Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Brasschaat te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Brasschaat.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Brasschaat of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing zolderverbouwing in Brasschaat die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Brasschaat:

Totaalrenovatie uitvoeren

Wij hebben een huis gekocht wat volledig gerenoveerd moet worden. Alles moet vernieuwd worden: elektriciteit, waterleidingen, muren, dak, vloeren en ramen (PVC en dubbel glas). Op de begane grond zouden wij een open ruimte willen maken van de living, keuken, bijkeuken en huidige terras. Hier zullen muren moeten worden verwijderd, en versteviging worden geplaatst in de vorm van balken. Indien mogelijk ook hier vloerverwarming. Op de eerste verdieping zouden we de badkamer en dressing willen samenvoegen voor een grote badkamer. Op zolder zouden we dan de 2 huidige slaapkamers behouden, maar alvast wachtleidingen plaatsen om in de toekomst daar een tweede badkamer te plaatsen.

Restauratie houten balken

Renovatie van oude hoeve, hier moeten enkele moerbalken vervangen worden. aantal te vervangen balken = 2

Renovatiewerken in een HOB uitvoeren

Renovatie uitvoeren in een huis HOB. 3 muren uitbreken, in 1 muur moet een deur komen, tegelvloer uitbreken, vals plafond plus licht punten, laminaat leggen , 2 radiatoren plaatsen.

Bestaande serre afbreken en atelier bouwen met veel glaswerk 15 m²

Graag bestaande serre (3 x 3) afbreken en iets groter (3 x 5) stenen atelier bouwen ongeveer een oppervlakte van 15 m², graag isoleren en voorzien van water en elektriciteit en verwarming. Er komt veel glaswerk in omdat het als atelier gaat gebruikt worden. Graag een hellend dak.

Zolderverbouwing afwerken

Zoldergat vergroten en zolder isoleren en MDF vloer leggen. Oppervlakte van 25 m² max. Opening aanwezig met luikje en deze dient vergroot te worden.

Repareren houtrot veranda

We hebben net een woning gekocht en tijdens het schuren van de veranda kwamen we een gedeelte houtrot tegen na een grondige inspectie blijkt het te gaan op 3 plaatsen.

Installatie regenwaterput

Installatie regenwaterput- 7500 tot 10000 liter. Dit is achteraan de tuin.

Opening raam maken en andere opening raam verkleinen

Ik zou de opening van een raam van een berging moeten verkleinen en een opening voor het raam van de badkamer moeten maken. Voor het raam van de badkamer is de steunbalk reeds gestoken. Dit moet echter ook eens bekeken worden of dit goed gedaan is. Enkel de opening moet nog gemaakt worden (550x1500) zodat ze het raam kunnen plaatsen als dit geleverd wordt. Dit is een muur uit bakstenen. De muur van de berging waar de opening kleiner gemaakt moet worden is een muur uit ytong blokken. Hier zit een raam in dat vervangen wordt door een kleiner raam dus de opening moet kleiner gemaakt worden. De breedte blijft hetzelfde enkel de hoogte wordt aangepast. Er moet dus een stuk opgebouwd worden.

Gepolierde betonvloer plaatsen in slaapkamer

Gepolierde beton aanleggen voor slaapkamer op gelijkvloers aan straatkant om te bouwen naar badkamer. Ongeveer 10 m² gepolierde betonvloer te plaatsen.

Aanbouw aan de keuken plaatsen

Ik wil graag een aanbouw laten maken bij de keuken in de stijl van ons huis. Afmeting : 5. 14m lang en 2,5m breed. Gemetselde aanbouw met veel glas