Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Breendonk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Breendonk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Breendonk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, verandabouw nieuwbouw in Breendonk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Breendonk:

Draagmuur uitbreken en poutrel steken

Wij willen graag een muur weg hebben (2mx2.3m) . Hier zou een poutrel van +/-2 meter moeten komen.

Leefveranda bouwen

We willen graag achteraan ons huis een leefveranda laten plaatsen. Vloer ligt reeds en ze zou moeten gebouwd worden tussen 3 reeds bestaande muren. Schuifraam van achter en deur met slot.

Herstellen van vochtschade aan plafond

Stuccen plafond na vochtschade: Ik heb op het plafond in mijn keuken een plek met vochtschade die wellicht van onze douche afkomstig is. Dit zijn schimmelvlekken op het plafond. Deze bevindt zich namelijk net boven de keuken.

Poutrel plaatsen (living - keuken)

Poutrel plaatsen van 4.7 m volgens berekening ingenieursbureau. Ook 2 niet dragende muren afbreken. Werken in kleine alleenstaande woning

toilet: opfrissing, tegels + plaatsen ...

toilet: opfrissing, tegels + plaatsen extra urinoir afbraak: gyproc wanden + loketten bankkantoor metselwerk: Optrekken 2 half hoge muurtjes (ytong?) verwarming/ventilatie/airconditioning: nazicht electriciteit/verlichting/domotica/alarm: extra stopcontacten + nieuwe bekabeling betegeling: toilet vloeren: bestaande vloer uitbreken of nieuwe tegels erop plakken + egailseren ramen/deuren: glazen schuifdeur + vervanging 2 à 3 binnendeuren beglazing: glazen wand op half hoge muren schilderwerken: muren herschilderen

Half open bebouwing met 2 verdiepingen + ...

Half open bebouwing met 2 verdiepingen + deels schuin dak, deels plat dak. Mogelijkheid tot carport achterin de tuin. 9,5 x 9,5m bebouwde oppervlakte. Perceel is 6 aren groot. Stedebouw heeft goedkeuring gegeven, werken kunne beginnen. Traditioneel met baksteen, alu ramen en pannen-dak. Moderne opvatting in afwerking. Zoals alu luiken die rollen op rails ipv rolluiken, afwerking details met zink, open ruimtes binnen... Plannen digitaal of afgeprint aanleverbaar.

Huis 7meter breed op 13 meter lang. ...

Huis 7meter breed op 13 meter lang. Vooraan dubbele moderne garagepoort, achteraan veel glas. Op eerste verdiep twee a drie slaapkamers en badkamer.

keuken moet vergroot worden. Nieuw dak, ...

keuken moet vergroot worden. Nieuw dak, beton ligt al klaar. Electriciteit, chaufage en waterleiding nog doen. Toilet is in badkamer. Badkamer is een vrije ruimte van 16M2. Stukadoren nog in de ganse woning. Electriciteit boven nog een deel. Metselwerk vooral in de keuken.

Het betreft een vierkantshoeve van begin ...

Het betreft een vierkantshoeve van begin 20 ste eeuw. de groote bedraagt 32M op 10 meter. Het is onze bedoeling deze hoeve geheel of gedeeltelijk te verbouwen met enerzijds een behoud van de bestaande structuur maar anderzijds zowel binnen als buiten dient geaccentueerd te worden met modern disign , veel licht en een industrieel karakter . Kort gezegd blijven enkel de buitenmuren en dakvorm behouden ; het betreft hiet dus een zeer grondige renovatie

Uitbreiding van een bestaande plaats, ...

Uitbreiding van een bestaande plaats, wordt de keuken. Aan het huis is een erkertje gebouwd, het is de bedoeling deze erker af te breken, de ruimte te vergroten met 70 cm² over een lengte van ongeveer 3 meter. Het nieuwe dak van de erker is deels pannen en deels glas. We hebben een maquette van de nieuwe toestand. Afwerking tot lucht en winddicht.