Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor herstelling beton rond afvoerputten:

Herstelling beton rond afvoerputten

Rond regenputten , nieuwe beton gieten.of plaatsing nieuwe regenputten deksels. (2)
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Brasschaat (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstelling beton rond afvoerputten uit heel België:

Herstelling van voordeur

Wij hebben een voordeur die niet goed aan de vloer afsluit (hebben een beton vloer die niet recht ligt) met een automatische tocht afsluiter maar die stopt op het hoogste punt. Ik denk dat de voordeur eruit moet en dan een mal maken om de tochtafsluiter op maat te knippen?

Herstelling betonrot-erosie aan een brug

Aan de woning is er in 1995 een brug gebouwd van ongeveer 5 meter over het terras van de benedenbuur. Ik woon op het eerste verdiep en ga langs de brug naar de tuin. Nu is er erosie vastgesteld en brokkelt de beton af Zou U een offerte kunnen maken voor de herstelling? Best ter plaatse komen kijken.

Reparatie beton

Aan de woning is er in 1995 een brug gebouwd van ongeveer 5 meter over het terras van de benedenbuur. Ik woon op het eerste verdiep en ga langs de brug naar de tuin. Nu is er erosie en brokkelt de beton af. Zou U een offerte kunnen maken voor de herstelling. Ter plaatse komen kijken.

Tuinafsluiting beton herstellen

Wegens wegenwerken heeft de aannemer de betonnen tuinafsluiting gebroken. Verzekering vraag offerte voor herstelling. Hoekpaal, benedenplaat en bovenbalk te vervangen. Eventueel als extra klinkers leggen voor twee garages maar met aparte offerte.Foto's ter beschikkng.

Herstelling balkon

Het balkon aan onze voorgevel is vermoedelijk aan het rotten, stukken beton beginnen eraf te vallen. Graag prijsofferte voor controle en/of herstelling.

Renovatie/herstelling beton balkon terras

Er moeten 2 terrassen hersteld worden tegen waterinsijpeling om het betonrot voor te zijn. Appartementsgebouw.

Herstelling afdak en goot

Onlangs zijn ze bij de buren beginnen te bouwen , daarbij is een deel van de muur op onze afdak en dakgoot gekomen,pvc platen stuk , dakgoot zit beton in van hun werken,er kan geen water meer weg vloeien,onkruid enz... Foto's zijn beschikbaar bij aanvraag.

Renoveren/afbreken balkon voorgevel Lebbeke

Aan onze voorgevel hebben we een balkon maar het beton is aan het rotten. Er zijn al stukken beton afgevallen en we hebben nu al het rotte beton afgekapt. Dit zou moeten gerenoveerd worden of afgebroken worden. Ik weet niet goed wat de mogelijkheden zijn. Kan er iemand ter plaatse komen om het probleem te bekijken een offerte ter herstelling op te maken?