Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Burcht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Burcht.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Burcht of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, verandabouw aan-, uit en opbouw in Burcht die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Burcht:

Poutrel plaatsen

In de achtergevel zou een poutrel moeten komen. Dit zodat er een opening van 6 meter komt voor een uitbouw.

Kelder vocht vrij maken en vergroten

Wij willen graag onze kelder vergroten door het kruip gedeelte uit te breken tot een volwaardig deel van de kelder. Ook het vocht probleem willen we weg krijgen. De kelder is zeer vochtig De kelder is 1,5m op 4m en het kruip gedeelte is 2m op 1m ongeveer. Er staat ook een put in de kruipkelder

Trapgat op zolder uitbreken en poutrellen plaatsen volgens plan

Er moet een trapgat gemaakt worden naar zolder toe. De stabiliteit moet gegarandeerd en uitgevoerd worden zoals op het plan van de ingenieur. Hiernaast moeten er ook nog poutrellen worden geplaatst. De afmetingen van het trapgat zijn bij benadering 2.5 x 1 m.

Plaatsen van veranda

Wij zouden een veranda willen laten plaatsen van ongeveer 15 m². Dit is een aanbouw langs de achterzijde. Met veel glaswerk en een plat dak.

Nieuwe achterbouw

Nieuwe achterbouw rijhuis bestaande uit een gelijkvloers van 54m² en een 1ste verdiep van 30m²

Uitbreiding met bovenverdieping

Wij wensen onze woning uit te breiden. Er dient een extra kamer voorzien te worden op de keuken. De muren van de keuken zijn hier reeds voor voorzien bij de originele bouw. Grote van de kamer :3. 5 x 4. 60m,plat dak, er kunnen 2 ramen gerecupereerd worden. Graag offerte afwerking met bezetting van de muren en elektriciteitsvoorzieningen.

Deurgat maken in steunmuur

Pas een huis gekocht.Ik wil een deurgat in een steunmuur laten maken voor een standaard binnendeur. Kan iemand mij een richtprijs geven aub ?

Totaalrenovatie keuken, living & garage te Burcht

We hebben een rijwoning en willen vooraan van onze living een garage maken. Achteraan willen we bijbouwen, zodat we een open keuken met eetkamer en salon hebben incluis centrale verwarming. Onder de huidige keuken zit een oude gemetste beerput die we willen opvullen om die nadien te vervangen door een septische put. Hebben we hiervoor een architect nodig? We hebben ook nog geen bouwaanvraag gedaan bij gemeente.

Aanbouw

ik wil achteraan mijn woning een stuk aanbouwen. Het gaat om een aanbouw van 4 op 4 en 3 meter hoog.Er komt een licht hellend dak op met lichtstraat. De nieuwe achtergevel bestaat uit glas.

Houten trapwand ( om daarna zelf te ...

Houten trapwand ( om daarna zelf te schilderen) met ingewerkte kelderdeur. Wand zo strak mogelijk, met zo dun mogelijke naden rondom de deur, liefst geen uitstekende klink aan buitenzijde en deur draait naar binnen open.