Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor herstelling schade na waterinsijpeling:

Herstelling schade na waterinsijpeling

Ik heb waterschade geleden door een lek via het bovenliggende appartement. Bestek voor de verzekering. Het gaat voornamelijk om waterschade in de badkamer, living en slaapkamer. Badkamer : vals plafond en muren beschadigd. Living barst in muren en deurlijst beschadigd. Slaapkamer: hout aan plafond beschadigd
Offertes van aannemers voor renovatie uit Deurne (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstelling schade na waterinsijpeling uit heel België:

Herstelling bestaande afsluiting

Enkele betonpalen (3 stuks) van onze tuinafsluiting zijn t.g.v de storm verpulverd. Het betreft betonpalen die er reeds stonden en die we gebruikt hebben als basis voor de opbouw van onze houten schutting. Daarnaast zijn er ook een 4-tal palen die niet meer stabiel staan en dus verstevigd/beter verankerd moeten worden. In functie van de verzekering vragen wij een bestek op van de opgelopen schade voor herstelling. De schutting staat op de grens van ons perceel en de buurvrouw,die mee op we hoogte is. We hebben tijdelijke stutpalen geplaatst om te voorkomen dat de ganse schutting (ongeveer 40 m) zou omvallen bij nieuwe windstoten.

Herstelling wandtegels in badkamer

Wegens vochtinsijpeling door een lek in de douche, zijn een aantal wandtegels aan het loskomen. De opdracht omvat het opmeten van de schade en na goedkeuring door de verzekering, herstellen, een inspectieluikje installeren en afkitten. Zichtbare schade is ongeveer 2m2.

Herstellen muren en plafonds na waterschade

Het plafond in de woonkamer, keuken en een slaapkamer heeft schade vanwege een waterlek op het plat dak. De oorzaak van het lek werd 3 jaar geleden hersteld en nu wil ik graag de schade aan het plafond herstellen. Advies omtrent de herstelling , herbezetten behangen en nadien schilderen of iets anders . Schade op verschillende muren.

Herstelling pleisterwerk na vochtschade

Graag wil ik de slaapkamermuur (2,5 x 4m bij benadering) en een stukje van de gang laten herbepleisteren (2,5m x 1m) van mijn appartement. Een waterlek veroorzaakte schade, maar het lek is opgelost en de muren intussen volledig droog. De herstelling wordt gedekt door de verzekering.

Herstelling muren en plafond in de gang na waterschade

Door waterschade moet het vals plafond in hout en de muren worden hersteld . Schade in de gang Vals plafond voor een oppervlakte van +- 15m². De muren herschilderd over een oppervlakte van 30m².

Dakgootherstelling of vervanging

Nav de storm is er schade aan mijn dakgoot; huis heeft L 25m x 10 B en is op verschillende plaatsen beschadigd/doorgezakt en de zink is verweerd (lekkages). Mijn verzekeraar verwacht offertes om de herstelling te kunnen goedkeuren. De tuin is toegankelijk en u kan de schade vrijblijvend komen vaststellen.

Zinkwerken uitvoeren aan het dak

Herstelling zinken dak (na stormschade). De schade is plaatselijk

Herstelling muren en plafonds

Ik heb waterschade door de bovenburen en zou de schade willen laten herstellen. Eerst zou ik graag een bestek laten opmaken voor de verzekering. Het gaat om schade aan plafond en muren living, muur slaapkamer en vals plafond badkamer. Plafond van de living : pleisterwerken Plafond badkamer : vals plafond Muren van living en slaapkamer : bepleistering