Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor herstelling beton rond afvoerputten:

Herstelling beton rond afvoerputten

Rond regenputten , nieuwe beton gieten.of plaatsing nieuwe regenputten deksels. (2)
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Brasschaat (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstelling beton rond afvoerputten uit heel België:

Herstellen van koertje

Ook het heraanleggen van een klein koertje. De plaveien en beton zijn opgebroken voor herstelling afvoerbuis.

Betonrot herstellen

Herstelling aan een overstekende erker: afbrokkeling van beton, wapening zichtbaar. Scheur in een verticale betonbalk: scheur op te vullen en coaten van de verschillende beton elementen in de gevel (balustrade balkon onder en bovenkant alsook steunbalk van erker).

Herstellen tuinafsluiting

De omheining achteraan is omgewaaid. Het gaat over een 5 a 6 meter afsluiting op gepolierde beton met een poortje. Of de houten panelen nog herbruikbaar zijn heb ik geen zicht op. Het is ook de bedoeling dat er voor de afsluiting nog een berghok komt. De verzekering komt tussen in de herstelling van de afsluiting maar graag hadden we alles in een keer laten herstellen en bijplaatsen indien mogelijk.

Betonrot herstellen aan appartementsgebouw

Aan de dakrand van een appartementsgebouw is over een lengte van 30 cm beton afgebrokkeld door betonrot. Graag herstelling.

Herstelling van voordeur

Wij hebben een voordeur die niet goed aan de vloer afsluit (hebben een beton vloer die niet recht ligt) met een automatische tocht afsluiter maar die stopt op het hoogste punt. Ik denk dat de voordeur eruit moet en dan een mal maken om de tochtafsluiter op maat te knippen?

Herstelling betonrot-erosie aan een brug

Aan de woning is er in 1995 een brug gebouwd van ongeveer 5 meter over het terras van de benedenbuur. Ik woon op het eerste verdiep en ga langs de brug naar de tuin. Nu is er erosie vastgesteld en brokkelt de beton af Zou U een offerte kunnen maken voor de herstelling? Best ter plaatse komen kijken.

Reparatie beton

Aan de woning is er in 1995 een brug gebouwd van ongeveer 5 meter over het terras van de benedenbuur. Ik woon op het eerste verdiep en ga langs de brug naar de tuin. Nu is er erosie en brokkelt de beton af. Zou U een offerte kunnen maken voor de herstelling. Ter plaatse komen kijken.

Tuinafsluiting beton herstellen

Wegens wegenwerken heeft de aannemer de betonnen tuinafsluiting gebroken. Verzekering vraag offerte voor herstelling. Hoekpaal, benedenplaat en bovenbalk te vervangen. Eventueel als extra klinkers leggen voor twee garages maar met aparte offerte.Foto's ter beschikkng.