Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor herstelling schade na waterinsijpeling:

Herstelling schade na waterinsijpeling

Ik heb waterschade geleden door een lek via het bovenliggende appartement. Bestek voor de verzekering. Het gaat voornamelijk om waterschade in de badkamer, living en slaapkamer. Badkamer : vals plafond en muren beschadigd. Living barst in muren en deurlijst beschadigd. Slaapkamer: hout aan plafond beschadigd
Offertes van aannemers voor renovatie uit Deurne (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstelling schade na waterinsijpeling uit heel België:

Dakgootherstelling of vervanging

Nav de storm is er schade aan mijn dakgoot; huis heeft L 25m x 10 B en is op verschillende plaatsen beschadigd/doorgezakt en de zink is verweerd (lekkages). Mijn verzekeraar verwacht offertes om de herstelling te kunnen goedkeuren. De tuin is toegankelijk en u kan de schade vrijblijvend komen vaststellen.

Zinkwerken uitvoeren aan het dak

Herstelling zinken dak (na stormschade). De schade is plaatselijk

Herstelling muren en plafonds

Ik heb waterschade door de bovenburen en zou de schade willen laten herstellen. Eerst zou ik graag een bestek laten opmaken voor de verzekering. Het gaat om schade aan plafond en muren living, muur slaapkamer en vals plafond badkamer. Plafond van de living : pleisterwerken Plafond badkamer : vals plafond Muren van living en slaapkamer : bepleistering

Herstellen tuinafsluiting

Onze tuinafsluiting is omvergewaaid door de storm. In functie van de verzekering vragen wij een bestek van de opgelopen schade voor herstelling. Tuinafsluiting : houten afsluiting met latten. 20 jaar geleden geplaatst. 2 à 3 panelen houten afsluiting naar achter gevallen. Liggen nu tegen tuinhuis van gebuur.

Herstel waterschade na infiltratie via dak buur

Gezocht vakman met deskundige ervaring voor herstellen van waterschade door infiltratie via dak. Water binnengedrongen via overvloedige via dankaansluiting met buur. Buur heeft geen opstanden waardoor water via zijn plat dak naar beneden stroomt en via zijn buitenmuur/dak . Schade aan plafond, isolatie, spots (watersijpeling), en muren. Zolder is 28m². Gemeenschappelijke muur is 7 meter langs en 2,3 hoog (laatste 1,5m helend). De buur heeft al zijn aannemer gecontacteerd zijn dak in orde te zetten. Herstelling nadien mij bij.

Herstelling tuinhuis na stormschade

Te herstellen schade: Nieuw dak Nieuwe deuren Zijwanden beschadigd en verschoven Houten tuinhuis 3m50 op 3m50

Dakgoten vervangen of herstellen

Herstelling van de regenwaterafvoer aan de voorgevel (op +/- 10 à 11 meter hoogte). Deze afvoer loopt langs de zijgevel op het dak van de buren. De buizen zijn losgekomen, waardoor deze opnieuw in elkaar geklikt en verlijmd moeten worden. Om eventuele schade te vermijden naar de toekomst toe, zouden deze eveneens met beugels aan de muur moeten worden vastgemaakt. regenwaterafvoer in zink.

Herstelling raam en houtwerk na waterschade

Door een lek aan het raam hebben we water binnen gehad. Hierdoor is er wat schade die hersteld moet worden. Uitvoering :Extra schroeven in gedraaid omdat het water achter de plaat inging (moet wat bijgewerkt/geschilderd worden)Luchtdichtingstape moet vervangen worden.Houten afwerkplank moet vervangen worden. Is wel op een hoogte, tss 3 en 5 meter.