Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Brecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Brecht.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Brecht of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, restauratie renovatie in Brecht die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Brecht:

Gracht overwelven

Onze bouwgrond is momenteel gescheiden van de openbareweg door een gracht. Wij zijn op zoek naar een aannemer voor de overwelving over een lengte van 5m volgens vergunde bouwaanvraagplannen en uit te voeren volgens de gemeentelijke vorderingen. De overwelving moet in het verlengde van de oprit worden aangelegd. De overwelving mag maximaal 5m breed zijn.

Garagepoort verwijderen en vervangen door raam + achteraan deuropening vergroten en deur plaatsen

we willen de garagepoort/deur er uit en een raam plaatsen met muurtje eronder want dat zou de slaapkamer worden. Een deur achteraan plaatsen, er zou een opening achteraan moeten worden gemaakt.

Travee verzakking oplossen

Het gaat om een kapel waarvan de laatste travee verzakkingen vertoont. Deze zouden moeten worden opgelost.

Herstelingswerken na waterschade

Door een lek in de douche heb ik schade opgelopen in de aanliggende kamers. Ongeveer 10 vierkante meter tegel-parket, behang beschimmeld, dus vernieuwen, eventiel de giproc daarachter (dit weer ik niet), magneetband dat daar aan de muur hing. Isolatie van de plaats waar de boiler staat, ongeveer 6 vierkante meter. Vouw gordijnen in de keuken ( 3 stuks). Of er in de keuken nog schade is aan de muur achter de kastjes weet ik niet.

Garage bouwen met plat dak

Een aantal jaar geleden hebben wij een nieuwbouw gezet. Deze zomer willen de oude alleenstaande garage vervangen door een nieuwe alleenstaande garage. Garage moet gebouwd worden tot aan de scheiding, dat is met de buren ook al zo overeengekomen. Afmetingen van de garage zouden zijn 9x5 met 2 automatische poorten vooraan, 1 raam aan de zijkant en aan dezelfde kant 1 deur. Garage moet ook geïsoleerd zijn.

Dakkapel aan dak bouwen

Aan een hellend dak een "kijkuit" aan bouwen van ongeveer 7,5 m.

Betonrot aan terras herstellen

Ons terras heeft last van betonrot op beide hoeken. De totale opp met betonrot zal ongeveer 1,5 tot 2m² zijn. Het terras is goed bereikbaar via de onderkant.

Poutrels steken

Ecologisch gebouwd spanwijdte. Balk 7 M x 3,5cm dik x 20 cm hoogte en gelegd op een afstand van 60 cm . Slaapkamer boven is ongeveer 12 m2 en als men over de vloer loopt voelen we de vloer bewegen. Nochtans beneden in de living reeds eiken balk gestoken omwille van beweging.

Vervangen van balk boven raam

Ik woon in een huis in hoevestijl. Mijn ramen zijn afgewerk met houten balken boven de ramen. Bij twee daarvan zijn deze rot en is het voegwerk beschadigd. Mijn vensterbanken bestaan uit gevelstenen. Hier is het voegwerk op sommige plaatsen losgekomen. Deze zaken had ik graag laten herstellen.

Bestaande veranda uitbreken en nieuwe constructie plaatsen met glas

Bestaande veranda uitbreken + vloeren, 21 m, nieuwe constructie aanbouw 4 x 6. 30 m, glas is voorzien, het leggen van vloer en constructie nieuw plat dak + goot berekenen. Zie voorbeeld op foto.