Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor herstelling beton rond afvoerputten:

Herstelling beton rond afvoerputten

Rond regenputten , nieuwe beton gieten.of plaatsing nieuwe regenputten deksels. (2)
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Brasschaat (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstelling beton rond afvoerputten uit heel België:

Renovatie herstelling beton balkon terrassen

Ik ben syndicus van een appartementsgebouw te Deurne (B-2100). Onze blok telt 3 appartementen waarvan het eerste en de tweede verdieping een terras hebben (Afmeting per terras: 235 x 78 cm). Deze terrassen zijn dringend aan een grondige renovatie toe. De waterdichting en balustrades van beide terrassen dienen te worden vernieuwd. Tevens dient het beton van het bovenste terras ook te worden hersteld op 1 plek. Ik ben dus op zoek naar iemand die terrassen renoveert en dergelijke kleine projecten aanvaardt. Indien u zich hierdoor aangesproken voelt mag u gerust een keer langskomen en een kijkje konden nemen alvorens de vrijblijvende offerte op te maken voor de renovatie van de 2 terrassen.

Herstelling betonrot

Herstelling van beton waarin een stuk is losgekomen door betonrot boven een raam op de eerste verdieping van een appartementsgebouw.

Herstellen klinkers van bestaande oprit

Herstelling oprit: 4 tegels zijn weggenomen om een rioolbuis te herstellen - beton eronder is weg + 3 tal losliggende tegels + voortuintje van 7 m² op te vullen met kiezelbeton (grote kiezels)

Betonrot herstellen

Herstelling betonrot boven ramen appartement 4de verdieping. Links en rechts begint de beton af te brokkelen. Dit moet dus dringend hersteld worden

Opening naar zolder en trap plaatsen

Ik zou graag mijn zolder inrichten: Openen zolder (beton) , plaatsen van trap, herstelling van dak , dakisolatie , afwerking met speelkamer.

Herstellen van koertje

Ook het heraanleggen van een klein koertje. De plaveien en beton zijn opgebroken voor herstelling afvoerbuis.

Betonrot herstellen

Herstelling aan een overstekende erker: afbrokkeling van beton, wapening zichtbaar. Scheur in een verticale betonbalk: scheur op te vullen en coaten van de verschillende beton elementen in de gevel (balustrade balkon onder en bovenkant alsook steunbalk van erker).

Herstellen tuinafsluiting

De omheining achteraan is omgewaaid. Het gaat over een 5 a 6 meter afsluiting op gepolierde beton met een poortje. Of de houten panelen nog herbruikbaar zijn heb ik geen zicht op. Het is ook de bedoeling dat er voor de afsluiting nog een berghok komt. De verzekering komt tussen in de herstelling van de afsluiting maar graag hadden we alles in een keer laten herstellen en bijplaatsen indien mogelijk.