Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Brasschaat te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Brasschaat.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Brasschaat of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie zolderverbouwing in Brasschaat die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Brasschaat:

Achtergevel/draagmuur opvangen met poutrel

Achtergevel/draagmuur openmaken en keuken/verande integreren. Hiervoor moet er een poutrel komen (lengte 6m.) Ook een bestaande binnemuur tussen keuken en living opvangen met poutrel (4m.)

Renovatiewerken uitvoeren

Schade in keuken: behangpapier en schilderwerken. Keukenkasten + vloer. Vinylvloer. Gang: herschilderen door opstijgend vocht (rioleringsproblemen). Ook schade in badkamer: nieuwe buizen en nieuw toilet.

Keukenmuur uitbreken en plaatsen poutrel

Keukenmuurtje uitbreken en plaatsen van poutrel. Bouwplannen aanwezig.

Muur uitbreken en steunbalk plaatsen

Wij hebben een woning waarin twee steunmuren zouden staan. wij zouden graag hebben dat minstens 1 van deze muren vervangen zou worden door een draagbalk, om de ruimte te vergroten. Het betreft een muur van 4 à 5 meter lang. Het is ook niet zeker of dit een steunmuur is. (volgens de plannen en de verkopers wel) De andere muur is 3 à 4 meter lang. Deze zou ook een steunbalk mogen krijgen, maar ik weet niet of dit mogelijk is aangezien de twee balken elkaar zouden moeten ontmoeten op hetzelfde hoekpunt. We proberen zoveel mogelijk zelfstandig te doen, maar dit zijn grote werken die te veel risico inhouden. Het is een rijwoning en nog in oudere staat. (+- 1960) Gestart met de renovatiewerken op zolder en bovenste verdieping.

Put maken in garage voor lift

het maken, in vrijstaande garage met betonnen vloer op volle grond, van : een afgewerkte water dichte en put van 300cm bij 150 cm en 90 cm diep, met daarin - een opbouwcontactdoos 230V, - elektrabuis voorzien voor bedieningschakelaar. - 3 stevige afdekplaten van 100 op 150 cm

Zolder afwerken met gyproc en deur plaatsen

Ik wil mijn zolder afwerken met in totaal 175m² extra valse wand van 3m10 hoog. Graag inclusief deur. De zolder is leeg en moet dus schilderklaar gemaakt worden.

Gang volledig renoveren

In onze gang zou een stuk moeten bijbezet moeten worden (deels losgekomen) gaat over ongeveer 5m². Daarnaast willen wij ook graag onze tegelvloer vervangen door keramisch parket dit gaat over een oppervlakte van 12m². En na alles moet de gang geschilderd worden + de trapruimte + overloop 1e en 2e verdieping dit zou in totaal zo'n 15m² en de traphal is 8,5 meter hoog.

Herstellingen uitvoeren na waterschade

Ik heb door een lek in de waterleiding, schade aan keuken en toiletruimte. Vloer en muren zijn aangetast, ook keukenkasten en plinten. Loodgieter heeft lekt hersteld. Vloer is opengebroken en dient dichtgemaakt te worden met tegels alsook de muur. Bezettingswerken aan de muren. Keukenkasten vernieuwen.

Ruwbouwwerken uitbreiding woning

Bijbouwen op GLV 2 m uitbreiden en 6 m breed. op 1 verdieping 1 kamer bijbouwen. Plan ter beschikking.

Totaalrenovatie uitvoeren

Wij hebben een huis gekocht wat volledig gerenoveerd moet worden. Alles moet vernieuwd worden: elektriciteit, waterleidingen, muren, dak, vloeren en ramen (PVC en dubbel glas). Op de begane grond zouden wij een open ruimte willen maken van de living, keuken, bijkeuken en huidige terras. Hier zullen muren moeten worden verwijderd, en versteviging worden geplaatst in de vorm van balken. Indien mogelijk ook hier vloerverwarming. Op de eerste verdieping zouden we de badkamer en dressing willen samenvoegen voor een grote badkamer. Op zolder zouden we dan de 2 huidige slaapkamers behouden, maar alvast wachtleidingen plaatsen om in de toekomst daar een tweede badkamer te plaatsen.