte. Plaatsen van douchecabine.

Toiletruimte vergroten

We zouden graag het bestaande toilet willen verplaatsen naar 2 meter verder. Er moeten dan nog wel muren rondkomen of mss is het mogelijk het bestaand toilet groter te maken.

Kelder uitdiepen

Wegens een stuk verlaagd plafond in de kelder willen we graag een stuk bestaande droge kelder laten uitdiepen. 30cm tot 50cm uitdiepen, voor een stuk kelder van ongeveer 5m op 5m. Traptrede om gemakkelijk van het ""hoog" stuk kelder naar het "laag" stuk kelder te stappen. Gewoon afwerken met beton, geen vloertegels of iets dergelijks. Adresgegevens bij aanvraag

Poutrel steken en draagmuur uitbreken

Graag zouden wij muur tussen living en keuken laten uitbreken. Dit gaat om een draagmuur van 2,5 m.

Dak vervangen

Vervangen van polycarbonaatplaten op veranda, bestaat uit 2 delen , plat dak van 5 x 4. 5 m en sterdak (zouden we graag dichtleggen) Liefst zo snel mogelijk uitvoeren.

Regenwaterput in voortuin plaatsen

We zijn erover aan het nadenken om een regenwaterput te laten plaatsen. Daar we onze voortuin gedeeltelijk aan het renoveren zijn zouden we graag wat meer info hebben over de prijs en of het mogelijk is om deze put in de voortuin te plaatsen.

Afbreken schouw

Afbreken schouw en plaatsen van flexibele buis.

Aanbouw terras op eerste verdieping.

Graag zouden wij een terras willen aanbouwen aan onze bel-etage ongeveer 3,5 op 5 meter (dit aansluitend aan onze woning. Verbouwing van achterzijde met schuifraam). Tevens zouden dan ook de zijmuren bezet moeten worden.

Uitbreiding aan de woning

Houten aanbouw met veel glas 9 meter op 9, gelijkvloers op betonfundering, laag-energie, ruwbouw wind &water dicht + geïsoleerd (prefabmodules = geen probleem), afwerking eigen beheer.

Houten aanbouw met veel glas

Houten aanbouw met veel glas 4x6m, zwevend boven helling inrit garage, contact met huidig gebouw 4m frontaal + 3,5m zijdelings, grote partij glas op 4m tegenover.

Volledige verbouwing keuken

Muur tussen veranda en keuken uitbreken,nieuwe raam en deur voor buiten,raam tussen veranda en living uitbreken,vloer eruit en opnieuw chappen en vloeren,muren bekleden en plafond isoleren en bekleden+nieuwe keuken.

Zoldergat vergroten

opening naar zolder vergroten en zoldertrap plaatsen Adresgegevens bij afspraak

Verbouwing

Wij hebben een te renoveren huisje en zouden dit willen renoveren en de mogelijkheden bekijken.

Renovatie van woning 2 kamers maken op ...

Renovatie van woning 2 kamers maken op de zolderverdieping op het eerste verdiep 1 steun muur en een muur verwijderen een complete nieuwe badkamer plaatsen de keuken openmaken en op de gelijkvloers plaatsen van wanden in cyproc tevens ook de elektriciteit vernieuwen als ook centrale verwarming

Ik had graag iemand gevonden voor kleine ...

Ik had graag iemand gevonden voor kleine renovatie en schilderwerken van mijn gevel. Het gaat om een oud huis gelegen te buitenland (Bornem). Een huis met tamelijk wat houtwerk dat moet geschilderd worden en hier en daar wat opknapwerk van de muren en dakgoot.

Er is ruimte voor twee garages, één ...

Er is ruimte voor twee garages, één ervan wordt de nieuwe badkamer. Een deel van de muur (2de garagepoort) moet dichtgemetseld. De scheidingsmuur garage / badkamer moet geplaatst en het dak (met zolder) moet worden doorgetrokken tot aan de straat. In de nieuwe badkamer komt een aparte wc-ruimte. Bovenaan de buitenmuur van de badkamer komt een lang venster. Voorzieningen voor water en electriciteit in garage en badkamer moeten worden aangepast.

Renovatie van het gelijkvloers van een ...

Renovatie van het gelijkvloers van een herenhuis en aanbouw van extra leefruimte. Renovatie betreft met name stucwerk van de plafonds en muren. Aanbouw: Er staat een muur en daar willen we een dak op zetten en nog een muur plaatsen. Glazen pui. Waarschijnlijk geen fundering, hierover graag advies. Aanbouw ook afwerken van binnen.

welfsels of beton storten op dak garage ...

welfsels of beton storten op dak garage +- (16m²),3 gevels opbouwen bovenop garage 3X +-(4,00m X 2,50m) waarvan 1 gevel met 3 raamuitsparingen ; plat dak +- (16m²);kappen deurgat in bestaande gevel

wij willen onze zolder verbouwen tot 1 ...

wij willen onze zolder verbouwen tot 1 grote ruimte of 2 slaapkamers. verwachte werken ; trap naar zolder, 3velux ramen, grondisolatie + bevloering, afwerken wanden en plaatsen van electriciteit, aanpassen ruimte.

Verbouwing: BADKAMER Van een kleine ...

Verbouwing: BADKAMER Van een kleine ruimte op de eerste verdieping net boven een bestaande badkamer een nieuwe badkamer maken

wijzigen dakstructuur gelijk als ...

wijzigen dakstructuur gelijk als aanpalend pand (uitbreiding) bestaande dakstructuur: houten (steun)balken te renoveren (huisboktor) opmetsen voorgevel, zijgevel en achtergevel afwerken binnenzijde (verschillende afwerkingsniveau's te bepalen afh van budget)

Bebouwing van minimum 6*10 (2 bouwlagen) ...

Bebouwing van minimum 6*10 (2 bouwlagen) en een garage van 3*6

het huis vebouwen en een nieuw ...

het huis vebouwen en een nieuw achterbouw aan bouwen

moderne bouw strak gelijksvloer en 1ste ...

moderne bouw strak gelijksvloer en 1ste verdiep. vooraanzicht gesloten,achteraanzicht volledig open eventuweel terras boven verdiep; keuken aan achter zijde