Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Deurne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Deurne of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, verandabouw renovatie in Deurne die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Deurne:

Kelder onder bestaande woning uitbreiden en verdiepen

Woning uitbreiden door kelder te vergroten en te verdiepen. Advies geven over wat mogelijk is.

Reparatie van veranda

We hebben aan ons appartement een kleine oude veranda met glazen dak dat bij hevige regenval op verschillende plaatsen lekt. Vervanging van het dak en het raam. Veranda met PVC-profielen. Dak is 2 à 3 m² groot. Graag volledig nieuw dak, dus niet enkel het glas.

verwijderen betonnen trap en renoveren balkon

Balkon op 1ste verdiep renoveren. Momenteel betonnen trap naar tuin maar deze moet verwijderd worden. Nieuwe ondergrond plaasten op terras. Nieuwe tegels plaatsen. Ballustrade plaatsen.

Deuren vervangen, buitenkraan installeren, demonteren en aanpassen keukeneiland

Vervangen van 4 deuren en deurkaders. Installeren van een buitenkraantje. Gat maken in muur voor kattenluikje. Demonteren en eventueel aanpassen van het keukeneiland.

Zwevend balkon vervangen

Zwevend balkon bestaande uit hout met een trap naar tuin vervangen. Houten constructie of metalen constructie, in overleg met vakman.

Steken van poutrel in draagmuur

Ik wil de deuropening in mijn achtergevel verbreden van 1,40 tot 2.00m. Daarvoor moet er een poutrel gestoken worden.

Herstellen van lek in glazen koepel veranda

Ik heb een aflopende koepel in enkelvoudig gewapend glas boven mijn veranda. Tijdens hevige regenbuien lekt er water naar binnen. Ik heb vastgesteld dat er een barst is in één van de glazen platen, helemaal bovenaan tot tegen de richel van de slaapkamer. Het water lekt echter naar binnen een tweetal meter verder naar beneden via diezelfde glazen plaat, waar ik echter geen schade kan bespeuren.

Vervangen van draagbalken boven ramen

De draagbalk van het gelijkvloers appartement is naar gelost en afgebroken wegens beton moeheid. De stalen balken zijn doorgeroest. Dit zal bij alle 3 de appartementen moeten worden hersteld.

Lekkage veranda herstellen

De veranda van het appartement dat ik verhuur lekt bij hevige regenval, het lek bevindt zich op de plaats waar de veranda tegen de gevel staat. Ik heb dit zelf proberen oplossen door een lapje EPDM te proberen bevestigen op die plaats, maar dat heeft niet geholpen.

Vaststellen waterschade kelder/garage

Vaststellen waterschade kelder/garage van 7m x 5m.