Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Deurne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Deurne of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie verandabouw in Deurne die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Deurne:

Stutten van kelder

Bakstenen gewelven zakken door. Stutten van kelder. Oppervlakte : 12 m².

Plaatsen van poutrelles

1) We willen graag een deuropening maken aan de achterzijde van onze woning. Hiervoor dient er een poutrel te worden geplaatst boven een bestaande raamopening. De uiteindelijke poutrel zou 2.5 - 3 meter lang moeten zijn. De deuropening wordt dan breder dan de huidige raamopening. 2) Omdat we graag onze nieuwe badkamer op de 1e verdieping willen, en we met een houtskeletbouw uit 1926 zitten, hadden we graag de vloer verstevigd. Hiervoor dienen houten balken (die er al liggen) vervangen te worden door stalen poutrels zodat we hier later met een gerust hart onze nieuwe badkamer kunnen zetten. Het gaat hier om een oppervlakte van 4m x 5m.

Achterbouw verbouwen

Achterbouw te verbouwen. Opmetsen scheidingsmuren Vervangen platte daken keuken en badkamer 30 en 25 m². Poutrels steken en 3 steunmuren uitbreken Vernieuwen van 4 ramen en één schuifdeur in aluminium. Riolering vernieuwen.

Herstelling schade na waterinsijpeling

Ik heb waterschade geleden door een lek via het bovenliggende appartement. Bestek voor de verzekering. Het gaat voornamelijk om waterschade in de badkamer, living en slaapkamer. Badkamer : vals plafond en muren beschadigd. Living barst in muren en deurlijst beschadigd. Slaapkamer: hout aan plafond beschadigd

Muur uitbreken en steunbalk plaatsen

Een raam (1,6m x 1,5 m) in de achtergevel vervangen door een schuifraam. Ik hoop dat ik een raam van 2,5 m breed x 2,1 m hoog kan plaatsen. Aan de binnenkant van de woning is de afstand tussen de muren waar de raam moet geplaatst worden ongeveer 2,67 m.

Steunbalk plaatsen onder betonpalen

Plaatsen van een steunbalk onder 2 betonplaten in garage.

Keukenmuren uitbreken en steunbalk steken in appartement

Keukenmuren uitbreken en steunbalk steken in een appartement op de gelijkvloers. De keuken is momenteel gesloten en graag een half open keuken van maken met een toog.

Gyprocwerken uitvoeren en nieuwe vloer leggen

In de kamer: muren akoestisch isoleren, gyproc plaatsen, ondergrond egaliseren en parket leggen. De overloop: ondergrond egaliseren en parket leggen, muur afkappen en opnieuw bezetten.

Herstelling betonrot aan balkon van appartement

Vakman voor het herstel van betonrot. Er komt een heel deel van de rand los en dreigt naar beneden te vallen.

Klussen in huis uitvoeren

Vernieuwen van 4 deurlijsten en laminaat leggen voor een oppervlakte van 15 m². En schilderen van muren 25 m². Dit na gevolg van waterschade via het dak.