Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Deurne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Deurne of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing verandabouw in Deurne die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Deurne:

Herstelling schade na waterinsijpeling

Ik heb waterschade geleden door een lek via het bovenliggende appartement. Bestek voor de verzekering. Het gaat voornamelijk om waterschade in de badkamer, living en slaapkamer. Badkamer : vals plafond en muren beschadigd. Living barst in muren en deurlijst beschadigd. Slaapkamer: hout aan plafond beschadigd

Muur uitbreken en steunbalk plaatsen

Een raam (1,6m x 1,5 m) in de achtergevel vervangen door een schuifraam. Ik hoop dat ik een raam van 2,5 m breed x 2,1 m hoog kan plaatsen. Aan de binnenkant van de woning is de afstand tussen de muren waar de raam moet geplaatst worden ongeveer 2,67 m.

Steunbalk plaatsen onder betonpalen

Plaatsen van een steunbalk onder 2 betonplaten in garage.

Keukenmuren uitbreken en steunbalk steken in appartement

Keukenmuren uitbreken en steunbalk steken in een appartement op de gelijkvloers. De keuken is momenteel gesloten en graag een half open keuken van maken met een toog.

Gyprocwerken uitvoeren en nieuwe vloer leggen

In de kamer: muren akoestisch isoleren, gyproc plaatsen, ondergrond egaliseren en parket leggen. De overloop: ondergrond egaliseren en parket leggen, muur afkappen en opnieuw bezetten.

Herstelling betonrot aan balkon van appartement

Vakman voor het herstel van betonrot. Er komt een heel deel van de rand los en dreigt naar beneden te vallen.

Klussen in huis uitvoeren

Vernieuwen van 4 deurlijsten en laminaat leggen voor een oppervlakte van 15 m². En schilderen van muren 25 m². Dit na gevolg van waterschade via het dak.

Afbraak veranda 1e verdiep Bel-Etage woning

Afbraak bestaande veranda 32m² - schuiframen - dak - vloer

Constructiewerken uit te voeren

Graag zou ik vakman aanvragen voor het steken van 3 poutrellen. Het zou nu gaan over : P1 : HEB 220 1570mm P2 : HEB 220 4120mm P3 : HEB 220 5400mm + K1 & K2 zoals op schets in bijlage plafondhoogte 250cm DAKAPPARTEMENT 5e verdiep Poutrellen en kolommen blijven in ’t zicht. Afbraakwerken en afvoer puin worden volledig door ons gedaan.

Verbouwwerken uitvoeren

Voor een appartement van 79m² ben ik op zoek naar een vakman die het volgende kan uitvoeren De deur van de living naar de hal verwijderen en dicht metsen . Plus de wanden van de wc betegelen en de rest van de muren schilderklaar maken (2mx3m) . De wanden van de badkamer 3mx4m moeten ook betegeld worden en de rest schilderklaar maken . De tegels eventueel via de vakman aankopen .